Je tekst laten vertalen door een topbureau?

 

Wil jij de beste kwaliteit vertaling voor je tekst? Tekst vertalen maakt onderdeel uit van de service die Scriptium biedt. We hebben ons gespecialiseerd in teksten van academisch niveau. Daardoor kunnen we teksten van iedere moeilijkheid vertalen. Daarbij behouden we de toon en boodschap van jouw originele tekst. Voor een academisch onderzoek betekent dit bijvoorbeeld dat bewoordingen sluitend en objectief blijven. Wil jij jouw tekst laten vertalen door de beste vertalers? Maak gebruik van onze service, en we vertalen jouw document al binnen 20 uur!

Onze vertalingen

 

Onze voordelen

 

Vertaalexperts Nederlands en Engels

 

Scriptium heeft meer dan 200 taalexperts die teksten nakijken en vertalen. Al onze vertalers hebben een academische achtergrond. Daarmee garanderen we een zeer hoge kwaliteit. Je kunt bij Scriptium behalve je Nederlandse ook je Engelse tekst laten vertalen.

Veel onderwijsinstellingen eisen dat hun studenten Engelse literatuur lezen en dat geschreven werk in het Engels voltooid wordt. Dit resulteert in een groot aantal studenten dat op hoog niveau teksten moet schrijven in het Engels. Voor deze groep studenten heeft Scriptium tweetalige vertalers, die uitstekend Engels en Nederlands schrijven. Ook hebben ze kennis van de taalkundige moeilijkheden die kunnen ontstaan voor Nederlanders die in het Engels teksten schrijven.

tekst vertalen - afbeelding 1 (2)

Tekst vertalen binnen 20 uur

 

Bij Scriptium hebben we taalexperts van zeer hoog niveau, zowel in het Engels als Nederlands. Dat komt omdat we een zeer streng screeningproces hebben. Onze vertalers moeten veel ervaring met vertaling hebben en teksten foutloos kunnen vertalen. Op verzoek kun je je tekst vertalen van het Nederlands naar het Engels en van het Engels naar het Nederlands. Dit kan academische werken betreffen zoals scripties en dissertaties. Maar ook andere soorten tekst zoals motivatiebrieven, promotieteksten of technische documenten. We kunnen al binnen 20 uur je tekst vertalen, afhankelijk van het totaal aantal woorden. Als je geïnteresseerd bent in onze vertaaldienst, stuur je simpelweg een verzoek naar info@scriptium.nl. We reageren altijd binnen 1 uur. In overleg met jou wordt vrijblijvend een offerte opgesteld en wordt een geschikte vertaler voor de opdracht voorgesteld.

tekst vertalen - afbeelding 2

Tekst nakijken op taal

 

Zoek je geen vertaler maar wil je jouw tekst laten nakijken? Onze correctoren kijken je document na op taal- en spelfouten. Daarnaast wordt de toon van de tekst verbeterd en wordt het taalgebruik aangepast aan alle stijleisen. Scriptium heeft ook native speakers in dienst voor klanten die Engelse teksten willen laten nakijken. Deze correctoren zijn getogen in het Engels. Zij kunnen voor Engelse teksten dezelfde kwaliteit leveren als de Nederlandse correctoren voor jouw Nederlandse tekst.

Naast taalcorrectie heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze unieke controle op structuur en inhoud. Bij een controle op structuur zoekt een corrector onder andere naar overbodige en ontbrekende informatie. Je tekst wordt zo effectief mogelijk gemaakt. Ook worden verwijswoorden gecontroleerd op duidelijkheid. Je kunt aan de hand van tekstballonnen in de kantlijn zien wat de problemen zijn, en wat overbodige en ontbrekende informatie is.

Ten slotte biedt Scriptium een unieke controle op inhoud. De corrector bepaalt aan de hand van een checklist of de verschillende onderdelen van de tekst op elkaar aansluiten en vloeiend in elkaar overlopen. Je krijgt een feedbackrapport met daarin een overzicht van de gevonden problemen.

Bronnencontrole

 

Naast dat we tekst vertalen, bieden we ook controle op bronnen. Op jouw verzoek controleren we de bronnenlijst van je scriptie of academische publicatie die in de APA-stijl opgesteld is. Ook kunnen wij bij een juridisch verslag de bronnen corrigeren op basis van de leidraad voor juridische auteurs.

Wil je graag een tekst of scriptie laten vertalen door Scriptium? Of wil je eerst toch wat meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem dan contact met ons op via het onderstaand contactformulier en we zullen zo spoedig mogelijk reageren. 

    Wil je dat we je tekst nakijken? Upload dan het document:


    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="81691"]