De beste nakijkdienst van Nederland

 

Ben je op zoek naar de beste hulp voor je verslag? Zo ja, dan kun je op ieder moment een taalspecialist van Scriptium inschakelen. We zijn gespecialiseerd in het nakijken van scripties, maar kijken niet uitsluitend scripties na. Je kunt bij ons ook prima terecht met andere teksten, zoals verslagen, essays, proefschriften, onderzoeksvoorstellen en portfolio’s. Je kunt snel en gemakkelijk je verslag uploaden via onze website. Daarna kies je jouw gewenste service en deadline, en Scriptium gaat voor je aan het werk!

Correct taalgebruik vormt de basis voor een succesvolle tekst. Alle teksten, voor welk doel dan ook, maken een betere indruk als ze vrij zijn van taalfouten. Scriptium zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van jouw werk. Je verslag wordt uiterst nauwkeurig nagekeken en foutloos aan jou terug geleverd. Een controle van Scriptium kan net dat verschil maken tussen een voldoende en een onvoldoende. Of, in het geval van een stageverslag, het verschil maken tussen een baan of geen baan. Je zorgt simpelweg dat je zo goed mogelijk voor de dag komt.

Taalexperts speciaal voor jou geselecteerd

 

Scriptium is er trots op dat alle bij ons werkzame correctoren taalspecialisten zijn. Zij hebben een uitvoerige taalachtergrond en hebben veel ervaring met en kennis over taal en correctie. Ze kunnen dus prima jouw verslag nakijken en voorzien van feedback en correcties.

“Ik ben in staat om elke Nederlandstalige of Engelstalige tekst naar een hoger niveau te tillen. Mijn expertise zit voornamelijk in de hoek van de bèta-wetenschappen, maar ik heb ervaring met het vertalen en verbeteren van de meest uiteenlopende teksten.“
"Mijn expertise ligt in teksten met een medische inslag, maar dat neemt niet weg dat ik elke soort tekst kan corrigeren. Ik zie namelijk razendsnel waar taalfouten zitten en hoe zinnen vlotter kunnen lopen, en geen enkele fout in de werkwoordspelling ontsnapt aan mijn kritische blik."
“Graag neem ik je alle (taal)zorgen uit handen. Je kunt rekenen op waardevolle tips en een zeer gedegen structuur- en taalcheck. De meeste ervaring heb ik met teksten over zorg en welzijn, maatschappij, leiderschap, mediation en logistiek, maar ik sta voor elk thema open.“
"Ik heb een academische achtergrond in geschiedenis, organisaties en marketing. Je kunt bij mij terecht met verschillende soorten teksten, scripties en onderzoeksmethoden. Tijdens het analyseren van je tekst leg ik de focus op structuur, consistentie, coherentie en betekenis."

Verslag nakijken op taal, structuur en inhoud

 

Een verslag dient vaak aan andere eisen te voldoen dan een scriptie. Daarom zijn de eisen voor het nakijken van een verslag anders dan voor het nakijken van een scriptie. In feite lever jij als schrijver de eisen waaraan je verslag moet voldoen. Heb je bijvoorbeeld feedback gekregen van je docent? Dan kun je die meesturen. Scriptium kan controleren of je verslag aansluit op de feedback die je hebt verwerkt.

We kunnen ook voor je controleren of je tekst logisch verloopt, of er geen inhoudelijke tegenstrijdigheden in zitten, en of het een duidelijke rode draad heeft. Voeg je persoonlijke verzoek toe tijdens het uploaden. We zorgen dan dat jouw tekst naar wens geoptimaliseerd wordt.

Je literatuurlijst laten controleren

 

Naast dat we je verslag nakijken, kunnen we een APA-controle voor je uitvoeren. Sommige onderwijsinstellingen eisen dat je jouw verslag voorziet van een literatuurlijst en correcte bronvermelding. Misschien heb je ook mensen geïnterviewd voor jouw stageverslag en wil je die interviews verwerken in je tekst. Scriptium biedt een nakijkdienst specifiek gericht op de literatuurlijst en verwijzing in je tekst. Stuur een mail naar info@scriptium.nl met een verzoek om je literatuurlijst na te kijken. We zorgen dan dat het in orde komt. Deze dienst wordt natuurlijk ook voor scripties aangeboden.

Wat vinden anderen van Scriptium?

 

Wil jij graag je verslag laten nakijken op taal en inhoud? De professionele correctoren van Scriptium staan voor je klaar. Of het nu gaat om een verslag voor je afstudeerstage of om een onderzoeksverslag. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Review verslag nakijken Scriptium

Begeleiding bij het schrijven

 

Scriptium begeleidt 7 dagen per week studenten die hun scriptie aan het schrijven zijn. Deze begeleidingsdienst is ook geschikt voor het schrijven van een verslag. Je kunt bijvoorbeeld een begeleider nemen om te helpen bij het omzetten van jouw ervaringen tijdens je stage naar een lopende tekst. Zodra je een verzoek instuurt, wordt zo snel mogelijk een begeleider gevonden die het beste aansluit bij je verzoek. Samen kun je aan de slag. Ben je overigens nog op zoek naar een stage of afstudeerstage? Neem dan even een kijkje bij StudentenBureau.

Snelste service - binnen 20 uur

 

Scriptium biedt momenteel de snelst mogelijke service. Binnen maximaal 20 uur kun je jouw nagekeken werk alweer terug in je mailbox ontvangen. Op deze manier hoef je er niet voor te zorgen dat je je werk een week of langer voor je eigen deadline klaar hebt om het aan ons te kunnen opsturen. Als je die tijd wel over hebt, kun je kiezen voor een deadline van 48 uur of 7 dagen.

Welke andere tekstsoorten kan Scriptium nakijken?

 

Het plan van aanpak is de voorzet voor de rest van je scriptie. Je vertelt aan je onderzoeksbegeleider en beoordelaar wat je precies gaat doen en hoe je het gaat doen. In de eindscriptie is het plan van aanpak vaak de inleiding. Ook voor een correctie van je plan van aanpak kun je bij Scriptium terecht.

Scripties zijn onderdeel van elke opleiding op elk niveau. Of het nu gaat om een bachelorscriptie, masterscriptie of hbo-scriptie, de correctoren van Scriptium kunnen jouw scriptie uitstekend nakijken. Alle drie de diensten, taal, structuur en inhoud, zijn geschikt voor scripties in het Nederlands en Engels.

Een portfolio is een verzameling aan teksten, afbeeldingen, modellen en algemeen materiaal waarmee jij aantoont dat je gedurende je studie hebt opgelet, en waarmee je laat zien wat je hebt opgestoken en hoe je je de stof eigen hebt gemaakt. Voor het laten nakijken van delen van je portfolio kun je bij Scriptium terecht.

Als je een universitaire studie doet moet je voor je scriptie eerst een onderzoeksvoorstel inleveren. Deze voorloper van het scriptieonderzoek bevat een uiteenzetting van je onderzoeksplan, methodiek, probleemstelling en aanleiding. Ontvang inhoudelijke feedback op je onderzoeksvoorstel en zorg dat je jouw scriptieproces zo optimaal mogelijk begint.

Essays kunnen verschillende onderwerpen hebben en verschillen qua woordenaantal en eisen. Hoe jouw essay er precies uit moet zien wordt door je onderwijsinstelling bepaald. Stuur je essay in naar Scriptium voor een correctiebeurt en stuur dan ook het beoordelingsformulier mee. Onze correctoren bekijken of je aan alle eisen voldoet.

Papers en artikelen kunnen soms net zoveel werk zijn als een volledige scriptie. Deze teksten worden vaak in het Engels geschreven. Het zijn kritische beoordelingen van wetenschappelijk onderzoek dat door anderen is opgezet. Voor het laten nakijken van jouw Engelse paper heeft Scriptium editors en proofreaders die native speakers of English. Anderen zijn juist getraind in het corrigeren van academisch Engels dat door Nederlanders geschreven is.

Een proefschrift is net zo persoonlijk als een gedicht of autobiografie. Je werkt er maanden of zelfs jaren aan. Als het moment van publicatie of inleveren dan aangebroken is, is dat fantastisch. Er bestaat geen tekstvorm die moet voldoen aan hogere eisen als het gaat om taal en structuur. Laat je proefschrift of Engelse dissertation dus nakijken door correctoren die gespecialiseerd zijn in het corrigeren van academisch Nederlands of Engels.

Ook voor andere teksten die een educatief doel hebben, kun je een corrector van Scriptium inschakelen. Denk hierbij aan websiteteksten, teksten op flyers of artikelen voor tijdschriften en kranten. Ook voor pleitnota’s, contracten en juridische verslagen kun je uitstekend bij ons terecht. Tevens kunnen we interviews transcriberen en transcripties corrigeren.

Moet je een presentatie doen? Of misschien je scriptie verdedigen? Dan kun je jouw presentatietekst laten nakijken en de corrector om feedback vragen. Er wordt dan rekening gehouden met het feit dat het om een presentatie gaat. De focus ligt dan vooral op het effectief overbrengen van relevante informatie.

Voor het laten corrigeren van een sollicitatie- of motivatiebrief kun je Scriptium inschakelen. Het uploadsysteem geeft de mogelijkheid om de bijbehorende vacature mee te sturen, zodat gerichte feedback gegeven kan worden.

Manuscripten kijken we op drie mogelijke diensten na: taal, taal en structuur, of taal, structuur en inhoud. Ontvang een manuscript dat vrij is van spel- en taalfouten, waarvan de zinsbouw en structuur is geredigeerd en waarbij je feedback hebt ontvangen op verhaallogica, personage(introductie) en spanningsbogen.

Heb je een vraag over onze nakijkdienst of wil je meteen je tekst laten controleren? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Wil je dat we je tekst nakijken? Upload dan het document:

    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="81285"]