Scriptiebegeleiding in Nederland

 

Scriptium, het scriptiecorrectie- en scriptiebegeleidingsbureau, verzorgt scriptiebegeleiding voor studenten. Scriptiebegeleiding Tilburg is toegespitst op studerenden die onderwijs volgen en wonen in Tilburg. Het scriptieproces van de student wordt ondersteunend door een begeleider van school. Dit is doorgaans een medewerker die intern werkzaam is bij de onderwijsinstelling en die enige expertise geniet met betrekking tot het scriptieonderwerp. Deze begeleiding is vaak helaas beperkt. Als de interne begeleiding tekortschiet, of simpelweg als aanvulling op de begeleiding die al wordt geboden, is scriptiebegeleiding van Scriptium een goede optie om te overwegen. De student plaatst een verzoek op de begeleidingspagina en Scriptium zoekt een begeleider die het beste aansluit op het persoonlijke verzoek van de student.

Scriptiebegeleiding Tilburg: de stad

 

De textielindustrie heeft in het verleden voor welvaart in Tilburg gezorgd. De rol van deze industrie is nu nog terug te vinden in de vorm van het textielmuseum, maar verder is de stad volledig getransformeerd. Tilburg University wordt gelauwerd als de beste algemene universiteit in Nederland. Een dergelijke hoogstaande universiteit trekt grote hoeveelheden studenten aan en het karakter van de stad is daarom van een industrie- en werkstad naar een innovatie- en lifestylestad verschoven. Het Brabantse Tilburg is het thuis van een groot aanbod aan winkels en restaurants voor ieder wat wils.

Scriptiebegeleiding Tilburg: Tilburg University

 

De beste algemene universiteit in Nederland, volgens studenten, is momenteel Tilburg University. De campus wordt gekenmerkt door het huwelijk tussen de woudrijke omgeving en de aanwezige moderne voorzieningen. Het algemene karakter van Tilburg University maakt dat studenten van alle achtergronden en affiniteiten er terecht kunnen voor een bachelor en aansluitende master. Scriptiebegeleiding met een begeleider van Scriptium kan op één van de vele studieplekken op de campus genoten worden. Zo is het universiteitsrestaurant (Mensa) een optie voor een begeleidingssessie of kan er, bij mooi weer, buiten gezeten worden.

Scriptiebegeleiding Tilburg: TIAS School for Business and Society

 

Uit een samenwerkingsproject van Tilburg University en Technische Universiteit Eindhoven is de TIAS voortgekomen. Tilburg University bevat de hoofdlocatie van de TIAS. Deze hogeschool wordt gezien als de beste businessschool in Nederland en er wordt een breed aanbod aan marketing- en businessopleidingen geboden aan studenten die een carrière wensen te starten en aan professionals die om- of bijscholing willen. Scriptium heeft voor beide groepen afstudeerders scriptiebegeleiders in dienst die kunnen helpen bij het ontwikkelen van de scriptie en bij het uitvoeren van onderzoek.

Scriptiebegeleiding Tilburg: Hogeschool Avans

 

In drie steden in Nederland heeft Hogeschool Avans negen locaties gesticht, drie van die locaties zijn in Tilburg te vinden. Locatie Tilburg biedt negen opleidingen die ofwel betrekking hebben op rechten, of op civiele bouwkunde of technische bedrijfskunde. Hogeschool Avans wil dat studenten hun studie afronden met een voltooide en kwalitatief hoge scriptie. Bij Scriptium zijn enkele begeleiders werkzaam die affiniteit en expertise hebben met betrekking tot scripties over onderwerpen die bij de opleidingen aangeboden door Hogeschool Avans in Tilburg passen.

Scriptiebegeleiding Tilburg: Hogeschool Fontys

 

Hogeschool Fontys heeft vier locaties in Tilburg die opleidingen op hbo-niveau aan startende en doorstuderende studenten bieden. Fontys Tilburg staat met name bekend om het brede aanbod praktische kunstopleidingen zoals de opleiding tot theaterdocent, de dansopleiding, de musicalopleiding en de opleiding tot docent beeldende kunst en vormgeving, de opleidingen tot leraar en de opleidingen op het gebied van communicatie. Met uitzondering van enkele kunstopleidingen, eist Fontys Tilburg dat studenten hun studie afronden met een scriptie.

Nakijkdienst scriptie

 

Laat jouw voltooide scriptie nakijken bij Scriptium op taal, structuur en inhoud. Een taalexpert controleert jouw scriptie grondig en markeert alle taalfouten aan de hand van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Microsoft Word. Aan- en opmerkingen over de structuur en inhoud van de tekst worden in de kantlijn met behulp van tekstballonnen weergegeven. Zo kan de student na de correctie bepalen welke wijzigingen er doorgevoerd of geweigerd worden. Bereken zelf hoeveel geld een eventuele correctie zou kosten en upload de scriptie vervolgens via de website.

Wil je graag scriptiebegeleiding in de buurt van Tilburg? Maar wil je eerst graag een medewerker van Scriptium spreken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via het onderstaand contactformulier en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.