Click Fraud Protection

Wie helpt je? Onze Tentamentrainers 4.72/5 (58)

 

 

Focus op kwaliteit. Wij hechten aan de kwaliteit van de trainingen. Daarom worden onze tentamentrainers altijd zorgvuldig gescreend. Zij worden pas op basis van een geschikt CV, didactische vaardigheden en excellente vakkennis aangenomen.

 

Tentamentraining op maat. Het tentamentrainingsteam van Scriptium bestaat uit ongeveer vijftig ervaren tentamentrainers. Je wordt gekoppeld aan de tentamentrainer die het beste aansluit bij jouw vak en wensen. Of kies er hieronder zelf eentje uit.

 

Persoonlijk. Onze tentamentraining is altijd persoonlijk, of je nu kiest voor online training via digitale middelen of juist tentamentraining op locatie. Stuur ons een e-mail om te vragen of de tentamentrainer van jouw keuze toevallig ook in buurt woont.

Tentamentrainster Denise

Vakgebied: Rechten

“Als gastdocent bij Hogeschool Inholland heb ik de kennis en ervaring opgedaan die nodig is om effectief tentamentraining te kunnen geven.”

Lees meer over Denise

Goedendag, ik ben Denise van Geemert en werkzaam als scriptiebegeleider, bijlesgever en tentamentrainer.

Ik heb Rechten gestudeerd op de Hogeschool Inholland en op de Tilburg Universiteit. Tevens volg ik op dit moment een masterprogramma Bedrijfsrecht om mijn kennis verder te actualiseren.

Zelf ben ik werkzaam als jurist bij een groot netbeheerdersbedrijf in Rotterdam, ik houd mij daar voornamelijk bezig met het aansprakelijkheidsrecht. Voorheen heb ik als jurist algemeen verbintenissenrecht bij een rechtsbijstandsverzekeraar gewerkt en als medewerker Ondernemingsrecht bij een advocatenkantoor/notariaat.

Daarnaast heb ik als gastdocent verschillende lessen gegeven op Hogeschool Inholland waardoor ik mijn kennis en ervaring zo goed mogelijk kan toepassen als scriptiebegeleider, bijlesgever en tentamentrainer.

Tentamentrainster Iris

Vakgebied: ICT & Sociale Wetenschappen

“Ik geef tentamentraining in ICT-vakken en sociale wetenschappen in het algemeen. Ook voor les in academische vaardigheden kun je bij mij terecht.”

Lees meer over Iris

vlag gb scriptium 1

Specialismen:

-taal, grammatica en spelling van Nederlands, Engels, Frans en Duits

-scriptiebegeleiding en scriptiecorrectie

-onderzoeksmethoden

-bijles aan en begeleiding van scholieren (VO), ook met dyslexie

-huiswerkbegeleiding

-geduldig en pedagogisch goed onderlegd

 

Al een leven lang ben ik geboeid door taal en ‘leren leren’. Na een universitaire opleiding sociale wetenschappen heb ik jarenlang in de ICT en zakelijke dienstverlening gewerkt. Daarnaast heb ik op een HBO lesgegeven in diverse vakken: o.a. in onderzoek doen, projectorganisatie, ethiek, reflectie en ben ik daar stage- en studieloopbaanbegeleider geweest.

Met twee opgroeiende kinderen en het spontaan af en toe bijles geven, groeide het idee om hiermee professioneel verder te gaan. Dit doe ik nu sinds zomer 2019 en nog geen moment spijt gehad van deze keuze! Graag bied ik de helpende hand als je vastloopt in je afstudeerscriptie op MBO, HBO of WO en ben ik beschikbaar voor bijles in de talen op alle niveaus.

Tentamentrainer Jorik

Vakgebied: Neurowetenschappen & Biologie

“Door mijn brede opleiding en talent voor lesgeven kan ik op hoog niveau tentamentraining geven. Ik studeerde tevens in London, dus ik geef ook training in het Engels.”

Lees meer over Jorik

Mijn naam is Jorik, en ik ben student aan University College London. Hier studeer met name Hogere Neurowetenschappen, en dit betekent dat ik jou vooral graag help met Biologie en andere gerelateerde vakken (denk aan: Scheikunde, Natuurkunde, Wiskunde of Statistiek). Ik help ook graag met studieplanningen maken en dissertaties schrijven.

Mijn studie wordt in het Engels gevoerd, en ik heb in het verleden ook vaak bijlessen in deze taal gegeven. Ik kan m.b.t. tot mijn voorgaande studies ook helpen met Nederlands, Frans, Chinees en Latijn, tot op bovenbouw-niveau. Als laatste kunt u zelfs voor Muziek bij mij aanschuiven – dit is één van mijn minors geweest.

Tentamentrainer Remy

Vakgebied: Geschiedenis

“Als docent geschiedenis en maatschappijleer, en dankzij mijn vlotte pen, kan ik elke student op alle niveaus helpen.”

Lees meer over Remy

Ik ben afgestudeerd als historicus aan de Universiteit Utrecht. Ik heb gewerkt als redacteur bij verschillende tijdschriften en als docent geschiedenis en maatschappijleer in het voortgezet onderwijs. Ik ben analytisch en heb een vlotte pen. Als scriptiebegeleider en corrector heb ik veel studenten op weg geholpen. Ik kan onder meer helpen met vlekkeloos Nederlands schrijven, overzicht bewaken over je onderwerp en het proces en het bijspijkeren van onderzoeks- en schrijfvaardigheden.

Tentamentrainster Nienke

Vakgebied: Rechtsgeleerdheid

“Als voormalig docente aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam kan ik jou helpen met elk juridisch vak of Nederlands in het algemeen op de middelbare school of in het hoger onderwijs.”

Lees meer over Nienke

Ik ben zeer ervaren in het corrigeren van Nederlandstalige teksten. Ik heb me naast mijn functie als docent aan de Erasmus universiteit Rotterdam ontwikkeld als tekstcorrector voor juridische tijdschriftartikelen, boeken en overige publicaties. Je kunt bij me terecht met alle juridische teksten & vraagstukken, maar ik ben ook goed onderlegd in andere tekstsoorten.

Tentamentrainster Mique

Vakgebied: Sociale Geografie & Planologie/Verkeer- & Vervoerskunde

“Ik studeerde in Nederland en woon in het buitenland. Mijn tentamentraining kan dus in het Nederlands of in het Engels. Het is maar net wat je wil!”

Lees meer over Mique

Ik heb Sociale Geografie en Planologie in Utrecht gestudeerd, met als groot bijvak Verkeers- en vervoerskunde in Delft. Vandaar een 15-jarige carrière in de transportsector (werkgeversorganisatie in het wegvervoer en verkeersingenieursbureau).

Tijdens de daaropvolgende periode in het buitenland heb ik tal van activiteiten ondernomen op het gebied van onderwijs en de Nederlandse taal; geven van bijles en vervangende lessen op school (waaronder geografie en Nederlands), kopij schrijven en vertalen en redigeren van juridische artikelen voor een grote Nederlandse uitgever.

De uiteenlopende binnen- en buitenlandse ervaring en opleiding/kennis maken mij breed inzetbaar.

Tentamentrainer Bernardus

Vakgebied: Universitaire natuurkunde & wiskunde

“I studied physics and a bit of philosophy at the University of Groningen and I stand by to make math and physics uncomplicated.”

Lees meer over Bernardus

vlag gb scriptium 1

Ik heb Natuurkunde gestudeerd aan de universiteit van Groningen op hoog niveau. Ik heb een voorliefde voor wiskunde en de wiskundige opmaak van het universum. Voor alles wat te maken heeft met hogere wiskunde en natuurkunde kun je bij mij terecht in zowel het Nederlands als het Engels.

scriptie redigeren en corrigerenMeer dan 50 toptrainers uit alle vakgebieden

scriptie redigeren en corrigerenExperts in jouw vakgebied

scriptie redigeren en corrigerenPersoonlijk & op maat

scriptie redigeren en corrigerenZowel groepstraining als privéles

scriptie redigeren en corrigerenErvaring in training en lesgeven

scriptie redigeren en corrigerenBinnen 48 uur gekoppeld

Aantal geholpen studenten

 

Corrigeer mijn scriptie/thesis

Scriptium.nl