De beste scriptiehulp op hbo-niveau

 

Kom je maar niet door je scriptie heen, of heb je moeite met bepaalde onderdelen ervan? Scriptiebegeleiding hbo van Scriptium is toegespitst op studenten die een scriptie schrijven voor een hbo-opleiding. De begeleiding die we geven heeft jouw wensen en behoeften als uitgangspunt. Je dient bij ons een verzoek voor begeleiding in, en wij koppelen je binnen 48 uur aan een begeleider die aansluit op de aard van je verzoek, het onderwerp en vakgebied.

De begeleiders van Scriptium ondergaan een zeer strenge screening. Ook worden zij periodiek vanuit Scriptium gecoacht. Alleen zo garanderen wij de beste hulp voor jou.

Wie helpt jou met je scriptie?

 
"Afgelopen jaren werkte ik als marketing- en onderzoeksdocent op een hogeschool en dat deed ik met veel plezier. Als begeleider ben ik betrokken bij jouw leerproces en help ik je vooruit door de juiste vragen te stellen."
“Als voormalig docente aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam kan ik jou helpen met elke juridische tekst of jouw scriptie voor een rechtenstudie als Rechtsgeleerdheid of hbo-rechten.”
“Na jarenlang als docent bouwkunde te hebben gewerkt, help ik je nu graag met je scriptie over dynamica, mechanica of een ander onderwerp op het gebied van bouwkunde."
“Sinds 2017 werk ik bij de UvA als docent en PhD-student. Mijn ervaring als mentor van BA-studenten helpt mij om ook studenten met faalangst, ADHD en autisme de juiste scriptiebegeleiding te bieden."

Scriptiebegeleiding hbo - wo tegenover hbo

 

Daar waar een hbo-scriptie meer praktisch van aard is, is een wo-scriptie meer wetenschappelijk gericht. De meeste hbo-opleidingen eisen dat een onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van een opdrachtgever. De begeleiders van Scriptium zijn op de hoogte van het praktische doel van jouw hbo-scriptie. Zij kunnen uitstekend helpen bij het schrijven van een scriptie in opdracht van een bedrijf of organisatie.

Wat vinden anderen van Scriptium?

 

Ben je op zoek naar scriptiebegeleiding hbo? De professionele scriptiebegeleiders van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij je scriptie voor de studie bedrijfskunde, of een steuntje in de rug kunt gebruiken als student hbo-verpleegkunde. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Review Scriptium

Persoonlijke hulp van Scriptium

 

Vanuit je onderwijsinstelling krijg je een begeleider toegewezen. Het is de bedoeling dat de schoolbegeleider jou door het scriptieproces loodst. Helaas hebben veel schoolbegeleiders te weinig tijd om intensieve hulp te geven. Hbo-begeleiders zijn vaak ook nog niet voldoende bijgeschoold. In de praktijk blijkt ook dat hbo-studenten niet adequaat opgeleid zijn wanneer zij aan hun scriptie beginnen. Bij Scriptium zijn experts beschikbaar die kunnen helpen bij het verwerken van data, het opstellen van een theoretisch kader of het uitwerken van je methodedeel. Met deze begeleider kun je precies afspreken waar en hoe de begeleiding gegeven moet worden. Alles is afgestemd op jouw persoonlijke wensen, en je krijgt altijd voldoende begeleiding.

Scriptiebegeleiding hbo: scriptie nakijken

 

Heb je je scriptie al af? Dan kun je bij Scriptium voor een laatste check gaan. Je kunt je scriptie laten nakijken op taal, structuur en inhoud. Bij een taalcontrole corrigeren wij alle taal- en spelfouten. Zo krijg je een foutloze tekst terug. Een controle op structuur vindt plaats op paragraafniveau. Er wordt gezocht naar overbodige of ontbrekende informatie. Verwijswoorden worden beoordeeld op helderheid.

Als kers op de taart biedt Scriptium een unieke controle op inhoud. Deze correctie wordt verstrekt aan de hand van concrete suggesties aan de zijkant van het document. Met behulp van een uitvoerig correctieschema wordt gecontroleerd of de scriptie aan alle officiële eisen voldoet. We geven bijvoorbeeld commentaar op de samenhang tussen hoofdstukken. Ook wordt gekeken naar de inhoudelijke kwaliteit van je inleiding, theorie, methodedeel, resultaten en conclusie. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. Op de website bieden we ook veel informatie over scripties en wetenschappelijk onderzoek.

Vul het onderstaande formulier in en vraag direct een scriptiebegeleider aan. We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een begeleider die we specifiek voor jou selecteren. Daarna volgt een gratis intake met de begeleider.


    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="81957"]