Professionele Tentamentraining en Coaching van Scriptium

Tentamentraining van de beste specialisten
 
Hik je al een tijd tegen een lastig tentamen aan, of heb je dat ene belangrijke vak niet gehaald? Met onze online trainingen weet je zeker dat je optimaal voorbereid bent. Zo’n 93% van de studenten slaagt namelijk na het volgen van een tentamentraining bij Scriptium. Onze docenten stemmen hun lessen en tentamenstof zoveel mogelijk af op jouw specifieke behoeften en wensen. Dat betekent dat er tentamengericht les wordt gegeven. Als je kiest voor een privétraining, worden alle vragen die je hebt tijdens de lessen behandeld. Je krijgt dan een specialist toegewezen die jou de volle aandacht geeft, op de dagen waarop je het liefst geholpen wordt. Alles is erop gericht om jou de best mogelijke hulp te geven.
 

Groepstraining

Privéles

Groepstraining of Privéles
 

Een professionele tentamentraining van Scriptium bied je de hoogste kans op een goed cijfer. De trainingen worden gegeven en opgesteld door academische experts. Zij hebben het vak dat je volgt met minstens een 7,5 afgerond. Je krijgt samenvattingen en ontvangt informatie van een specialist van jouw vak. Daarbij bespreek je de belangrijkste punten van de stof en behandel je samen met de docent de oefenvragen. Zo zorgen wij ervoor dat je optimaal wordt voorbereid op het tentamen. Wil je graag met medestudenten een training volgen? Dan kun je deelnemen aan een groepsles en zo ook leren van anderen. Heb je toch liever persoonlijke hulp? Geen probleem! Op ieder moment van het jaar kun je bij ons een 1-op-1-training volgen. 

Onze trainers
 
"Mijn naam is Jan Willem en ik ben afgestudeerd jurist aan de Universiteit van Utrecht en heb meer dan 30 jaar ervaring met het bedrijfsleven in binnen en buitenland als directeur van een financiële instelling. Ik help je graag met tentamentraining en met je vragen over bedrijfseconomie, finance, macro-economie of rechten."
"Het is mijn missie om met mensen te werken op weg naar individuele empowerment door middel van het delen van mijn kennis en ervaring over (bedrijfs)economie, finance & accounting, zelfstandig ondernemerschap en de Nederlandse taal. Mijn doel is dat mensen niet alleen leren, maar vooral kunnen gaan vertrouwen op hun eigen vaardigheden en intuïtie."
"Tijdens mijn studie vond ik het ontwikkelen van mijn vaardigheden heel belangrijk. Feedback ontvangen en geven is daarvoor heel belangrijk. Ik hanteer dan ook een lesstijl die berust op samenwerking en interactie met de lesstof. Ik kan tentamentraining geven in natuurkunde en wiskunde, en ben gespecialiseerd in de opleidingen biomedische wetenschappen en ziekteleer."
"Als gepassioneerd educator heb ik de laatste 15 jaar van mijn carrière doorgebracht in de tropen, waar ik op verschillende veldstations modules in de biologie heb gedoceerd. Daarnaast heb ik als veldbioloog aan verscheidene projecten meegewerkt. Mijn ervaring en mijn passie voor het delen van kennis staan garant voor interessante voorbeelden uit de praktijk."
review tentamentraining M
review tentamentraining sarah

Online training

Onze online trainingen zijn op maat gemaakt voor elke student. Ze worden gegeven en opgesteld door een vakexpert. Deze wordt streng door Scriptium gescreend op inhoudelijke en didactische vaardigheden. De tentamentrainer bereidt zich voor op de lessen aan de hand van je theorieboek, oefenvragen en lesmateriaal. Daarbij houdt hij rekening met de door jou gewenste manier van lesgeven. 

Wat kost tentamentraining?

 

Groepstraining

€99,- per training

1-op-1-training

€44,95 tot €42,95 per uur

Intensieve training voor ieder vak

 

Ben je op zoek naar professionele lessen voor een specifiek vak? Dan ben je met de tentamentraining van Scriptium aan het juiste adres. We bieden specialistische training aan studenten die graag intensieve hulp willen voor hun toetsen en tentamens. Dit alles tegen een gunstig tarief dat past binnen het budget van de gemiddelde student.

Tentamentraining

Wat moet ik doen?

Je kunt via het keuzemenu vinden of er tentamentraining beschikbaar is voor jouw opleiding, leerjaar en vak. Bepaal zelf welke training het beste bij jou past, welke coach jouw voorkeur heeft en hoe je de training graag wil ontvangen. Er zijn groepstrainingen beschikbaar waarbij je met studiegenoten kunt sparren over de stof. Ook bieden we één-op-ééntrainingen met ruimte voor persoonlijke vragen.