Ik kijk niet alleen naar de correctheid, maar ook of jouw tekst helder en prettig leesbaar is. Wat mij betreft hoeft een scriptie zeker niet saai te zijn!

 
Lisette vertelt
Ik zie snel de verbeterpunten in de samenhang, leesbaarheid en grammatica van jouw scriptie. Is je tekst een logisch geheel? Ben je consistent in je woordgebruik? Kloppen de verbanden tussen de verschillende hoofdstukken? En zijn je APA-verwijzingen foutloos? Dat zijn de kernzaken waar ik jouw scriptie op check.

Ik studeerde Pedagogische Wetenschappen aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Na een aantal jaren in de onderwijswereld herontdekte ik dat schrijven me nog steeds de meeste voldoening geeft. Ik ben aan de slag gegaan als freelance tekstschrijver en sindsdien schrijf en redigeer ik met name teksten voor bedrijven, onderwijsinstellingen en non-profit organisaties.

Voor jou betekent dit dat ik een brede achtergrond heb. Ik kijk niet alleen naar de correctheid, maar ook of jouw tekst helder en prettig leesbaar is. Wat mij betreft hoeft een scriptie zeker niet saai te zijn!