Scriptiebegeleiding in Nederland

 

Scriptiebureau Scriptium biedt scriptiebegeleiding in heel Nederland, scriptiebegeleiding Amsterdam is toegespitst op studerenden aan hogere onderwijsinstellingen in Amsterdam. Tijdens het lange en veeleisende scriptieproces is het wenselijk om begeleiding te krijgen van een ervaren scriptiebegeleider. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om met een begeleider in de beginfase van het proces een uur samen af te spreken om de eerste onderzoeksopzet door te spreken. De scriptiebegeleider kan dan tips geven en samen bewerkstellig je een zo goed mogelijk begin van het schrijf- en onderzoekproces. Daarnaast is het mogelijk om een scriptiebegeleider langer in te huren. Het is eigenlijk maar net waar je behoefte aan hebt! Elk persoonlijk verzoek om scriptiebegeleiding wordt beantwoord met geschikte scriptiebegeleider.

Scriptiebegeleiding Amsterdam: de stad

 

Onze hoofdstad is de meest bruisende stad van Nederland. Door de aanwezigheid van dertien (!) hogescholen en twee universiteiten is de studentpopulatie enorm. Amsterdam is the place to be voor studeren, wonen en werken vanwege het internationale karakter van de stad. Verschillende grote internationale instanties en coöperaties hebben vestigingen in Amsterdam en zijn altijd actief op zoek naar ambitieuze studenten die stage wensen te lopen of die werkervaring wensen op te doen. Onze hoofdstad biedt altijd wel een leuke activiteit. Natuurlijk is het stadscentrum een gigantische toeristische trekpleister en toerisme biedt vele mogelijkheden op het gebied van werk voor studenten die een bijbaan zoeken.

Scriptiebegeleiding Amsterdam: VU

 

Sinds de oprichting in 1880 werkt de VU vanuit drie kernovertuigingen: verantwoordelijkheid, openheid en persoonlijkheid. De vrije benadering van onderwijs van de universiteit was, zeker in de 19de eeuw, uniek. Het onderwijsaanbod in Europa kent vandaag de dag meer vrije universiteiten, maar de vrije identiteit van VU Amsterdam blijft typerend. Voor studenten aan de VU betekent vrijheid verantwoordelijkheid. In de praktijk betekent dit dat de VU studenten, medewerkers, partners en promovendi stimuleert om buiten de bestaande kaders te denken en verder te gaan dan enkel de eigen ambitie, het eigen gewin en de eigen situatie. Bij Scriptium zijn begeleiders in dienst die scriptiebegeleiding kunnen verzorgen op en rondom de campus van de VU als dat gewenst wordt.

scriptiebegeleiding amsterdam - icoon 1

Scriptiebegeleiding Amsterdam: UVA

 

Omdat de UVA in 1632 is opgericht, is het één van de oudste universiteiten van ons land. De studentenpopulatie van circa 31.000 maakt ook dat de universiteit één van de grootste van Nederland is. Als laatste is de UVA één van de compleetste onderwijsinstellingen, omdat de universiteit vrijwel elke bestaande opleiding aanbiedt. De UVA heeft in de loop van jaren sterke banden gesmeed met andere onderwijsinstellingen en grote coöperaties in Europa. Een student aan de UVA kan dus in contact komen met de meest vooruitstrevende bedrijven en wetenschappers die onze wereld te bieden heeft.

Scriptiebegeleiding Amsterdam: HvA

 

De Hogeschool van Amsterdam profileert zich als een stedelijk hogeschool die midden in de gemeenschap staat. De studenten van de HvA worden gestimuleerd om zich hard te maken voor hulpbehoevenden in de nabije omgeving en in de praktijk levert dit verschillende hulpverleningsprojecten georganiseerd door studenten op. Studenten van de HvA zijn bijvoorbeeld momenteel bezig met een project dat het gevoel van eenzaamheid onder ouderen moet verlagen. Onderwijstechnisch verzorgt de HvA hbo-opleidingen in twaalf richtingen: er is voor ieder wat wils dus!

scriptiebegeleiding amsterdam - icoon 3

Scriptiebegeleiding Amsterdam: TIO Amsterdam

 

Het TIO-hogescholengemeenschap heeft zich gespecialiseerd in opleidingen met betrekking tot eventmanagement, businessmanagement, toerisme en E-commerce. De TIO heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. Bij Scriptium zijn scriptiebegeleiders in dienst die zich gespecialiseerd hebben in het verzorgen van scriptiebegeleiding aan studenten die hbo-opleidingen volgen met betrekking tot toerisme en hotelmanagement. Deze begeleiders zijn zeer geschikt voor studenten van een TIO-vestiging.

scriptiebegeleiding amsterdam - icoon 4

Scriptiebegeleiding Amsterdam: Inter College

 

Inter College Amsterdam biedt opleidingen op hbo-niveau met betrekking tot business en marketing. De hogeschool werkt vanuit de kernwaarden talent en daadkracht. Studenten worden dus gestimuleerd daad bij woord te voegen en hun persoonlijke talenten toe te passen en zichzelf optimaal te ontwikkelen. Scripties voor Inter College Amsterdam worden vaak geschreven in opdracht van een derde partij, zoals een (stage)bedrijf of een instantie. Bij Scriptium zijn begeleiders in dienst die kennis hebben van de verschillen tussen een scriptie die is geschreven in opdracht van een onderwijsinstelling en een scriptie die is geschreven in opdracht van een externe partij.

scriptiebegeleiding amsterdam - icoon 5

Wil je graag scriptiebegeleiding in of rondom Amsterdam? Neem dan contact met ons op via het onderstaand contactformulier en vertel ons waar je precies naar op zoek bent. Een medewerker van Scriptium zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen en je hulpvraag doorspreken.