De beste scriptiebegeleiding in Amsterdam

 

Kom je maar niet door je scriptie heen, of heb je moeite met bepaalde onderdelen ervan? Scriptium biedt scriptiebegeleiding aan alle studenten die een opleiding in Amsterdam volgen. Tijdens het lange en veeleisende scriptieproces is het wenselijk om begeleiding te krijgen van een ervaren scriptiebegeleider.

Bij Scriptium heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om in de beginfase van de scriptie een uur af te spreken met een begeleider om de onderzoeksopzet door te spreken. De scriptiebegeleider kan dan goede tips en adviezen geven. Samen zorgen jullie voor een zo goed mogelijk begin van het onderzoekproces. Het is ook mogelijk om een scriptiebegeleider voor langere tijd in te huren. Eigenlijk is het maar net waar je behoefte aan hebt. We hebben voor elk verzoek een geschikte begeleider beschikbaar.

Wie helpt jou met je scriptie?

 
"Afgelopen jaren werkte ik als marketing- en onderzoeksdocent op een hogeschool en dat deed ik met veel plezier. (Jonge) mensen begeleiden bij hun professionele en persoonlijke groei doe ik namelijk graag!"
"Als scriptiebegeleider heb ik al veel studenten op weg geholpen. Ik kan onder meer helpen met vlekkeloos Nederlands schrijven en het bijspijkeren van onderzoeks- en schrijfvaardigheden."
“Als voormalig docente aan de Erasmus Universiteit kan ik jou helpen met elke juridische tekst of jouw scriptie voor een rechtenstudie als Rechtsgeleerdheid of hbo-rechten.”
"Tijdens mijn PhD en in latere banen heb ik statistiekles en begeleiding mogen geven en dat vind ik fantastisch! Ik help je graag met je statistiekvakken en je scriptie/these (in SPSS of R)."

Scriptiebegeleiding Amsterdam - de stad

 

Onze hoofdstad is de meest bruisende stad van Nederland. Door de aanwezigheid van maar liefst dertien hogescholen en twee universiteiten is de studentpopulatie enorm. Amsterdam is the place to be voor studeren, wonen en werken, vanwege het internationale karakter van de stad.

Verschillende grote instanties en coöperaties hebben vestigingen in Amsterdam. Zij zijn altijd actief op zoek naar ambitieuze studenten die stage willen lopen of werkervaring willen opdoen. Amsterdam biedt ook altijd wel een leuke activiteit. Natuurlijk is het centrum een grote toeristische trekpleister. Toerisme biedt dan ook veel mogelijkheden voor studenten die een bijbaan zoeken.

Wat vinden anderen van Scriptium?

 

Ben je op zoek naar scriptiebegeleiding in Amsterdam? De professionele begeleiders van Scriptium staan voor je klaar. Of het nu gaat om hulp bij het schrijven van het theoretisch kader, of om ondersteuning bij het uitvoeren van statistische analyses. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Bijles scriptie review

Tarieven scriptiebegeleiding

 
[wpt id="1498"]

Scriptiebegeleiding voor studenten Amsterdam - VU

 

Sinds de oprichting in 1880 werkt de VU vanuit drie kernovertuigingen: verantwoordelijkheid, openheid en persoonlijkheid. De vrije benadering van onderwijs van de universiteit was, zeker in de 19de eeuw, uniek. Het onderwijs in Europa kent vandaag de dag meer vrije universiteiten. Maar de vrije identiteit van VU Amsterdam blijft typerend. Voor studenten aan de VU betekent vrijheid ook verantwoordelijkheid. In de praktijk betekent dit dat de VU studenten stimuleert om buiten de bestaande kaders te denken en verder te gaan dan alleen de eigen ambitie en het eigen gewin. Bij Scriptium kunnen we deze waarden zeker onderschrijven. We hebben begeleiders in dienst die begeleiding kunnen verzorgen op en rondom de campus van de VU, wanneer je dat wenst.

Scriptiebegeleiding Amsterdam - UvA

 

Omdat de UvA in 1632 is opgericht, is het één van de oudste universiteiten van ons land. De studentenpopulatie van circa 31.000 maakt ook dat de universiteit één van de grootste van Nederland is. Daarnaast is de UvA één van de compleetste onderwijsinstellingen. De universiteit biedt vrijwel elke bestaande opleiding aan. De UvA heeft in de loop van jaren sterke banden gesmeed met andere onderwijsinstellingen en grote coöperaties in Europa. Een student aan de UvA kan dus in contact komen met de meest vooruitstrevende bedrijven en wetenschappers. Wetenschap en onderzoek is ook wat ons bij Scriptium drijft. Daarom hebben wij de beste begeleiders in hun vakgebied voor jou beschikbaar.

scriptiebegeleiding amsterdam - icoon 1

Scriptiebegeleiding Amsterdam - HvA

 

De Hogeschool van Amsterdam profileert zich als een stedelijke hogeschool die midden in de gemeenschap staat. De studenten van de HvA worden gestimuleerd om zich hard te maken voor hulpbehoevenden in de nabije omgeving. In de praktijk levert dit verschillende projecten op die georganiseerd worden door studenten. Onderwijstechnisch verzorgt de HvA hbo-opleidingen in twaalf richtingen. Er is voor ieder wat wils dus. Ook Scriptium heeft een gevarieerd aanbod van scriptiebegeleiders. Voor elk vakgebied is er wel een expert te vinden die jou van dienst kan zijn.

Scriptiebegeleiding Amsterdam - TIO Amsterdam

 

De TIO-hogescholengemeenschap heeft zich gespecialiseerd in opleidingen met betrekking tot eventmanagement, businessmanagement, toerisme en E-commerce. De TIO heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. Bij Scriptium zijn scriptiebegeleiders beschikbaar die zich bekwaamd hebben in begeleiding aan hbo-studenten toerisme en hotelmanagement. Deze begeleiders zijn zeer geschikt voor studenten van een TIO-vestiging.

scriptiebegeleiding amsterdam - icoon 3

Scriptiebegeleiding Amsterdam - Inter College

 

Inter College Amsterdam biedt opleidingen op hbo-niveau in business en marketing. De hogeschool werkt vanuit de kernwaarden talent en daadkracht. Studenten worden dus gestimuleerd hun persoonlijke talenten toe te passen en zichzelf optimaal te ontwikkelen. Scripties voor Inter College Amsterdam worden vaak geschreven in opdracht van een derde partij, zoals een stagebedrijf. Bij Scriptium zijn begeleiders beschikbaar die veel kennis hebben van een scriptie die geschreven is in opdracht van een externe partij.

Veelgestelde vragen over begeleiding

 

Het is heel eenvoudig om een persoonlijke (scriptie)begeleider aan te vragen! Om je te kunnen koppelen aan de juiste begeleider, hebben we zoveel mogelijk relevante informatie nodig over wat je zoekt en over je scriptie. Als je het contactformulier invult, stuur je ons automatisch alle informatie die we nodig hebben. Je krijgt dan van ons een bevestiging via de mail. Voordat je het weet ben je gekoppeld!

Meestal koppelen we studenten al binnen 3 uur aan een geschikte begeleider. Een en ander is afhankelijk van hoe specifiek je onderwerp is, hoe druk het is en de beschikbaarheid van onze begeleiders. In ieder geval duurt het koppelen nooit langer dan 48 uur.

Voor scriptiebegeleiding via online middelen betaal je € 54,95 voor de eerste twee uur, € 51,95 voor het derde tot en met het achtste uur, en € 47,95 voor alle uren boven de 8. Voor scriptiebegeleiding op locatie geldt een toeslag van € 12,95 per uur.

Aan het eind van elke maand waarin je begeleidingsuren gehad hebt, krijg je een digitale factuur. Deze bestaat uit een betaallink die je eenvoudig kunt betalen. Je betaalt overigens alleen voor de uren begeleiding die je ook echt gehad hebt, ongeacht het aantal uren dat vermeld was in je offerte.

Nee, zeker niet. Bij Scriptium werken we niet met vaste uurpakketten. Dat betekent dat je een scriptiebegeleider kunt aanvragen en daarna zelf mag bepalen wanneer en hoe vaak je die inschakelt. Je betaalt uiteindelijk alleen voor de uren begeleiding die je daadwerkelijk gehad hebt.

Dat mag zeker. Je kunt op onze website de profielen van de begeleiders zien. Een groot deel van de begeleiders staat echter niet vermeld. Om er zeker van te zijn dat je begeleiding ontvangt van de juiste begeleider, kun je Scriptium het beste voor je laten kiezen.

Dat kan zeker. Tegenwoordig hebben veel opleidingen geen scriptie, maar een andere vorm van afstuderen. Het kan dan gaan om een portfolio, moduleopdracht, stageverslag of essay. In alle gevallen is de scriptiebegeleiding van Scriptium geschikt.

Vul het onderstaande formulier in en vraag direct een scriptiebegeleider aan. We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een begeleider die we specifiek voor jou selecteren. Daarna volgt een gratis intake met de begeleider.

    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="81977"]