Scriptiecorrectiebureau

 

Scriptium is een correctiebureau met veel expertise en ervaring als het gaat om het nakijken van bedrijfsteksten en academische publicaties. We redigeren en kijken na op basis van taal, structuur en/of inhoud, en dit wordt uitgevoerd door één van onze taalspecialisten. Onze taalspecialisten kunnen voor jou ook je sollicitatiebrief nakijken. De groep van meer dan 40 taalexperts bestaat uit mensen met ervaring en expertise op het gebied van taal, tekstcorrectie en tekstontwikkeling. Zij kunnen allerlei tekstsoorten redigeren, nakijken of voorzien van feedback. We kunnen jouw promotietekst, essay, verslag, assessment, dissertatieverdediging of sollicitatiebrief voor je nakijken.

Sollicitatiebrief nakijken op taal

 

De sollicitatiebrief is doorgaans de eerste vorm van contact die je met je potentieel toekomstige werkgever hebt. Op basis van de brief wordt je wel of niet uitgenodigd voor een vervolggesprek. Natuurlijk dient de inhoud van de brief aan te sluiten op de betreffende functie, maar het taalgebruik in de brief dient tevens correct en professioneel te zijn. Het zal niet de eerste keer zijn dat een sollicitant die geschikt is voor de functie wordt afgewezen op basis van taalslordigheden in de sollicitatiebrief. Het is dus geen slecht idee om je brief te laten controleren op taal. Als wij jouw sollicitatiebrief nakijken op taal halen we alle grammatica-, spel- en taalfouten eruit. Met behulp van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Microsoft Word markeren we fouten. Je kunt dan zelf thuis bepalen of je de gesuggereerde wijzigingen wil accepteren of weigeren. We plaatsen tevens opmerkingen bij bewoordingen die minder geschikt zijn voor een sollicitatiebrief en zorgen zo dat je zo goed mogelijk voor de dag kan komen bij je toekomstige werkgever.

sollicitatiebrief nakijken - afbeelding 1

Sollicitatiebrief nakijken op structuur

 

De structuur van een sollicitatiebrief dient tevens professioneel te zijn. Zinnen dienen logisch geformuleerd te worden en verwijswoorden moeten duidelijk zijn. De corrector zal de sollicitatiebrief nakijken op structuur en opmerkingen plaatsen bij slordigheden. Tevens wordt overbodige informatie gemarkeerd om te zorgen dat je brief zo efficiënt en professioneel mogelijk blijft. Een brief met overbodige informatie maakt een slechte indruk en eist te veel tijd van een werkgever. Sollicitatiebrieven dienen als het ware kort maar krachtig te zijn.

sollicitatiebrief laten nakijken - afbeelding 2

Sollicitatiebrief nakijken op inhoud

 

Scriptium kan jouw sollicitatiebrief nakijken op inhoud. Dit betekent dat de corrector een feedbackrapport verzorgt waarin advies wordt gegeven over de kwaliteit van de inhoud van de brief. De corrector bepaalt of alle benodigde informatie vermeld staat en of je een zo goed mogelijke indruk maakt op de werkgever. Daarnaast doet de corrector suggesties die jouw sollicitatiebrief kunnen optimaliseren. Op deze manier maximaliseer je jouw kans om uitgenodigd te worden voor een vervolggesprek.

nakijken sollicitatiebrief - afbeelding 4

Sollicitatiebrief nakijken binnen 20 uur

 

Scriptium biedt een uitzonderlijk korte deadline van 20 uur. Als jouw sollicitatiebrief minder dan 5.000 woorden bevat, kom je in aanmerking voor onze spoeddienst. Binnen 20 uur na het insturen van je brief, zorgen wij dat de nagekeken versie met het feedbackrapport bij jou terug is. Als je minder haast hebt, bieden we ook een deadline van 48 uur of een deadline van 7 dagen. De website bevat een generator waarmee je kunt berekenen hoeveel het nakijken van jouw sollicitatiebrief volgens jouw eisen zou kosten. Op die manier kom je niet voor financiële verrassingen te staan als de brief ingezonden is.

sollicitatiebrief nakijken - afbeelding 3

Uploaden

 

Op onze website kun je jouw sollicitatiebrief direct uploaden om deze te laten nakijken. Je geeft dan direct aan dat het een sollicitatiebrief betreft. We kunnen dan zo snel mogelijk de geschiktste corrector zoeken voor jouw opdracht. Mocht je nog vragen, op- of aanmerkingen hebben? Neem dan contact met ons op via ons e-mailadres, [email protected].

Wil je graag jouw sollicitatiebrief laten nakijken? Of wil je toch eerst graag meer informatie inwinnen voordat je jouw brief instuurt? Vul dan het onderstaand contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

[custom-team-slider category="Corrector"]

Submit your Rating