Veelgestelde vragen scriptiebegeleiding

 

Scriptium biedt scriptiebegeleiding in de laatste fase van je studie aan. Van het zoeken naar een onderwerp, het opstellen van je probleemstelling, tot het afronden van je conclusie: onze professionele begeleiders bieden het allemaal aan. Nadat we je wensen in kaart hebben gebracht, word je door ons gekoppeld aan een begeleid(st)er met affiniteit met je vakgebied. Wanneer het vrijblijvend kennismakingsgesprek met je begeleider naar jouw gevoel goed verloopt, kan het scriptietraject aanvangen.

Wij bieden studenten diverse voordelen, waaronder:
  • Binnen 2 uur reactie
  • Binnen 48 uur een geschikte begeleider
  • Nakijkservice, 7 dagen per week en 24 uur per dag
  • Afgestudeerde senior academici
  • Brede kennis aanwezig vanuit verschillende studierichtingen
  • Je bespaart op studiekosten
  • Groepskorting op begeleiding van 10%

Scriptium is één van de grootste onderwijsbureaus van Nederland. Wij bieden onderwijshulp aan leerlingen van groep 4 tot aan studenten die hun scriptie schrijven. Vanwege onze jarenlange ervaring en expertise in het onderwijsveld, kunnen we jou precies de juiste hulp bieden. En dat alles tegen schappelijke prijzen.

Scriptium biedt scriptiebegeleiding voor alle vakgebieden. We hebben een ruime groep afgestudeerde scriptiebegeleiders met diverse achtergronden en vanuit verschillende studierichtingen. Daardoor kunnen we je bijna altijd koppelen aan een voor jou geschikte begeleider.

Bij Scriptium proberen we kwaliteit te leveren tegen een billijk tarief. Onze scriptiebegeleiders worden zorgvuldig gescreend en dienen verschillende testen af te leggen alvorens zij voor Scriptium begeleiding mogen geven. Op deze manier waarborgen we een hoge kwaliteit begeleiding. Onze prijzen zijn daarbij ook nog eens lager dan die van de meeste andere bureaus. Bekijk de prijzen van onze begeleidingsdienst.

Onze scriptiebegeleiders zijn allen afgestudeerde academici. Ze worden door Scriptium uitgebreid getoetst en gescreend, zowel mondeling als schriftelijk, alvorens zij studenten mogen begeleiden. Begeleiders die voor Scriptium werken dienen over vakinhoudelijke kennis te beschikken, alsmede over didactische vaardigheden. Ook dienen zij een scriptie of verslag op taal te kunnen verbeteren.

Zeker, een grote groep studenten die via ons begeleiding krijgen, komt uit het hbo. De eisen en criteria ten aanzien van scripties variëren op bepaalde punten van opleiding tot opleiding. We houden rekening met jouw vakspecifieke eisen en beoordelingscriteria die op je hbo opleiding gelden.

Je kunt als student van een masteropleiding bij ons scriptiebegeleiding krijgen. In het overzicht van vakgebieden en studiedomeinen waarvoor wij scriptiebegeleiders verzorgen, zul je vast ook jouw studiedomein vinden. De studierichtingen waarin wij begeleiding bieden lopen uiteen van rechten tot management, tot filosofie, waarvoor wij een divers aanbod van begeleiders hebben.

Nadat je ons de opdracht hebt gegeven een geschikte begeleider te vinden, gaan we direct voor je aan de slag en bespreken we je vraagstuk met onze begeleiders. Doorgaans word je dan binnen 48 uur aan een begeleider gekoppeld, maar vaak gebeurt het al binnen enkele uren.

Wij bieden ook onlinebegeleiding aan. Daarbij wordt de begeleiding via Skype en/of mail gegeven. Je kunt er dan voor kiezen om stukken mondeling met de begeleider te bespreken en/of vragen te stellen, of stukken schriftelijk te laten controleren. Onlinebegeleiding is bij Scriptium goedkoper dan begeleiding op locatie, en je hoeft er zelf ook niet voor het huis uit. Wel zo makkelijk dus. Daarnaast kun je bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruikmaken van onze onlinenakijkservice, waarbij we je verslag of een deel van je verslag op taal en zinsstructuur nakijken, en indien gewenst ook voorzien van feedback op de opbouw en inhoud. Zo staan we op ieder moment van de dag tot je beschikking!

Scriptium biedt ook scriptiebegeleiding op locatie aan, in heel Nederland en Vlaanderen. Informeer daarover via het contactformulier.

Je kunt bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruikmaken van onze nakijkdienst. Daarbij kun je document laten controleren op taal, structuur en inhoud. Onze inhoudelijke nakijkservice is uniek in Nederland en Vlaanderen.

Scriptium biedt hulp aan studenten van over de hele wereld. Sommige studenten zijn op stage in het buitenland, of wonen in, Duitsland, Curaçao of Suriname. Het is geen probleem als je buiten Nederland woont en scriptiebegeleiding via Scriptium wilt krijgen. We kunnen je online aan een geschikte begeleider koppelen, en je kunt dan via Skype en/of mail hulp krijgen. Scriptium is tevens actief in Vlaanderen voor Vlaamse studenten en biedt thesisbegeleiding in en rond Antwerpen, Gent, Brugge en Leuven aan.

Dat kan zeker. Je krijgt zelfs 10% korting op het uurtarief als je samen met een studiemaatje of collega de begeleiding afneemt. Informeer hierover bij Scriptium.

Je kunt ook begeleiding krijgen voor een deel van je scriptie of thesis. Heb je moeite met het methodehoofdstuk? Is het niet duidelijk hoe je je inleiding moet opstellen, of stuit je tegen bepaalde statistische problemen? Wij zorgen dat je de juiste begeleider krijgt toegewezen. Daarnaast posten we op onze scriptieblog regelmatig artikelen over het schrijven van een scriptie. Aan de hand daarvan kun je zelf je kennis bijspijkeren.

Je kunt bij ons ook begeleiding krijgen voor het uitvoeren van statistische berekeningen of wanneer je het lastig vindt om met SPSS te werken. Voor een kwantitatief onderzoek is een begeleider die thuis is in kwantitatief onderzoek veelal geschikter, tenzij het enkel om de structuur van de scriptie gaat.

Voordat het scriptietraject aanvangt, is het goed om afspraken te maken met je begeleider over wanneer je hem of haar het best kunt bereiken. Op die manier wordt voorkomen dat jullie langs elkaar heen communiceren.

Het is mogelijk om bij ons een andere begeleider toegewezen te krijgen als je dat graag wilt. Neem daarvoor contact met ons op.

Wij werken niet met vaste uurpakketten. Je betaalt dus nooit meer dan de uren die je afneemt. Hierdoor ben je bij ons voordeliger uit dan bij andere scriptiebureaus.
Het is mogelijk om bij ons in termijnen te betalen. Dit kun je het best navragen via [email protected].
Betaling vindt immer achteraf plaats. Een betaallink wordt aan het begin van de maand opgestuurd, voor de uren die je de maand ervoor hebt afgenomen.

Scriptium is groeiende en we doen het hele jaar door een beroep op freelance scriptiebegeleiders. Heb je interesse in het geven van scriptiebegeleiding aan studenten aan het hoger onderwijs? Stuur ons dan een mail en geef aan wat jouw achtergrond is en waarom je denkt een goede scriptiebegeleider te zijn. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wil je eerst nog even jouw persoonlijke vraag stellen alvorens een begeleider in te schakelen? Vul dan dit onderstaand contactformulier in. We zullen zo spoedig mogelijk op je aanvraag reageren en je persoonlijk te woord staan.

remy bijlesdocent
Remy
Geschiedenis
erica scriptiecorrector
Erica
Anglistiek
nienke scriptiebegeleider
Nienke
Rechtsgeleerdheid
klarinda
Klarinda
Communicatie
Henk
MBA
Denise bijlesdocent
Denise
Bedrijfsrecht
Miranda
APA-specialiste
Rianne
Neerlandistiek
stef
Stef
Taalverwerving
Bastiaan scriptiecorrector
Bastiaan
Neurowetenschap
Mirjam
Statistiek
Iris scriptiebegeleider
Iris
Sociologie
Hester
Informatiewetenschap
July
July
Onderwijswetenschap
Dr. Emma
Communicatie
mique
Mique
Sociale Geografie
Maaike
Journalistiek
Thomas
Rechtsgeleerdheid
Esther S.
Behavioural Science
Leontien
Leontien
Marketing
Bob - statistiekbegeleider
Bob
Econometrie
laura vendrik
Laura
Religious Studies
Profielfoto Jorica de Leeuw
Jorica
Gezondheidszorg
Annet - scriptiebegeleider
Annet
Sociale Wetenschap
Roxanne - scriptiebegeleider
Roxanne
Psychologie
Kilian - scriptiebegeleider
Kilian
Geschiedenis
Lara - scriptiecorrector
Lara
Voeding & Diëtetiek
Marly - scriptiebegeleider
Marly
Human Resources
rosan scriptiebegeleider
Rosan
Vastgoed
chris scriptiebegeleider
Chris
Communicatie
melanie - scriptiebegeleider
Melanie
Bedrijfskunde
Shanna - begeleider
Shanna
Psychologie
Marlou - begeleider
Marlou
Taalwetenschap
Aveline - scriptiebegeleider
Aveline
Statistiek
Arjan scriptiebegeleider
Arjan
Cultuurwetenschap

Submit your Rating