Studiehulp in Utrecht

 
Voor kwalitatieve studiebegeleiding in Utrecht kun je bij studiebegeleiding Utrecht van Scriptium terecht. Deze gelokaliseerde begeleidingstak is opgericht voor het verzorgen van betrouwbare en professionele hulp voor studenten die in en rondom Utrecht wonen en studeren. Of je nu een opleiding taalkunde volgt aan Universiteit Utrecht of bedrijfskunde aan Hogeschool Utrecht, Scriptium heeft een geschikte begeleider voor jou.
    • 1 t/m 2 uur begeleiding
    • €54,95 per uur
    • 3 t/m 8 uur begeleiding
    • €51,95 per uur

Betrouwbaar en professioneel

 
Studiebegeleiding Utrecht is betrouwbaar en professioneel. Dit betekent dat al onze begeleidingsdiensten worden verzorgd door begeleiders met didactische vaardigheden en jarenlange ervaring. Daarnaast koppelen we je aan een studiebegeleider met expertise en affiniteit met jouw studierichting. Vergeet ook niet dat jouw persoonlijke verzoek leidend is. Jij als student bepaalt de locatie, intensiviteit en aard van de begeleiding. We kunnen helpen als je een middag hulp nodig hebt bij het interpreteren van de onderzoeksresultaten van je scriptieonderzoek, maar ook zeker als je elke week of tweewekelijks wil afspreken met een begeleider om gemotiveerd te blijven en de studie soepel te laten verlopen.

Locatie

 
Studiebegeleiding Utrecht wordt op locatie en online verzorgd. We zien vaak dat hulpvragen via een online route beantwoord kunnen worden in de praktijk. We gebruiken daar bijvoorbeeld Skype, de telefoon of e-mail voor. Het voordeel bij online begeleiding is dat je vanuit je eigen werkplek werkt en dat je documenten en materialen direct bij de hand hebt. Uiteraard verzorgen we ook begeleiding op locatie. In Utrecht zijn verscheidene begeleiders gepositioneerd. Je kunt werken bij jou thuis of op een openbare studieplek op de campus van Universiteit Utrecht, in het studiecentrum van Hogeschool Utrecht of in de openbare bibliotheek in het centrum van Utrecht.
studiebegeleiding utrecht - afbeelding 1

Hulp bij statistiek en SPSS

 
Werken met statistiek en SPSS vormt een groot deel van het uitvoeren van onderzoek. Daarnaast verplichten de meeste opleidingen aan hogere onderwijsinstellingen in Nederland studenten om een inleidend statistiekvak te volgen in het eerste jaar ter voorbereiding op de latere onderzoeksperiode. Naast studiebegeleiding Utrecht verzorgt Scriptium statistiekhulp voor studenten die door de bomen het bos niet meer zien met betrekking tot statistiek en SPSS. Studeer samen met een SPSS-expert voor een tentamen of interpreteer de onderzoeksgegevens en de SPSS-uitkomsten die je verzameld hebt tot een resultaten- en conclusiehoofdstuk.

Nakijken: feedback en taalvaardigheid

 
Studiebegeleiding Utrecht is geen optie meer als je jouw essay, scriptie of andere onderwijstekst al af hebt. We kunnen dan alsnog hulp bieden in de vorm van onze nakijkdiensten. Je zendt je tekst in op onze website voor een correctie op taal, structuur en/of inhoud. We markeren taal- en stijlfouten met behulp van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Microsoft Word. Zo kun je na de correctie zelf beslissen welke suggesties je accepteert of weigert. Zo stellen we zeker dat je meester over eigen werk blijft. Feedback over structuur en inhoud wordt in de kantlijn van het document in opmerkingen gegeven. Met die feedback kun je jouw onderzoek vervolgens naar een hoger niveau tillen en optimaliseren.
studiebegeleiding utrecht - afbeelding 2

Scriptiebegeleiding

 
Als zijtak van studiebegeleiding Utrecht is er scriptiebegeleiding Utrecht. Deze begeleidingsvorm is bedoeld voor studenten van hbo- of wo-niveau die werken aan hun scriptieonderzoek en daar hulp bij nodig hebben. We verzorgen begeleiding bij het opstellen van een onderzoeksvoorstel, het formuleren van de conclusie, het afbakenen van de hoofdvraag, en alle andere onderdelen van het scriptieonderzoek. Zorg dat je gemotiveerd blijft en dat je scriptieproces soepel verloopt met een professionele begeleider van Scriptium.

Contact opnemen met Scriptium

 
Voor het opsturen van een begeleidingsverzoek kun je een e-mail met je studierichting, begeleidingsonderwerp, locatie, deadlines en andere informatie naar [email protected] sturen. We koppelen je dan aan een geschikte begeleider. Het is ook mogelijk om je tekst of scriptie direct in te sturen via onze website. Deze website bevat tevens informatie over onze diensten, tarieven en deadlines. Voor vagen, op- of aanmerkingen kun je ons bereiken via de e-mail.

Wil je graag hulp bij het studeren en woon je in Utrecht of omgeving? Vul dan het onderstaand contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk op je aanvraag reageren. 

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="85209"]