Scriptiebegeleiding in Nederland

 

Scriptium verzorgt scriptiebegeleiding in heel Nederland, scriptiebegeleiding Leiden is opgericht voor studerenden in Leiden. De scriptiebegeleiders van scriptiebegeleiding Leiden zijn bekend met de verscheidene hogere onderwijsinstellingen en geschikte studielocaties in de stad. Het scriptieproces kost veel tijd en beslaat vele stappen. Het kan gedurende de laatste fase van het afstudeerproces wenselijk zijn om een scriptie-expert mee te laten kijken met jouw persoonlijke proces. Scriptiebegeleiding van Scriptium kan precies die begeleiding zijn die je nodig hebt bij het ontwikkelen van je scriptie en het uitvoeren van het onderzoek. Een verzoek om scriptiebegeleiding op maat kan ingediend worden via de website die meer informatie geeft over de dienst en de verschillende opties die beschikbaar zijn voor studerenden.

scriptiebegeleiding leiden - afbeelding 1

Scriptiebegeleiding Leiden: de stad

 

De middeleeuwse tijdsgeest is nog steeds te bemerken in de binnenstad van Leiden. Gedurende tientallen jaren was Leiden de grootste en welvarendste stad in Holland en werd daarom tot hoofdstad verkozen. De welvarendheid, die voortkwam uit de lakenindustrie, zorgde dat de stad economische gezien stabiel genoeg was om als eerste stad in Nederland een universiteit op te richten. Universiteit Leiden is daarom dus de oudste universiteit van Nederland. Toen de lakenindustrie uit Leiden verdween, kwam de universiteit op de eerste plaats te staan. Het resultaat daarvan is dat de inwoners van Leiden het hoogst opgeleid in Nederland zijn. Studeren en het leven als student zijn dan ook verweven in het dagelijks Leidse leven. Internationale studenten worden tevens sterk vertegenwoordigd in Leiden door de vestiging van de Webster University Leiden. Dit is een universiteit die specifiek gericht is op het onderwijzen en huisvesten van internationale studenten.

Scriptiebegeleiding Leiden: Universiteit Leiden

 

Universiteit Leiden verzorgt kwalitatief hoogstaande opleidingen onderverdeeld in zeven faculteiten. De opleidingen rechten en bestuurskunde zijn verplaatst naar een locatie in Den Haag om het stijgende aantal studenten te kunnen faciliteren. Universiteit Leiden kent veel tradities en behoudt de middeleeuwse identiteit: bolwerk van de vrijheid. Vandaag de dag betekent dat motto dat de universiteit staat voor kennis als vereiste voor gelijkheid en vrijheid. Studenten worden dan ook gestimuleerd om innovatief te denken. Scriptium heeft voor beide campussen, in Leiden en in Den Haag, begeleiders in dienst.

scriptiebegeleiding leiden - icoon 2

Scriptiebegeleiding Leiden: Webster University Leiden

 

Webster Universities zijn in heel Europa gesticht. Deze universiteiten zijn gericht zijn op het onderwijzen en onderbrengen van studerenden die in een Europees land anders dan hun geboorteland willen studeren. Webster University Leiden verzorgt bachelors en masters met Engels als voertaal. Bij Scriptium zijn begeleiders werkzaam die vloeiend Engels spreken op academisch niveau en Engelse begeleiding voor een Engelse scriptie kunnen bieden. Dergelijke begeleiding is natuurlijk tevens beschikbaar voor Nederlandse studenten die een scriptie in het Engels schrijven.

scriptiebegeleiding leiden - icoon 1

Scriptiebegeleiding Leiden: Hogeschool Leiden

 

Leiden heeft naast de twee universiteiten een grote hogeschool. Deze hogeschool draagt trots de persoonlijke aard van hun onderwijs uit. Hogeschool Leiden geeft het onderwijs vorm met het oog op studenten als individuen en poogt aan elke student onderwijs op maat te leveren. Deze visie met betrekking tot individueel onderwijs sluit naadloos aan op de visie van Scriptium over scriptiebegeleiding.

Als de scriptie klaar is

 

Het kan zijn dat je jouw scriptie al klaar hebt en deze binnenkort moet inleveren. Een voltooide scriptie, of een deel van een scriptie, kan bij Scriptium worden nagekeken om zeker te stellen dat er op taal-, structuur- en inhoudsgebied niets aan schort. Op basis van de persoonlijke keuzes van de student kijkt Scriptium het werk na op taal, structuur en inhoud. Daarnaast heeft de student een keuze uit drie deadlinetijden: 20 uur, 48 uur en 7 dagen. Onze website bevat tevens een generator waarmee de student kan uitrekenen hoeveel een eventuele correctieopdracht zou kosten voordat de scriptie geüpload wordt.

scriptiebegeleiding leiden - afbeelding 4

Wil je graag scriptiebegeleiding in Leiden of omstreken? Maar wil je toch eerst liever een medewerker van Scriptium spreken over jouw persoonlijke situatie of hulpvraag? Vul dan het onderstaand contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.