De beste studiebegeleiding van Scriptium

 

Volg jij een rechtenstudie en heb je moeite met studeren, leren of het schrijven van je scriptie? Dan is studiebegeleiding rechten van Scriptium iets voor jou. Rechtenstudies staan erom bekend dat er veel teksten geschreven dienen te worden. Het interpreteren en toepassen van de wet is onderhevig aan een diepgaand begrip van teksten en taalgebruik.

Onze studiebegeleiding is zeer geschikt voor rechtenstudies, omdat we veel experts in de rechten hebben. Daarbij bieden we excellente scriptiehulp voor studenten die hun scriptie aan het schrijven zijn.

Wie helpt jou met rechten?

 
"Ik ben 50% van mijn tijd coach voor jongeren en studenten en 50% jurist binnen het familierecht. Die combinatie maakt me een docent die goed luistert en natuurlijk ook samen met jou mooie voldoendes kan halen."
"Het geeft mij erg veel energie om gemotiveerde studenten te helpen met de studiefase waarin ze zich bevinden. Ik ben bijna afgestudeerd student rechtsgeleerdheid en fiscaal recht. Verder heb ik veel ervaring kunnen opdoen als buitengriffier binnen de rechtbank Midden-Nederland."
"Na mijn rechtenstudie in Groningen ben ik direct aan de slag gegaan als jurist. Hoewel dat mijn passie is, heb ik ontdekt dat het minstens zo leuk is om studenten te helpen met hun studie."
“Alle studenten zitten er wel eens doorheen. Dan ben ik er om je weer overeind te trekken. Als recent afgestudeerde snap ik hoe zwaar een (rechten)studie kan zijn. Ik help je daarom met je vakken terwijl we sensitief blijven voor de verwachtingen die gesteld worden aan een moderne student."

Studiebegeleiding rechten

 

Onze studiebegeleiders

 

Waar kan ik studiebegeleiding krijgen?

 

Studiebegeleiding rechten kan overal in Nederland en Vlaanderen ingehuurd worden. We sturen de begeleider desnoods naar jou toe. Dat betekent dat je bij jou thuis kunt werken of kunt afspreken op een openbare plek, zoals een studiecentrum of bibliotheek. In alle steden met rechtenstudies (Nijmegen, Amsterdam, Groningen, Leiden) hebben we begeleiders beschikbaar.

Daarnaast is het mogelijk studiebegeleiding online te ontvangen. De meeste hulpvragen kunnen online behandeld worden. In dat geval hoef je jouw kamer niet te verlaten en heb je alle documenten direct bij de hand. Handig toch?

  • 1 t/m 2 uur begeleiding
  • €61,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur begeleiding
  • €58,95 per uur

Voor welke soorten recht is er studiebegeleiding?

 

Rechtenstudies in Nederland kennen enkele stromingen. De gemene deler is recht en wetgeving, maar de stromingen zijn anders en dienen allemaal anders benaderd te worden. Onze studiebegeleiding rechten biedt voor elke stroming begeleiders. Er zijn begeleiders voor fiscaal recht, Europees recht, notarieel recht of Nederlands recht. Voor de zijtakken van Nederlands recht, privaatrecht, arbeidsrecht, strafrecht, bestuursrecht, staatsrecht of financieel recht, zijn ook begeleiders beschikbaar.

Wat vinden anderen van Scriptium?

 

Ben je op zoek naar studiebegeleiding rechten? De professionele studiebegeleiders van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij de studie hbo-rechten of extra ondersteuning kunt gebruiken als student rechtsgeleerdheid. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Review bijles rechten

Studiebegeleiding van Scriptium - Hoe werkt het?

 

Wat houdt onze studiebegeleiding rechten nu precies in? We richten onze begeleiding in volgens jouw persoonlijke wensen. Het begint allemaal bij het verzoek dat je indient. Daarbij bepaal je zelf de invulling en aard van de begeleiding. Misschien heb je slechts enkele uren een begeleider nodig om te helpen bij jurisprudentieonderzoek. Dan is het mogelijk om af te spreken met een begeleider op een locatie van jouw keuze. Wellicht heb je liever dat een begeleider eens in de zoveel tijd langskomt om te helpen met plannen en motiveren. Het is allemaal mogelijk.

Nadat we jouw vraag in behandeling nemen, koppelen we je binnen 48 uur aan een geschikte begeleider. Deze neemt vrijblijvend contact op. Jullie bespreken samen de hulp en het traject. Heb je daar een goed gevoel bij? Dan kan de hulp beginnen!

Bieden jullie ook hulp bij scripties?

 

Studiebegeleiding rechten wordt aangevuld met scriptiehulp van Scriptium. Onze begeleiders hebben zich gespecialiseerd in het begeleiden van rechtenstudenten die aan het afstuderen zijn en hun scriptie schrijven. In principe werkt de begeleiding hetzelfde als algemene studiebegeleiding. Alleen wordt de begeleiding toegespitst op het uitvoeren van jouw wetenschappelijk onderzoek.

Kan Scriptium mijn rechtenscriptie nakijken?

 

Behalve scriptiehulp voor rechten, kun je ook je teksten bij ons laten nakijken. Zoals gezegd is het voor rechtenteksten zeer belangrijk dat het taalgebruik klopt. Een contract kan vallen of staan met het juiste taalgebruik. Dit geldt ook voor studiedocumenten als scripties en verslagen. Daarom biedt Scriptium correctie specifiek voor rechtenteksten. Laat je tekst nakijken op taal, structuur en inhoud en krijg hem binnen 20 uur, 48 uur of 7 dagen terug. Zo weet je zeker dat je geen laag cijfer haalt door slordigheden of een incorrecte stijl.

Scriptie nakijken op structuur en inhoud

 

Wat de nakijkservice van Scriptium uniek maakt, is de mogelijkheid om je tekst te laten nakijken op structuur en inhoud. De expert bekijkt dan, naast het taalgebruik, de structuur en inhoud van de tekst. Hij zorgt voor diepgaande feedback waarmee je jouw tekst flink kunt verbeteren. Heb je echt overal aan gedacht? Zit je redenatie logisch in elkaar? Past je jurisprudentieonderzoek bij het doel van de tekst? Een rechtenexpert van Scriptium geeft antwoord op deze vragen en meer. Wij zorgen ervoor dat je een zo hoog mogelijke beoordeling haalt.

Ben je op zoek naar studiebegeleiding? Vul dan het onderstaand contactformulier in. We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een studiebegeleider die jou kan voorzien van bijles en begeleiding.   Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="84328"]