Begeleiding studenten

 
Het is tegenwoordig zeer gangbaar om scriptiehulp online in te schakelen bij een extern scriptiebegeleidingsbureau tijdens het schrijven van je scriptie. Hoewel onderwijsinstellingen verplicht een scriptiebegeleider aanbieden, laat deze verzorgde begeleiding vaak te wensen over. Deze begeleiders zijn doorgaans ook docent of professor en hebben een hoop taken te vervullen naast het lesgeven. Het begeleiden van je scriptieproces is dus niet de eerste prioriteit. Het kan daarom voordelig zijn om scriptiehulp af te nemen bij een bureau dat gespecialiseerd is in het begeleiden en helpen van studenten die hun scriptie ontwikkelen of schrijven of onderzoek uitvoeren.
  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 47,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 51,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 54,95 per uur

Hulp bij het afstuderen

 

Onze scriptiehulp is er ook voor andere teksten die onderdeel zijn van je afstudeertraject. Veel studies vereisen vandaag de dag niet langer dat studenten een doorsnee bachelor- of masterscriptie schrijven. Tegenwoordig worden er steeds meer stage- en reflectieverslagen, module- en afstudeeropdrachten, essays, artikelen, onderzoeksvoorstellen en plannen van aanpak geschreven door zowel hbo- als wo-studenten. Onze scriptiehelpers zijn onderlegd en vaardig met al deze verschillende tekstvormen. Ook voor portfolio’s, conceptuele modellen, implementatie- en innovatieplannen, en technische verslagen kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact op met Scriptium om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers kunnen uitstekend advies geven over welke vorm van hulp het beste bij jou past.

Voor hulp bij statistische vraagstukken, het opzetten van een kwantitatief onderzoek of het analyseren en verwerken van data kun je terecht bij Scriptium en onze statistiekbegeleiders. Klik hier voor meer informatie over onze hulp bij statistiek.

Heb je moeite met de planning en structuur van je scriptie en scriptieproces? Dan zijn onze studie- en scriptiebegeleiders zeker aan te bevelen. Ze kunnen je helpen door de bomen het bos weer te zien en zorgen dat je met zo min mogelijk stress zo efficiënt mogelijk de scriptieperiode door kunt. Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden.
Het onderzoeksvoorstel is een kritieke fase van je gehele scriptieproces. Je bouwt immers de fundering voor de rest van de scriptie en het bijbehorende onderzoek. Wil je graag hulp bij je onderzoeksvoorstel en zorgen dat je zo goed mogelijk begint? Schakel dan een scriptiebegeleider in.
Het begint allemaal bij het plan van aanpak. Zorg dat je met een vliegende start begint en dat de rest van je scriptieproces zo soepel mogelijk verloopt. Voor hulp bij je plan van aanpak kun je het beste een scriptiebegeleider van Scriptium inschakelen.
Hoe goed je ook je best hebt gedaan en hoe hard je ook gewerkt hebt, soms haal je alsnog een onvoldoende voor je scriptie. Hoe je vervolgens omgaat met de feedback en de teleurstelling bepaalt of je de scriptie de tweede keer wel haalt of niet. Schakel hulp bij een afgekeurde scriptie in om te zorgen dat je de tweede kans zo optimaal mogelijk benut.
Een goed begin is het halve werk. Zorg dat je optimaal aan je scriptieproces begint door hulp bij de start van je scriptie aan te vragen in de vorm van scriptiebegeleiding of onze nakijkdienst. Zo ligt er straks een excellente fundering voor de rest van je scriptieproject.

Het kiezen van een scriptieonderwerp kan best wel wat stress opleveren omdat het zo’n belangrijke stap in het scriptieproces is. Voor advies en hulp bij het kiezen van een scriptieonderwerp kun je hier terecht. Ontdek onze tips en mogelijkheden.

Je scriptieverdediging is de absoluut laatste stap van je gehele scriptieproces. Daar vallen is niet te verkroppen en ook helemaal niet nodig. Onze scriptiebegeleiders kunnen uitstekend helpen bij het voorbereiden op je scriptieverdediging of presentatie.
De theoretische fundering van je scriptie wordt gelegd in het theoretische kader, oftewel je literatuuronderzoek. Het is belangrijk dat je literatuuronderzoek goed gestructureerd is en dat er informatie in staat die relevant is. Voor hulp bij je literatuuronderzoek klik je hier.
Het is steeds moderner om als onderwijsinstelling van je studenten te vragen dat ze een portfolio inleveren als afstudeerwerk, en niet per se een scriptie. Onze begeleiders kunnen helpen met hulp bij je portfolio om te zorgen dat je alles op tijd af hebt en de stukken in de portfolio van hoge kwaliteit zijn.

Scriptiehulp

 
Als je hulp wenst bij het ontwikkelen van je scriptie, bijvoorbeeld bij het schrijven van de inleiding of bij het verwerken van data in het statistiekprogramma SPSS, kun je een verzoek indienen voor scriptiehulp. Je wordt dan gekoppeld aan de scriptiebegeleider die het beste aansluit bij jouw onderzoeksonderwerp, locatie en wensen. In overleg met deze begeleider kun je vervolgens bepalen wat je precies nodig hebt en op welke manier je begeleiding wenst te ontvangen.
scriptiehulp - afbeelding 4

Scriptiehulp op locatie

 
Ten eerste is het mogelijk om scriptiehulp te ontvangen op de locatie van jouw keuze. Gebaseerd op de gewenste locatie zoeken we een begeleider die op gepaste afstand gelokaliseerd is. In overleg met de gekozen begeleider kun je zelf kiezen waar de begeleiding plaatsvindt. Je kunt bijvoorbeeld bij jou thuis afspreken, in de bibliotheek van je onderwijsinstelling of op een openbare plek waar je eventueel ook een kop koffie kunt nuttigen.
scriptiehulp online - afbeelding 2

Scriptiehulp online

 

Soms is het handig om scriptiehulp online te ontvangen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als je een relatief simpele vraag hebt die gemakkelijk via digitale wegen beantwoord kan worden, of als je simpelweg niet de behoefte hebt aan reizen of aan livecontact. Het is bij Scriptium mogelijk om scriptiehulp online af te nemen en online te ontvangen. Als je hulpvraag geschikt is voor scriptiehulp online, wordt er een begeleider gevonden die aan je vraag kan voldoen. Onze scriptie hulp voor lage kosten is prima online beschikbaar.

Vervolgens bepaal je samen op welke manier de scriptiehulp online verzorgd wordt. Je kunt bijvoorbeeld via de e-mail werken. De begeleider reageert dan snel en uitgebreid op je mailtjes. Op deze manier kunnen er snel en gemakkelijk documenten en voorbeelden van teksten over en weer gestuurd worden. Daarnaast is een videochatprogramma als Skype een optie. Je bent op die manier nog steeds rechtstreeks in contact met de begeleider maar hoeft er niet voor te reizen. Achter het eigen bureau heb je bovendien direct toegang tot materialen en de eigen pc of laptop. Een derde optie zou telefonische scriptiebegeleiding kunnen zijn of scriptiebegeleiding via een chatservice als WhatsApp of Facebook Messenger.

online scriptiehulp - afbeelding 3

Voorbeelden van scriptiehulp online

 
Stel je wil begeleiding bij het ontwikkelen van je onderzoeksopzet. Het is een vroege fase in het scriptieproces waarbij veel overleg en interactie met de begeleider gewenst is. Er kan aan een dergelijke hulpvraag online voldaan worden door contact te hebben via Skype. Je begeleider en jij kunnen dan bespreken wat je ideeën zijn en per onderdeel afspreken wat er precies in opgenomen moet worden. Je kunt dan vervolgens proefversies opgesteld op basis van een skypegesprek opsturen via e-mail zodat de begeleider feedback kan geven. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos! Als je na je scriptiebegeleiding het eindresultaat alsnog wil laten nakijken op taal, structuur en/of inhoud, kun je jouw scriptie uploaden. Klik op de links voor meer informatie over de nakijkdienst, actuele tarieven en voor een lijst van de beschikbare correctoren.
Wil je de beste online scriptiehulp krijgen, van ervaren scriptiebegeleiders? Scriptium kan aan jou wensen voldoen en is 24 uur per dag beschikbaar. Laat ons hieronder weten wat je probleem is, en wij zullen gauw contact met je opnemen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist  [custom-team-slider category="Scriptiebegeleider"]

  Submit your Rating