Professionele Tentamentraining en Coaching van Scriptium

Tentamentraining van de Beste specialisten

Hik je al een tijd tegen een lastig tentamen aan, of heb je dat ene belangrijke vak niet gehaald? Met onze online trainingen weet je zeker dat je optimaal voorbereid bent. Zo’n 93% van de studenten slaagt namelijk na het volgen van een tentamentraining bij Scriptium. Onze docenten stemmen hun lessen en tentamenstof zoveel mogelijk af op jouw specifieke behoeften en wensen. Dat betekent dat er tentamengericht les wordt gegeven. Als je kiest voor een privétraining, worden alle vragen die je hebt tijdens de lessen behandeld. Je krijgt dan een specialist toegewezen die jou de volle aandacht geeft, op de dagen waarop je het liefst geholpen wordt. Alles is erop gericht om jou de best mogelijke hulp te geven.
 

Groepstraining of Privéles

Een professionele tentamentraining van Scriptium bied je de hoogste kans op een goed cijfer. De trainingen worden gegeven en opgesteld door academische experts. Zij hebben het vak dat je volgt met minstens een 7,5 afgerond. Je krijgt samenvattingen en ontvangt informatie van een specialist van jouw vak. Daarbij bespreek je de belangrijkste punten van de stof en behandel je samen met de docent de oefenvragen. Zo zorgen wij ervoor dat je optimaal wordt voorbereid op het tentamen. Wil je graag met medestudenten een training volgen? Dan kun je deelnemen aan een groepsles en zo ook leren van anderen. Heb je toch liever persoonlijke hulp? Geen probleem! Op ieder moment van het jaar kun je bij ons een 1-op-1-training volgen. 

tentamentraining - afbeelding 2

Onze online trainingen zijn op maat gemaakt voor elke student. Ze worden gegeven en opgesteld door een vakexpert. Deze wordt streng door Scriptium gescreend op inhoudelijke en didactische vaardigheden. De tentamentrainer bereidt zich voor op de lessen aan de hand van je theorieboek, oefenvragen en lesmateriaal. Daarbij houdt hij rekening met de door jou gewenste manier van lesgeven. 

Wat kost tentamentraining?

 

Groepstraining

€99,- per training

1-op-1-training

€39,- per uur

Intensieve training voor ieder vak

 

Ben je op zoek naar professionele lessen voor een specifiek vak? Dan ben je met de tentamentraining van Scriptium aan het juiste adres. We bieden specialistische training aan studenten die graag intensieve hulp willen voor hun toetsen en tentamens. Dit alles tegen een gunstig tarief dat past binnen het budget van de gemiddelde student.

Tentamentraining

Wat moet ik doen?

Je kunt via het keuzemenu vinden of er tentamentraining beschikbaar is voor jouw opleiding, leerjaar en vak. Bepaal zelf welke training het beste bij jou past, welke coach jouw voorkeur heeft en hoe je de training graag wil ontvangen. Er zijn groepstrainingen beschikbaar waarbij je met studiegenoten kunt sparren over de stof. Ook bieden we één-op-ééntrainingen met ruimte voor persoonlijke vragen.

Privétraining van jouw persoonlijke trainer
 

Scriptium zoekt en screent de tentamentrainers nauwkeurig. Het is noodzakelijk dat ze kennis hebben van de stof en de opleiding die je volgt. Zij zijn experts met veel ervaring in hun eigen vakgebied. Sinds 2014 hebben wij meer dan 100 toptrainers aan ons weten te binden. Zij kunnen jou precies vertellen wat je kunt verwachten voor het tentamen. 

Online tentamentraining

 

Je hebt de mogelijkheid om thuis, vanuit je eigen plek, goede en professionele tentamentraining te krijgen. Deel lesmateriaal, raadpleeg websites en communiceer via headset en camera. Op deze manier heb je al je boeken en lesmateriaal bij de hand. En je verliest geen kostbare tijd in drukke periodes aan reizen naar een andere locatie.

Hoe werkt het?

 

De trainer zal op de afgesproken tijd contact met je opnemen via Skype, Teams, Zoom of een ander online programma. Als je gekozen hebt voor een training in groepsverband, zullen de deelnemers en de trainer online samenkomen op een afgesproken tijd. De sessie begint dan met een diepgaande les over de tentamenstof. De trainer behandelt de stof die belangrijk is voor het tentamen. Je krijgt de kans om alle vragen te stellen die je hebt, en daarbij extra uitleg te krijgen. Tevens kun je oefenen met vraagstukken die de trainer voor je heeft opgesteld. Natuurlijk vertelt de trainer je ook alles over de tips en tricks die jou aan een voldoende kunnen helpen.

Afstudeerhulp en studiebegeleiding van Scriptium

 

Scriptium biedt niet alleen hulp bij moeilijke tentamens. We verzorgen ook professionele en betaalbare scriptiebegeleiding en bijles. Ook bieden we studiebegeleiding, APA-controles en lay-outchecks aan. Daarnaast kun je begeleiding bij statistiek en SPSS bij ons krijgen. Eigenlijk kun je bij Scriptium terecht met al je studievragen. Bezoek bijvoorbeeld ook het forum voor antwoord op snelle vragen die je hebt, of om te kijken wat andere studenten zoal aan Scriptium vragen.

Scriptiehulp of statistiekbegeleiding nodig?

 

Scriptium biedt 7 dagen per week scriptiebegeleiding en statistiekbegeleiding aan. Als je vastloopt met het schrijven van je scriptie, kun je afspreken met een scriptiebegeleider, of online hulp krijgen. De scriptie wordt dan voorzien van inhoudelijke feedback. Je ontvangt bijvoorbeeld advies over je inleiding, je onderwerp of de hoofd- en deelvragen. Voor problemen met statistiek, statistische analyses en SPSS koppelen we je aan een statistiekbegeleider. Deze begeleider weet alles van statistiek en SPSS, en kan je direct uit de brand helpen.

Scriptie laten nakijken

 

Je kunt jouw tekst of scriptie bij Scriptium laten nakijken op taal, (zin)structuur en inhoud. Een goed gescreende corrector voorziet jouw scriptie bij een controle van nuttige feedback. Hiermee kun je jouw scriptie optimaliseren en gaat het niveau drastisch omhoog. De corrector stelt vast op welke punten je onderzoek versterkt kan worden. Ook markeert hij de taal- en spelfouten, en vertelt hij hoe de toon van de scriptie professioneler en academischer kan. Daarnaast bepaalt hij of de scriptie voldoet aan alle eisen gesteld door je onderwijsinstelling. Met een professionele corrector van Scriptium weet je zeker dat je een hoger cijfer zult halen voor je eindopdracht!

Heb je vragen over een tentamen of een ander verzoek aan Scriptium? Wij staan je met raad en daad bij. Zie je je tentamen niet terug in de lijst? Geen zorgen, wij kunnen in de meeste gevallen alsnog een tentamencoach aan je koppelen!
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="93807"]