De beste scriptiebegeleiding in Leiden

 

Kom je maar niet door je scriptie heen, of heb je moeite met bepaalde onderdelen ervan? Scriptium biedt scriptiebegeleiding in Leiden aan alle studenten die daar een opleiding volgen. Het scriptieproces kost veel tijd en beslaat vele stappen. Het kan daarom gedurende de laatste fase van het afstudeerproces wenselijk zijn om een scriptie-expert in de arm te nemen. Deze kan dan meekijken met de problemen die je tegenkomt. Onze scriptiebegeleiding kan precies de begeleiding zijn die je nodig hebt bij het uitvoeren van het onderzoek en het behalen van een hoger cijfer. Je kunt een verzoek doen via ons contactformulier, en dan koppelen we je razendsnel aan een geschikte begeleider.

scriptiebegeleiding leiden - afbeelding 1

Scriptiebegeleiding Leiden - de stad

 

De middeleeuwse tijdsgeest is nog steeds te merken in de binnenstad van Leiden. Lange tijd was Leiden de grootste en meest welvarende stad in Holland. Daarom werd de stad tot hoofdstad verkozen. De welvaart kwam voort uit de lakenindustrie. Het zorgde dat de stad economisch gezien stabiel genoeg was om als eerste stad in Nederland een universiteit op te richten. Universiteit Leiden is daarom de oudste universiteit van Nederland. Toen de lakenindustrie uit Leiden verdween, kwam de universiteit op de eerste plaats te staan. Het resultaat daarvan is dat de inwoners van Leiden het hoogst opgeleid in Nederland zijn. Studeren en het leven als student zijn dan ook verweven in het dagelijks Leidse leven. Internationale studenten worden sterk vertegenwoordigd door de vestiging van de Webster University Leiden. Dit is een universiteit die specifiek gericht is op het onderwijzen en huisvesten van internationale studenten.

Scriptiebegeleiding voor studenten Universiteit Leiden

 

Universiteit Leiden verzorgt kwalitatief hoogstaande opleidingen, onderverdeeld in zeven faculteiten. De opleidingen rechten en bestuurskunde zijn verplaatst naar een locatie in Den Haag om het stijgende aantal studenten te kunnen faciliteren. Universiteit Leiden kent veel tradities en behoudt de middeleeuwse identiteit: een bolwerk van vrijheid. Vandaag de dag betekent dit dat de universiteit staat voor kennis als vereiste voor gelijkheid en vrijheid. Studenten worden dan ook gestimuleerd om innovatief te denken. Het is een waarde die we ook bij Scriptium nadragen. We hebben voor beide campussen, in Leiden en in Den Haag, begeleiders voor jou beschikbaar.

scriptiebegeleiding leiden - icoon 2

Scriptiebegeleiding voor studenten Webster University Leiden

 

Webster Universities zijn in heel Europa gesticht. Deze universiteiten zijn gericht zijn op het onderwijzen en onderbrengen van studenten die in een ander Europees land willen studeren. Webster University Leiden verzorgt bachelors en masters met Engels als voertaal. Bij Scriptium zijn begeleiders werkzaam die vloeiend Engels spreken op academisch niveau. Zij kunnen begeleiding voor een Engelse scriptie bieden. Deze begeleiding is ook beschikbaar voor Nederlandse studenten die een scriptie in het Engels schrijven.

scriptiebegeleiding leiden - icoon 1

Scriptiebegeleiding voor studenten Hogeschool Leiden

 

Leiden heeft naast de twee universiteiten een grote hogeschool. Deze hogeschool draagt trots de persoonlijke identiteit van haar onderwijs uit. Hogeschool Leiden geeft het onderwijs vorm met het oog op studenten als individuen en poogt aan elke student onderwijs op maat te leveren. Deze visie met betrekking tot individueel onderwijs sluit naadloos aan op de visie van Scriptium over scriptiebegeleiding. Wij bieden persoonlijke, op jouw wensen afgestemde hulp aan.

Is je scriptie klaar? Laat het nakijken!

 

Het kan zijn dat je jouw scriptie al af hebt en binnenkort moet inleveren. Je kunt een voltooide scriptie of een deel ervan bij Scriptium laten nakijken. Zo stel je zeker dat er niets aan schort. Op basis van jouw persoonlijke keuzes kijken we het werk na op taal, structuur en inhoud. Je kunt kiezen tussen drie nakijktermijnen: 20 uur, 48 uur en 7 dagen. Via onze prijsgenerator kun je uitrekenen hoeveel een correctie zal kosten voordat je de scriptie uploadt.

Vul het onderstaande formulier in en vraag direct een scriptiebegeleider aan. We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een begeleider die we specifiek voor jou selecteren. Daarna volgt een gratis intake met de begeleider.

    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="81882"]