De beste studiehulp in Utrecht

 
Zoek je hoogwaardige studiebegeleiding in Utrecht van de beste studie-expert? Dan kun je bij Scriptium terecht. We verzorgen betrouwbare en professionele hulp voor studenten die in en rondom Utrecht wonen en studeren. Of je nu een opleiding taalkunde volgt aan Universiteit Utrecht of bedrijfskunde aan Hogeschool Utrecht, Scriptium heeft 7 dagen per week een geschikte begeleider voor jou. Al binnen 48 uur word je aan een specialist van jouw voorkeur gekoppeld.

Betrouwbare en professionele studiebegeleiding in Utrecht

 

Wij hechten zeer veel waarde aan betrouwbaarheid en professionaliteit. Dit betekent dat onze begeleiding wordt verzorgd door begeleiders met didactische vaardigheden en jarenlange ervaring. Daarnaast koppelen we je aan een studiebegeleider met expertise en affiniteit met jouw studierichting. Bij ons is jouw persoonlijke verzoek leidend. Jij als student bepaalt hoe je de begeleiding wilt krijgen. We kunnen bijvoorbeeld helpen als je een middag hulp nodig hebt bij het interpreteren van de onderzoeksresultaten van je scriptie. Maar ook als je elke week wilt afspreken met een begeleider om gemotiveerd te blijven en de studie soepel te laten verlopen.

  • 1 t/m 2 uur begeleiding
  • €61,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur begeleiding
  • €58,95 per uur

Op locatie of online

 

Je kunt onze studiebegeleiding op locatie in Utrecht of online inroepen. De meeste studenten kiezen bij Scriptium voor online hulp, omdat het goedkoper en makkelijker is. We gebruiken daar bijvoorbeeld Zoom, Teams, Whatsapp of e-mail voor. Het voordeel van online begeleiding is dat je vanuit je eigen werkplek werkt en dat je documenten en boeken direct bij de hand hebt. Uiteraard verzorgen we ook begeleiding op locatie. In Utrecht hebben we verschillende begeleiders. Je kunt bij jou thuis hulp krijgen of op een studieplek op de campus van Universiteit Utrecht, in het studiecentrum van Hogeschool Utrecht of in de openbare bibliotheek van Utrecht.

studiebegeleiding utrecht - afbeelding 1

Hulp bij statistiek en SPSS

 

Werken met statistiek en SPSS vormt een groot deel van het uitvoeren van onderzoek. Daarnaast verplichten de meeste opleidingen in Nederland studenten om een inleidend statistiekvak te volgen, ter voorbereiding op het latere onderzoek. Naast studiebegeleiding in Utrecht verzorgt Scriptium statistiekhulp voor studenten die moeite hebben met statistiek en SPSS. Studeer samen met een SPSS-expert voor een tentamen of verwerk de SPSS-uitkomsten die je verzameld hebt tot een resultatenhoofdstuk en conclusie.

Scriptiebegeleiding van hoge kwaliteit

 

Onze scriptiebegeleiding is bedoeld voor studenten van hbo- of wo-niveau die werken aan hun scriptieonderzoek en daar hulp bij nodig hebben. We verzorgen begeleiding bij het opstellen van een onderzoeksvoorstel, het formuleren van de conclusie, het afbakenen van de hoofdvraag, en alle andere onderdelen van het onderzoek. Zorg dat je gemotiveerd blijft en dat je scriptieproces soepel verloopt met een professionele begeleider van Scriptium.

studiebegeleiding utrecht - afbeelding 2

Nakijken - inhoudelijke feedback en taalcorrectie

 

Studiebegeleiding in Utrecht is niet meer nodig als je je scriptie of verslag al af hebt. We kunnen dan alsnog hulp bieden door een laatste correctie op je scriptie uit te voeren. Je zendt je tekst in op onze website voor een controle op taal, structuur of inhoud. We markeren taalfouten met behulp van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Word. Zo kun je na de correctie zelf beslissen welke suggesties je accepteert of weigert. Feedback op structuur en inhoud wordt in de kantlijn van het document gegeven. Met die feedback kun je jouw onderzoek vervolgens naar een veel hoger niveau tillen.

Contact opnemen met Scriptium

 

Heb je een verzoek tot studiebegeleiding? Dan kun je een e-mail sturen met je studierichting, onderwerp, deadline en andere informatie naar info@scriptium.nl. We koppelen je dan binnen 48 uur aan een geschikte begeleider. Het is ook mogelijk om je tekst of scriptie direct in te sturen via ons uploadsysteem. Voor vagen en opmerkingen zijn we 7 dagen per week bereikbaar.  

Ben je op zoek naar studiebegeleiding? Vul dan het onderstaand contactformulier in. We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een studiebegeleider die jou kan voorzien van bijles en begeleiding.   Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="85209"]