Scriptiebegeleiding van Scriptium

 

Scriptiecorrectie- en scriptiebegeleidingsbureau Scriptium is werkzaam in heel Nederland. Scriptiebegeleiding Utrecht is toegespitst op het hogeronderwijs in Utrecht. De scriptiebegeleidingsdienst wordt door ons op maat verstrekt. Op basis van het persoonlijke verzoek van de student wordt een scriptiebegeleider gevonden die past bij de wens van de klant. Er kan bijvoorbeeld hulp verzorgd worden bij schrijven van een scriptie-inleiding in de mediaruimte van locatie de Uithof van Hogeschool Utrecht. Als een student dat wenst, sturen wij een scriptiebegeleider die daar geschikt voor is. bezienswaardigheden en middeleeuwse architectuur. Wat betreft hogere onderwijsinstellingen heeft Utrecht ook het een en ander te bieden. De student kan terecht bij Universiteit Utrecht, Utrecht Hogeschool, TIAS Hogeschool voor Business and Society Utrecht, Hogeschool Tio Utrecht, de HGU, de HKU of de Marnix Academie.

Scriptiebegeleiding Utrecht: de stad

 

De eerste gedachten bij Utrecht zijn de grachten, de Domtoren en aan de centrale ligging in Nederland. Utrecht is echter zo veel meer dan dat. De geschiedenis is er goed gepreserveerd gebleven en dat zorgt voor een stad die vooral historische schoonheid uitstraalt. Door de grote populatie studenten is de stad een lifestylehotspot geworden. Het aanbod aan moderne barretjes, cafés en restaurants is groot. In Parnassos verzorgen studenten die kunstopleidingen studeren culturele aangelegenheden en voorstellingen. In september wordt het Nederlands filmfestival er gehouden. Voor de toerist is er ook van alles te doen in Utrecht in de vorm van

Scriptiebegeleiding Utrecht: Universiteit Utrecht

 

Sinds de oprichting in 1880 werkt de VU vanuit drie kernovertuigingen: verantwoordelijkheid, openheid en persoonlijkheid. De vrije benadering van onderwijs van de universiteit was, zeker in de 19de eeuw, uniek. Het onderwijsaanbod in Europa kent vandaag de dag meer vrije universiteiten, maar de vrije identiteit van VU Amsterdam blijft typerend. Voor studenten aan de VU betekent vrijheid verantwoordelijkheid. In de praktijk betekent dit dat de VU studenten, medewerkers, partners en promovendi stimuleert om buiten de bestaande kaders te denken en verder te gaan dan enkel de eigen ambitie, het eigen gewin en de eigen situatie. Bij Scriptium zijn begeleiders in dienst die scriptiebegeleiding kunnen verzorgen op en rondom de campus van de VU als dat gewenst wordt.

Scriptiebegeleiding Utrecht: Hogeschool Utrecht

 

Hogeschool Utrecht biedt voor iedere student wat wils. De HU is echter niet alleen een standaardhogeschool die onderwijs verzorgt voor studenten die net hun havo of vwo hebben afgerond. Professionals met jaren werkervaring op de werkvloer kunnen er ook terecht voor om- of bijscholing. Scriptium biedt scriptiebegeleiding voor zowel de jonge student als de ervaren professional. Een scriptiebegeleider kan zeer wenselijk zijn als de student reeds verscheidene jaren uit het academische leven is geweest, of juist als de student voor het eerst een scriptie schrijft.

Scriptiebegeleiding Utrecht: TIAS

 

De TIAS Business heeft sinds 2017 een Utrechtse locatie. De TIAS is een business school die ontstaan is uit een initiatief van Universiteit Tilburg en Universiteit Eindhoven en die bedoeld is om masterstudies en bacheloropleidingen te verzorgen voor professionals die meer kennis en expertise wensen met betrekking tot business en marketing. Studenten aan de TIAS dienen met als iedere andere student een opleiding af te sluiten met een scriptie. Bij Scriptium zijn verscheidene scriptiebegeleiders in dienst die expertise met betrekking tot marketingonderzoek genieten en die geschikt zijn voor scriptiebegeleiding voor studenten aan de TIAS.

Scriptiebegeleiding Utrecht: Hogeschool Tio Utrecht

 

De locatie van de Tio Hogeschool in Utrecht verzorgt hbo- en mbo-opleidingen voor jonge en oudere studerenden met betrekking tot hotelmanagement, eventmanagement, business en marketing en toerisme. De scriptiebegeleiders van Scriptium met expertise op het gebied van internationaal toeristisch management, E-commerce en international business management zijn zeer geschikt voor studerenden aan locatie Utrecht van de Hogeschool Tio.

Scriptiecorrectie

 

Naast de begeleidingsdienst kun je bij Scriptium jouw werk laten nakijken op taal, structuur of inhoud. Zo kun je zeker stellen dat je scriptie geen slordigheden of (taal)fouten bevat, waardoor de beoordeling van je scriptie niet negatief zal uitvallen. Upload je werk nu en kies zelf welke diensten en deadline gewenst zijn. Een taalspecialist kijkt het werk grondig na en markeert fouten aan de hand van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Microsoft Word. Feedback, op- en aanmerkingen over structuur- en inhoudsdiscrepanties worden met behulp van tekstwolken in de kantlijn van het document geplaatst. Zo kun je als auteur van eigen werk na de correctie bepalen welke wijzigingen doorgevoerd of geweigerd worden.

Wil je graag scriptiebegeleiding in Utrecht en omstreken? Maar wil je toch liever eerst een medewerker van Scriptium spreken over je wensen en persoonlijke hulpvraag? Vul dan het onderstaand contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.