Tekst laten controleren op maat

 

Nadat je hard gewerkt hebt aan een tekst, wil je natuurlijk graag dat de lezer een correcte tekst van hoge kwaliteit onder ogen krijgt. Bij Scriptium kun je jouw tekst laten controleren op zinsbouw, grammatica, taal, inhoud en structuur. Of het nu gaat om een scriptie voor een docent of beoordelaar, een juridisch verslag voor een rechter of een manuscript voor een uitgever: voor elke soort tekst heeft Scriptium de ideale corrector paraat.

Onze voordelen

 

Onze correctoren

 

Tekst controleren op zinsbouw en taal

 

Scriptium is 7 dagen per week beschikbaar om jouw tekst te controleren op zinsbouw, spelling en grammatica. Je kunt op ieder moment van de dag een beroep op ons doen. Om je tekst nog professioneler te maken, kun je deze laten controleren op structuur en inhoud. Voor een scriptie hebben we een uitvoerige checklist opgesteld waarmee onze specialisten feedback geven op de inhoud ervan. Ook andere soorten teksten onderwerpen we aan vaste criteria voor de inhoudscontrole. Een tekst zoals een manuscript heeft weliswaar geen methodedeel, maar ook een dergelijke tekst dient een logisch verloop en coherente inhoud te hebben.

Bij het nakijken van de inhoud controleren we alle delen van de tekst. Je krijgt precies op de juiste plek te zien wat je verkeerd hebt gedaan. Met behulp van tekstballonnen in de kantlijn verstrekt de corrector feedback op de tekst. Je kunt dan zelf na de correctie de tekst aanpassen en optimaliseren. Bij een scriptie mag de corrector de feedback niet zelf toepassen, aangezien je wettelijk de auteur van de tekst moet blijven. Als de corrector iets herschrijft, wordt de duiding van wie nu de oorspronkelijke auteur is, dubieus.

tekst controleren op zinsbouw - afbeelding 1

Razendsnelle deadline

 

Wil je dat we jouw tekst controleren op zinsbouw? Neem contact met ons op of upload snel je document op onze website. Je dient dan aan te geven om welke tekstsoort het gaat, welke dienst je wenst af te nemen en welke deadline je prefereert. We bieden een supersnelle spoedservice van 20 uur. We zorgen dan dat de nagekeken tekst bij jou terug is binnen 20 uur nadat we je aanvraag goedgekeurd hebben. Naast deze spoedservice bieden we een deadline van 48 uur en een langere deadline van 7 dagen. De kosten van een correctie zijn afhankelijk van de combinatie van diensten en deadlines.

Persoonlijke hulp

 

Wil je graag persoonlijk met iemand sparren en advies krijgen? Scriptium biedt ook een begeleidingsservice aan. We controleren je tekst dan niet alleen op zinsbouw en taal, maar helpen je bij het schrijven van de zinnen. Begeleiding wordt per uur afgenomen en wordt ingericht volgens jouw persoonlijke wensen. Je bepaalt zelf de aard en intensiteit van de begeleiding. Zo kun je kiezen voor online begeleiding. We kunnen dan hulp bieden bij het opstellen van een onderzoeksopzet of bij het maken van een woordweb voor een manuscript. Tevens kunnen we je bijlessen in taal geven. Daarbij krijg je uitleg over de fouten die je op vlak van grammatica en zinsbouw maakt. Als je in de eindfase van het schrijven rond de tafel wil zitten met een begeleider om de laatste puntjes op de i te zetten, is dat uiteraard ook een mogelijkheid. Jij bedenkt het, wij doen het!

tekst controleren op zinsbouw - afbeelding 2

Heb je een vraag over onze nakijkdienst of wil je meteen je tekst laten controleren? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Wil je dat we je tekst nakijken? Upload dan het document:


    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="82011"]