Scriptiebegeleiding

Scriptium biedt jou vakinhoudelijke scriptiehulp via mail, Skype of op locatie aan. De beste scriptiebegeleiders zijn bij Scriptium aangesloten. Zij zijn allen afgestudeerde academici, en hebben jarenlange ervaring met scriptiebegeleiding en het nakijken van scripties. Ben je vastgelopen met je scriptie? Heb je intensieve scriptiehulp nodig voor het opstellen van je inleiding, theorie, methode, resultaten of conclusies? Of heb je SPSS hulp nodig? De begeleiders van Scriptium bieden wat je nodig hebt. Vraag nu direct onderaan de pagina een begeleider aan voor professionele scriptiebegeleiding.

scriptiebegeleiding - afbeelding 1
  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 47,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 51,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 54,95 per uur

Alle vakken & opleidingen

Scriptium biedt professionele scriptiebegeleiding voor alle vakgebieden, van filosofie tot politicologie tot communicatie of management. Met de scriptiebegeleiding van Scriptium kun je op je studiekosten besparen. Wij hanteren billijke tarieven en bieden immer topkwaliteit aan. Al onze scriptiebegeleiders zijn zorgvuldig gescreend en worden voortdurend gecoacht. Indien gewenst kun je gedurende het hele scriptietraject begeleiding krijgen. Als je je scriptie hebt afgeschreven, kunnen we je scriptie ook volledig voor je corrigeren op taal, structuur en inhoud.

Hoe betrouwbaar is Scriptium?

 

Scriptium heeft sinds de oprichting in 2014 al duizenden studenten geholpen met het nakijken van scripties, en het geven van scriptiebegeleiding, bijles en statistiekbegeleiding. Al deze studenten hebben hun ervaringen gedeeld op Facebook, Klantenvertellen.nl en via Google Reviews. Ook op onze eigen website kunnen studenten en klanten reviews achterlaten. Je kunt ze allemaal bekijken via deze link.

Begeleiding bij andere afstudeeropdrachten

Onze scriptiebegeleiding is er ook voor andere teksten die onderdeel zijn van je afstudeertraject. Veel opleidingen vereisen hedendaags niet langer dat studenten een standaard bachelor- of masterscriptie schrijven. Tegenwoordig worden er steeds meer stage- en reflectieverslagen, module- en afstudeeropdrachten, essays, artikelen, onderzoeksvoorstellen en plannen van aanpak geschreven door zowel hbo- als wo-studenten. Onze scriptiebegeleiders zijn onderlegd en vaardig met al deze verschillende tekstvormen. Ook voor portfolio’s, conceptuele modellen, implementatie- en innovatieplannen, en technische verslagen kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact op met Scriptium om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers kunnen uitstekend advies geven over welke vorm van hulp het beste bij jou past.

Voor hulp bij statistische vraagstukken, het opzetten van een kwantitatief onderzoek of het analyseren en verwerken van data kun je terecht bij Scriptium en onze statistiekbegeleiders. Klik hier voor meer informatie over onze hulp bij statistiek.

Heb je moeite met de planning en structuur van je scriptie en scriptieproces? Dan zijn onze studie- en scriptiebegeleiders zeker aan te bevelen. Ze kunnen je helpen door de bomen het bos weer te zien en zorgen dat je met zo min mogelijk stress zo efficiënt mogelijk de scriptieperiode door kunt. Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden.
Het onderzoeksvoorstel is een kritieke fase van je gehele scriptieproces. Je bouwt immers de fundering voor de rest van de scriptie en het bijbehorende onderzoek. Wil je graag hulp bij je onderzoeksvoorstel en zorgen dat je zo goed mogelijk begint? Schakel dan een scriptiebegeleider in.
Het begint allemaal bij het plan van aanpak. Zorg dat je met een vliegende start begint en dat de rest van je scriptieproces zo soepel mogelijk verloopt. Voor hulp bij je plan van aanpak kun je het beste een scriptiebegeleider van Scriptium inschakelen.
Hoe goed je ook je best hebt gedaan en hoe hard je ook gewerkt hebt, soms haal je alsnog een onvoldoende voor je scriptie. Hoe je vervolgens omgaat met de feedback en de teleurstelling bepaalt of je de scriptie de tweede keer wel haalt of niet. Schakel hulp bij een afgekeurde scriptie in om te zorgen dat je de tweede kans zo optimaal mogelijk benut.
Een goed begin is het halve werk. Zorg dat je optimaal aan je scriptieproces begint door hulp bij de start van je scriptie aan te vragen in de vorm van scriptiebegeleiding of onze nakijkdienst. Zo ligt er straks een excellente fundering voor de rest van je scriptieproject.

Het kiezen van een scriptieonderwerp kan best wel wat stress opleveren omdat het zo’n belangrijke stap in het scriptieproces is. Voor advies en hulp bij het kiezen van een scriptieonderwerp kun je hier terecht. Ontdek onze tips en mogelijkheden.

Je scriptieverdediging is de absoluut laatste stap van je gehele scriptieproces. Daar vallen is niet te verkroppen en ook helemaal niet nodig. Onze scriptiebegeleiders kunnen uitstekend helpen bij het voorbereiden op je scriptieverdediging of presentatie.
De theoretische fundering van je scriptie wordt gelegd in het theoretische kader, oftewel je literatuuronderzoek. Het is belangrijk dat je literatuuronderzoek goed gestructureerd is en dat er informatie in staat die relevant is. Voor hulp bij je literatuuronderzoek klik je hier.
Het is steeds moderner om als onderwijsinstelling van je studenten te vragen dat ze een portfolio inleveren als afstudeerwerk, en niet per se een scriptie. Onze begeleiders kunnen helpen met hulp bij je portfolio om te zorgen dat je alles op tijd af hebt en de stukken in de portfolio van hoge kwaliteit zijn.

Prijzen scriptiebegeleiding

Basis pakket

54,95 per uur

Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur

Standaard pakket

51,95 per uur

3 tot 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding

Premium pakket

47,95 per uur

Meer dan 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding

* Bij begeleiding aan huis komt er 12,95 per uur bij ** Voor prijzen statistiekbegeleiding klik hier

Carmine Zaccaria
Carmine Zaccaria
2021-01-26
Geverifieerde beoordeling
Hallo Scriptium, ik ben erg tevreden geweest met het nakijken van mijn scriptie. Echt goed nagekeken door Maaike! Mijn schoolbegeleider was eindelijk tevreden met de verwerking van de feedback en de taalcorrecties.
Camper Garage Box
Camper Garage Box
2021-01-22
Geverifieerde beoordeling
Ik wil jullie hiermee bedanken voor de goede bijlessen die ik heb gehad. En ik ben geslaagd voor mijn vakken! Dank!
Dario Gasbarri
Dario Gasbarri
2021-01-13
Geverifieerde beoordeling
Inhoudelijke kennis zeker aanwezig! Dochter was goed geholpen
Liumingjie
Liumingjie
2021-01-11
Geverifieerde beoordeling
Individuele tentamentraining gehad. Kon lekker veel vragen stellen en heb het gevoel dat ikk ben opgeschoten nu
Vladimir Chasovskikh
Vladimir Chasovskikh
2021-01-10
Geverifieerde beoordeling
Goede bijles Nederlands voor mijn zoontje. Erg kundige bijlesdocent. Ik bedank jullie docente Jasmine!
Marcello Mars Mariano
Marcello Mars Mariano
2021-01-07
Geverifieerde beoordeling
Ik vind jullie een professioneel bedrijf dat doet wat gevraagd wordt. Bijles voor public governance was zeker goed!
Kevin
Kevin
2021-01-05
Geverifieerde beoordeling
Hartelijk dank voor het verbeteren van de complete scriptie! De inhoudelijke tops waren welkom en qua taal ziet het er perfect uit zo lijkt het. Dank aan corrector Henk.
Aman Gehlot
Aman Gehlot
2020-09-13
Geverifieerde beoordeling
Geke Liepkens
Geke Liepkens
2020-09-06
Geverifieerde beoordeling
Ben zeer tevreden over jullie. Heb jullie diensten aangeraden
Rosita Vd luit
Rosita Vd luit
2020-08-07
Geverifieerde beoordeling
Ik ben blij en tevreden dat ze voor weinig geld zo snel en goed mij hebben geholpen. Anita, je bent een kanjer!

Hoe werkt het?

Stap 1

Neem contact op met Scriptium om direct jouw persoonlijke scriptiebegeleider aan te vragen. Dit kan via de mail ([email protected]) of via het contactformulier onderaan deze pagina. Via het contactformulier laat je automatisch direct alle informatie achter die we nodig hebben om je aan precies de juiste begeleider van Scriptium te koppelen en professionele scriptiebegeleiding te verzorgen.

scriptiebegeleiding - icoon 1v

Stap 2

We reageren binnen 2 uur op je aanvraag en zorgen dat je binnen maximaal 48 uur gekoppeld bent aan jouw scriptiebegeleider. Er volgt dan een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek met de begeleider zodat jullie kennis kunnen maken en kunnen afspreken wanneer, hoe lang en hoe de begeleiding zal plaatsvinden.

Stap 3

Scriptium verzorgt een offerte met een indicatie van de totale kosten en prijzen voor scriptiebegeleiding voor het gehele traject. Deze dient ter indicatie en is zeker geen betalingsverplichting! Vervolgens betaal je aan het eind van elke maand voor de uren begeleiding die je ook daadwerkelijk gehad hebt. Bij Scriptium krijg je dus duidelijkheid vooraf, en geen gedoe achteraf.

scriptiebegeleiding - icoon 3v
Het is heel eenvoudig om een persoonlijke (scriptie)begeleider aan te vragen! Om je te kunnen koppelen aan de juiste begeleider, hebben we zoveel mogelijk relevante informatie nodig over wat je zoekt en over je scriptie. Als je het contactformulier onderaan deze pagina invult, stuur je ons automatisch alle informatie die we nodig hebben. Je krijgt dan van ons een bevestiging via de mail, en voordat je het weet ben je gekoppeld!

Meestal koppelen we studenten al binnen 3 uur aan een geschikte begeleider. Het een en ander is daarbij ook afhankelijk van hoe specialistisch je scriptieonderwerp is, hoe druk het is en de beschikbaarheid van onze begeleiders. In ieder geval duurt het koppelen nooit langer dan 48 uur.

Voor scriptiebegeleiding via online middelen betaal je € 54,95 voor de eerste twee uur, € 51,95 voor het derde tot en met het achtste uur, en € 47,95 voor alle uren boven de 8. Voor scriptiebegeleiding op locatie gelden dezelfde prijzen, echter, er geldt dan een toeslag van € 12,95 per uur.

Voor scriptiebegeleiding krijg je aan het eind van elke maand waarin je scriptiebegeleidingsuren gehad hebt een digitale factuur. Deze bestaat uit een betaallink die je eenvoudig via een digitale betaalmethode kunt betalen. Je  betaalt overigens echt alleen maar voor de uren begeleiding die je ook echt gehad hebt, ongeacht het aantal uren dat vermeld is in je offerte.

Nee, zeker niet.  Bij Scriptium werken we niet met vaste uurpakketten. Dat betekent dat je een scriptiebegeleider kan aanvragen en daarna zelf mag bepalen wanneer en hoe vaak je hem of haar inschakelt. Je betaalt uiteindelijk toch enkel voor de uren begeleiding die je ook daadwerkelijk gehad hebt.

In principe mag dat zeker. Je kunt via deze pagina de profielen van onze begeleiders zien. Echter, we hebben een groot deel begeleiders die niet vermeld staan op de website. Om er zeker van te zijn dat je scriptiebegeleiding ontvangt van de juiste begeleider, kun je Scriptium het beste voor je laten kiezen.

Dat kan zeker. Tegenwoordig hebben steeds meer opleidingen geen scriptie, maar een andere vorm van afstuderen. Het kan dan gaan om een portfolio, moduleopdracht, stageverslag of essay. In alle gevallen is de scriptiebegeleiding van Scriptium geschikt.

Wil je nu direct scriptiebegeleiding aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze begeleidingsdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist  remy bijlesdocent
  Remy
  Geschiedenis
  erica scriptiecorrector
  Erica
  Anglistiek
  nienke scriptiebegeleider
  Nienke
  Rechtsgeleerdheid
  klarinda
  Klarinda
  Communicatie
  Henk
  MBA
  Denise bijlesdocent
  Denise
  Bedrijfsrecht
  Miranda
  APA-specialiste
  Rianne
  Neerlandistiek
  stef
  Stef
  Taalverwerving
  Bastiaan scriptiecorrector
  Bastiaan
  Neurowetenschap
  Mirjam
  Statistiek
  Iris scriptiebegeleider
  Iris
  Sociologie
  Hester
  Informatiewetenschap
  July
  July
  Onderwijswetenschap
  Dr. Emma
  Communicatie
  mique
  Mique
  Sociale Geografie
  Maaike
  Journalistiek
  Thomas
  Rechtsgeleerdheid
  Esther S.
  Behavioural Science
  Leontien
  Leontien
  Marketing
  Bob - statistiekbegeleider
  Bob
  Econometrie
  laura vendrik
  Laura
  Religious Studies
  Profielfoto Jorica de Leeuw
  Jorica
  Gezondheidszorg
  Annet - scriptiebegeleider
  Annet
  Sociale Wetenschap
  Roxanne - scriptiebegeleider
  Roxanne
  Psychologie
  Kilian - scriptiebegeleider
  Kilian
  Geschiedenis
  Lara - scriptiecorrector
  Lara
  Voeding & Diëtetiek
  Marly - scriptiebegeleider
  Marly
  Human Resources
  rosan scriptiebegeleider
  Rosan
  Vastgoed
  chris scriptiebegeleider
  Chris
  Communicatie
  melanie - scriptiebegeleider
  Melanie
  Bedrijfskunde
  Shanna - begeleider
  Shanna
  Psychologie
  Marlou - begeleider
  Marlou
  Taalwetenschap
  Aveline - scriptiebegeleider
  Aveline
  Statistiek
  Arjan scriptiebegeleider
  Arjan
  Cultuurwetenschap

  Submit your Rating