Scriptiebegeleiding

Scriptium biedt jou vakinhoudelijke scriptiehulp via mail, Skype of op locatie aan. De beste scriptiebegeleiders zijn bij Scriptium aangesloten. Zij zijn allen afgestudeerde academici, en hebben jarenlange ervaring met scriptiebegeleiding en het nakijken van scripties. Ben je vastgelopen met je scriptie? Heb je intensieve scriptiehulp nodig voor het opstellen van je inleiding, theorie, methode, resultaten of conclusies? Of heb je SPSS hulp nodig? De begeleiders van Scriptium bieden wat je nodig hebt. Vraag nu direct onderaan de pagina een begeleider aan voor professionele scriptiebegeleiding.

scriptiebegeleiding - afbeelding 1

Alle vakken & opleidingen

Scriptium biedt professionele scriptiebegeleiding voor alle vakgebieden, van filosofie tot politicologie tot communicatie of management. Met de scriptiebegeleiding van Scriptium kun je op je studiekosten besparen. Wij hanteren billijke tarieven en bieden immer topkwaliteit aan. Al onze scriptiebegeleiders zijn zorgvuldig gescreend en worden voortdurend gecoacht. Indien gewenst kun je gedurende het hele scriptietraject begeleiding krijgen. Als je je scriptie hebt afgeschreven, kunnen we je scriptie ook volledig voor je corrigeren op taal, structuur en inhoud.

Begeleiding bij andere afstudeeropdrachten

Onze scriptiebegeleiding is er ook voor andere teksten die onderdeel zijn van je afstudeertraject. Veel opleidingen vereisen hedendaags niet langer dat studenten een standaard bachelor- of masterscriptie schrijven. Tegenwoordig worden er steeds meer stage- en reflectieverslagen, module- en afstudeeropdrachten, essays, artikelen, onderzoeksvoorstellen en plannen van aanpak geschreven door zowel hbo- als wo-studenten. Onze scriptiebegeleiders zijn onderlegd en vaardig met al deze verschillende tekstvormen. Ook voor portfolio’s, conceptuele modellen, implementatie- en innovatieplannen, en technische verslagen kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact op met Scriptium om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers kunnen uitstekend advies geven over welke vorm van hulp het beste bij jou past.

Voor hulp bij statistische vraagstukken, het opzetten van een kwantitatief onderzoek of het analyseren en verwerken van data kun je terecht bij Scriptium en onze statistiekbegeleiders. Klik hier voor meer informatie over onze hulp bij statistiek.

Heb je moeite met de planning en structuur van je scriptie en scriptieproces? Dan zijn onze studie- en scriptiebegeleiders zeker aan te bevelen. Ze kunnen je helpen door de bomen het bos weer te zien en zorgen dat je met zo min mogelijk stress zo efficiënt mogelijk de scriptieperiode door kunt. Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden.
Het onderzoeksvoorstel is een kritieke fase van je gehele scriptieproces. Je bouwt immers de fundering voor de rest van de scriptie en het bijbehorende onderzoek. Wil je graag hulp bij je onderzoeksvoorstel en zorgen dat je zo goed mogelijk begint? Schakel dan een scriptiebegeleider in.
Het begint allemaal bij het plan van aanpak. Zorg dat je met een vliegende start begint en dat de rest van je scriptieproces zo soepel mogelijk verloopt. Voor hulp bij je plan van aanpak kun je het beste een scriptiebegeleider van Scriptium inschakelen.
Hoe goed je ook je best hebt gedaan en hoe hard je ook gewerkt hebt, soms haal je alsnog een onvoldoende voor je scriptie. Hoe je vervolgens omgaat met de feedback en de teleurstelling bepaalt of je de scriptie de tweede keer wel haalt of niet. Schakel hulp bij een afgekeurde scriptie in om te zorgen dat je de tweede kans zo optimaal mogelijk benut.
Een goed begin is het halve werk. Zorg dat je optimaal aan je scriptieproces begint door hulp bij de start van je scriptie aan te vragen in de vorm van scriptiebegeleiding of onze nakijkdienst. Zo ligt er straks een excellente fundering voor de rest van je scriptieproject.

Het kiezen van een scriptieonderwerp kan best wel wat stress opleveren omdat het zo’n belangrijke stap in het scriptieproces is. Voor advies en hulp bij het kiezen van een scriptieonderwerp kun je hier terecht. Ontdek onze tips en mogelijkheden.

Je scriptieverdediging is de absoluut laatste stap van je gehele scriptieproces. Daar vallen is niet te verkroppen en ook helemaal niet nodig. Onze scriptiebegeleiders kunnen uitstekend helpen bij het voorbereiden op je scriptieverdediging of presentatie.
De theoretische fundering van je scriptie wordt gelegd in het theoretische kader, oftewel je literatuuronderzoek. Het is belangrijk dat je literatuuronderzoek goed gestructureerd is en dat er informatie in staat die relevant is. Voor hulp bij je literatuuronderzoek klik je hier.
Het is steeds moderner om als onderwijsinstelling van je studenten te vragen dat ze een portfolio inleveren als afstudeerwerk, en niet per se een scriptie. Onze begeleiders kunnen helpen met hulp bij je portfolio om te zorgen dat je alles op tijd af hebt en de stukken in de portfolio van hoge kwaliteit zijn.

Prijzen scriptiebegeleiding

Basis pakket

54,95 per uur

Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur

Standaard pakket

51,95 per uur

3 tot 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding

Premium pakket

47,95 per uur

Meer dan 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding

* Bij begeleiding aan huis komt er 12,95 per uur bij ** Voor prijzen statistiekbegeleiding klik hier

Hoe werkt het?

Stap 1

Neem contact op met Scriptium om direct jouw persoonlijke scriptiebegeleider aan te vragen. Dit kan via de mail ([email protected]) of via het contactformulier onderaan deze pagina. Via het contactformulier laat je automatisch direct alle informatie achter die we nodig hebben om je aan precies de juiste begeleider van Scriptium te koppelen en professionele scriptiebegeleiding te verzorgen.

scriptiebegeleiding - icoon 1v

Stap 2

We reageren binnen 2 uur op je aanvraag en zorgen dat je binnen maximaal 48 uur gekoppeld bent aan jouw scriptiebegeleider. Er volgt dan een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek met de begeleider zodat jullie kennis kunnen maken en kunnen afspreken wanneer, hoe lang en hoe de begeleiding zal plaatsvinden.

Stap 3

Scriptium verzorgt een offerte met een indicatie van de totale kosten en prijzen voor scriptiebegeleiding voor het gehele traject. Deze dient ter indicatie en is zeker geen betalingsverplichting! Vervolgens betaal je aan het eind van elke maand voor de uren begeleiding die je ook daadwerkelijk gehad hebt. Bij Scriptium krijg je dus duidelijkheid vooraf, en geen gedoe achteraf.

scriptiebegeleiding - icoon 3v

Wil je nu direct scriptiebegeleiding aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze begeleidingsdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist