Professionele Tentamentraining en Coaching van Scriptium

Tentamentraining van Scriptium

Onze online trainingen zijn op maat gemaakt voor elke student. Neem deel aan een groepstraining en leer ook van medestudenten, of vraag een 1-op-1-training en toegang tot een tentamenspecialist aan. De tentamentrainingen van Scriptium worden gegeven en opgesteld door vakexperts. Zij zorgen ervoor dat je optimaal voorbereid bent voor jouw tentamen. Je kunt het tentamen in groepsverband volgen maar ook voor 1-op-1 les gaan. Schrijf je vandaag nog in voor één van onze trainingen of lees verder voor meer informatie.
tentamentraining - afbeelding 1
Neem nu deel aan een professionele tentamentraining van Scriptium voor optimale voorbereiding en de hoogste kans op een goed cijfer voor je tentamen. Bespreek de belangrijkste punten van de stof met een expert en maak oefenvragen. Je krijgt samenvattingen en toegang tot een tentamenspecialist van jouw vak. Alles is erop gericht jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het tentamen.
Onze online trainingen zijn op maat gemaakt voor elke student. Neem deel aan een groepstraining en leer ook van medestudenten, of vraag een 1-op-1-training en toegang tot een tentamenspecialist aan. Neem nu deel aan een tentamentraining van Scriptium gegeven en opgesteld door een vakexpert en zorg dat je optimaal voorbereid bent voor jouw tentamen. Al onze tentamens worden online gegeven en kunnen in groepsverband of 1-op-1 gevolgd worden. Schrijf je nu in voor één van onze trainingen of lees verder voor meer informatie.
tentamentraining - afbeelding 2

Wat kost een tentamentraining van Scriptium?

 

Groepstraining

€99,- per training

1-op-1-training

€39,- per uur

Tentamentraining van Scriptium

 
Voor professionele tentamentraining gegeven door vakexperts met didactische vaardigheden kun je terecht bij tentamentraining van Scriptium. We bieden excellente, professionele en persoonlijke tentamentraining aan studenten die graag intensieve training voor tentamens en toetsen willen ontvangen.

Tentamentraining:

Wat moet ik doen?

Lees eerst deze informatie over tentamentraining. Je kunt via het keuzemenu vinden of er tentamentraining beschikbaar is voor jouw specifieke opleiding, leerjaar en vak. Bepaal zelf welke training bij jou het best zou passen, welke coach jouw voorkeur heeft en op hoe je de training graag wil ontvangen. Er zijn groepstrainingen beschikbaar waarbij er met studiegenoten gespard kan worden over de stof. Ook bieden we één-op-ééntrainingen met ruimte voor persoonlijke vraagstukken.
Tentamentraining van Scriptium
 
tentamentraining icoon 2
Scriptium zoekt en screent de tentamentrainers nauwkeurig. Zij zijn experts met veel ervaring in hun respectievelijke vakgebied. Het is natuurlijk noodzakelijk dat ze absolute professionals zijn met betrekking tot de tentamenstof en de betreffende opleiding. Eigenlijk is het net alsof je les krijgt van een privéprofessor die je precies vertelt wat te verwachten voor het tentamen.

Online tentamentraining?

 
In onze moderne samenleving hebben we de mogelijkheid om excellente en heldere tentamentraining te bieden via digitale middelen. Deel lesmateriaal, raadpleeg websites en communiceer via headset en camera. Op deze manier heb je al je lesboeken en -materialen bij de hand en hoeft kostbare tijd in drukke tentamenperiodes niet verloren te gaan aan reizen naar de leslocatie.
tentamentraining icoon 3

Hoe werkt het?

 
tentamentraining icoon 8
De trainer zal op de afgesproken tijd contact met je opnemen via Skype. Als je gekozen hebt voor tentamentraining in groepsverband, zullen de deelnemers en de trainer tegelijkertijd online komen en zijn op een afgesproken tijdstip. De sessie begint dan met een diepgaande les over de tentamenstof. De trainer markeert de lesstof die belangrijk is voor het tentamen en zal eventueel oefenvragen stellen ter controle. Je krijgt dan de kans om alle vragen te stellen die je hebt, aanvullende uitleg te krijgen of te oefenen met vraagstukken die de trainer voor je heeft opgesteld. Natuurlijk vertelt de trainer je ook alles over de tips & tricks die jou aan een voldoende kunnen helpen voor het tentamen.

Afstudeerhulp van Scriptium

 
Scriptium biedt niet enkel hulp bij moeilijke tentamens. We verzorgen tevens professionele en betaalbare scriptiebegeleiding en scriptiehulp, bijles en studiebegeleiding, APA-controles en lay-outchecks en begeleiding bij statistiek en SPSS-problemen. Eigenlijk kun je bij ons terecht met alle studiegerelateerde hulpvragen. Bezoek bijvoorbeeld ook het forum voor antwoord op snelle vragen die je hebt of om te bekijken wat andere studenten zoal aan Scriptium vragen.

Scriptie-, Statistiek- en Studiebegeleiding

 
Scriptium biedt scriptiebegeleiding, statistiekbegeleiding en studiebegeleiding. We hebben dus een specialist voor elk studiegerelateerd vraagstuk. Spreek af met een scriptiebegeleider als je vastloopt met het schrijven van de scriptie. Ontvang bijvoorbeeld advies over je inleiding, baken de hoofd- en deelvragen samen af of vraag inhoudelijke feedback op de scriptie zoals die tot dan toe geschreven is. Voor problemen met statistiek, statistische analyses en SPSS koppelen we je aan een statistiekbegeleider. Deze begeleiders weten alles van statistiek en SPSS en kunnen je direct uit de brand helpen.
tentamentraining icoon 4

Scriptie laten nakijken

 
tentamentraining icoon 5
Je kunt jouw tekst of scriptie bij Scriptium laten nakijken op taal, (zin)structuur en inhoud. Een gescreende en gespecialiseerde corrector voorziet jouw document bij een inhoudscontrole van gedetailleerde feedback waarmee je jouw scriptie kunt optimaliseren. Het is als het ware een professionele scriptiebegeleider die jou in schriftelijk vorm voorziet van kwalitatieve feedback waarmee je een hoger cijfer kunt halen voor jouw scriptie. De toegewezen corrector stelt vast op welke punten het onderzoek versterkt kan worden, markeert waar de taal- en spelfouten zitten, vertelt hoe de toon van de scriptie professioneler en academischer kan en bepaalt of de scriptie voldoet aan alle eisen gesteld door de onderwijsinstelling.
Heb je vragen over een tentamen of een ander verzoek aan Scriptium? Wij staan je met raad en daad bij. Zie je je tentamen niet terug in de lijst? Geen zorgen, wij kunnen in de meeste gevallen alsnog een tentamencoach aan je koppelen!
De velden gemarkeerd met * zijn vereist