Focus op kwaliteit. Wij hechten aan de kwaliteit van de trainingen. Daarom worden onze tentamentrainers altijd zorgvuldig gescreend. Zij worden pas op basis van een geschikt CV, didactische vaardigheden en excellente vakkennis aangenomen. 

tentamentrainers - icoon 3

Tentamentraining op maat. Het tentamentrainingsteam van Scriptium bestaat uit meer dan 50 ervaren tentamentrainers. Je wordt gekoppeld aan de tentamentrainer die het beste aansluit bij jouw vak en wensen. Of je kiest hieronder zelf een trainer uit.

tentamentrainers - icoon 2

Tentamentraining op maat. Het tentamentrainingsteam van Scriptium bestaat uit meer dan 50 ervaren tentamentrainers. Je wordt gekoppeld aan de tentamentrainer die het beste aansluit bij jouw vak en wensen. Of je kiest hieronder zelf een trainer uit.

tentamentrainers - icoon 2

Persoonlijk. Onze tentamentraining is altijd persoonlijk, of je nu kiest voor online training of juist tentamentraining op locatie. Stuur ons een e-mail om te vragen of de tentamentrainer van jouw keuze toevallig ook in buurt woont.

tentamentrainers - icoon 1
Willem
Milieuwetenschappen
Willem

Willem is een tentamentrainer met veel ervaring. Hij is met name gespecialiseerd in milieuwetenschappen en ecologie. Aanvullend helpt bij studenten met wiskunde en economische vakken van andere studies.

Diane
Verbintenissenrecht
Diane

Diane is een tentamentrainer met veel ervaring. Ze is met name gespecialiseerd in studies binnen het civiel recht. Diane geeft zowel in het Engels als Nederlands tentamentraining.

Charlotte
Psychologie
Charlotte

Charlotte is een tentamentrainer met veel ervaring. Ze haalt momenteel haar PhD in Ontwikkelingspsychologie. Ze geeft ook training en les aan studenten en leerlingen in geschiedenis en Engels.

Floor
Psychologie
Floor

Floor is een ervaren tentamentrainer met jarenlange ervaring in de wetenschappelijke branche van psychologie en antropologie. Ze verzorgt tentamentrainingen voor cultuurstudies, sociale studies en, met name, psychologische studies.

Bianca
Economie
Bianca

Bianca heeft haar studie afgerond in Economisch en Cultuurmanagement. Zij geeft nu tentamentraining voor vakken verwant aan cultuurstudies, managementstudies en economische studies.

Marnix
Biochemie
Marnix

Marnix is een tentamentrainer met veel ervaring. Vóór hij tentamentraining gaf was hij al bijlesdocent voor biologische vakken. Nu geeft hij tentamentraining aan studenten biomedische wetenschappen en biochemie.

Diede
Geografie
Diede

Diede heeft na haar studie geografie en sociale planologie een aanvullende minor gehaald in pedagogiek. De combinatie maakt dat zij een effectieve tentamentrainer is voor wo- en hbo-studenten die bezig zijn met geografische studies.

Frans
Bouwkunde
Frans

Frans is het grootste deel van zijn leven docent geweest. Nu richt hij zich meer op de persoonlijke setting en geeft hij tentamentraining aan studenten die bezig zijn met bouwkundige studies. Hij is gespecialiseerd in mechanica en dynamica.

Pleun
Arbeidsrecht
Pleun

Voor tentamentraining ondernemingsrecht, arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht is Pleun de juiste trainster. Ook heeft zij een specialisatie in straf(proces)recht. Haar trainingen zijn doelgericht en richten zich volledig op het behalen van een voldoende.

Laura
Techniek
Laura

Laura gebruikt haar studie werktuigbouwkunde om tentamentraining te verzorgen voor bouwkundestudenten. Ook studenten techniek en technische natuurkunde kunnen bij Laura terecht voor effectieve tentamentraining.

Stan
Python
Stan

Stan helpt je graag met je tentamen voor data-analyse of onderzoeksmethodiek. Zeker in het eerste jaar van veel wo-studies worden vakken aangeboden die de ins en outs van kwantitatief onderzoek bespreken. Stan geeft dus training voor precies die vakken.

Carla
Ethiek
Carla

Inherent aan een wo-studie is het ethisch vraagstuk van onderzoek doen. Carla heeft zich sinds jaren verdiept in ethiek, filosofie en wetenschapsethiek. Zij geeft tentamentraining in aanverwante vakken voor elke studie.

Naomi
Journalistiek
Naomi

Academisch schrijven is een vak apart en daar weet Naomi alles van. Zij verzorgt tentamentraining voor vakken die te maken hebben met wetenschappelijke verslaglegging en academisch schrijven. Zo’n beetje elke wo-studie komt ermee in aanraking!

Daan
Programmeren
Daan

Daan heeft zich sinds jaren verdiept in de wereld van computertaal. Voor Scriptium verzorgt hij tentamentraining voor studenten die bezig zijn met programmeertalen, cryptografie, ICT of informatica. Zijn trainingen zijn doorgaans online omdat hij dan gemakkelijk schermen kan delen.

Lotte
Privaatrecht
Lotte

Voor persoonlijke en doelgerichte tentamentraining in juridische vakken kun je bij Lotte terecht. Zij verzorgt training voor privaatrecht, arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht. Ze geeft les aan groepen en verzorgt privétrainingen.

Rodney
Marketing
Rodney

Rodney heeft sinds jaren ervaring in het bedrijfsleven en runt een bedrijf in marketing en communicatie. Hij gebruikt zijn actuele kennis om de tentamentrainingen zo effectief mogelijk te laten verlopen. Hij geeft les in het Engels en Nederlands.

Mireille
Geneeskunde
Mireille

Mireille heeft een passie voor het opleiden van de volgende generatie medische specialisten. Daarom geeft zij naast haar baan als arts tentamentraining aan studenten geneeskunde en farmakunde.

Dennis
Finance
Dennis

Dennis is begonnen als wiskundige, maar maakte al snel de overstap naar de economische wereld. Hij geeft dan ook tentamentraining in (economische) wiskunde, financevakken en fiscaal recht.

Mélanie
Verpleegkunde
Mélanie

Mélanie is werkzaam in de verpleegkunde en geeft aanvullend tentamentraining aan studenten HBO-V, verpleegkundige en vroedkunde. Deze studies zijn grotendeels praktisch van aard en Mélanie maakt gemakkelijk de link tussen de praktische kennis en de theoretische kennis voor het tentamen.

Vince
Fiscaal recht
Vince

Vince is jarenlang docent geweest en geeft nu tentamentraining namens Scriptium. Dat doet hij voornamelijk voor vakken in het notarieel, fiscaal en internationaal recht. Hij is ook beschikbaar voor training in belastingrecht en ondernemingsrecht.

Eline
Psychologie
Eline

Eline is gespecialiseerd in het geven van tentamentraining aan psychologiestudenten. Zij helpt bij vakken uit alle leerjaren van de studie. Daarnaast heeft zij een verdere specialisatie in neurowetenschap en klinische psychologie.

Tiago
Finance and Control
Tiago

Tiago is bedrijfsadministrateur en hij verzorgt tentamentraining namens Scriptium. Hij is beschikbaar voor wiskundige vakken (basis en gevorderd) en voor economische (administratieve) vakken op het gebied van accountancy.

Abby
Familierecht
Abby

Abby is gespecialiseerd in personen- en familierecht en heeft enkele minoren in erfrecht. Zij verzorgt persoonlijke en effectieve tentamentraining voor studenten van juridische studies. Haar lessen zijn dynamisch en er is altijd ruimte voor een lach.

Robbert
Psychometrie
Robbert

Robbert is naast zijn baan als klinisch psycholoog een tentamentrainer bij Scriptium. Hij verzorgt trainingen voor data-analyse, psychometrie en test- en meetkunde. Ook kan hij helpen bij het meetbaar maken van zaken die op het eerste gezicht niet meetbaar lijken te zijn.

Sierra
Verbintenissenrecht
Sierra

Sierra geeft namens Scriptium tentamentraining in alle juridische vakken die verbonden zijn aan het verbintenissenrecht. Denk daarbij dus aan goederenrecht, insolventierecht, contractrecht en het overkoepelende burgerlijk recht.

Sieber
Statistiek
Sieber

Sieber analyseert data voor grote bedrijven. Hij past op dagelijkse basis statistische theorie toe op de praktijk. Hij gebruikt die kennis om tentamentraining te verzorgen voor studenten die vakken volgen verwant aan data-analyse, Big Data en statistiek.

Lode
Management
Lode

Lode is actief als projectmanager bij een groot bedrijf, en geeft tentamentraining aan studenten management en bedrijfskunde. Hij vertaalt moderne managementechniek en -strategie naar het uitdagende proces van een tentamen maken.

Jamila
Bestuurskunde
Jamila

Sinds enkele jaren geeft Jamila tentamentraining voor bestuurskundige vakken en minoren. Ook geeft ze les en training bestuursrecht en internationale betrekkingen. Ze weet de snel veranderende wereld elke keer weer te verbinden met de theorie.

Nicole
Media
Nicole

Nicole is een organisator in hart en nieren. Ze organiseert na haar studie Media and Eventmanagement bruiloften en feesten, maar geeft ook tentamentraining aan studenten. Ze legt de focus vooral op een praktische beheersing van de theoretische kennis.

Jarno
Publiekrecht
Jarno

Jarno is werkzaam als jurist, maar heeft ook een passie voor kennisoverdracht. Hij stoomt daarom studenten klaar voor hun tentamens bestuurs-, staats- en publiekrecht. Jarno geeft trainingen in het Engels en in het Nederlands.

Ernest
Biologie
Ernest

Ernest heeft een grote passie voor natuur en milieu. In de tijden van het jaar dat hij niet bezig is met onderzoek in de jungle van Costa Rica, geeft hij tentamentraining aan studenten die op zoek zijn naar persoonlijke hulp.

Jan Willem
Privaatrecht
Jan Willem

Jan Willem is gespecialiseerd in privaatrecht en fiscaal recht omdat hij werkzaam is als jurist sinds 30 jaar in het bedrijfsleven. Daarnaast geeft hij tentamentraining aan studenten die op zoek zijn naar kundige en gepersonaliseerde training.

Femke
Rechten
Femke

Femke geeft tentamentraining in alle vakken die verbonden zijn aan het burgerlijk recht en het burgerlijk procesrecht. Ook heeft zij een specialisatie in notarieel recht en Duits recht.

Jolien
Biochemie
Jolien

Jolien zet haar hoofdspecialisatie in biochemie al sinds jaren in om tentamentraining te geven aan studenten. Daarnaast geeft ze training in vakken voor de studie biomedische wetenschappen en helpt ze studenten met scheikundige vraagstukken.

Annette
Accountancy
Annette

Annette ziet het als haar missie om elke student aan een mooi cijfer te helpen. Zij vindt eigenaarschap over kennis van groot belang. Haar specialisaties zijn accountancy en ondernemerschap.

Jolanda
Bedrijfsrecht
Jolanda

Jolanda geeft namens Scriptium tentamentraining in rechtenvakken. Zij is met name gespecialiseerd in bedrijfsrecht (corporate law) en geeft die trainingen in het Engels en in het Nederlands. Ook is ze een expert op het gebied van Europees en internationaal recht.

Leroy
Macro-economie
Leroy

Leroy staat als tentamentrainer dichtbij de student. Hij legt de focus gemakkelijk op wat het nou eigenlijk is om te leren voor een tentamen en dan een mooi cijfer te halen. Zijn specialisatie ligt in het gebied van economische theorie en macro-economie.

Sindy
Onderzoek
Sindy

Sindy heeft jarenlange ervaring als docent en tentamentrainer voor academische vaardigheden. Elke universitaire studie leert studenten om een academische denkhouding te ontwikkelen. Sindy geeft training in precies die vakken.

Vera
Finance
Vera

Vera geeft graag tentamentraining voor economische studies zoals accountancy, bedrijfseconomie en finance and control. Ze heeft talent voor het omzetten van bergen aan theoretische stof naar een handzame toepasbare hoeveelheid voor een daadwerkelijk tentamen.

Duke
Statistiek
Duke

Duke heeft tijdens zijn studie psychologie zijn voorliefde voor psychometrie en statistiek ontdekt. Sindsdien geeft hij voor Scriptium tentamentraining in psychometrische en statistische vakken. Ook voor les in psychologische vakken kun je bij Duke terecht.

Stefan
Bedrijfskunde
Stefan

Stefan is een ondernemer met een bedrijf voor bijles en tentamentraining. Die combinatie van ondernemerschap en tentamentraining zorgt dat hij een perfecte trainer is voor bedrijfskundige studies. Hij geeft tevens les voor management- en marketingstudies.

Irene
Goederenrecht
Irene

Als doorgewinterde tentamentrainer geeft Irene al sinds jaren training in rechtenvakken. Zij is vooral gespecialiseerd in insolventierecht en goederenrecht. Ook kun je bij haar terecht voor verbintenissenrecht (contractenrecht).

Neyma
Organisatie
Neyma

Neyma is een echte spin in het web. Ze heeft een voorliefde voor netwerken en organisatiewetenschap. Ze geeft dan ook met veel liefde tentamentraining voor human resources, facility management en natuurlijk organisatiewetenschappen.

Pieter
Micro-economie
Pieter

Pieter heeft jarenlange ervaring als tentamentrainer voor economische vakken. Met name op het gebied van micro-economie en econometrie ligt zijn hart. Verder is Pieter gespecialiseerd in het geven van privétraining, maar geeft hij ook op persoonlijke wijze vorm aan groepstrainingen.

Marga
Communicatie
Marga

Marga geeft tentamentraining voor alle vakken in de communicatieve sfeer. Zij is gespecialiseerd in marketingcommunicatie en journalistiek, en heeft een master in bedrijfscommunicatie.

Jeff
Accountancy
Jeff

Jeff is niet alleen werkzaam als accountant. Hij geeft ook tentamentraining voor bedrijfskundige en managementstudies. Deze doorgewinterde docent maakt gemakkelijk de link tussen de praktische toepassing van kennis en de wetenschappelijke theorie.

Anne
Statistiek
Anne

Anne heeft pedagogische wetenschappen gestudeerd en heeft zich daarna gespecialiseerd in statistiek. Zij geeft voor Scriptium tentamentraining voor statistische vakken (beginner en gevorderd) en vakken op het gebied van pedagogiek en onderwijskunde.

Poonam
Geneeskunde
Poonam

Met een master in geneeskunde en specialisatie in biomedische wetenschappen is Poonam de juiste tentamentrainer voor geneeskundige en biologische vakken. Ze geeft al enkele jaren tentamentraining en bijles namens Scriptium.

Cindy
Rechtsgeleerdheid
Cindy

Cindy is een rechtenspecialist met een voorliefde voor kennisoverdracht. Zij geeft pianoles en muziektheorie aan jongeren, en bij Scriptium geeft ze tentamentraining aan studenten rechten. Met name is ze gespecialiseerd in strafrecht en strafprocesrecht.

Ilyas
Bedrijfseconomie
Ilyas

Ilyas is een accountant en econoom in hart en nieren. Hij geeft tentamentraining voor finance-vakken, marketingvakken en vakken van studies in de hoek van accountancy, finance (tax) en control.

Meijke
Bouwkunde
Meijke

Meijke is tentamentrainer voor werktuigbouwkundige vakken bij Scriptium. Daarnaast geeft ze training en bijles in wiskundige en natuurkundige vakken.

Denise
Rechtsgeleerdheid
Denise

Denise is met haar brede achtergrond in rechtsgeleerdheid de juiste docent voor tentamentrainingen in de juridische hoek. Ze is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en verbintenissenrecht.

Remy
Geschiedenis
Remy

Met een achtergrond in het onderwijs als docent, en een overvloed aan academische kennis op het gebied van geschiedenis en sociale studies, is Remy een geschikte tentamentrainer voor sociale vakken, geschiedkunde en vakken gerelateerd aan onderzoek en academisch schrijven.

Nienke
Rechtsgeleerdheid
Nienke

Nienke is een doorgewinterde docent door haar achtergrond als rechtendocent aan de Erasmus Universiteit. Zij geeft tentamentraining in juridische vakken en communicatievakken.

Mique
Sociale Geografie
Mique

Mique heeft voordat zij 15 jaar ervaring opdeed in de transportsector Sociale Geografie en Planologie gestudeerd. Ook heeft zij een achtergrond in verkeers- en vervoerskunde.

Bernardus
Natuurkunde
Bernardus

Bernardus is een ervaren tentamentrainer die gespecialiseerd is in natuurkundige, wiskunde en bouwkundige studies. Hij kan de trainingen in het Engels en in het Nederlands geven.

Aantal geholpen studenten

[jellyfish_counter digits=5 digit_height=38 digit_width=27 start=1915 end=1921.5 direction="up" ]

Wil je graag een privétrainer aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier binnen. We koppelen je aan een trainer die we specifiek voor jou selecteren. 

    Persoonlijke informatie    Over je studie

    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="105244"]