De beste studiehulp met Scriptium

 

Lukt studeren niet zo goed? Kamp je met motivatieproblemen? Als je om die reden studiebegeleiding in Amsterdam zoekt, biedt Scriptium voor jou de beste begeleiders aan. We verzorgen persoonlijke en professionele hulp voor studenten in en rondom Amsterdam.

Studeren is tegenwoordig een enorme klus waar je al je tijd en energie in moet steken. Het is sterk af te raden langer over je studie te doen dan de voorgeschreven drie of vier jaar. Je moet alles dus in één keer halen: je tentamens en de scriptie. Daarom is het een goed idee om een begeleider in te huren. Worstel niet langer alleen en zorg dat je alles in één keer haalt met behulp van Scriptium.

studiebegeleiding amsterdam - afbeelding 1

Wat doet een studiebegeleider van Scriptium?

 

Een studiebegeleider van Scriptium in Amsterdam komt jou helpen met al je studieproblemen. Het is maar net waar je hulp bij nodig hebt. Misschien moet je een herkansing van een moeilijk tentamen halen en wil je graag samen met een expert leren. Dan koppelen we je aan een studiebegeleider met expertise in jouw vakgebied. Wellicht ben je bezig met je scriptie en wil je graag je onderzoeksvoorstel verbeteren voordat je het naar de beoordelaar stuurt. In dat geval zorgen we dat er een scriptiebegeleider voor je beschikbaar is, binnen 48 uur.

  • 1 t/m 2 uur begeleiding
  • €61,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur begeleiding
  • €58,95 per uur

Studiebegeleiding voor planning en motivatie

 

Algemene studiebegeleiding Amsterdam betekent dat een begeleider met expertise in je studierichting komt helpen met studiegerelateerde zaken. Denk aan planning, motivatie en structuur. We stellen altijd de beste match op. Als je rechten studeert, word je gekoppeld aan een studiebegeleider rechten. Zo stellen we zeker dat de begeleider inhoudelijk weet waar de stof over gaat en jou daarmee dus kan helpen.

amsterdam studiebegeleiding - afbeelding 2

Scriptiebegeleiding

 

Als onderdeel van studiebegeleiding kun je kiezen voor scriptiebegeleiding. Hierbij helpen onze begeleiders bij het uitvoeren van onderzoek, het opstellen van je plan van aanpak en het schrijven van de scriptie. Deze begeleiders hebben expertise en affiniteit met jouw specifieke vakgebied. Zij zijn allen academisch opgeleid en afgestudeerd.

Statistiekbegeleiding

 

Statistiek en werken met SPSS zijn vaste onderdelen van opleidingen in het hoger onderwijs. Doorgaans wordt een inleidend vak in het eerste jaar aangeboden. Daarvoor dienen één of twee tentamens gehaald worden. Daarnaast is ook het analyseren van statistische gegevens voor een scriptie of verslag een essentiële stap bij het uitvoeren van kwantitatief onderzoek. Wil je je goed voorbereiden op tentamens? Wil je misschien graag leren werken met SPSS? Of wil je onderzoeksgegevens op de juiste manier analyseren? Dan raden we je zeker onze statistiekbegeleiders aan.

Wil je je scriptie of tekst laten nakijken? Het kan!

 

Scriptium kan jouw scriptie, paper of proefschrift al binnen 20 uur nakijken op taal, structuur en inhoud. Bij een taalcontrole kijkt een corrector naar het taalgebruik in je tekst. Hij of zij controleert deze op taalfouten, woordkeuze en stijl. Met behulp van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Word kun je de wijzigingen accepteren of weigeren. Bij een controle op structuur en inhoud ontvang je uitgebreide en professionele feedback op de structuur en inhoud van je tekst. Hiermee kun je het niveau van de tekst flink verbeteren.

Studiebegeleiding Amsterdam - Tentamentraining

 

Om te helpen bij moeilijke tentamens biedt Scriptium tentamentraining. Deze trainingen worden gegeven als groepstraining of privétraining. In het laatste geval werk je 1-op-1 met een trainer aan de lesstof. Onze trainingen duren gemiddeld 6 uur en kunnen op locatie of online worden afgenomen.

Studiebegeleiding in Amsterdam nodig? Wij reageren binnen 1 uur

 

Wil je graag een studiebegeleider of scriptiebegeleider inhuren? Of wil je jouw werk insturen voor een correctie? Bekijk dan onze website voor meer informatie. Of neem contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. Je kunt vrijblijvend en kosteloos vragen om meer informatie via ons e-mailadres info@scriptium.nl. Wij reageren altijd binnen 1 uur op je vragen.

Ben je op zoek naar studiebegeleiding? Vul dan het onderstaand contactformulier in. We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een studiebegeleider die jou kan voorzien van bijles en begeleiding.   Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="84706"]