Nakijkservice Scriptium

 
Je kunt je eigen verslag nakijken, of je laat een taalspecialist van Scriptium het doen. Scriptium is gespecialiseerd in het nakijken van scripties, maar kijkt niet uitsluitend scripties na. Je kunt bij ons ook prima terecht met andere teksten als verslagen, essays, proefschriften, sollicitatiebrieven, onderzoeksvoorstellen en –opzetten en reflectieverslagen. Moet Scriptium je verslag nakijken? Upload dit verslag dan simpelweg op deze website, kies jouw gewenste service en deadline, en Scriptium gaat voor je aan het werk. Correct taalgebruik vormt de basis voor een succesvolle tekst. Alle teksten, voor welk doeleinde dan ook, maken een betere indruk als ze vrij zijn van spel- en taalfouten. Scriptium zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de taalkwaliteit van jouw werk. Je verslag wordt uiterst nauwkeurig nagekeken volgens een correctieschema en als een foutvrije tekst aan jou teruggeleverd. Op deze manier kan een taalcontrole van Scriptium net dat verschil maken tussen een voldoende en een onvoldoende. Of, in het geval van een sollicitatiebrief of stageverslag, het verschil maken tussen een baan of geen baan. Je zorgt simpelweg dat je zo goed mogelijk voor de dag komt.

Taalspecialisten

 
Scriptium is er trots op dat alle werkzame correctoren taalspecialisten zijn. Alle correctoren hebben een uitvoerige taalachtergrond met veel ervaring en kennis over taal- en scriptiecorrectie. Zij kunnen dus prima jouw verslag nakijken en het voorzien van feedback en correcties.

Andere teksten laten nakijken?

 
Het plan van aanpak is voorzet voor de rest van je hbo-scriptie. Je vertelt aan je onderzoeksbegeleider en beoordelaar wat je precies gaat doen en hoe je het gaat doen. In de eindscriptie is het plan van aanpak vaak de inleiding. Ook voor een correctie van je plan van aanpak kun je bij Scriptium terecht.
Scripties zijn onderdeel van elke opleiding op elk niveau. Of het nu gaat om bachelorscripties, masterscripties of hbo-scripties, de correctoren van Scriptium kunnen jouw scriptie uitstekend nakijken. Alle drie de diensten, taal, structuur en inhoud, zijn geschikt voor scripties in het Nederlands en Engels.
Een portfolio is een verzameling aan teksten, afbeeldingen, modellen en algemeen materiaal waarmee jij aantoont dat je gedurende je studie hebt opgelet en waarmee je laat zien wat je hebt opgestoken en hoe je je de stof eigen hebt gemaakt. Voor het laten nakijken van tekstuele delen van je portfolio kun je bij Scriptium terecht.
Als je een universitaire studie doet moet je voor je bachelor- of masterscriptie eerst een onderzoeksvoorstel inleveren. Deze voorloper van het gehele scriptieonderzoek bevat een uiteenzetting van, onder andere, je onderzoeksplan, methodiek, probleemstelling en aanleiding. Ontvang inhoudelijke feedback op je onderzoeksvoorstel en zorg dat je jouw scriptieproces zo optimaal mogelijk begint.
Essays kunnen verschillende onderwerpen hebben en uiteenlopend zijn qua woordenaantal en eisen. Hoe jouw essay er precies uit moet zien wordt door je onderwijsinstelling bepaald. Stuur je essay in naar Scriptium voor een correctiebeurt en stuur direct het beoordelingsformulier van je onderwijsinstelling mee. Onze correctoren bekijken of je aan alle eisen voldoet.
Papers en artikelen kunnen soms net zoveel werk zijn als een volledige scriptie. Deze teksten worden vaak in het Engels beschreven en zijn kritische beoordelingen van wetenschappelijk onderzoek dat door anderen is opgezet of geschreven. Voor het laten nakijken van jouw Engelse paper heeft Scriptium editors en proofreaders die native speakers of English zijn of juist getraind zijn in het corrigeren van academisch Engels dat door Nederlanders geschreven is.
Een proefschrift is net zo persoonlijk als een gedicht of autobiografie. Je werkt er maanden, soms jaren, aan en het als het moment van publicatie of inleveren dan aangebroken is, is dat fantastisch. Er bestaat geen tekstvorm die moet voldoen aan hogere eisen als het gaat om taal en structuur. Laat je proefschrift of Engelse dissertation dus nakijken door correctoren die gespecialiseerd zijn in het corrigeren van academisch Nederlands of Engels.
Ook voor teksten die niet direct een educatief doel hebben kun je een corrector van Scriptium inschakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan websiteteksten, teksten voor op flyers of artikelen voor tijdschriften en kranten. Ook voor pleitnota’s, contracten en juridische verslagen kun je uitstekend bij ons terecht. Tevens kunnen we interviews transcriberen en de transcripties corrigeren.
Moet je een presentatie doen? Of misschien je scriptie verdedigen? Dan kun je jouw presentatietekst laten nakijken en de corrector om inhoudelijke feedback vragen. Er wordt dan rekening gehouden met het feit dat het om een presentatie gaat en de focus ligt dan vooral op het efficiënt en effectief overbrengen van relevante en essentiële informatie.
Voor het laten corrigeren van een sollicitatie- of motivatiebrief kun je de correctoren van Scriptium inschakelen. Het uploadsysteem geeft de mogelijkheid om de bijbehorende vacature mee te sturen zodat inhoudelijke feedback gericht gegeven kan worden.
Manuscripten kijken we op drie mogelijke diensten na: taal, taal & structuur, of taal, structuur & inhoud. Ontvang een manuscript dat vrij is van spel- en taalfouten, waarvan de zinsbouw en structuur is geredigeerd en waarbij je feedback hebt ontvangen op verhaallogica, personage(introductie) en spanningsbogen.

Verslag nakijken op taal, structuur en inhoud

 
Een verslag dient vaak aan andere eisen te voldoen dan een scriptie. Daarom zijn de structuur- en inhoudscontroles voor het nakijken van een verslag anders dan voor het nakijken van een scriptie. In feite lever jij als schrijver van je werk de structuureisen waaraan je verslag moet voldoen. Heb je bijvoorbeeld feedback gekregen van je docent? Dan kun je die erbij leveren en dan kan Scriptium controleren of je verslag aansluit op de feedback die je hebt verwerkt. We kunnen ook voor je controleren of je tekst logisch verloopt, of er geen inhoudelijke tegenstrijdigheden in zitten, en of het een duidelijke rode draad heeft. Voeg je persoonlijke verzoek toe tijdens het uploaden en we zorgen dat jouw tekst naar wens geoptimaliseerd wordt.
verslag nakijken - afbeelding 1

Literatuurlijst

 

Naast dat we je verslag nakijken, kunnen we een APA-controle voor je uitvoeren. Sommige onderwijsinstellingen eisen dat je jouw verslag voorziet van een literatuurlijst en correcte bronvermelding. Misschien heb je ook mensen geïnterviewd voor jouw stageverslag en wil je die interviews verwerken in je tekst. Scriptium biedt een nakijkdienst specifiek gericht op de bronvermeldingen, literatuurlijst en verwijzingen in je tekst. Stuur een mail naar [email protected] met een verzoek om jouw literatuurlijst (volgens APA) na te kijken, en we zorgen dat het in orde komt. Deze dienst wordt natuurlijk ook voor scripties aangeboden .

Begeleiding

 
In principe biedt Scriptium een begeleidingsdienst specifiek gericht op het schrijven en ontwikkelen van een scriptie. Maar deze begeleidingsdienst kan ook geschikt zijn voor het schrijven van een verslag. Je kunt bijvoorbeeld een begeleider in dienst nemen om te helpen bij het omzetten van jouw ervaringen tijdens je stage naar een lopende tekst op papier. Zodra je een verzoek instuurt, wordt zo snel mogelijk een begeleider gevonden die het beste aansluit bij je verzoek, en kun je samen aan de slag. Ben je overigens nog op zoek naar een stage of afstudeerstage? Neem dan even een kijkje bij StudentenBureau.

Snelle service

 

Scriptium biedt momenteel de snelst mogelijke service. Binnen maximaal 20 uur kun je jouw nagekeken werk alweer terug in je mailbox ontvangen. Op deze manier hoef je er niet voor te zorgen dat je je werk een week of langer voor je eigen deadline klaar hebt om het aan ons te kunnen opsturen. Als je die tijd wel over hebt, kun je kiezen voor een deadline van 48 uur of 7 dagen. Maak je overigens geen zorgen om de tarieven. We bieden momenteel de goedkoopste scriptiecorrectie van Nederland.

Wil je je essay, verslag of scriptie door Scriptium laten nakijken? Of wil je graag kosteloos advies ontvangen over wat we voor je kunnen betekenen? Stuur ons dan via deze box je vraag toe en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. De velden gemarkeerd met * zijn vereist    [custom-team-slider category="Corrector"]

    Submit your Rating