Studiehulp bij ADHD

Worstel je met jouw studie? Heb je te veel vakken en tentamens in één keer? Wordt je scriptie keer op keer afgekeurd? Schakel een begeleider van Scriptium in! Je ontvangt studiehulp op maat waarbij we aansluiten op jouw persoonlijke behoeften. Onze begeleiders houden rekening met jouw unieke neurodiversiteit. Ben je op zoek naar een begeleider die een planning met je maakt? Geen probleem! Heb je liever een bijlesdocent met inhoudelijke kennis? Dat is zeker mogelijk. Lees meer over onze mogelijkheden en onze samenwerking met ADHD masters voor ondersteuning bij het vinden van een studie-/privébalans.

Scriptium

ADHD Masters

Scriptium en ADHD Masters

Scriptium en ADHD Masters hebben hun krachten gebundeld om zo studenten met ADHD hulp te kunnen bieden op alle levensvlakken. Dat betekent dat ADHD Masters je helpt met coaching en training, en dat wij je helpen een voldoende te halen voor je scriptie. Of bijvoorbeeld je examen, tentamen of proefwerk te halen. Onze gebundelde hulp is geschikt als je vastloopt, weinig motivatie ervaart, veel piekert of somber bent. De experts van ADHD Masters kunnen je helpen met concentratieproblemen, te veel voelen en denken, overprikkeling en onderprikkeling. Zij bekijken samen met jou waar je tegen aan loopt en werken richting duurzame oplossingen waar je de rest van je leven iets aan hebt. De focus ligt op het creëren van rust: rust in je hoofd, rust in je lijf, rust in je leven.

Ondertussen helpt Scriptium jou je studie voort te zetten en uiteindelijk een diploma in de wacht te slepen. Dit kan gaan om scriptiebegeleiding, bijles of tentamentraining. Dat allemaal natuurlijk met hoge sensitiviteit voor jouw specifieke neurodiversiteit.

logo adhd masters 2
2 Logo Scriptium witte achtergrond

Interesse? Plan een intake!

Het opzetten van jouw traject op maat begint allemaal bij een persoonlijke intake. Dat betekent dat je samen met een expert van Scriptium of ADHD Masters bespreekt waar je tegen aan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen. Bij Scriptium betekent dat dat we gaan praten over je studie, scriptie of vakkenpakket. Bij ADHD Masters zijn de vragen persoonlijker van aard en je kunt bij hen je ei kwijt over je eventuele klachten en levenswensen. Deze intakes zijn vrijblijvend en gratis!

Studeren zoals je zou willen

Studeren. Je hebt er een dagtaak aan. En eigenlijk ook een avondtaak, weekendtaak, vakantietaak… Je studententijd zou de leukste tijd van je leven moeten zijn. Maar stiekem kun je niet wachten tot je jouw diploma in handen hebt. Je worstelt met leren en balans vinden tussen studeren en privé. Het uitplannen van alle vakken en opdrachten lijkt onmogelijk. Je haalt met heel veel moeite misschien net een klein 6’je. En de scriptie is een constant monster aan de horizon. En je denkt: “Wat doe ik toch fout als student!”. Het antwoord? Helemaal niets! Of nou ja, misschien toch een klein dingetje. Je probeert waarschijnlijk te veel te studeren zoals ‘het zou moeten’ en te weinig zoals je ‘het zou willen’. 

"Het draait om balans. Je hoeft je niet met grote moeite door je studie te worstelen. Anderzijds kun je meer dan je denkt. Een fris paar ogen en een begeleider die zich even echt richt op jou: het kan het verschil maken. Jij kunt je diploma halen. Als je het maar doet op de manier die bij jou past. Echt bij jou past."
Lieve Brekelmans
Specialist neurodiverse studiehulp bij Scriptium
“Zet je wekker! Ga eerder van huis. Maak een planning! Stel niet uit tot het laatste moment……” Dat had je vast al eens geprobeerd. En werkte het? Nee toch? Bij ADHD Masters snappen we dat. Al onze coaches weten uit eigen ervaring hoe lastig leren en leven met ADHD kan zijn. Wij helpen je jouw manier te vinden waarop het je wel lukt, waarschijnlijk beter dan ooit!
Marjolein Ligthart
Specialist studentcoaching bij ADHD masters

Scriptium is gespecialiseerd in studiehulp op maat. Dat betekent dat we precies de juiste begeleider hebben voor praktisch elk studieprobleem. We verzorgen bijles en tentamentraining voor alle vakken in het hoger onderwijs. Je kunt dus vakken inhoudelijk bespreken met een docent en gericht werken richting een toets. 

Voor studenten die een scriptie schrijven bieden we scriptiebegeleiding. Deze begeleiders hebben verstand van academisch schrijven en onderzoek doen. Ze kunnen je geschreven werk voorzien van feedback of samen een scriptietraject opzetten. Ook bieden we aanvullend statistiekbegeleiders die kunnen helpen bij kwantitatief onderzoek.

ADHD Masters is gespecialiseerd in het bieden van coaching gericht op rust. Rust in je hoofd, rust in je lijf, rust in je leven. Vanuit de rust die ontstaat kan dan ruimte ontstaan voor inzicht, (com)passie en levenslust! Het uitgangspunt is altijd jouw persoonlijke hulpvraag. ADHD Masters helpt bij piekeren, somberheid, onder- of overprikkeling, motivatieproblemen, planningsproblemen, concentratieproblemen en nog veel meer.

Hoeveel de hulp kost is afhankelijk van welke hulp je wil en hoeveel hulp je nodig hebt. We kunnen je het beste informeren over de kosten in een persoonlijk gesprek. Neem dus contact met ons of met ADHD Masters op voor een prijsopgave op maat! De intake is in ieder geval gratis en vrijblijvend.

Je kunt Scriptium op meerdere manieren bereiken. Stuur bijvoorbeeld een mailtje naar info@scriptium.nl. Je krijgt dan al binnen 10 minuten een reactie. Het is ook mogelijk om te bellen naar 06 484 787 21. Liever een appje sturen? Natuurlijk! Gebruik de Whatsapp-knop of gebruik de chatfunctie. Ook als we offline zijn ontvangen we gewoon je berichten. 

Je kunt naar de website van ADHD Masters voor meer informatie en direct contact. Natuurlijk kun je ze ook een mailtje sturen naar contact@adhdmasters.nl.

Nee, je kunt voor onze hulp geen aanspraak maken op vergoeding van je zorgverzekering. Wel kun je eventueel proberen of jouw onderwijsinstelling budget beschikbaar heeft.

ADHD Masters heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Dat betekent dat je de hulp niet vergoed krijgt vanuit je zorgverzekering.

Jazeker! Wij gaan uit van brede neurodiversiteit onder de studentenpopulatie. Dat betekent dat we elke student kunnen helpen met zijn/haar specifieke problemen en grenzen. Het is dus niet nodig om een diagnose te hebben. Als je kenmerken hebt van ADHD of jezelf herkent in het profiel, ben je bij ons aan het goede adres.

Wil je graag een intake aanvragen bij Scriptium, ADHD Masters of allebei? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We zullen zo spoedig mogelijk reageren. Het invullen is geheel vrijblijvend!    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="363820"]