SPSS begeleiding van Scriptium

 

Ben je op zoek naar de beste specialisten op gebied van SPSS? Bij Scriptium kun je tegen een scherpe prijs SPSS begeleiding inhuren. Je kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week inschakelen als je snel hulp wilt.  We zullen je binnen maximaal 48 uur aan een academisch afgestudeerde expert koppelen. Vaak zelfs nog veel sneller. Of je nu economie, politicologie of marketing studeert, er is altijd wel een geschikte begeleider voor je. Ook in het weekend. Neem contact met ons op en dien ons je verzoek in. We reageren binnen een uur op je mail!

SPSS begeleiding

 

Begeleiders van Scriptium

 

SPSS begeleiding ontvangen

 

Statistiek kan als vak een grote uitdaging vormen voor iedereen die niet per definitie wiskundig onderlegd is. Het programma SPSS wordt vaak in vogelvlucht behandeld. De theorie achter kansberekening en de verwerking van gegevens is pittig. We kunnen ons dus goed voorstellen dat je voor het leren omgaan met SPSS begeleiding wenst te ontvangen. Scriptium biedt een groep scriptiebegeleiders die zich gespecialiseerd hebben in het toepassen en omgaan met SPSS. Op basis van je hulpvraag zoeken we een begeleider die bij jou past. Samen ga je aan de slag met SPSS en statistiek, en oefen je met SPSS in het algemeen.

Hulp bij een SPSS vak

 

De kans is groot dat je tijdens je studie in aanraking komt met SPSS. De meeste opleidingen bieden statistiek als vak aan. Vaak is dit vak ook nog verplicht. Ben je bezig met de voorbereiding op een tentamen statistiek? Wil je leren omgaan met SPSS? Je kunt met onze SPSS begeleiders leren voor tentamens of om extra uitleg vragen. Het is ook mogelijk om samen het SPSS programma te doorlopen. Zo kun je je voorbereiden op toetsen of je scriptieperiode. Tegen de tijd dat je dan begint aan je scriptie en data moet verwerken, is het programma al bekend. Je weet dan welke functies bij jouw onderzoek en jouw methode passen.

SPSS begeleiding bij je scriptie

 

Scriptium heeft zich ook gespecialiseerd in het geven van begeleiding bij het toepassen van SPSS in je scriptie en het oefenen met SPSS voordat je de analyse van je onderzoek gaat uitvoeren. Na het verzamelen van gegevens is het tijd om de resultaten in het programma in te voeren en te verwerken. Vervolgens zul je de resultaten moeten interpreteren. Die interpretatie vormt de basis voor de conclusie van je scriptie en het antwoord op je hoofdvraag. Het is een hele kunst om de interpretatie van de data nauwkeurig en objectief op te schrijven. De validiteit en betrouwbaarheid van het onderzoek moeten worden gewaarborgd. Als je bij het toepassen van SPSS begeleiding wenst te ontvangen, ben je bij Scriptium aan het juiste adres.

Daarnaast kan een begeleider helpen bij het opstellen en schrijven van verslagen met SPSS en statistiek. Sommige opleidingen eisen zulke papers als onderdeel van het curriculum.

Als je dit wenst, kan een begeleider tijdens de verwerking van de resultaten meekijken en feedback geven. Je kiest dan samen de geschikte functies van het programma en interpreteert samen de gegevens. Daarna kunnen jullie de resultaten en conclusies schrijven.

Eindresultaat laten nakijken

 

Het is ten slotte ook mogelijk om het eindresultaat van je scriptie na te laten kijken op taal, structuur en inhoud. Onze correctoren staan klaar om je scriptie grondig te controleren en alle fouten te verwijderen. Met een check op de inhoud ben je zeker dat alle onderdelen van je scriptie op elkaar aansluiten en dat je aan alle wetenschappelijke eisen voldoet. Aan de hand van een checklist bepaalt de corrector of je bijvoorbeeld goed antwoord hebt gegeven op de onderzoeksvraag. Ook wordt bepaald of de informatie in je theoretisch kader relevant is voor je onderwerp. Daarnaast kan worden beoordeeld of de onderzoeksmethode de meest geschikte methode is.

spss begeleiding - icoon 2

Wil je hulp krijgen bij je data-analyse? Heb je moeite met SPSS of kom je er niet uit met bepaalde statistische berekeningen? Neem dan hieronder contact met ons op, en we zullen je gauw van dienst zijn.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="81607"]