Click Fraud Protection

Scriptiebegeleiding Rotterdam – Kwaliteitshulp in Rotterdam 4.87/5 (63)

Scriptiebegeleiding in Nederland

Scriptium heeft scriptiebegeleiding Rotterdam opgesteld voor begeleiding aan studerenden die in Rotterdam studeren, wonen en werken. Onze grote groep begeleiders staat klaar voor zowel wo- als hbo-studenten om begeleiding te verzorgen bij alle facetten van het scriptieproces. Het persoonlijke verzoek van de student is leidend bij het op maat vormgeven van de scriptiebegeleiding. Elk begeleidingsverzoek is dus anders. Het kan zijn dat een scriptiebegeleider een uurtje of enkele uren met je meekijkt bij het schrijven van een specifiek onderdeel. Je kunt bijvoorbeeld samen met een begeleider de inleiding formuleren of resultaten verwerken in SPSS. Het is uiteraard ook mogelijk om een begeleider in te schakelen gedurende het hele scriptieproces. Deze begeleider is dan als het ware een stok achter de deur, een klankbord en een doorlopende scriptiebegeleider die ingezet kan worden waar nodig. Op onze website kun je meer informatie over de begeleidingsdienst of over onze correctiedienst vinden.

 

Scriptiebegeleiding Rotterdam: de stad

De haven is onlosmakelijk verbonden met de stad Rotterdam. Het is echter niet enkel een stad van scheepvaart en handel, Rotterdam heeft tevens een bruisend studentenleven en een groot aanbod aan hogere onderwijsinstellingen. Vanwege de twee universiteiten en acht hogescholen is er voor iedere student wel een geschikte opleiding te vinden. Er is tevens voor studenten altijd wel wat te doen. De stad is een toeristische trekpleister en heeft daarom een actief en bruisend karakter. Jaarlijks komen dezelfde festivals terug. Er is op elke straathoek wel een bar of café te vinden, en het RoTheater verzorgt theaterstukken voor studenten en publiek van alle leeftijden.

 

icoon scriptiebegeleiding Rotterdam

Afb. 1. Scriptiebegeleiding Rotterdam logo EUR

Scriptiebegeleiding Rotterdam: Erasmus University Rotterdam

De EUR opereert in vier domeinen: gezondheid, welvaart, bestuur en cultuur. De wo-opleidingen die aan de EUR worden verzorgd vallen allemaal in één van deze vier domeinen. Van de circa 30.000 studenten aan de EUR zijn er circa 6.000 internationaal. De universiteit is trots op deze internationale studenten en faciliteert internationaal onderwijs als concept: enkele bacheloropleidingen en de meeste masteropleidingen worden in het Engels aangeboden. De bijbehorende afstudeerscriptie dient dan ook in het Engels geschreven te worden. Bij Scriptium zijn scriptiebegeleiders in dienst die de Engelse taal op academisch niveau beheersen. Zij kunnen studenten die een scriptie in hun tweede taal schrijven begeleiding geven of juist hulp verzorgen aan internationale studenten met Engels als moedertaal.

 

Afb. 2. Scriptiebegeleiding Rotterdam logo HR

Scriptiebegeleiding Rotterdam: Hogeschool Rotterdam

Aan de Hogeschool Rotterdam kunnen masteropleidingen, bacheloropleidingen of associate degrees in voltijd, deeltijd of duaal gevolgd worden. Deze opleidingen zijn vervolgens verdeeld over zeven faculteiten: kunst, onderwijs, techniek, gedrag & maatschappij, gezondheidszorg, media & ICT en economie. Om uit te zoeken welke opleiding precies bij jou past, heeft de HR een efficiënte test ontwikkeld die online ingevuld kan worden. De test geeft aan het eind een prachtig overzicht van welke opleidingen uit het totaal van 95 bij jou zouden passen. Het innovatieve en commerciële karakter van de haven inspireert ook de HR: innovatie, ontwikkeling en persoonlijke aandacht.

 

Afb. 3. Scriptiebegeleiding Rotterdam logo Inholland

Scriptiebegeleiding Rotterdam: Hogeschool Inholland Rotterdam

Van de instantie Hogeschool Inholland zijn in totaal acht locaties in ons land, waarvan de meeste in de Randstad. Locatie Rotterdam verzorgt voornamelijk hbo-opleidingen op het gebied van business en innovatie die voltijd aangeboden worden. Hogeschool Inholland Rotterdam vindt het van belang dat elke student als uniek persoon behandeld wordt en persoonlijk benaderd moet worden. Zij zijn van mening dat een student zich enkel op die manier kan ontwikkelen tot een krachtige professional in het werkveld. Het is gebruikelijk dat studenten aan deze hogeschool hun scriptieonderzoek uitvoeren in opdracht van een externe instantie. De scriptiebegeleiders van Scriptium zijn op de hoogte van de specificaties van een scriptie uitgevoerd in opdracht van een derde partij en kunnen helpen bij het proces.

 

Afb. 4. Scriptiebegeleiding Rotterdam logo WDKA

Scriptiebegeleiding Rotterdam: Willem de Kooning Academy

De Willem de Kooning Academy in Rotterdam biedt hbo-kunstopleidingen. Deze internationale kunstacademie trekt graag buitenlandse studenten. Het is overigens zo dat scripties van kunststudenten in de basis afwijken van scripties geschreven door reguliere hbo-studenten. De WDKA wil dat studenten hun scriptie schrijven met betrekking tot een zelfgemaakte tentoonstelling of voorstelling. Bij Scriptium zijn enkele scriptiebegeleiders in dienst die zich gespecialiseerd hebben in het bieden van hulp aan studenten die een scriptie schrijven gerelateerd aan een werkstuk zoals een voorstelling of tentoonstelling.

 

Heb je de indruk dat je extra scriptiebegeleiding kunt gebruiken? Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan? Heeft jouw begeleider voortdurend opmerkingen over jouw scriptie? Neem dan via onderstaande box contact met ons op, en we zullen snel op je vragen terugkomen.  

De velden gemarkeerd met * zijn vereist

Meer info nakijken

vlag gb scriptium 1 Nederlands•Engels
Scriptium.nl