De beste scriptiebegeleiding in Rotterdam

 

Kom je maar niet door je scriptie heen, of heb je moeite met bepaalde onderdelen ervan? Scriptium biedt scriptiebegeleiding in Rotterdam aan studenten die in Rotterdam studeren en wonen. Onze grote groep begeleiders staat klaar voor iedere student om begeleiding te verzorgen bij alle facetten van de scriptie. Jouw persoonlijke verzoek is leidend. We houden rekening met je vakgebied, onderwerp en achtergrond. Je kunt een scriptiebegeleider inhuren die enkele uren met je meekijkt bij het schrijven van een specifiek onderdeel. Samen met de begeleider kun je dan de inleiding formuleren of resultaten verwerken in SPSS. Het is ook mogelijk om een begeleider in te schakelen voor het hele scriptieproces. Deze begeleider is dan als het ware een klankbord die ingezet kan worden waar nodig.

Scriptiebegeleiding Rotterdam: de stad

 

Rotterdam is het hart van zeevaart en internationale handel in Nederland. De stad heeft tevens een bruisend studentenleven en een groot aanbod aan hogere onderwijsinstellingen. Vanwege de twee universiteiten en acht hogescholen is er voor iedere student een geschikte opleiding te vinden. Er is voor studenten ook altijd wel wat te doen. De stad is een toeristische trekpleister en heeft daarom een actief en bruisend karakter. Jaarlijks komen dezelfde festivals terug, en er is op elke straathoek wel een bar of café te vinden.

  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 49,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 53,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 56,95 per uur

Scriptiebegeleiding voor studenten Erasmus University Rotterdam

 

De EUR opereert in vier domeinen: gezondheid, welvaart, bestuur en cultuur. De wo-opleidingen die aan de EUR worden verzorgd, vallen allemaal in één van deze vier domeinen. Van de circa 30.000 studenten aan de EUR zijn er ongeveer 6.000 internationaal. De universiteit is trots op deze internationale studenten en faciliteert internationaal onderwijs. Enkele bacheloropleidingen en de meeste masteropleidingen worden in het Engels aangeboden. De bijbehorende scriptie dient dan ook in het Engels geschreven te worden. Bij Scriptium hebben we scriptiebegeleiders die de Engelse taal op academisch niveau beheersen. Zij kunnen Nederlandse studenten die een scriptie in het Engels schrijven begeleiding geven. Ook kunnen zij hulp bieden aan internationale studenten met Engels als moedertaal.

scriptiebegeleiding rotterdam - afbeelding 3

Scriptiebegeleiding voor studenten Hogeschool Rotterdam

 

Aan de Hogeschool Rotterdam kunnen masteropleidingen, bacheloropleidingen of associate degrees gevolgd worden. Deze opleidingen zijn verdeeld over zeven faculteiten: kunst, onderwijs, techniek, gedrag & maatschappij, gezondheidszorg, media & ICT en economie. Het innovatieve en commerciële karakter van de haven inspireert ook de HR. Innovatie, ontwikkeling en persoonlijke aandacht staan voorop. Ook bij Scriptium leggen we de nadruk op ontwikkeling en persoonlijke hulp. Bij het toewijzen van een begeleider houden we rekening met je wensen, opleiding en achtergrond.

Scriptiebegeleiding voor studenten Hogeschool Inholland Rotterdam

 

Hogeschool Inholland heeft in totaal acht locaties in ons land. De meeste zitten in de Randstad. Locatie Rotterdam verzorgt voornamelijk hbo-opleidingen op het gebied van business en innovatie. Hogeschool Inholland Rotterdam vindt het van belang dat elke student als uniek persoon behandeld wordt en persoonlijk benaderd wordt. Zij zijn van mening dat een student zich alleen op die manier kan ontwikkelen tot een krachtige professional in het werkveld. Het is gebruikelijk dat studenten aan deze hogeschool hun onderzoek uitvoeren in opdracht van een externe opdrachtgever. De scriptiebegeleiders van Scriptium zijn op de hoogte van de eisen ten aanzien van een scriptie in opdracht van een bedrijf of organisatie. Zij kunnen zeer goed helpen bij het proces.

scriptiebegeleiding rotterdam - afbeelding 2

Scriptiebegeleiding Rotterdam - Willem de Kooning Academy

 

De Willem de Kooning Academy in Rotterdam biedt hbo-kunstopleidingen. Deze internationale kunstacademie trekt graag buitenlandse studenten. Scripties van kunststudenten wijken in de basis af van scripties geschreven door reguliere hbo-studenten. De WDKA wil dat studenten hun scriptie schrijven met betrekking tot een zelfgemaakte tentoonstelling of voorstelling. Bij Scriptium zijn enkele scriptiebegeleiders in dienst die zich gespecialiseerd hebben in het geven van hulp aan studenten die een scriptie schrijven gerelateerd aan een werkstuk, zoals een voorstelling of tentoonstelling.

Heb je de indruk dat je extra scriptiebegeleiding kunt gebruiken? Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan? Heeft jouw begeleider voortdurend opmerkingen over jouw scriptie? Neem dan via onderstaande box contact met ons op. We zullen snel op je vragen terugkomen.  Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="81937"]