Beste hulp bij SPSS

 

Scriptium biedt uitkomst als je als student bij het toepassen en leren kennen van SPSS hulp wil ontvangen. We verzorgen met onze gekwalificeerde begeleiders hulp bij SPSS en statistiek. Onze begeleiders zijn experts op het gebied van statistische verwerking. Zij kunnen jou hulp bieden bij het halen van je tentamens voor het vak statistiek of bij het toepassen en verwerken van de gegevens in je scriptie, via SPSS of Stata.

Voor elke SPSS hulp

 

Onze voordelen

 

Wie helpt je?

 

Bij Scriptium doen we er alles aan om de beste begeleiding te bieden die je kunt krijgen. Dat begint al bij de selectie van onze statistiekbegeleiders. Zij ondergaan diverse testen om hun vakbekwaamheid te tonen. Zo dienen zij over actuele statistische kennis te beschikken. Daarnaast moeten ze experts zijn in het opzetten en uitvoeren van onderzoek. Als ze eenmaal door ons zijn goed gekeurd, worden ze gecoacht om up to date te blijven met de ontwikkelingen op statistisch vlak. Alleen zo garanderen we de beste statistiekbegeleiding en hulp bij SPSS.

"Ik heb een bachelor klinische psychologie en een research master psychology met een focus op psychometrie afgerond aan de UvA, en een PhD in psychometrie aan de UU. Voor mijn PhD heb ik een wiskundig model, dat oorspronkelijk werd gebruikt voor het schatten van dierpopulaties, mogen doorlichten en toepassen op mensenpopulaties."
"Als gepromoveerd psychologisch onderzoeker beschik ik over uitgebreide ervaring met het opstellen en uitvoeren van gedegen onderzoek. Ik kan helpen met het opzetten en uitvoeren van statistisch onderzoek in neurowetenschappen en medische studies."
"Ik ben afgestudeerd econometrist (drs), filosoof (drs) en economisch socioloog (drs). Daarnaast heb ik een eerstegraads bevoegdheid economie en statistiek en ben ik gepromoveerd (PhD) op een proefschrift over kennismanagement. Mijn expertises zijn statistiek, verwerking van data met spss en stata , operations research en econometrie."
"Ik word blij van SPSS, cijfers en statistiek. Als docent zorg ik dat ook jij gaat begrijpen wat je doet (en waarom!). Ik help bij statistiek en de hele scriptie. Ik heb jarenlange ervaring met het begeleiden van studenten en het ontwikkelen van educatief materiaal."

Scriptium: dé SPSS specialist

 

SPSS hulp van Scriptium is specifiek gericht op het programma SPSS. Een wetenschappelijke publicatie dient zo objectief en betrouwbaar mogelijk te zijn, of het nu een bachelorscriptie of een wetenschappelijk artikel van een erkende professor is. Dezelfde waarden van objectiviteit en betrouwbaarheid dienen gewaarborgd te worden bij het verwerken en interpreteren van resultaten uit kwantitatief onderzoek. Daarom is een statistische verwerkingsmethode gewenst die door hogere onderwijsinstellingen overal ter wereld erkend wordt.

Op Nederlandse scholen wordt het programma SPSS toegepast als standaardprogramma voor statistiek. Bij Scriptium krijgen we daarom veel studenten die geholpen willen worden met hun SPSS probleem. Per jaar helpen we meer dan 300 studenten met SPSS. We hebben een aantal academisch opgeleide specialisten voor hen paraat. Onze begeleiders zijn uitgebreid gescreend en hebben verschillende testen gedaan voordat ze bij Scriptium aan de slag mochten. Daardoor krijg je bij ons de beste hulp en expertise.

Opstart pakket

€61,95 per uur

1 tot 2 uur persoonlijke begeleiding

Medium pakket

€58,95 per uur

3 tot 8 uur persoonlijke begeleiding

Premium pakket

€54,95 per uur

Meer dan 8 uur persoonlijke begeleiding

Waarom kiezen voor Scriptium?

 

De SPSS hulp van Scriptium is in de eerste plaats persoonlijk. Daar bedoelen we mee dat elke student de SPSS hulp krijgt die het beste bij zijn vakgebied en achtergrond past. We stemmen de match met de begeleider af op je studie, het type onderzoek, het onderwerp, en je specifieke wensen. Wil je bijvoorbeeld SPSS hulp van een begeleider die bij jou thuis komt? Geen probleem! Wens je een begeleider die ook kan helpen met het academische Engels in je resultatenhoofdstuk? Dat is zeker mogelijk! Je dient bij Scriptium een verzoek in, en vervolgens word je binnen 48 uur (vaak nog veel sneller) gekoppeld aan een begeleider die we specifiek voor jou selecteren. Het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Zo kun je in alle rust bepalen of de gekozen begeleider bij je past. Is het een match? Dan kan de SPSS hulp beginnen.

spss hulp - afbeelding 1

SPSS hulp als voorbereiding op je tentamen

 

Voor het vak Statistiek dien je doorgaans twee tentamens in een jaar te maken. Als je bij het leren en voorbereiden voor tentamens hulp bij SPSS of Stata nodig hebt, kan een tentamentrainer van Scriptium uitkomst bieden. Deze SPSS specialist werkt dan online of op locatie samen met jou aan de stof. De begeleider zorgt ervoor dat je SPSS of Stata tot in detail leert kennen. Het voordeel van onze statistiekbegeleiding is dat je zelf mag bepalen waarvoor en op welke manier je precies hulp wil ontvangen. We zijn een geschikt bureau voor intensieve en langdurige hulp, maar we kunnen ook in de arm genomen worden als je snel SPSS hulp nodig hebt voor een kort vraagstuk. 

SPSS hulp voor je scriptie

 

Het vak Statistiek is slechts een voorbereiding op het toepassen van SPSS en statistiek in je scriptie. Ben je eenmaal bezig met het berekenen en verwerken van gegevens in je scriptie, dan kun je een beroep doen op onze scriptiebegeleiders. Een SPSS expert kijkt dan samen met jou naar de resultaten. Jullie bepalen vervolgens hoe de resultaten het beste in het programma verwerkt moeten worden.

De begeleider is daarna beschikbaar voor het ontwikkelen van je resultatendeel en het interpreteren van de gegevens die het SPSS-programma uiteindelijk biedt.

Als laatste kun je je eindwerk ook nog laten nakijken op taal, inhoud en structuur. Op deze manier zorg je dat jouw scriptie zo compleet en correct mogelijk op het bureau van je beoordelaars belandt.

Welke soort SPSS hulp biedt Scriptium?

 

Als je een kwantitatief onderzoek uitvoert, dien je de gegevens te verwerken middels een statistisch programma. Vaak is dat SPSS. Voor hulp met het verwerken van gegevens en het opschrijven van de resultaten, kun je hulp bij statistiek inhuren van Scriptium.

Je hoeft weliswaar nog geen statistische berekeningen uit te voeren voor je onderzoeksvoorstel, maar je moet wel al bepalen wat je methodiek wordt en welke functies van SPSS je gaat toepassen. Voor advies en begeleiding bij dit onderdeel biedt Scriptium hulp bij je onderzoeksvoorstel.

Heb je begeleiding nodig bij het opzetten en bepalen van een geschikte methodiek in je plan van aanpak? Voor kwantitatief onderzoek waarbij SPSS wordt ingezet voor de statistische berekeningen, kun je uitstekend bij Scriptium terecht.

Wil je leren werken met SPSS voor je onderzoek of een statistisch vak? Of gewoon omdat je SPSS moet gebruiken op je werk, voor je carrière of toekomst? Dan is onze bijles SPSS een goede optie. Je krijgt structureel les van een expert die we persoonlijk voor je uitkiezen.

Werk je voor een bedrijf of organisatie en heb je data-analyse nodig? De SPSS-experts van Scriptium staan voor je klaar. SPSS-analyse voor officieel wetenschappelijk en commercieel onderzoek kun je aan Scriptium uitbesteden. 

Als je statistiek als vak hebt tijdens je hbo- of wo-opleiding moet je vaak ook een tentamen statistiek of spss maken. Voor persoonlijke en gerichte tentamentraining kun je privéles bij Scriptium nemen. De trainer leert je dan omgaan met SPSS, zodat je een mooi cijfer kunt halen.

Moet je statistische berekeningen uitvoeren of resultaten analyseren met het programma Stata? Dan kan Scriptium je zeker helpen met onze statistiekbegeleiding of bijles stata.

Vul het onderstaande formulier in en vraag direct een statistiekbegeleider aan. We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een begeleider die we specifiek voor jou selecteren. Daarna volgt een gratis intake met de begeleider.

    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="81596"]