Scriptium: hét bijlesbureau voor hbo studenten

 

Scriptium verzorgt wiskunde hbo bijles voor studenten die op hbo-niveau studeren. Wiskunde is een essentieel onderdeel van veel studies aan het hoger onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan economische studies en natuurkunde. Ook voor sociale wetenschappen waarbij statistiek en SPSS gebruikt worden voor objectieve dataverwerking, is wiskunde nodig. Voor bijles wiskunde op hbo-niveau kun je daarom 7 dagen per week terecht bij Scriptium.

Wie helpt jou met wiskunde?

 
"Ik heb een voorliefde voor wiskunde en de wiskundige opmaak van het universum. Voor alles wat te maken heeft met hogere wiskunde kun je bij mij terecht in zowel het Nederlands als het Engels."
"Al van jongs af aan heb ik een voorliefde voor logica en wiskunde. In mijn latere studietijd heb ik ook een passie voor lesgeven ontwikkeld. Sinds de derde van het gymnasium geef ik daarom bijles wiskunde aan leerlingen van alle niveaus."
"Ik studeer Built Environment met als major Civiele Techniek. Ik vind het leuk om medestudenten of scholieren te helpen met het begrijpen van de conceptuele kant van technische vakken."
"Na eerst een propedeuse in wiskunde gehaald te hebben, vond ik het tijd voor meer praktische toepassing. De wereld van finance trok enorm en daar heb ik dan uiteindelijk ook een plekje gevonden. Ook voor middelbare scholieren bied ik wiskunde A, B en D."

Persoonlijk en betrouwbaar

 

Onze wiskunde hbo bijles wordt gekenmerkt door de professionele en persoonlijke insteek van de bijlesdocenten. Al onze docenten zijn didactisch onderlegd en kunnen de stof op verschillende manieren overdragen. Het heeft geen zin om klakkeloos stof te herhalen. Dan was bijles niet nodig geweest. Onze docenten bekijken jouw leerstijlen en voorkeuren, en passen de lessen daarop aan.

Juniordocent

Seniordocent

Motivatie en planning

 

Onderdeel van wiskunde hbo bijles is ook dat we je helpen met motiveren en plannen. Je studie valt of staat met een goede planning en een gezonde dosis motivatie. Toch kan het door overweldigende drukte moeilijk zijn om jezelf te motiveren, en om netjes en gestructureerd te blijven leren. Een bijlesdocent of studiebegeleider van Scriptium kan uitstekend helpen bij die problemen. Je kunt ook bijles wiskunde nemen om samen te werken aan de stof, bijvoorbeeld één uur per week. Overigens is helpen bij het studeren onderdeel van onze algemene studiebegeleiding. Een studiebegeleider helpt bij het plannen van je studie en kan helpen bij algemene structuur.

Wiskunde voor statistiek en SPSS

 

Wiskunde is een intrinsiek onderdeel van statistiek en werken met SPSS. Daarom is bijles wiskunde op hbo-niveau ook zeer geschikt voor statistische analyses van onderzoeksgegevens. Tegenwoordig is statistiek voor veel studenten een verplicht vak. Het is ook een verplicht onderdeel van het uitvoeren van kwantitatief onderzoek. Scriptium verzorgt statistiekbegeleiding, maar ook bijles wiskunde als basis voor verdere statistiekstof.

Wat vinden anderen van Scriptium?

 

 Ben je op zoek naar bijles hbo wiskunde? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu goed voorbereid wil zijn voor een belangrijk tentamen, of graag structureel bijles wil voor een langere periode. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Bijles wiskunde review

Wat wil jij? Op locatie of online

 

Wiskunde hbo bijles kan op locatie worden gegeven. Dat betekent dat we overal in Nederland en Vlaanderen bijlesdocenten hebben. Onze docent komt bij jou thuis of jullie spreken af op een openbare studieplek, zoals de campus. Ook bieden we online bijles via Zoom of een andere videochat. Dit is allemaal mogelijk. De praktijk leert dat veel bijlesvragen online afgehandeld kunnen worden. Dan kun je werken vanuit je eigen plek, waar je alle materialen bij de hand hebt. Bovendien ben je bij Scriptium goedkoper uit met online bijles.

Bijles wiskunde voor middelbaar onderwijs

 

We geven niet enkel bijles wiskunde op hbo-niveau. Onze docenten zijn ook onderlegd in het geven van bijles aan middelbare scholieren. Het gaat dan om basiswiskunde voor de eerste twee leerjaren. En gevorderde wiskunde B en D voor vwo-leerlingen die deze vakken in hun profielkeuze hebben. Overweeg bijvoorbeeld examentraining voor je centrale examens.

Andere bijlesvakken

 

Behalve bijles wiskunde op hbo-niveau, geven we ook bijles in andere vakken. Voor middelbare scholieren geven we bijles in alle taalvakken, biologie, natuurkunde, economie en scheikunde. Daarnaast hebben we voor opleidingen hbo en wo docenten die zich gespecialiseerd hebben in verpleegkunde, bedrijfseconomie en vele andere studies.

Contact met Scriptium

 

Wil je graag wiskunde hbo bijles inhuren? Of wil je liever eerst meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Stuur dan een e-mail naar info@scriptium.nl met je vragen of opmerkingen. We reageren altijd binnen 1 uur. Via onze contactpagina zijn onze contactgegevens te vinden. Bekijk de website voor meer informatie over onze diensten, deadlines en tarieven.

Wil je gekoppeld worden aan een bijlesdocent? Vul dan het onderstaande formulier in. We koppelen je binnen 48 uur aan een docent die we speciaal voor jou selecteren. Daarna volgt een gratis kennismakingsgesprek.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="85263"]