Click Fraud Protection

Scriptium.nl

Tentamentraining van Scriptium – Professioneel en Persoonlijk


Wij hechten waarde aan je mening. Breng je stem uit en laat ons weten wat je van Scriptium vindt.

Professionele tentamentraining en coaching van Scriptium

Vind & boek je training

Neem nu deel aan een professionele tentamentraining van Scriptium voor optimale voorbereiding en de hoogste kans op een goed cijfer voor je tentamen. Bespreek de belangrijkste punten van de stof met een expert en maak oefenvragen. Je krijgt samenvattingen en toegang tot een tentamenspecialist van jouw vak. Alles is erop gericht jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het tentamen.

 

Onze online trainingen zijn op maat gemaakt voor elke student. Neem deel aan een groepstraining en leer ook van medestudenten, of vraag een 1-op-1-training en toegang tot een tentamenspecialist aan.

Neem nu deel aan een tentamentraining van Scriptium gegeven en opgesteld door een vakexpert en zorg dat je optimaal voorbereid bent voor jouw tentamen. Al onze tentamen worden online gegeven en kunnen in groepsverband of 1-op-1 gevolgd worden. Schrijf je nu in voor één van onze trainingen of lees verder voor meer informatie.

Wat kost een tentamentraining van Scriptium?

De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, maar gemiddeld liggen de prijzen rond de 49,95 per uur. Omdat we onze tentamentrainingen online aanbieden, kunnen we de laagst mogelijke tarieven rekenen. Bovendien is tentamentraining van Scriptium btw-vrij.

 

 

Hoe verloopt een onlinetraining precies?

Het begint bij jouw inschrijving. We sturen je dan een bevestigingsmail met daarin een overzicht van de tijd en trainer. Ook wordt in deze bevestigingsmail vermeld hoe je precies toegang verkrijgt tot de tentamentraining. Voor meer informatie kun je ook de veelgestelde vragen lezen. 

 

Voordat de training begint log je in op Skype en ontvang je een uitnodiging van de trainer. Zodra je die accepteert word je aan het groepsgesprek toegevoegd. De trainer zal vervolgens beginnen met het uitleggen van de belangrijkste lesstof. Er is natuurlijk uitvoerig ruimte voor vragen en verdieping. In de laatste fase van de tentamentraining zullen jullie oefenvragen maken en heeft de trainer nog tips & tricks.

 

Na afloop van de training is de trainer via e-mail nog enkele dagen beschikbaar voor vragen.

 

Tentamenstress

Blijf jij eindeloos zitten met dat ene moeilijke tentamen dat je per se moet halen? Is deze herkansing de allerlaatste kans om de studiepunten binnen te harken? Weet je niet waar je moet beginnen met leren door de berg lesstof zonder structuur? Zorg dat je er niet langer alleen voor staat met tentamentraining van Scriptium.

 

Tentamentraining

Via Scriptium kun je professionele en persoonlijke hulp vinden bij het leren van je tentamen. Bezoek de website voor meer informatie en een overzicht van de beschikbare tentamentrainingen. Een tentamentraining kan in groepsverband of één-op-één gegeven worden. De vakexpert legt de lesstof nog een keer rustig uit, je kunt al jouw persoonlijke vragen stellen en er wordt geoefend met oefenvragen. Je hoeft niet langer zelf te bepalen wat precies belangrijk is voor de toets, dat doet de tentamentrainer voor je.

 

Hoe werkt ‘t?

Via de website zoek je naar jouw specifieke tentamentraining. Deze worden gecategoriseerd op opleiding, onderwijsinstelling, leerjaar en vak. Bekijk het overzicht van de beschikbare trainingen en de trainers. Vervolgens kies je de training die bij jou het beste past. Dit kan een persoonlijke privétraining zijn of een tentamentraining in groepsverband met andere studenten die hetzelfde tentamen moeten maken.

 

Digitale trainingtentamentraining

Scriptium biedt tentamentraining via digitale middelen. Dit betekent dat je gewoon vanuit je eigen huis of kamer tentamentraining kunt ontvangen. Je hebt al het lesmateriaal en de studieboeken bij de hand en je bent geen kostbare leertijd kwijt aan reizen naar de traininglocatie. Het is vanwege het werken met Skype ook mogelijk om snel documenten te delen en digitale informatiebronnen te gebruiken. Bovendien scheelt het ook in de prijs. Je betaalt tenslotte niet voor de huur van een lokaal of vergaderruimte.

Scriptie nakijken op Taal, Structuur, APA én Inhoud voor een Spotprijs