De beste scriptiebegeleiding in Groningen

 

Kom je maar niet door je scriptie heen, of heb je moeite met bepaalde onderdelen ervan? Onze scriptiebegeleiding in Groningen is speciaal gericht op alle studenten die studeren en wonen in en rondom Groningen. Onze scriptiebegeleiders worden zeer streng gescreend. Zo garanderen we dat je de beste hulp krijgt. Worstel niet langer alleen met je scriptie of onderzoek.

Huur een begeleider van Scriptium in voor persoonlijke en professionele begeleiding bij alle aspecten van het studeren. Wij hebben altijd geschikte begeleiders voor je klaar staan en zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Wie helpt jou met je scriptie?

 
“Door mijn multidisciplinaire achtergrond kan ik jou helpen om je onderzoek naar een hoger niveau te tillen, waarbij je zelf ook meer zelfvertrouwen ontwikkeld in het proces.”
"Het zoeken naar informatie is voor mij een tweede natuur. Daarom help ik graag bij bronnenonderzoek en het aanscherpen van onderzoeksvragen. Academisch schrijven heeft mijn bijzondere interesse. Mijn specialiteiten zijn kunst- en cultuurwetenschappen, geschiedenis, taal en muziek."
"Ik ben afgestudeerd econometrist (drs), filosoof (drs) en economisch socioloog (drs). Daarnaast heb ik een eerstegraads bevoegdheid economie en statistiek."
“Ik help jou om je zo helder en vlot mogelijk uit te drukken én tegelijk ook een degelijk onderbouwde, goed gestructureerde tekst af te leveren. We gaan samen op zoek naar de essentie, naar de juiste woorden en zinnen om van jouw werk een project te maken waar je trots op kan zijn.”

Onze pluspunten

 

Wij bieden ook

 

Scriptiebegeleiding bij Scriptium – wat houdt dat in?

 

Het mooie aan onze scriptiebegeleiding in Groningen is dat je zelf bepaalt hoe de begeleiding vorm krijgt. Zodra je ons een verzoek stuurt, koppelen we je binnen 48 uur aan een geschikte begeleider. Je voert een vrijblijvend gesprek om te bepalen hoe de begeleiding er precies uit gaat zien. Daarbij bepaal je zelf waar in Groningen de begeleiding plaatsvindt. Je kunt ook voor online begeleiding kiezen. Dat is voor studenten makkelijker en goedkoper.

Je kiest zelf hoe vaak je met de begeleider afspreekt en welke onderwerpen behandeld worden. Misschien heb je problemen met de opzet van je onderzoek en wil je deze graag met een begeleider bespreken. Met onze hulp zul je een uitstekend voorstel schrijven. Mogelijk wil je aan het eind van de rit samen met een begeleider je werk doorspreken, en bekijken waar het verfijnd en aangepast kan worden. Het is allemaal mogelijk met de scriptiebegeleiding van Scriptium.

Wat vinden anderen van Scriptium?

 

Ben je op zoek naar scriptiebegeleiding en studeer je in Groningen? De professionele begeleiders van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij je masterscriptie geschiedenis, of extra ondersteuning wil bij je scriptie voor hbo bedrijfskunde. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Bijles scriptie review

Statistiek- en SPSS-hulp nodig?

 

Bij Scriptium kun je ook statistiekbegeleiding in Groningen krijgen. Het statistiekdeel van je scriptie is tijdrovend en secuur werk. Na het verzamelen van de gegevens dien je deze op correcte wijze met SPSS of een ander programma te verwerken. We kunnen ons goed voorstellen dat je daar graag hulp bij wilt. Zeker als je niet per se wiskundig onderlegd bent, of geen voorkennis hebt van statistiek. Onze statistiekbegeleiders ondergaan een zeer strenge selectieprocedure. Zij zijn geweldige experts in hun vakgebied. De begeleidingsdienst is 7 dagen per week online beschikbaar.

Je bronnen laten controleren?

 

Eén van de lastigste onderdelen van een scriptie is het correct opstellen van bronnen. De bronnen in je scriptie dienen aan academische richtlijnen te voldoen. Bij Scriptium kun je al binnen 24 uur je bronnen laten controleren. Of je nu MLA, APA of een andere verwijzingsstijl hanteert, wij hebben altijd een geschikte expert. De bronnenlijst en vermeldingen in de tekst worden nagelopen op correctheid en toepassing van de regels. Zo weet je zeker dat je bronnen aan alle eisen voldoen en dat je scriptie niet afgekeurd wordt op plagiaat of valsheid in geschrifte.

Scriptie af? Laat het nakijken!

 

Heb je je scriptie al af? Dan is het inhuren van scriptiebegeleiding in Groningen niet nodig. Je kunt dan wel bij Scriptium voor een laatste check gaan. We bieden namelijk een controle op taal, structuur en inhoud. We kunnen jouw voltooide scriptie nakijken volgens je persoonlijke eisen. Misschien wil je dat we de scriptie nog snel nakijken op taal- en spelfouten. Dat kan al binnen 20 uur. Overweeg ook onze uitgebreide check op structuur en inhoud. Een specialist uit jouw vakgebied voorziet je scriptie dan van diepgaande feedback op de opbouw en inhoud. Zo haal je het hoogst mogelijke cijfer voor je werk.

Bijles en studiebegeleiding

 

Als aanvulling op onze begeleiding in Groningen, bieden we ook bijles en studiebegeleiding aan studenten in het hoger onderwijs. Het gaat dan om vakgerichte lessen voor een specifiek vak of algemene hulp bij je studie. Een begeleider komt bijvoorbeeld de stof met je doornemen of bereidt je intensief voor op je tentamen. Daarnaast is het mogelijk een begeleider in te huren voor algemene planning en motivatie.

Vul het onderstaande formulier in en vraag direct een scriptiebegeleider aan. We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een begeleider die we specifiek voor jou selecteren. Daarna volgt een gratis intake met de begeleider.

    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="84260"]