Begeleiding bij statistiek

 
Scriptium biedt statistiek hulp aan eenieder die moeite heeft met SPSS en dataverwerking. Statistiek is een wiskundig onderdeel gericht op het objectief verwerken, analyseren, verzamelen en presenteren van kwantitatieve resultaten gewonnen uit onderzoek. Middels wiskundige richtlijnen en regels verwerkt in softwareprogramma’s worden data op een betrouwbare en valide manier geïnterpreteerd. Vanwege de gewaarborgde validiteit en objectiviteit in de statistische methode kunnen er met een gerust hart conclusies worden getrokken op basis van de geanalyseerde data. Het bekendste statistiekprogramma is SPSS.

Statistiek hulp van Scriptium

 
statistiek hulp - afbeelding 3

Statistiek hulp

 
Om alle regels en richtlijnen correct toe te passen in je scriptie is het van belang dat je veel kennis van statistiek hebt en vaardig bent met SPSS. Doorgaans bieden hogere onderwijsinstellingen in het eerste jaar een inleidingsvak voor statistiek. Bij veel opleidingen is het zelfs een verplicht onderdeel van het standaardcurriculum. Het is denkbaar dat je bij statistiek hulp wil. Zeker als je niet per definitie wiskundig onderlegd bent, kunnen het statistische gedeelte van je scriptie en statistiek als vak uitdagingen vormen. Scriptium biedt uitkomst in de vorm van statistiek hulp als onderdeel van onze scriptiebegeleidingsdienst.

Hulp bij statistiek in scriptie

 

Als je statistiekhulp inhuurt, koppelen we je aan een geschikte begeleider met wie je in overleg kunt bepalen wat je precies verwacht van de begeleider en wat je nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld samen je data in het SPSS-programma invoeren en vervolgens interpreteren, of samen bepalen welke programmafuncties significant zijn voor jouw onderzoek.

Natuurlijk staat er ook een begeleider voor je klaar als je bij statistiek hulp wenst bij het schrijven van de resultatensectie van je scriptie. Na het toepassen van SPSS dienen de uitkomsten zo nauwkeurig en correct mogelijk verwerkt te worden in een goed lopende resultatensectie en dat kan op het gebied van taal en formulering een uitdaging zijn.

Denk er ook aan dat een begeleider bij statistiek hulp kan bieden bij het opmaken en opstellen van tabellen, grafieken en diagrammen. Voor elke onderzoekssoort, en voor elk onderzoeksonderwerp, is de keuze voor welke soort diagram of grafiek er gebruikt wordt van belang. Een statistiekbegeleider kan bij deze keuze helpen en vervolgens aan de hand van SPSS de juiste tabellen, grafieken en/of diagrammen helpen vormgeven.

Hulp bij statistiek als vak

 
Het is bij Scriptium tevens mogelijk om bij statistiek hulp in te schakelen als het je doel is het vak te halen tijdens je studie. Onze statistiekexperts kunnen helpen bij het voltooien van opdrachten, het schrijven van essays/papers over statistiekonderwerpen en natuurlijk bij het leren en voorbereiden voor tentamens. In feite is onze scriptiebegeleidingsdienst in dit geval statistiekbijles met meer inhoud en pit. Het is ook mogelijk om een paper/essay of voltooide statistiekopdracht bij Scriptium te laten nakijken. Op deze manier neem je geen begeleider in de armen, maar stel je wel zeker dat je opdracht vrij van fouten is en zo efficiënt mogelijk is geformuleerd.
statistiek hulp - afbeelding 1

Statistiek hulp bij Scriptium

 
Statistiek en SPSS zijn onlosmakelijk verbonden aan het schrijven en ontwikkelen van scripties en het uitvoeren van onderzoek. Hoewel het niet altijd de meest enerverende onderdelen zijn en de wiskundige kost hier en daar ietwat zwaar wordt, is het te adviseren statistiek serieus te nemen en je als student vroegtijdig intensief in de stof te verdiepen. Het is een voordeel als je comfortabel bent met SPSS als programma en statistiek in het algemeen tegen de tijd dat je aan jouw scriptie begint. Schroom dus niet om bij statistiek hulp in te schakelen van Scriptium en jouw persoonlijke verzoek in te dienen. Een van onze statistiekbegeleiders staat dan voor je klaar en samen zorg je voor een solide voorbereiding op een academische carrière.
statistiek hulp - afbeelding 2

Wil je graag hulp bij statistiek van Scriptium? Heb je eerst nog een vraag of wil je graag je persoonlijke situatie voorleggen aan een medewerker? Vul dan het onderstaand contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="81578"]