Studeren met Scriptium

 
Voor excellente studiebegeleiding in onze hoofdstad heeft Scriptium studiebegeleiding Amsterdam opgericht. Deze tak van ons scriptiebureau verzorgt persoonlijke en professionele hulp voor studenten in en rondom Amsterdam. Studeren is een enorme klus tegenwoordig waar je al je tijd en energie in moet steken. Door de veranderende wetgeving met betrekking tot financiële ondersteuning vanuit de regering, is het nu sterk af te raden langer over je studie te doen dan de voorgeschreven drie of vier jaar. Je moet alles dus in één keer halen: je tentamens en de scriptie. Daarom is het een goed idee om een begeleider in te huren. Worstel niet langer alleen en zorg dat je alles in één keer haalt.
studiebegeleiding amsterdam - afbeelding 1

Wat doet een studiebegeleider?

 
Een studiebegeleider van studiebegeleiding Amsterdam komt jou helpen met jouw persoonlijke studieproblemen. Het is dus maar net waar je hulp bij nodig hebt. Misschien moet je een herkansing van een moeilijk tentamen halen en wil je graag samen met een expert leren. Of ben je bezig met je scriptie en wil je graag je onderzoeksvoorstel optimaliseren voordat het naar de beoordelaar gestuurd wordt. In het eerste geval koppelen we je aan een studiebegeleider met expertise op het gebied van jouw studierichting en in het tweede geval sturen we je een scriptiebegeleider. Het is allemaal mogelijk bij Scriptium.
amsterdam studiebegeleiding - afbeelding 2

Alle soorten begeleiding

 
Laten we alle soorten begeleiding die binnen studiebegeleiding Amsterdam vallen eens op een rijtje zetten. Je kunt kiezen uit deze begeleidingsvormen of combinaties ervan. Vaak zien we dat een studie echt soepel verloopt als er op meerdere fronten tegelijk hulp wordt aangeboden.
  • 1 t/m 2 uur begeleiding
  • €54,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur begeleiding
  • €51,95 per uur

Studiebegeleiding algemeen

 
Algemene studiebegeleiding Amsterdam betekent dat een begeleider met affiniteit en expertise op het gebied van jouw studierichting komt helpen met studiegerelateerde zaken zoals tentamens, planning en motivatie en presentaties. Als je rechten studeert, wordt je gekoppeld aan een studiebegeleider rechten. Zo stellen we zeker dat de begeleider inhoudelijk weet waar de stof over gaat en dus kan helpen.

Scriptiebegeleiding

 
Als onderdeel van studiebegeleiding Amsterdam kun je kiezen voor scriptiebegeleiding. De naam zegt het al: dit zijn begeleiders die specifiek kunnen helpen bij het uitvoeren van onderzoek, het opstellen van onderzoeksvoorstellen en het schrijven van de scriptie. Ook deze begeleiders hebben expertise en affiniteit met jouw specifieke scriptieonderwerp.

Statistiekbegeleiding

 
Statistiek en werken met SPSS zijn vaste onderdelen van opleidingen aan hogere onderwijsinstellingen in Nederland en België. Doorgaans wordt een inleidend vak in het eerste jaar aangeboden waar één of twee tentamens voor gehaald moeten worden. Daarnaast is het statistisch analyseren van gegevens voor een scriptie of onderzoeksverslag ook een essentiële stap bij het uitvoeren van (kwantitatief) onderzoek. Voor het leren van de tentamens, het werken met SPSS of het statistisch analyseren van je onderzoeksgegevens, raden we statistiekbegeleiders aan.

Scriptie- en tekstcorrectie

 
Scriptium kan jouw scriptie, essay, paper, proefschrift, of wat voor een educatief document dan ook, nakijken op taal, structuur en inhoud. Bij een taalcontrole kijkt een corrector naar het taalgebruik in je tekst en controleert hij of zij het op taalfouten, woordkeuze en stijl. Met behulp van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Microsoft Word kun je later de wijzigingen doornemen en accepteren of weigeren. Bij een structuur- en/of inhoudcontrole ontvang je uitgebreide en professionele feedback op de structuur en inhoud van je tekst waarmee je jouw document kan optimaliseren.

Studiebegeleiding Amsterdam: contact

 

Om te helpen bij moeilijke tentamens en examens heeft Scriptium tentamentraining. Deze trainingen worden gegeven in de vorm van groepstrainingen of privétrainingen waarbij je 1-op-1 met een trainer werkt aan je lesstof. Trainingen duren gemiddeld 6 uur en kunnen op locatie of online worden afgenomen.

Studiebegeleiding Amsterdam: contact

 
Wil je graag een studiebegeleider of een andere soort begeleider inhuren? Of wil je jouw werk insturen voor een correctie? Bezoek dan de website voor meer informatie, neem contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in. Je kunt vrijblijvend en kosteloos vragen aan ons stellen of vragen om meer informatie via ons e-mailadres [email protected].

Wil je graag eerst nog wat meer informatie over wat Scriptium voor je kan betekenen? Of wil je het liefst eerst even je persoonlijke situatie en hulpvraag bespreken met een medewerker? Vul dan het onderstaand contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk reageren. 

De velden gemarkeerd met * zijn vereist  Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="84706"]