Gedeelde smart

 
Scriptium heeft nu studiebegeleiding Tilburg opgezet voor alle studenten die studeren en wonen in en rondom Tilburg. Waarom zou je alleen blijven worstelen met tentamens die je maar niet kan halen, vakken die je niet begrijpt, opdrachten die elke keer afgewezen worden of algeheel tijd- en motivatiegebrek? Studiebegeleiding Tilburg van Scriptium heeft voor elk studiegerelateerd probleem een oplossing. Of het nu is in de vorm van een begeleider die jou persoonlijk komt helpen of in de vorm van correctie- of feedbackwerk. Huur nu een studiebegeleider in, ontdek de mogelijkheden bij Scriptium of stel je vraag.
  • 1 t/m 2 uur begeleiding
  • €54,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur begeleiding
  • €51,95 per uur

Scriptiebegeleiding Tilburg

 
Persoonlijke en professionele hulp voor hbo-, wo- en mbo-studenten bij alle mogelijke studieproblemen. Leer samen met een professional voor een moeilijk tentamen, bespreek wekelijks je studieplanning en –vooruitgang met een begeleider of leer efficiënt studeren met een studiehelper. Het is allemaal mogelijk bij Scriptium. Je bepaalt zelf de aard, intensiviteit en locatie van de begeleiding.

Studiebegeleiding Tilburg

 
Voor begeleiding specifiek bij het scriptieproces verwijzen we je naar scriptiebegeleiding van Scriptium. Deze begeleider komt, net als bij studiebegeleiding Tilburg, bij jou thuis of op de locatie van jouw keuze. Samen kunnen jullie werken aan de onderzoeksopzet, het interpreteren van resultaten of het wekelijks bekijken van de voortgang en het aanscherpen van scriptiestappen.

Statistiekbegeleiding

 
Statistiek is een wezenlijk deel van een studie aan een hogere onderwijsinstelling. Veel opleidingen bieden statistiek als verplicht vak in het eerste leerjaar. Daarvoor moeten tentamens gehaald worden. Daarnaast heb je statistiek uiteraard nodig voor je scriptieonderzoek. Een statistiekbegeleider van Scriptium helpt bij het werken met SPSS, het interpreteren van resultaten of het oefenen van wiskundige theorie.

Scriptiecorrectie

 
Voor acute en kwalitatieve feedback op een tekst die je geschreven hebt, kun je jouw werk opsturen naar Scriptium voor correctie. Met behulp van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ markeert een taalspecialist spel- en taalfouten. Op de structuur en inhoud van je document ontvang je feedback in de kantlijn. We controleren tekstcoherentie, informatiestructuur en logica. Optimaliseer jouw tekst met het feedbackrapport en zorg voor een zo hoog mogelijk cijfer.

Begeleiding online

 
De hele bedoeling van studiebegeleiding Tilburg is dus dat we begeleiders beschikbaar hebben gesteld voor studenten in Tilburg en omstreken. Toch is het niet altijd wenselijk om begeleiding op locatie te ontvangen. In de praktijk zien we veel dat hulpvragen online behandeld kunnen worden. Als je het wenst, kunnen we je dus via een online route helpen. We gebruiken dan, bijvoorbeeld, Skype, de telefoon of e-mail. Het inhuren van online begeleiding werkt overigens hetzelfde als het inhuren van begeleiding op locatie. Je dient een verzoek in via onze website en geeft aan dat het om online begeleiding gaat. Scriptium doet de rest.

Bronnencontroles

 
We raden het je tevens aan om naast studiebegeleiding Tilburg een bronnencontrole af te nemen voor werkstukken, teksten en scripties die je moet inleveren voor je studie. Zoals menig student weet, moet een academische tekst voldoen aan strenge richtlijnen met betrekking tot verwijzingen en bronvermeldingen. Alle informatie in een academische publicatie moet berusten op vorig valide onderzoek. Geraadpleegde bronnen moeten dan in jouw werk correct vermeld worden. Doe je dit niet, dan pleeg je (onbedoeld) plagiaat. Bronnencontroleurs van Scriptium zijn experts op het gebied van APA. Zij kijken je bronnenlijst en vermeldingen in de tekst na en zorgen dat er niets aan je APA schort.
studiebegeleiding tilburg - afbeelding 1

Online bijles

 
Het is mogelijk om bijles bedrijfseconomie hbo Utrecht via een onlinemiddel af te nemen. We hebben in de praktijk gemerkt dat hulpvragen doorgaans prima online afgehandeld kunnen worden. De bijles bedrijfseconomie kan dus via een digitale route plaatsvinden. We maken dan gebruik van Skype of een andere aanbieder van videochat. Soms biedt een telefoongesprek genoeg uitkomst of is e-mailcontact voldoende. Het is dus maar net waar je behoefte aan hebt. Vertel ons in je verzoek hoe je het liefs bijles zou willen en wij zorgen dat het in orde komt.

Bijles in Tilburg

 
Studiebegeleiding Tilburg is voor studenten in en rondom Tilburg, voor leerlingen in Tilburg hebben we bijles. Scriptium beschikt over een groep bijlesdocenten die vakgericht les kunnen komen geven op de locatie van jouw wens. Of het nu gaat om wiskunde, aardrijkskunde, Engels, geschiedenis, of elk ander vak, we koppelen je aan een geschikte bijlesdocent die specifiek aansluit op jouw wensen en voorkeuren. Dien je verzoek in via het onderstaande contactformulier of bezoek onze website voor meer informatie.
Wil je een studiebegeleider in Tilburg inhuren? Of ben je opzoek naar kwalitatieve bijles? Natuurlijk kun je ook gewoon een vraag stellen. Vul in ieder geval dit onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. De velden gemarkeerd met * zijn vereist  Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="84461"]