Werken bij Scriptium

 

Onze voordelen

 
werken bij scriptium - afbeelding 2

Hulp als de nood het hoogst is

 

Scriptium heeft sinds 2014 een duidelijk hoofddoel: studenten en leerlingen voorzien van hoogwaardige en deskundige aanvullende onderwijshulp. Als bureau voor educatieve ondersteuning houden wij ons dagelijks bezig met het ondersteunen en helpen van leerlingen en studenten bij het leren en studeren. Dit doen we met onze rijke groep aan vaardige freelancers die te verdelen zijn in zes groepen: correctoren, scriptiebegeleiders, bijlesdocenten, designers voor samenvattingen, statistiekbegeleiders en tentamentrainers. Ben je zeer vaardig in jouw vakgebied en wil je graag leerlingen en studenten helpen bij onderwijsgerelateerde hulpvragen? Ga dan direct aan de slag voor Scriptium en solliciteer.

Hulp als de nood het hoogst is

 

Scriptium heeft sinds 2014 een duidelijk hoofddoel: studenten en leerlingen voorzien van hoogwaardige en deskundige aanvullende onderwijshulp. Als bureau voor educatieve ondersteuning houden wij ons dagelijks bezig met het ondersteunen en helpen van leerlingen en studenten bij het leren en studeren. Dit doen we met onze rijke groep aan vaardige freelancers die te verdelen zijn in zes groepen: correctoren, scriptiebegeleiders, bijlesdocenten, studiebegeleiders, statistiekbegeleiders en tentamentrainers. Ben je zeer vaardig in jouw vakgebied en wil je graag leerlingen en studenten helpen bij onderwijsgerelateerde hulpvragen? Ga dan direct aan de slag voor Scriptium en solliciteer.

werken bij scriptium - afbeelding 1

Corrector

Voor deskundige hulp bij het schrijven van teksten zoals scripties en papers kunnen studenten een corrector inschakelen. Via de website sturen zij hun tekst in en kiezen voor een combinatie aan diensten en deadlines. Onze correctoren voorzien het document dan van een taalverbeteringen en opmerkingen over opbouw en structuur. Ook kunnen ze feedback krijgen over de inhoud, waarmee ze hun tekst kunnen herschrijven, optimaliseren of aanpassen. Lees meer over de dienst via de pagina over nakijken.

Scriptiebegeleider

Studenten die bezig zijn met hun scriptieproces kunnen een beroep doen op een scriptiebegeleider. Onze begeleiders staan hen bij met gericht en vakinhoudelijk advies met betrekking tot het onderzoek. Onze scriptiebegeleiding kan online of op locatie gegeven worden. Het kan gaan om gerichte hulpvragen die betrekking hebben op specifieke scriptieonderdelen of bredere vragen over motivatie en stimulering. Ook het inhoudelijke aspect is onderdeel van de begeleiding.

Bijlesdocent

Voor studenten hoger onderwijs en leerlingen op de middelbare scholieren biedt Scriptium bijles op maat. Deze bijles wordt online of op locatie aangeboden. Het bestaat uit lessen die worden vormgegeven op basis van de unieke leerstijl en behoeften van de leerling. Bijles kan in privésfeer of in groepsverband plaatsvinden. Momenteel biedt Scriptium bijles in alle vakken die onderdeel zijn van het curriculum op voorgezet en hoger onderwijs.

Designer samenvatting

Designers voor samenvattingen zijn verantwoordelijk voor het opstellen van samenvattingsteksten. De bron krijg je van ons, net als de AI. Jij stelt vervolgens tussenkopjes in, herstructureert de tekst en zorgt dat het er algeheel strak volgens een vaste template uitziet. En dat allemaal vanuit je eigen werkplek; desnoods in je pyjama. Kies zelf wanneer en hoeveel je werkt en verdien gemakkelijk een zakcentje bij. Informeer naar de mogelijkheden! 

Tentamentrainer

Ter voorbereiding van specifieke tentamens is tentamentraining beschikbaar. Hbo- en wo-studenten kunnen bij Scriptium een tentamentrainer inschakelen voor kortstondige of intensieve voorbereiding op een tentamen. Het gaat hierbij om onlinesessies tentamentraining waarbij met de student relevante tentamenstof wordt doorgenomen en waarin geoefend wordt met oefenvragen. Tentamentrainingen vinden één-op-één of in groepsverband plaats.

Statistiekbegeleider

Voor het werken met SPSS of het doorlopen van een statistisch vak kan een student een statistiekbegeleider inschakelen. Het gaat hierbij om begeleiding die specifiek gericht is op statistiek, en werken met SPSS, STATA, R of Python. De student kan een beroep doen op een statistiekexpert met elke statistiekgerelateerde hulpvraag. Statistiekexperts zijn breed inzetbaar en geven tentamentraining statistiek, bijles statistiek en scriptiebegeleiding statistiek.

werken bij scriptium - afbeelding 1

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="102952"]