Scriptiehulp van Scriptium - streven naar topkwaliteit

 

Laat de begeleiding van school te wensen over? Heeft jouw begeleider te weinig tijd voor je, of is de feedback die je krijgt vaag en onduidelijk? Bij Scriptium hebben we dagelijks te maken met studenten die in hetzelfde schuitje zitten. We hebben daarom zeer veel ervaring met scriptiehulp en scriptiebegeleiding.  Meer dan 2000 studenten schakelen jaarlijks onze hulp in. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat ongeveer 96% daarvan slaagt.

Bij Scriptium doen we er alles aan om de beste hulp te bieden die je kunt krijgen. Dat begint al bij de selectie van onze scriptiebegeleiders. Zij ondergaan diverse testen om hun vakbekwaamheid te tonen. Zo dienen zij een ijzersterk analytisch vermogen te hebben en veel verstand van onderzoek. Daarnaast moeten ze beschikken over uitstekende taalvaardigheden. Als ze eenmaal door ons zijn geselecteerd, worden ze periodiek gecoacht om up to date te blijven met de ontwikkelingen op wetenschappelijk vlak. Alleen zo garanderen we de beste scriptiebegeleiding.  

Wie helpt je?

 

Bij Scriptium doen we er alles aan om de beste hulp te bieden die je kunt krijgen. Dat begint al bij de selectie van onze scriptiebegeleiders. Zij ondergaan diverse testen om hun vakbekwaamheid te tonen. Zo dienen zij een ijzersterk analytisch vermogen te hebben en veel verstand van onderzoek. Daarnaast moeten ze beschikken over uitstekende taalvaardigheden. Als ze eenmaal door ons zijn geselecteerd, worden ze periodiek gecoacht om up to date te blijven met de ontwikkelingen op wetenschappelijk vlak. Alleen zo garanderen we de beste scriptiebegeleiding.

"Tijdens de stage van zijn onderzoeksmaster neurowetenschappen ontdekte ik mijn liefde voor wetenschap. Na het publiceren van het onderzoek besloot ik dat promoveren mij op het lijf was geschreven. In het kader van mijn promotieonderzoek publiceerde ik onderzoek in internationale tijdschriften."
"mijn bachelor “Social and Political Sciences” aan de universiteit van Cambridge was een combinatie van vier studierichtingen. Daarna ben ik cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden voor de master politicologie. Sinds 2017 werk ik bij de UvA als docent en PhD student (Amsterdam Business School). Ik geef heldere en concrete feedback, zorg (met jou) voor een scherpe planning en help je met het afbakenen van de onderzoeksvraag, de onderzoeksopzet en de structuur van je scriptie."
"Als voormalig docent aan de faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Erasmus Universiteit in Rotterdam en aan de opleiding Sportmarketing van de Hogeschool Rotterdam kan ik helpen met schrijfopdrachten en natuurlijk met je bachelor- en masterscriptie"
"Naast dat ik zelf graag schrijf heb ik het ook altijd leuk gevonden om anderen te helpen met schrijven en om nauwkeurige, opbouwende feedback te geven. Tijdens mijn bachelor- en masterstudie heb ik een goede wetenschappelijke schrijfstijl ontwikkeld en heb ik veel kennis opgedaan over hoe een academische tekst er inhoudelijk en qua structuur. Met mijn oog voor detail wil ik je helpen om je scriptie te perfectioneren. Mijn expertise ligt inhoudelijk bij sociale wetenschap en voeding, beweging en gezondheid."

Hulp bij het afstuderen

 

Onze scriptiehulp is er ook voor andere teksten die onderdeel zijn van je afstudeertraject. Veel studies vereisen vandaag de dag niet langer dat studenten een doorsnee bachelor- of masterscriptie schrijven. Tegenwoordig worden er steeds meer stageverslagen en reflectieverslagen, en module-opdrachten geschreven. Ook voor dit soort opdrachten bieden we uitstekende hulp. Daarnaast kun je bij ons terecht voor hulp met je essay, artikel, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak. Onze begeleiders zijn onderlegd en vaardig met al deze verschillende tekstvormen. Ook met portfolio’s, conceptuele modellen, implementatieplannen en technische verslagen helpen we je graag. Onze medewerkers kunnen uitstekend advies geven over welke vorm van hulp het beste bij jou past.

Opstart pakket

€ 61,95 per uur

1 tot 2 uur persoonlijke scriptiebegeleiding

Medium pakket

€ 58,95 per uur

3 tot 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding

Premium pakket

€ 55,95 per uur

Meer dan 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding

Hulp bij statistiek

 

Wil je graag hulp krijgen bij je kwantitatief onderzoek en statistiek? Als je gebruik maakt van statistiek en statistische berekeningen, heb je een statistiekspecialist nodig. Bij Scriptium bieden we 7 dagen per week academisch afgestudeerde statistiekbegeleiders. Zij kunnen je helpen je data te verwerken in het programma SPSS. Ook voor hulp met R, STATA of Python kun je bij ons terecht. Nadat we je verzoek ontvangen, word je binnen 48 uur gekoppeld aan de scriptiebegeleider die het beste aansluit bij jouw onderwerp en studierichting. In overleg met deze begeleider kun je vervolgens bepalen wat je precies nodig hebt en op welke manier je begeleiding wenst te ontvangen.

Scriptiehulp op locatie

 

Wil je graag bij jou thuis of in je buurt scriptiehulp krijgen? Het is mogelijk om hulp te ontvangen op de locatie van jouw keuze. Op basis van de gewenste locatie zoeken we een begeleider die op gepaste afstand woont. In overleg met de begeleider kun je bepalen waar de begeleiding plaatsvindt. Je kunt bijvoorbeeld in de bibliotheek van je onderwijsinstelling of op een openbare plek afspreken, waar je eventueel een kop koffie kunt nuttigen. Scriptium heeft begeleiders in heel Nederland en Vlaanderen.

scriptiehulp online - afbeelding 2

Scriptiehulp online

 

De meeste studenten kiezen tegenwoordig voor online scriptiehulp. Vanwege het gemak en de lagere prijs. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je een relatief simpele vraag hebt die makkelijk online beantwoord kan worden, of als je simpelweg niet de behoefte hebt aan reizen en livecontact. Het is bij Scriptium mogelijk om scriptiehulp online af te nemen. Als je hulpvraag geschikt is voor online scriptiehulp, wordt een begeleider gevonden die aan je vraag voldoet. 

Vervolgens bepaal je samen op welke manier de scriptiehulp online verzorgd wordt. Je kunt bijvoorbeeld via e-mail werken. De begeleider reageert dan snel en uitgebreid op je vragen. Op deze manier kunnen er snel en gemakkelijk documenten en teksten over en weer gestuurd worden. Ook kun je gebruik maken van videochat via Zoom of Teams. Zo ben je rechtstreeks in contact met de begeleider maar hoef je er niet voor te reizen. Achter je eigen bureau heb je bovendien direct toegang tot bronnen op de pc of laptop. Een derde optie is telefonische scriptiebegeleiding of begeleiding via WhatsApp.

online scriptiehulp - afbeelding 3

Hoe werkt scriptiehulp online?

 

Stel je wilt begeleiding bij het ontwikkelen van je onderzoeksopzet. Het is een vroege fase in het scriptieproces, waarbij veel overleg en interactie met de begeleider gewenst is. Er kan aan je hulpvraag online voldaan worden door contact te hebben via Zoom. Jij en de begeleider bespreken dan wat je ideeën zijn. Per onderdeel spreken jullie af wat er precies opgenomen moet worden. Je kunt dan vervolgens een proefversie opstellen en deze via mail sturen. De begeleider kan daarop weer feedback geven. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

Als je na de scriptiebegeleiding het eindresultaat alsnog wilt laten nakijken op taal, structuur en inhoud, kun je gebruik maken van onze online nakijkservice. Je uploadt je scriptie dan via deze site en krijgt hem binnen 20 uur, 48 uur of 7 dagen terug. Bekijk onze tarieven voor nakijken of de lijst met beschikbare correctoren.

Waar kan Scriptium bij helpen?

 

Voor hulp bij statistische vraagstukken, het opzetten van een kwantitatief onderzoek of het analyseren en verwerken van data, kun je terecht bij Scriptium. Klik hier voor meer informatie over onze hulp bij statistiek.

Heb je moeite met de planning en structuur van je scriptie(proces)? Dan zijn onze studiebegeleiders zeker aan te bevelen. Ze kunnen je helpen door de bomen het bos weer te zien en zorgen dat je met zo min mogelijk stress zo goed mogelijk de scriptieperiode door komt. Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden.

Het onderzoeksvoorstel is een kritieke fase van het scriptieproces. Je bouwt immers de fundering voor de rest van de scriptie. Wil je graag hulp bij je onderzoeksvoorstel en zorgen dat je zo goed mogelijk begint? Schakel dan een scriptiebegeleider van Scriptium in.

Het begint allemaal bij het plan van aanpak. Zorg dat je geen valse start hebt en dat de rest van je scriptieproces zo soepel mogelijk verloopt. Voor hulp bij je plan van aanpak kun je op ieder moment een scriptiebegeleider van Scriptium inschakelen.

Hoe goed je ook je best hebt gedaan en hoe hard je ook gewerkt hebt, soms haal je alsnog een onvoldoende voor je scriptie. Hoe je vervolgens omgaat met de feedback en de teleurstelling bepaalt of je de scriptie de tweede keer wel haalt of niet. Schakel hulp bij een afgekeurde scriptie in om te zorgen dat je de tweede kans zo optimaal mogelijk benut.

Een goed begin is het halve werk. Zorg dat je optimaal aan je scriptieproces begint door hulp bij de start van je scriptie aan te vragen. Dat kan via onze scriptiebegeleiding of online nakijkdienst. Zo ligt er straks een excellente basis voor de rest van je scriptieproject.

Het kiezen van een scriptieonderwerp kan best wel wat stress opleveren. Vooral omdat het zo’n belangrijke stap in het scriptieproces is. Ook voor advies en hulp bij het kiezen van een onderwerp kun je bij ons terecht. 

Je scriptieverdediging is de laatste stap van je hele scriptieproces. Daar vallen is niet te verkroppen en ook helemaal niet nodig. Onze scriptiebegeleiders kunnen uitstekend helpen bij het voorbereiden op je scriptieverdediging of presentatie.

De theoretische fundering van je scriptie wordt gelegd in het theoretische kader, oftewel je literatuuronderzoek. Het is belangrijk dat je literatuuronderzoek goed gestructureerd is en dat er informatie in staat die relevant is. Voor hulp bij je literatuuronderzoek klik je altijd een beroep op ons doen.

Het gebeurt steeds vaker dat studenten een portfolio moeten inleveren als afstudeerwerk. Onze begeleiders kunnen helpen met hulp bij je portfolio om te zorgen dat je alles op tijd af hebt en de stukken in de portfolio van hoge kwaliteit zijn.

Vul het onderstaande formulier in en vraag direct een scriptiebegeleider aan. We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een begeleider die we specifiek voor jou selecteren. Daarna volgt een gratis intake met de begeleider.

    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="81582"]