Een perfecte sollicitatiebrief

 

Scriptium is een correctiebureau met veel expertise en ervaring als het gaat om het nakijken van bedrijfsteksten en academische publicaties. We redigeren en kijken na op basis van taal, structuur en inhoud. Dit wordt uitgevoerd door één van onze taalspecialisten. Onze specialisten ondergaan een zeer strenge screening voordat ze bij Scriptium aan de slag mogen. Zij kunnen voor jou ook je sollicitatiebrief nakijken. De groep van meer dan 100 taalexperts bestaat uit mensen met ervaring en expertise op het gebied van taal, tekst en schrijven. Zij kunnen allerlei soorten tekst nakijken en voorzien van feedback. Binnen 20 uur kunnen we jouw promotietekst, motivatiebrief, assessment of sollicitatiebrief voor je nakijken.

Sollicitatiebrief nakijken op taal

 

De sollicitatiebrief is doorgaans de eerste vorm van contact die je met je potentieel toekomstige werkgever hebt. Op basis van de brief word je wel of niet uitgenodigd voor een vervolggesprek. Natuurlijk dient de inhoud van de brief aan te sluiten bij de betreffende functie. Ook het taalgebruik in de brief dient correct en professioneel te zijn. Het zal niet de eerste keer zijn dat een sollicitant die geschikt is voor de functie wordt afgewezen op slordigheden in de brief. Het is dus geen slecht idee om je brief te laten controleren op taal.

Als wij jouw sollicitatiebrief nakijken op taal, halen we alle grammatica-, spel- en taalfouten eruit. Met behulp van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Word markeren we de fouten. Je kunt dan zelf thuis bepalen of je de wijzigingen accepteert of weigert. We plaatsen tevens opmerkingen bij bewoordingen die minder geschikt zijn voor een sollicitatiebrief. Uiteindelijk zorgen we dat je zo goed mogelijk voor de dag komt bij je toekomstige werkgever.

sollicitatiebrief nakijken - afbeelding 1

Sollicitatiebrief nakijken op structuur

 

De structuur van een sollicitatiebrief dient professioneel te zijn. Zinnen moeten logisch geformuleerd zijn en verwijswoorden moeten duidelijk zijn. De corrector zal de sollicitatiebrief nakijken op structuur en opmerkingen plaatsen bij slordigheden. Daarnaast wordt overbodige informatie gemarkeerd om te zorgen dat je brief zo effectief en professioneel mogelijk is. Een brief met overbodige informatie maakt een slechte indruk en eist te veel tijd van een werkgever. Sollicitatiebrieven dienen als het ware kort maar krachtig te zijn.

sollicitatiebrief laten nakijken - afbeelding 2

Sollicitatiebrief nakijken op inhoud

 

Scriptium kan jouw sollicitatiebrief nakijken op inhoud. Dit betekent dat de corrector feedback verzorgt over de kwaliteit van de inhoud. De corrector bepaalt of alle informatie vermeld staat en of je een zo goed mogelijke indruk maakt op de werkgever. Daarnaast doet de corrector suggesties die jouw sollicitatiebrief kunnen optimaliseren. Op deze manier verhoog je de kans om uitgenodigd te worden voor een vervolggesprek.

nakijken sollicitatiebrief - afbeelding 4

Snelste service - nakijken binnen 20 uur

 

Scriptium biedt een uitzonderlijk korte deadline van 20 uur. Als jouw sollicitatiebrief minder dan 5.000 woorden bevat, kom je in aanmerking voor onze spoeddienst. Binnen 20 uur na het insturen van je brief zorgen wij dat de nagekeken versie met feedback bij jou terug is. Als je minder haast hebt, bieden we ook een deadline van 48 uur of 7 dagen. Onze website bevat een prijsgenerator waarmee je kunt berekenen hoeveel het nakijken van je sollicitatiebrief kost. Op die manier kom je niet voor financiële verrassingen te staan als de brief ingezonden is.

Upload meteen je tekst

 

Op onze website kun je jouw sollicitatiebrief direct uploaden om deze te laten nakijken. Je geeft dan aan dat het een sollicitatiebrief betreft. We vinden dan snel de meest geschikte corrector voor jouw opdracht. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via ons e-mailadres, info@scriptium.nl.

Wil je graag jouw sollicitatiebrief laten nakijken? Of wil je eerst meer informatie inwinnen voordat je jouw brief instuurt? Vul dan het onderstaand contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

    Wil je dat we je tekst nakijken? Upload dan het document:

    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="81701"]