De beste scriptiebegeleiding in Tilburg

 

Kom je maar niet door je scriptie heen, of heb je moeite met bepaalde onderdelen ervan? Onze scriptiebegeleiding in Tilburg is toegespitst op studenten die in Tilburg wonen en studeren. Vanuit school krijg je een begeleider toegewezen, maar deze begeleiding is vaak beperkt. Begeleiders op hogescholen en universiteiten hebben te weinig tijd om goed advies te geven. Als de interne begeleiding tekortschiet, is scriptiebegeleiding van Scriptium een goede optie om te overwegen. Wij hebben de beste vakspecialisten in huis. Je stuurt ons een verzoek en wij koppelen je aan een begeleider die het beste aansluit op je wensen, behoeften en achtergrond.

Scriptiebegeleiding Tilburg: de stad

 

De textielindustrie heeft in het verleden voor welvaart in Tilburg gezorgd. De rol van deze industrie is nog terug te vinden in de vorm van het textielmuseum. Maar verder is de stad volledig getransformeerd. Tilburg University wordt geprezen als de beste algemene universiteit in Nederland. Een dergelijke hoogstaande universiteit trekt grote aantallen studenten aan. Het karakter van de stad is daarom van een industrie- en werkstad naar een innovatie- en lifestylestad verschoven. Tilburg is ook het thuis van een groot aanbod aan winkels en restaurants. Voor ieder wat wils dus.

Scriptiebegeleiding voor studenten Tilburg University

 

Volgens studenten is de beste algemene universiteit in Nederland Tilburg University. De campus wordt gekenmerkt door de mix van woudrijke omgeving en moderne voorzieningen. Het karakter van Tilburg University maakt dat studenten van alle achtergronden en affiniteiten er terecht kunnen voor een bachelor en master. Scriptiebegeleiding met een begeleider van Scriptium kan op één van de studieplekken op de campus genoten worden. Zo is het universiteitsrestaurant Mensa een optie voor een sessie. Bij mooi weer kan er ook prima buiten gezeten worden. Ook kun je bij ons snel en makkelijk online hulp krijgen.

Scriptiebegeleiding Tilburg: TIAS School for Business and Society

 

Uit een samenwerkingsproject van Tilburg University en Technische Universiteit Eindhoven is de TIAS voortgekomen. Tilburg University bevat de hoofdlocatie van de TIAS. Deze hogeschool wordt gezien als de beste businessschool in Nederland. Er wordt een breed aanbod aan marketing- en businessopleidingen geboden. Ook wordt om- en bijscholing geboden aan professionals die dat willen. Scriptium heeft voor beide groepen afstudeerders begeleiders die kunnen helpen bij het schrijven van de scriptie en bij het uitvoeren van onderzoek.

Scriptiebegeleiding Tilburg: Hogeschool Avans

 

In drie steden in Nederland heeft Hogeschool Avans negen locaties gesticht. Drie van die locaties zijn in Tilburg te vinden. Locatie Tilburg biedt negen opleidingen die betrekking hebben op rechten, civiele bouwkunde of technische bedrijfskunde. Hogeschool Avans wil dat studenten hun studie afronden met een voltooide en kwalitatief hoge scriptie. Bij Scriptium zijn begeleiders werkzaam die affiniteit en expertise hebben met scripties over onderwerpen die passen bij de opleidingen van Hogeschool Avans in Tilburg.

Scriptiebegeleiding Tilburg: Hogeschool Fontys

 

Hogeschool Fontys heeft vier locaties in Tilburg. Deze bieden opleidingen op hbo-niveau aan startende en doorstuderende studenten. Fontys Tilburg staat met name bekend om het brede aanbod praktische kunstopleidingen. Voorbeelden zijn de opleiding tot theaterdocent, de dansopleiding, de musicalopleiding en de opleiding tot docent beeldende kunst en vormgeving. Ook biedt het de opleidingen tot leraar en de opleidingen op het gebied van communicatie. Met uitzondering van enkele kunstopleidingen, eist Fontys Tilburg dat studenten hun studie afronden met een scriptie. Scriptium is bekend met alle studies van Fontys. Wij hebben dan ook vakbekwame begeleiders die jou 7 dagen per week kunnen helpen.

  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 49,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 53,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 56,95 per uur

Heb je je scriptie al af? Wij kunnen het nakijken!

 

Ben je klaar met je scriptie? Laat jouw scriptie dan nakijken bij Scriptium op taal, structuur en inhoud. Een taalexpert controleert de scriptie grondig en verwijdert alle taalfouten. Ook de zinsbouw wordt verbeterd. Opmerkingen over de structuur en inhoud van de tekst worden in de kantlijn weergegeven. Zo kun je na de correctie bepalen welke wijzigingen doorgevoerd of geweigerd worden. Je scriptie zal gegarandeerd een hoger cijfer krijgen. Bereken zelf hoeveel een eventuele correctie kost. Upload de scriptie vervolgens via onze website. Je kunt kiezen tussen een nakijktermijn van 20 uur, 48 uur of 7 dagen.

Wil je graag scriptiebegeleiding in de buurt van Tilburg? Maar wil je eerst een medewerker van Scriptium spreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="81874"]