Scriptiebegeleiding van hoge kwaliteit

Scriptium biedt 7 dagen per week vakinhoudelijke scriptiehulp aan, online of op locatie. De beste scriptiebegeleiders zijn voor jou beschikbaar. Zij zijn afgestudeerde academici, en hebben jarenlange ervaring met scriptiebegeleiding en het nakijken van scripties. Ben je vastgelopen met je scriptie? Heb je intensieve hulp nodig bij het opstellen van je inleiding, theorie, methode of conclusie? Of heb je SPSS hulp nodig? De begeleiders van Scriptium bieden precies wat je nodig hebt. 

scriptiebegeleiding - afbeelding 1

Alle vakken en opleidingen

Scriptium biedt professionele scriptiebegeleiding voor alle vakgebieden. Van filosofie tot politicologie en van communicatie tot management. Wij hanteren billijke tarieven en bieden gegarandeerd topkwaliteit. Al onze scriptiebegeleiders zijn zorgvuldig gescreend en worden voortdurend gecoacht. Indien je dat wenst, kun je het hele scriptietraject begeleiding krijgen. Als je je scriptie hebt afgeschreven, kunnen we deze ook volledig voor je corrigeren op taal, structuur en inhoud. Zo bespaar je flink op studiekosten.

Hoe betrouwbaar is Scriptium?

Scriptium heeft sinds de oprichting in 2014 al duizenden studenten geholpen met professionele scriptiebegeleiding. Daarnaast geven we bijles en statistiekhulp. Vele studenten hebben hun ervaringen gedeeld op Facebook, Klantenvertellen en Google. Ook op onze eigen website kunnen studenten en klanten reviews achterlaten. Je kunt ze allemaal bekijken via deze link.

scriptiebegeleiding - klanten vertellen

Begeleiding bij andere afstudeeropdrachten

Onze scriptiebegeleiding is er ook voor andere teksten die onderdeel zijn van je afstudeertraject. Veel opleidingen vereisen niet langer dat studenten een standaard bachelor- of masterscriptie schrijven. Tegenwoordig worden er steeds meer stageverslagen en reflectieverslagen, module-opdrachten en portfolio’s geschreven. Ook voor andere hulp kun je ons inzetten. Wij helpen bij je essay, artikel, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak op hbo- of wo-niveau. De scriptiebegeleiders van Scriptium zijn onderlegd en vaardig met verschillende tekstvormen. Ook voor portfolio’s, implementatieplannen en technische verslagen kun je bij hen terecht. Neem vrijblijvend contact op met Scriptium om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers kunnen uitstekend advies geven over welke hulp het beste bij jou past.

Voor hulp bij statistische vraagstukken, het opzetten van een kwantitatief onderzoek of het analyseren en verwerken van data kun je een statistiekbegeleider van Scriptium in de arm nemen. Klik hier voor meer informatie over hulp bij statistiek.

Heb je moeite met de planning en structuur van je scriptie(proces)? Dan zijn onze studiebegeleiders zeker aan te bevelen. Ze kunnen je helpen door de bomen het bos weer te zien en zorgen dat je met zo min mogelijk stress de scriptieperiode door komt. Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden.

Het onderzoeksvoorstel is een kritieke fase in je scriptieproces. Je legt immers de fundering voor de rest van de scriptie. Wil je graag hulp bij je onderzoeksvoorstel en zorgen dat je zo goed mogelijk begint? Schakel dan direct een scriptiebegeleider in.

Het begint allemaal bij het plan van aanpak. Zorg dat je niet met een valse start begint en dat de rest van je scriptieproces zo soepel mogelijk verloopt. Voor hulp bij je plan van aanpak kun je op ieder moment een scriptiebegeleider inschakelen.

Hoe goed je ook je best hebt gedaan en hoe hard je ook gewerkt hebt, soms haal je alsnog een onvoldoende voor je scriptie. Hoe je vervolgens omgaat met de feedback en teleurstelling bepaalt of je de scriptie de tweede keer wel haalt. Schakel hulp bij een afgekeurde scriptie in om te zorgen dat je de tweede kans zo optimaal mogelijk benut.

Een goed begin is het halve werk. Zorg dat je optimaal aan je scriptietraject begint door hulp bij de start van je scriptie aan te vragen. Zo ligt er straks een excellente basis voor de rest van je scriptie.

Het kiezen van een scriptieonderwerp kan best wat stress opleveren. Vooral omdat het zo’n belangrijke stap in het scriptieproces is. Voor advies en hulp bij het kiezen van een onderwerp kun je zeker bij ons terecht. 

Je scriptieverdediging is de laatste stap in het scriptieproces. Daar falen is niet te verkroppen en ook helemaal niet nodig. Onze begeleiders kunnen uitstekend helpen bij de voorbereiding op je verdediging of presentatie.

De theoretische basis van je scriptie wordt gelegd in het literatuuronderzoek. Het is belangrijk dat je literatuuronderzoek goed gestructureerd is en dat er informatie in staat die relevant is. Voor hulp bij je literatuuronderzoek hebben we de beste specialisten in huis. 

Tegenwoordig leveren veel studenten een portfolio in als afstudeerwerk, in plaats van een scriptie. Onze begeleiders kunnen hulp bij je portfolio bieden om te zorgen dat je alles op tijd af hebt en de stukken van hoge kwaliteit zijn.

Prijzen scriptiebegeleiding

Opstart pakket

56,95 per uur

1 tot 2 uur persoonlijke scriptiebegeleiding

Standaard pakket

53,95 per uur

3 tot 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding

Premium pakket

49,95 per uur

Meer dan 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding

* Bij begeleiding aan huis komt er 12,95 per uur bij ** Voor prijzen statistiekbegeleiding klik hier

Hoe werkt het?

Stap 1

Neem contact op met Scriptium om direct jouw persoonlijke scriptiebegeleider aan te vragen. Dit kan via de mail of via het contactformulier onderaan deze pagina. Via het contactformulier laat je automatisch alle informatie achter die we nodig hebben om je aan de juiste begeleider te koppelen en professionele scriptiebegeleiding te verzorgen.

scriptiebegeleiding - icoon 1v

Stap 2

We reageren binnen 1 uur op je aanvraag en zorgen dat je binnen maximaal 48 uur gekoppeld bent aan jouw scriptiebegeleider. Er volgt dan een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek met de begeleider. Tijdens dat gesprek maken jullie kennis en kunnen jullie afspreken wanneer en hoe de begeleiding zal plaatsvinden.

Stap 3

Scriptium verzorgt een offerte met een indicatie van de kosten van scriptiebegeleiding voor het hele traject. Deze dient ter indicatie en is zeker geen betalingsverplichting! Vervolgens betaal je aan het eind van elke maand voor de uren begeleiding die je daadwerkelijk gehad hebt. Bij Scriptium krijg je dus duidelijkheid vooraf, en geen gedoe achteraf. Wil je toch liever wel direct betalen voor je uren? Dan kan dat ook via ons online betalingssysteem.

scriptiebegeleiding - icoon 3v

Veelgestelde vragen over scriptiebegeleiding

Het is heel eenvoudig om een persoonlijke begeleider aan te vragen! Om je te kunnen koppelen aan de juiste begeleider, hebben we zoveel mogelijk relevante informatie nodig over wat je zoekt, en over je scriptie. Als je het contactformulier onderaan invult, stuur je ons alle informatie die we nodig hebben. Je krijgt dan van ons een bevestiging via de mail. Voordat je het weet ben je gekoppeld!

Meestal koppelen we je al binnen 3 uur aan een geschikte begeleider. Een en ander is afhankelijk van hoe specialistisch je onderwerp is, hoe druk het is en de beschikbaarheid van de begeleiders. In ieder geval duurt het koppelen nooit langer dan 48 uur.

Voor professionele scriptiebegeleiding betaal je:

  • € 56,95 voor de eerste twee uur
  • € 53,95 voor het derde tot en met het achtste uur
  • € 49,95 voor alle uren boven de 8.

Voor scriptiebegeleiding op locatie gelden dezelfde basisprijzen. Er komt dan echter een toeslag van €12,95 per uur bij.

Voor scriptiebegeleiding krijg je aan het eind van elke maand een digitale factuur. Deze bestaat uit een betaallink die je eenvoudig kunt betalen. Je  betaalt overigens alleen voor de uren die je daadwerkelijk gehad hebt, ongeacht het aantal uren dat vermeld is in je offerte. Het is ook mogelijk om voorafgaand aan je traject uren in te kopen via het online betalingssysteem. Het is dan niet nodig om een offerte te tekenen, en er volgen ook geen facturen achteraf.

Nee, zeker niet.  Bij Scriptium werken we niet met vaste uurpakketten. Dat betekent dat je een scriptiebegeleider kunt aanvragen en daarna zelf bepaalt wanneer en hoe vaak je die inschakelt. Je betaalt uiteindelijk enkel voor de uren begeleiding die je daadwerkelijk gehad hebt.

In principe mag dat zeker. Je kunt de profielen van onze begeleiders bekijken. Een groot deel van de begeleiders staat echter niet op de website. Om er zeker van te zijn dat je begeleiding van de juiste begeleider ontvangt, kun je ons het beste voor je laten kiezen.

Dat kan zeker. Steeds meer opleidingen hebben geen scriptie, maar een andere vorm van afstuderen. Het kan dan gaan om een portfolio, moduleopdracht of stageverslag. In alle gevallen is de begeleiding van Scriptium geschikt.

Wil je direct scriptiebegeleiding aanvragen? Of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan gelijk bij ons een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.     Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="3286"]