De beste hulp voor je thesis

 

Ben je student in Antwerpen, en zoek je de beste thesisbegeleiding voor je bachelor- of masterproef? Scriptium verzorgt thesisbegeleiding voor studenten die in Antwerpen of omstreken wonen. Zit je met de handen in het haar en lukt het maar niet om een goede thesis te schrijven? Overweeg eens om professionele en betrouwbare hulp in te huren van specialisten. Lees hieronder wat de mogelijkheden bij Scriptium zijn en hoe we jou verder kunnen helpen.

Scriptium biedt

 

Onze voordelen

 

Thesisbegeleiding Antwerpen – wat houdt het in?

 

Scriptium biedt thesisbegeleiding specifiek voor studenten in en rondom Antwerpen. Een groep specialisten uit zeer uiteenlopende vakgebieden staat voor je klaar om je te voorzien van persoonlijke en betrouwbare hulp. Je kunt bij ons terecht met bijna elke thesisgerelateerde hulpvraag of probleem. Of je nu graag een begeleider inhuurt die enkele uren meekijkt bij het verwerken van resultaten, of langere tijd elke week een uur wil afspreken om je voortgang te bespreken, het is allemaal mogelijk. Bij de thesisbegeleiding in Antwerpen houden we rekening met al jouw wensen en behoeften.

Algemene studiebegeleiding

 

Als thesisbegeleiding in Antwerpen niet aansluit op je hulpvraag, is algemene studiebegeleiding aan te bevelen. Scriptium verzorgt dan hulp bij het studeren en leren. Denk bijvoorbeeld aan een expert met kennis van jouw vakgebied die komt helpen bij het leren voor een tentamen of het opstellen van een samenvatting. Misschien is plannen niet je sterkste punt en vertoon je snel uitstelgedrag. In dat geval kan een begeleider eens in de week samen met jou zorgen voor een goede planning en structuur.

Hulp bij statistiek en SPSS

 

Statistiek is een vast onderdeel van het uitvoeren van academisch onderzoek. Thesisbegeleiding Antwerpen heeft statistiekbegeleiders die specifiek kunnen helpen bij dataverwerking, interpretatie van gegevens en het opschrijven van je resultaten. Schakel statistiekbegeleiding ook in als je aan het leren bent voor een tentamen statistiek of simpelweg kennis wil opdoen van SPSS.

Thesis nalezen door specialisten

 

Als jouw thesis al af is, kun je jouw thesis opsturen naar Scriptium voor een controle op taal, structuur en inhoud. Het is eeuwig zonde als je thesis wordt afgekeurd op taalfouten of slordigheden. Daarom bekijkt een taalspecialist van Scriptium het taalgebruik en de stijl van je tekst. Aan de hand van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ worden taalfouten gemarkeerd. Je kunt dan later zelf beslissen of je de wijzigingen doorvoert of weigert.

Controle op structuur en inhoud

 

De controle op de inhoud van je thesis door Scriptium is uniek. Er bestaan momenteel bijna geen andere bureaus die op zo’n diepgaande manier feedback verstrekken op een academisch document. Bij een controle op inhoud beoordeelt de corrector de thesis als geheel. De corrector bekijkt onder meer de samenhang tussen de verschillende onderdelen. Je ontvangt inhoudelijke feedback waarmee je jouw onderzoek sterk kunt verbeteren.

thesisbegeleiding antwerpen - afbeelding 1

Bronnencontrole

 

Elke academische publicatie is onderhevig aan strikte regels en richtlijnen met betrekking tot het verwerken van bronnen. Als je kiest voor thesisbegeleiding in Antwerpen, kun je bij ons ook om een bronnencontrole vragen. Je kunt jouw academische werk bijvoorbeeld laten nakijken op APA door een referentiespecialist. Deze specialist kijkt naar de bronvermelding in de tekst en naar de bronnenlijst. Met zo’n controle voorkom je dat je per ongeluk plagiaat pleegt en dat je thesis daarom wordt afgekeurd door de opleiding.

Online thesisbegeleiding

 

Thesisbegeleiding in Antwerpen is ook online beschikbaar. Het is niet altijd nodig om met een begeleider op locatie af te spreken. Veel hulpvragen kunnen we online behandelen. Het is maar net waar je zelf de voorkeur aan geeft. Videochats als Zoom en Teams lenen zich heel goed voor het begeleiden op afstand.

Wil je graag meer informatie over thesisbegeleiding in Antwerpen en omgeving? Of wil je misschien direct een verzoek indienen? Vul dan onderstaand contactformulier in. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.

thesisbegeleiding antwerpen - afbeelding 2

Vul het onderstaande formulier in en vraag direct een scriptiebegeleider aan. We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een begeleider die we specifiek voor jou selecteren. Daarna volgt een gratis intake met de begeleider.


    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="84150"]