De beste nakijkservice voor je tekst

 

Wil je een perfecte en foutloze tekst? Scriptium biedt de meest complete service en kan jouw tekst nakijken op ieder onderdeel. De correctoren werkzaam bij Scriptium hebben zich gespecialiseerd in het nakijken van teksten op taal, structuur en inhoud. Sommige teksten vragen om taalgebruik van hoog niveau en moeten voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van inhoud en structuur. Onze correctoren zijn op de hoogte van deze eisen. Zij kunnen helpen jouw tekst naar een veel hoger niveau te tillen.

We kijken elk type tekst na!

 

We hebben bij Scriptium zeer veel ervaring met teksten van het hoogste niveau, zoals scripties en proefschriften. Onze correctoren kunnen echter allerlei soorten tekst nakijken. Schroom dus niet om bijvoorbeeld een sollicitatiebrief of motivatiebrief in te sturen. Een taalexpert kijkt dan of de brief vrij is van taalfouten en of het taalgebruik gepast is. Op deze manier zorg je dat de kans op een uitnodiging voor een gesprek zo hoog mogelijk is. Daarnaast kijken we vele soorten educatieve teksten na. We kijken bijvoorbeeld graag essays, verslagen, portfolio’s en onderzoeksvoorstellen na. Als je een tekst hebt geschreven waarvan je graag zeker wilt weten dat die foutvrij is, kun je deze opsturen naar Scriptium, ongeacht de tekstsoort.

tekst nakijken - afbeelding 1

Ook voor Engelse teksten

 

Het maakt niet uit of je tekst in het Nederlands of in het Engels geschreven is. Scriptium heeft ook native speakers op het gebied van de Engelse taal. Engelse academische teksten dienen aan iets andere eisen te voldoen dan Nederlandse. Onze Engelse correctoren zijn daarvan op de hoogte. Organisaties en scholen eisen steeds vaker Engelse teksten van studenten of werknemers. Omdat velen de Engelse taal niet goed meester zijn, worstelen zij met het opleveren van teksten die taalkundig niet goed in elkaar steken. Scriptium kan zeker uitkomst bieden als je niet comfortabel schrijft in het Engels.

Waarom jouw tekst laten nakijken?

 

Dat officiële teksten vrij van taalfouten moeten zijn, is duidelijk. Je probeert een opdrachtgever of onderwijsinstelling met een tekst te overtuigen van je expertise en vaardigheden. Je tekst moet dan objectief, zorgvuldig en nauwkeurig zijn. Deze drie aspecten moeten terug te zien zijn in het taalgebruik van een officiële tekst. Als een tekst veel slordigheden op het gebied van taal bevat, ontstaat ook de vraag of een onderzoek wel nauwkeurig en zorgvuldig is uitgevoerd. Daarnaast kan slecht taalgebruik het academisch niveau van je onderzoek sterk laten dalen. Bovendien eisen opdrachtgevers en scholen dat je de Nederlandse of Engelse taal op hoog niveau beheerst. Ze dulden dus geen taalfouten in officiële documenten.

tekst nakijken - afbeelding 2

De beste experts bij Scriptium

 

Nu kun je natuurlijk na het schrijven ook zelf de tekst nakijken. Ook is er de mogelijkheid om studiegenoten naar je tekst te laten kijken. Het is altijd goed om feedback te vragen van studiegenoten. Toch is het aan te bevelen in de eindfase je tekst te laten nakijken door een professional.

Onze correctoren zullen fouten vinden die je zelf gemist hebt. Je leest er simpelweg overheen na maanden aan een document gewerkt te hebben. Bovendien beschikken onze correctoren over meer expertise en kennis van academische teksten dan klasgenoten. Zij hebben al zeer veel scripties en onderzoeken onder handen genomen.

Als je je tekst laat nakijken door een professional, weet je in ieder geval zeker dat deze goed ontvangen wordt op het gebied van taal. Of je een voldoende haalt of niet, is dan niet langer afhankelijk van taal en slordigheden. Dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen meer om te maken.

Wil je dat Scriptium contact met je opneemt? Vul dan hieronder je gegevens in, en stel ons je vraag, zodat we er zo snel mogelijk op terug kunnen komen.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="81503"]