Professionele Tentamentraining en Coaching van Scriptium

Tentamentraining van de beste specialisten
 
Hik je al een tijd tegen een lastig tentamen aan, of heb je dat ene belangrijke vak niet gehaald? Met onze online trainingen weet je zeker dat je optimaal voorbereid bent. Zo’n 93% van de studenten slaagt namelijk na het volgen van een tentamentraining bij Scriptium. Onze docenten stemmen hun lessen en tentamenstof zoveel mogelijk af op jouw specifieke behoeften en wensen. Dat betekent dat er tentamengericht les wordt gegeven. Als je kiest voor een privétraining, worden alle vragen die je hebt tijdens de lessen behandeld. Je krijgt dan een specialist toegewezen die jou de volle aandacht geeft, op de dagen waarop je het liefst geholpen wordt. Alles is erop gericht om jou de best mogelijke hulp te geven.
 

Groepstraining

Privéles

Groepstraining of Privéles
 

Een professionele tentamentraining van Scriptium bied je de hoogste kans op een goed cijfer. De trainingen worden gegeven en opgesteld door academische experts. Zij hebben het vak dat je volgt met minstens een 7,5 afgerond. Je krijgt samenvattingen en ontvangt informatie van een specialist van jouw vak. Daarbij bespreek je de belangrijkste punten van de stof en behandel je samen met de docent de oefenvragen. Zo zorgen wij ervoor dat je optimaal wordt voorbereid op het tentamen. Wil je graag met medestudenten een training volgen? Dan kun je deelnemen aan een groepsles en zo ook leren van anderen. Heb je toch liever persoonlijke hulp? Geen probleem! Op ieder moment van het jaar kun je bij ons een 1-op-1-training volgen. 

Onze trainers
 
"Mijn naam is Jan Willem en ik ben afgestudeerd jurist aan de Universiteit van Utrecht en heb meer dan 30 jaar ervaring met het bedrijfsleven in binnen en buitenland als directeur van een financiële instelling. Ik help je graag met tentamentraining en met je vragen over bedrijfseconomie, finance, macro-economie of rechten."
"Het is mijn missie om met mensen te werken op weg naar individuele empowerment door middel van het delen van mijn kennis en ervaring over (bedrijfs)economie, finance & accounting, zelfstandig ondernemerschap en de Nederlandse taal. Mijn doel is dat mensen niet alleen leren, maar vooral kunnen gaan vertrouwen op hun eigen vaardigheden en intuïtie."
"Tijdens mijn studie vond ik het ontwikkelen van mijn vaardigheden heel belangrijk. Feedback ontvangen en geven is daarvoor heel belangrijk. Ik hanteer dan ook een lesstijl die berust op samenwerking en interactie met de lesstof. Ik kan tentamentraining geven in natuurkunde en wiskunde, en ben gespecialiseerd in de opleidingen biomedische wetenschappen en ziekteleer."
"Als gepassioneerd educator heb ik de laatste 15 jaar van mijn carrière doorgebracht in de tropen, waar ik op verschillende veldstations modules in de biologie heb gedoceerd. Daarnaast heb ik als veldbioloog aan verscheidene projecten meegewerkt. Mijn ervaring en mijn passie voor het delen van kennis staan garant voor interessante voorbeelden uit de praktijk."
review tentamentraining M
review tentamentraining sarah

Online training

Onze online trainingen zijn op maat gemaakt voor elke student. Ze worden gegeven en opgesteld door een vakexpert. Deze wordt streng door Scriptium gescreend op inhoudelijke en didactische vaardigheden. De tentamentrainer bereidt zich voor op de lessen aan de hand van je theorieboek, oefenvragen en lesmateriaal. Daarbij houdt hij rekening met de door jou gewenste manier van lesgeven. 

Wat kost tentamentraining?

 

Groepstraining

€99,- per training

1-op-1-training

€44,95 tot €42,95 per uur

Intensieve training voor ieder vak

 

Ben je op zoek naar professionele lessen voor een specifiek vak? Dan ben je met de tentamentraining van Scriptium aan het juiste adres. We bieden specialistische training aan studenten die graag intensieve hulp willen voor hun toetsen en tentamens. Dit alles tegen een gunstig tarief dat past binnen het budget van de gemiddelde student.

Tentamentraining

Wat moet ik doen?

Je kunt via het keuzemenu vinden of er tentamentraining beschikbaar is voor jouw opleiding, leerjaar en vak. Bepaal zelf welke training het beste bij jou past, welke coach jouw voorkeur heeft en hoe je de training graag wil ontvangen. Er zijn groepstrainingen beschikbaar waarbij je met studiegenoten kunt sparren over de stof. Ook bieden we één-op-ééntrainingen met ruimte voor persoonlijke vragen.
Privétraining van jouw persoonlijke trainer
 

Scriptium zoekt en screent de tentamentrainers nauwkeurig. Het is noodzakelijk dat ze kennis hebben van de stof en de opleiding die je volgt. Zij zijn experts met veel ervaring in hun eigen vakgebied. Sinds 2014 hebben wij meer dan 100 toptrainers aan ons weten te binden. Zij kunnen jou precies vertellen wat je kunt verwachten voor het tentamen. 

Een privétraining aanvragen: zo moet het!

 

Stap 1: stuur ons je aanvraag

 

Om te zorgen dat je aan de juiste tentamentraininer gekoppeld wordt, willen we zo veel mogelijk informatie over je wensen en vak. Als je het contactformulier invult op onze pagina over privétraining, stuur je ons automatisch die informatie. Onthoud: hoe meer, hoe beter! Vertel ons over het vak zelf en over de opleiding. Maar bijvoorbeeld ook over waar je moeite mee hebt. Na het inzenden van het formulier krijg je binnen 15 minuten een bevestiging. En vaak nog veel sneller!

Stap 2: je wordt gekoppeld

 

Binnen 48 uur na het ontvangen van je aanvraag, selecteren we een tentamentrainer voor je. Zodra hij/zij geselecteerd is krijg je een gratis intake met de trainer. Je kunt meer vertellen over wat je zoekt en de trainer kan zichzelf voorstellen. Samen komen jullie tot afspraken over hoe en wanneer de training plaatsvindt. Ook wordt ingeschat hoeveel uur training je nodig zal hebben.

Stap 3: een offerte en huppiekee!

 

Vervolgens stellen we een offerte voor je op met een duidelijk overzicht van de kosten. Die dien je dan te tekenen en daarna kan de training beginnen. Je kunt net zoveel uren training nemen als je wil. De offerte is namelijk niet bindend. En aan het eind van de maand krijg je dan een handige betaallink. We factureren altijd alleen maar de uren training die je ook daadwerkelijk gehad hebt. Wel zo netjes, toch?

Hoe verloopt een tentamentraining?

 

De trainer zal op de afgesproken tijd contact met je opnemen via Skype, Teams, Zoom of een ander online programma. Als je gekozen hebt voor een training in groepsverband, zullen de deelnemers en de trainer online samenkomen op een afgesproken tijd. De sessie begint dan met een diepgaande les over de tentamenstof. De trainer behandelt de stof die belangrijk is voor het tentamen. Je krijgt de kans om alle vragen te stellen die je hebt, en daarbij extra uitleg te krijgen. Tevens kun je oefenen met vraagstukken die de trainer voor je heeft opgesteld. Natuurlijk vertelt de trainer je ook alles over de tips en tricks die jou aan een voldoende kunnen helpen!

Wil je graag een privétrainer aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier binnen. We koppelen je aan een trainer die we specifiek voor jou selecteren. 

    Persoonlijke informatie    Over je studie