De beste scriptiebegeleiding in Utrecht

 

Kom je maar niet door je scriptie heen, of heb je moeite met bepaalde onderdelen ervan? Onze scriptiebegeleiding in Utrecht is toegespitst op studenten die in Utrecht wonen en studeren. De begeleiding wordt door ons op maat verstrekt.

Op basis van je persoonlijke verzoek wordt een scriptiebegeleider gevonden die past bij jouw wensen en behoefte. Onze begeleiders zijn experts in hun vakgebied en worden zorgvuldig geselecteerd. Zij zijn allen academisch opgeleid. Zo garanderen wij altijd de beste hulp.

Wie helpt jou met je scriptie?

 
"Afgelopen jaren werkte ik als marketing- en onderzoeksdocent op een hogeschool en dat deed ik met veel plezier. (Jonge) mensen begeleiden bij hun professionele en persoonlijke groei doe ik namelijk graag! Als begeleider help ik je vooruit door de juiste vragen te stellen."
"Ik woon in Utrecht en ben actief in de kunstenwereld. Zelf heb ik theaterwetenschap en dramaturgie gestudeerd. Een combinatie van creativiteit en analyse: dat maakt een mooie scriptie.”
"Tijdens mijn bachelor- en masterstudies heb ik een passie voor onderzoek ontwikkeld. Ik vind het fascinerend om mezelf een nieuw onderwerp helemaal eigen te maken. Dit enthousiasme probeer ik aan studenten over te brengen zodat de scriptieperiode ook leuk gevonden kan worden."
"Ik heb jaren ervaring als verpleegkundige en verpleegkundig specialist. Op deze manier heb ik een rijke bron aan ervaring en kennis opgedaan, en ik wil die kennis heel graag overdragen op de nieuwe generatie."

Scriptiebegeleiding Utrecht - de stad

 

De eerste gedachten bij Utrecht zijn de grachten en de Domtoren. Utrecht is echter veel meer dan dat. De geschiedenis is er goed bewaard gebleven en dat zorgt voor een stad die vooral historische schoonheid uitstraalt. Door de grote populatie studenten is de stad een lifestylehotspot geworden. Het aanbod aan moderne barretjes, cafés en restaurants is groot. In Parnassos verzorgen studenten die kunstopleidingen volgen culturele voorstellingen. In september wordt het Nederlands filmfestival er gehouden.

Wat vinden anderen van Scriptium?

 

Ben je op zoek naar scriptiebegeleiding en studeer je in Utrecht? De professionele begeleiders van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij de onderzoeksopzet voor je marketingscriptie, of bezig bent met de laatste loodjes van je master geschiedenis. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

Tarieven scriptiebegeleiding

 
  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 55,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 58,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 61,95 per uur

Scriptiebegeleiding voor studenten Universiteit Utrecht

 

De Universiteit Utrecht bestaat al sinds de oprichting in 1636. De UU werkt vanuit de missie om kennis te verbinden met de onderwijspraktijk, om zo tot nieuwe perspectieven op vraagstukken te komen. In de praktijk betekent dit dat de UU studenten stimuleert om wetenschappelijke kennis met de praktijk te combineren. Dit doel past goed bij dat van Scriptium. Onze begeleiders kunnen scriptiebegeleiding verzorgen op en rondom de campus van de UU als je dat wenst. Ook bieden we online scriptiehulp.

Scriptiebegeleiding aan studenten Hogeschool Utrecht

 

Hogeschool Utrecht biedt voor iedere student wat wils. De HU is niet alleen een hogeschool die onderwijs verzorgt voor studenten die net hun havo of vwo hebben afgerond. Professionals met ervaring op de werkvloer kunnen er ook terecht voor om- of bijscholing. Scriptium biedt scriptiebegeleiding voor zowel de jonge student als de ervaren professional. Een scriptiebegeleider kan zeer wenselijk zijn als je jaren uit het academische leven bent geweest, of juist als je voor het eerst een scriptie schrijft.

Scriptiebegeleiding Utrecht - TIAS

 

De TIAS Business heeft sinds 2017 een Utrechtse locatie. De TIAS is een school die ontstaan is uit een initiatief van Universiteit Tilburg en Universiteit Eindhoven. Het doel is om masterstudies en bacheloropleidingen te verzorgen voor professionals die meer kennis wensen van business en marketing. Studenten aan de TIAS dienen met als iedere andere student een opleiding af te sluiten met een scriptie. Bij Scriptium zijn verschillende begeleiders beschikbaar die kennis hebben van marketingonderzoek. Zij zijn zeer geschikt voor scriptiebegeleiding van studenten aan de TIAS.

Scriptiebegeleiding Utrecht - Hogeschool Tio Utrecht

 

De locatie van de Tio Hogeschool in Utrecht verzorgt hbo- en mbo-opleidingen voor jonge en oudere studenten. Het gaat dan om hotelmanagement, eventmanagement, business en marketing, en toerisme. De scriptiebegeleiders van Scriptium hebben expertise in internationaal toeristisch management, E-commerce en international business management. Zij zijn absoluut geschikt voor studenten van de Hogeschool Tio.

Heb je je scriptie al af? Wij kunnen het nakijken!

 

Heb je je scriptie al af? Behalve voor begeleiding kun je bij Scriptium ook terecht voor het laten nakijken van je scriptie op taal, structuur en inhoud. Zo kun je zeker stellen dat je scriptie geen slordigheden of fouten bevat. De beoordeling van je scriptie zal een stuk hoger uitvallen. Upload je thesis en kies zelf welke service en deadline gewenst zijn. Een taalspecialist kijkt het werk grondig na en markeert fouten aan de hand van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Word. Feedback op structuur en inhoud wordt in de kantlijn van het document geplaatst. Het niveau van je scriptie zal gegarandeerd omhoog schieten!

Vul het onderstaande formulier in en vraag direct een scriptiebegeleider aan. We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een begeleider die we specifiek voor jou selecteren. Daarna volgt een gratis intake met de begeleider.

  Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="81947"]