Zoek je naar de beste studiebegeleiding?

 

Worstel je met je studie of lukt leren voor een bepaald vak niet? Scriptium geeft studiebegeleiding in Tilburg voor alle studenten die studeren en wonen in en rondom Tilburg. Waarom zou je alleen blijven worstelen met tentamens die je maar niet kunt halen, vakken die je niet begrijpt, opdrachten die elke keer afgewezen worden, of motivatiegebrek? Onze studiebegeleiding in Tilburg biedt voor elk probleem een oplossing. Of het nu is in de vorm van een begeleider die jou persoonlijk komt helpen of in de vorm van online scriptiehulp. Huur vandaag nog een studiebegeleider in. Ontdek de mogelijkheden bij Scriptium of stel je vraag. Wij komen binnen 1 uur bij je terug.

Studiebegeleiding in Tilburg

 

Scriptium biedt persoonlijke en professionele hulp voor hbo-, wo- en mbo-studenten bij alle mogelijke studieproblemen. Wil je samen met een professional leren voor een moeilijk tentamen? Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar. Wil je wekelijks je studieplanning en vooruitgang met een begeleider bespreken, of efficiënt studeren met een studiehelper? Het is allemaal mogelijk bij Scriptium. Je bepaalt zelf hoe en wanneer de begeleiding plaatsvindt.

  • 1 t/m 2 uur begeleiding
  • €61,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur begeleiding
  • €58,95 per uur

Scriptiebegeleiding in Tilburg

 

Voor begeleiding tijdens je scriptieproces bieden we hoogwaardige scriptiebegeleiding. We hebben de beste specialisten van Nederland en Vlaanderen voor jou beschikbaar. De begeleider komt net als bij studiebegeleiding, bij jou thuis in Tilburg of op de locatie van jouw keuze. Samen kunnen jullie werken aan bijvoorbeeld je onderzoeksopzet, het interpreteren van resultaten of het wekelijks bekijken van de voortgang van je scriptie. Wil je liever thuis blijven en online begeleiding krijgen? Dat is zeker mogelijk, bijvoorbeeld via Zoom, Teams of Whatsapp.

Statistiekbegeleiding

 

Statistiek is een wezenlijk deel van een studie aan een hogere onderwijsinstelling. Veel opleidingen bieden statistiek als verplicht vak in het eerste leerjaar. Daarvoor moeten tentamens gehaald worden. Daarnaast heb je statistiek uiteraard nodig voor je scriptieonderzoek. Een statistiekbegeleider van Scriptium helpt bij het werken met SPSS, het interpreteren van resultaten of het oefenen van wiskundige theorie. Je kunt op ieder moment van de dag een statistiekbegeleider bij Scriptium aanvragen.

Scriptiecorrectie

 

Voor snelle en kwalitatieve feedback op een tekst die je geschreven hebt, kun je jouw werk opsturen naar Scriptium. Met behulp van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ markeert een taalspecialist spel- en taalfouten. Op de structuur en inhoud van je document ontvang je feedback in de kantlijn. We controleren onder meer op samenhang, structuur en logica. Optimaliseer jouw tekst met een compleet feedbackrapport en zorg dat je een zo hoog mogelijk cijfer krijgt!

Online begeleiding

 

Voor studiebegeleiding in Tilburg hebben we begeleiders beschikbaar gesteld voor studenten in Tilburg en omstreken. Toch is het niet altijd wenselijk om begeleiding op locatie te ontvangen. In de praktijk zien we dat veel hulpvragen online behandeld kunnen worden. Als je dat wenst kunnen we je dus online hulp bieden. We gebruiken dan bijvoorbeeld Zoom of Teams, de telefoon of e-mail. Het inhuren van online begeleiding werkt overigens hetzelfde als het inhuren van begeleiding op locatie. Je dient een verzoek in via onze website en geeft aan dat het om online begeleiding gaat. Scriptium doet de rest.

Bronnencontrole

 

Het is aan te raden om naast studiebegeleiding een bronnencontrole af te nemen voor verslagen en scripties die je moet inleveren voor je studie. Zoals veel studenten weten, moet een academische tekst voldoen aan strenge richtlijnen met betrekking tot bronvermelding. Alle informatie in een academische publicatie moet berusten op vorig valide onderzoek. Geraadpleegde bronnen moeten dan in jouw werk correct vermeld worden. Doe je dit niet, dan pleeg je (onbedoeld) plagiaat. Controleurs van Scriptium zijn expert op het gebied van APA. Zij kijken je bronnenlijst en vermeldingen in de tekst na, en zorgen dat er niets aan je APA schort.

studiebegeleiding tilburg - afbeelding 1

Online bijles voor scholieren en studenten

 

Het is ook mogelijk om bijles in Tilburg bij Scriptium af te nemen. We hebben in de praktijk gemerkt dat hulpvragen doorgaans prima online afgehandeld kunnen worden. De bijles kan dus via een digitale route plaatsvinden. We maken dan gebruik van Zoom of een andere videochat. Soms biedt een telefoongesprek genoeg uitkomst of is e-mailcontact voldoende. Het is dus maar net waar je behoefte aan hebt. Vertel ons in je verzoek hoe je bijles wilt ontvangen en wij zorgen dat het in orde komt!

Bijles in Tilburg

 

Studiebegeleiding Tilburg is voor studenten in en rondom Tilburg. Voor leerlingen in Tilburg bieden we ook bijles. Scriptium beschikt over een groep bijlesdocenten die vakgericht les kunnen geven op de locatie van jouw wens. Of het nu gaat om wiskunde, aardrijkskunde, Engels, geschiedenis, of elk ander vak. We koppelen je aan een geschikte bijlesdocent die specifiek aansluit op jouw wensen en voorkeuren. Dien je verzoek in via het onderstaande contactformulier of surf op onze website voor meer informatie.

Ben je op zoek naar studiebegeleiding? Vul dan het onderstaand contactformulier in. We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een studiebegeleider die jou kan voorzien van bijles en begeleiding.   Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="84461"]