Click Fraud Protection

Veelgestelde vragen over Tentamentraining van Scriptium

 

1. Help! Ik kan mijn vak niet vinden op jullie website, wat nu?

Het kan zijn dat we momenteel geen groepstraining aanbieden voor jouw specifieke vak en tentamen. In dit geval is het altijd mogelijk een 1-op-1-training aan te vragen bij één van onze specialisten. Stuur ons jouw persoonlijke verzoek via het aanmeldformulier voor 1-op-1-training.

2. Hoe gaat dat precies in z’n werk, zo’n onlinetraining?

Voor gedetailleerde informatie over onlinetrainingen verwijzen we je graag door naar de informatiepagina. In principe werkt het zo dat er een groepsgesprek wordt opgezet middels Skype. Jij en alle andere deelnemers hebben zo live video- en audiotoegang tot de specialist die de training geeft. Er wordt bovendien een interactieve gesprekslijn opengezet waardoor jij en de groepsgenoten naar wens vragen kunnen stellen.

3. Hoe lang duurt een training ongeveer?

Dat is volledig afhankelijk van het soort training, de trainer en het vak. Sommige vakken bevatten meer lesstof waardoor er meer behandeld moet worden alvorens je klaargestoomd bent voor het tentamen. Aangezien het de concentratie niet ten goede komt, laten we trainingssessies nooit langer duren dan 3 uur. Er wordt dan ook een pauze ingelast halverwege de training. Mocht er meer lesstof zijn dan er in 3 uur behandeld kan worden, zetten we een tweede sessie, of zelfs een derde sessie op.

4. Er zijn geen plekken meer voor de training die ik wil. Kan ik die training nu niet volgen?

Als een training vol is, kun je jezelf altijd aanmelden voor een 1-op-1-training. Het is tevens mogelijk om jezelf op de wachtlijst te zetten voor een bepaalde training. Bij voldoende interesse vragen we de trainer om nog een sessie te plannen. Maak je interesse in een volgeboekte training kenbaar door ons een mail te sturen.

5. Ik ben niet helemaal tevreden met de training die ik gevolgd heb. Kan ik een klacht indienen?

Ten eerste, wat vervelend om te horen dat je een klacht hebt. We streven er altijd naar studenten zo goed mogelijk te helpen. We willen graag horen wat er gebeurd is en hoe we je verder kunnen helpen. Je kunt je klacht naar [email protected] sturen en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

6. Hoe gaat het precies met betalen bij jullie?

Je kunt bij ons de gewenste training in je winkelmandje stoppen. Ben je klaar met shoppen? Dan kun je afrekenen met iDEAL, creditcard of één van onze overige betaalmethodes. Voor een privétraining zullen we voorafgaand aan de training een offerte aan je voorleggen en betalen hoeft pas achteraf.

7. Ik wil me graag uitschrijven voor een training, kan dat?

Jazeker, tot 72 uur voor aanvang van de training kun je jezelf kosteloos uitschrijven. Dit doe je door een mail te sturen naar [email protected]. Als de periode van 72 uur verstreken is, brengen we van de totale trainingsprijs in rekening.

8. Wat is het verschil tussen een groepstraining en 1-op-1-training?

De naam zegt het eigenlijk al. Bij een groepstraining nemen jij en een aantal andere studenten tegelijk deel aan een onlinetraining. Het voordeel hiervan is dat je kunt sparren met peers en ook de input van anderen meekrijgt. Een 1-op-1-training wordt online gegeven aan jou persoonlijk. De specialistische trainer staat dan alleen in contact met jou. Het voordeel hiervan is de persoonlijke aandacht en training op maat.

9. Geven jullie ook trainingen op locatie?

Groepstrainingen geven we altijd online. Dit doen we omdat onlinemiddelen zich tegenwoordig excellent lenen voor kwalitatieve trainingen. Je kunt dan vanuit je eigen huiskamer deelnemen. 1-op-1-trainingen worden ook online gegeven. Daar bestaat echter wel de optie om face-to-face met een trainer af te spreken. Er worden dan wel reiskosten in rekening gebracht.

10. Kan ik bij jullie aan de slag als tentamentrainer?

Scriptium is groeiende en we doen het hele jaar door een beroep op freelance tentamentrainers. Heb je interesse in het geven van tentamentraining aan studenten aan het hoger onderwijs? Stuur ons dan een mail en geef aan wat jouw achtergrond is, voor welke vakken je tentamentraining zou willen geven, en waarom je denkt een goede trainer te zijn. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

11. Voor welke andere hulp, behalve tentamentraining, kan ik bij jullie terecht?

Scriptium is een expertisecentrum en biedt een breed scala van onderwijsdiensten aan. Je kunt bij ons ook terecht voor:

Scriptie nakijken

Statistiekhulp

Scriptiebegeleiding

Bijlessen

Sollicitatiebrief nakijken

Manuscript nakijken

Tekst vertalen

Interviews transcriberen

 

Scriptium.nl