Click Fraud Protection

Wie helpt je? Onze scriptie- en statistiekbegeleiders

 

 

Focus op kwaliteit. Wij hechten aan de kwaliteit van de scriptie- en statistiekbegeleiding. Daarom worden onze begeleiders altijd zorgvuldig gescreend. Zij worden pas op basis van een geschikt CV, didactische vaardigheden en excellente taalkennis aangenomen.

 

Begeleiding op maat. Het team van Scriptium bestaat uit ongeveer zestig ervaren begeleiders. Je wordt gekoppeld aan de begeleider die het beste aansluit bij jouw vakgebied en studie. Of kies er hieronder zelf eentje uit.

 

Persoonlijk. Onze begeleiding is altijd persoonlijk, of je nu kiest voor online begeleiding via digitale middelen of juist begeleiding op locatie. Stuur ons een e-mail om te vragen of de begeleider van jouw keuze toevallig ook in buurt woont.

Scriptiebegeleider Mique

Expertise: Sociale Geografie & Planologie

“Mijn uiteenlopende binnen- en buitenlandse ervaring en opleiding in Sociale Geografie en Planologie maken mij breed inzetbaar.”

Lees meer over Mique

Ik heb Sociale Geografie en Planologie in Utrecht gestudeerd, met als groot bijvak Verkeers- en vervoerskunde in Delft. Vandaar een 15-jarige carrière in de transportsector (werkgeverorganisatie in het wegvervoer en verkeersingenieursbureau).

Tijdens de daaropvolgende periode in het buitenland heb ik tal van activiteiten ondernomen op het gebied van onderwijs en de Nederlandse taal; geven van bijles en vervangende lessen op school (waaronder geografie en Nederlands), kopij schrijven en vertalen en redigeren van juridische artikelen voor een grote Nederlandse uitgever.

Scriptiebegeleider Erica

Expertise: Engelse taal & Cultuur – Master Redacteur-Editor

“Liefde voor taal, dat is een rode draad door mijn werkzame leven. Ik studeerde Engelse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.”

Lees meer over Erica

vlag gb scriptium 1

Liefde voor taal, dat is een rode draad door mijn werkzame leven. Ik studeerde Engelse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, en stond daarna een paar jaar voor de klas als docent zakelijk Engels aan HEAO en universiteit. Ik ging terug naar de collegebanken voor een Mastersopleiding: de Master Redacteur-Editor. Een aantal jaar werkte ik als fondsredacteur bij een uitgeverij, om vervolgens een eigen tekstbureau te beginnen. Dagelijks houd ik me bezig met schrijfbegeleiding, schrijfcursussen, vertaling en redactie.

Scriptiebegeleider Klarinda

Expertise: Journalistiek & Communicatie

“Ik zorg dat jouw scriptie een duidelijke structuur, ijzersterke inhoud en toegankelijk en professioneel taalgebruik heeft na mijn correctie.”

Lees meer over Klarinda

Met een scriptie of onderzoeksrapport wil je de beoordelaar ervan overtuigen dat je alle gevraagde competenties in je opleiding hebt ontwikkeld. Een duidelijke structuur, ijzersterke inhoud en toegankelijk taalgebruik helpen daarbij. Met tips, adviezen en suggesties zorg ik dat jij dit zichtbaar kan maken. Met mijn kennis van de Nederlandse spelling- en grammaticaregels maak ik jouw tekst taalkundig perfect.

Scriptiebegeleider Henk

Expertise: MBA & Bedrijfskunde/Marketing

“Als een doorgewinterde professional in de business wereld kan ik je in het Nederlands en Engels uitstekend helpen met alle teksten zoals business proposals, strategy plans & RFP’s.”

Lees meer over Henk

vlag gb scriptium 1

I am a seasoned professional, having worked for, and managing, quite a few innovative companies, operating mainly in the IT and (science) publishing fields. Throughout my career I strived to improve the know-how of my employees, my colleagues and my business associates. I feel that an organisation, wishing to attain and exceed the set business goals, can do nothing better than to continuously invest in enhancing the skills & know-how of its employees. I am a native Dutchman and I have worked in the Netherlands, the UK, the USA, the Middle-East and Asia, which helped integrating global business practices into my daily work.  Educated to a MBA level and having the knack to quickly absorb new languages, editing has turned into something more than just a regular part of my business life. It became a true passion! I have edited numerous scientific and professional manuscripts, promotional material, business proposals, bridgehead strategy plans, M&A documents, sales & marketing plans, RFP’s and related items.

Scriptiebegeleider Remy

Expertise: Geschiedenis

“Als docent geschiedenis en maatschappijleer, en dankzij mijn vlotte pen, kan ik elke student op alle niveaus helpen.”

Lees meer over Remy

Ik ben afgestudeerd als historicus aan de Universiteit Utrecht. Ik heb gewerkt als redacteur bij verschillende tijdschriften en als docent geschiedenis en maatschappijleer in het voortgezet onderwijs. Ik ben analytisch en heb een vlotte pen. Als scriptiebegeleider en corrector heb ik veel studenten op weg geholpen. Ik kan onder meer helpen met vlekkeloos Nederlands schrijven, overzicht bewaken over je onderwerp en het proces en het bijspijkeren van onderzoeks- en schrijfvaardigheden.

Scriptiebegeleider Nienke

Expertise: Rechtsgeleerdheid

“Als voormalig docente aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam kan ik jou helpen met elke juridische tekst of jouw scriptie voor een rechtenstudie als Rechtsgeleerdheid of hbo-rechten.”

Lees meer over Nienke

Ik ben zeer ervaren in het corrigeren van Nederlandstalige teksten. Ik heb me naast mijn functie als docent aan de Erasmus universiteit Rotterdam ontwikkeld als tekstcorrector voor juridische tijdschriftartikelen, boeken en overige publicaties. Je kunt bij me terecht met alle juridische teksten & vraagstukken, maar ik ben ook goed onderlegd in andere tekstsoorten.

Scriptiebegeleider Maaike

Expertise: Journalistiek & Nederlandse taal

“Ik schrijf al m’n hele leven lang, taal en ik zijn onafscheidelijk. Ik help je graag!”

Lees meer over Maaike

Ik ben goed in taal, tekst, correcties, zinsconstructies, (sollicitatie)brieven (en adviezen), verslagen, scripties, (kranten)artikelen – inkorten, inkorten, inkorten – analyseren, opbouw en vormgeving en allerlei andere tekst(vrag)en. Ik schrijf al m’n hele leven lang, taal en ik zijn onafscheidelijk. Ik help je graag, net als al die anderen trouwens. Ga dus gewoon op je gevoel af. Of laat Scriptium voor je kiezen. Hoe dan ook: maak er wat moois van!

Scriptiebegeleider Denise

Expertise: Rechten & Bedrijfsrecht

“Ik ben een all-round begeleider als het gaat om rechtenstudies, met een specialisatie in bedrijfsrecht, aansprakelijkheidsrecht & verbintenissenrecht.”

Lees meer over Denise

Ik heb Rechten gestudeerd op de Hogeschool Inholland en op de Tilburg Universiteit. Tevens volg ik op dit moment een masterprogramma Bedrijfsrecht om mijn kennis verder te actualiseren.

Zelf ben ik werkzaam als jurist bij een groot netbeheerdersbedrijf in Rotterdam, ik houd mij daar voornamelijk bezig met het aansprakelijkheidsrecht. Voorheen heb ik als jurist algemeen verbintenissenrecht bij een rechtsbijstandsverzekeraar gewerkt en als medewerker Ondernemingsrecht bij een advocatenkantoor/notariaat.

Daarnaast heb ik als gastdocent verschillende lessen gegeven op Hogeschool Inholland waardoor ik mijn kennis en ervaring zo goed mogelijk kan toepassen als scriptiebegeleider, bijlesgever en tentamentrainer.

Statistiekbegeleider Esther M.

Expertise: Beleid- en Organisatiewetenschappen & Psychologie

“Mijn expertise ligt bij statistiek en scripties in het algemeen. Ik kan je helpen met al je statistiekperikelen na een researchmaster aan de UvT.”

Lees meer over Esther M.

Mijn naam is Esther en ik kijk ernaar uit jullie te helpen met al je statistiek perikelen. Ik heb zelf de opleidingen beleid- en organisatiewetenschappen en psychologie gedaan aan de UvT en afgesloten met een researchmaster. Daarna ben ik werkzaam geweest in het wetenschappelijk onderzoek en heb dus veel statistiek (en spss) ervaring, alsmede ervaring met het schrijven van scripties en wetenschappelijke artikelen. Ik ben verder goed in plannen, overzicht houden en structuur aanbrengen in je scriptie. Wie weet tot binnenkort!

APA-specialiste Miranda

Expertise: Actuele APA-regelgeving en -toepassing

“Ik ben afgestudeerd in Bedrijfscommunicatie Letteren en zie uitdagingen in ingewikkelde APA-richtlijnen en vastgelopen afstudeeronderzoeken.”

Lees meer over Miranda

Ik zet met enthousiaste nauwkeurigheid de puntjes voor je op de i, wil een goed woordje voor je doen en breng graag orde aan in chaos. Met een brede achtergrond en interesse in onder andere communicatie, tuinbouw, onderwijs, zorg en welzijn ben ik van vele markten thuis. In ingewikkelde APA-richtlijnen en vastgelopen afstudeeronderzoeken zie ik een interessante uitdaging. Ik ben afgestudeerd in Bedrijfscommunicatie Letteren en heb ruim ervaring als redacteur van bijvoorbeeld relatiemagazines, webteksten en leermiddelen voor het basisonderwijs. Zoek je een vriendelijke, klantgerichte corrector met oog voor zelfs de kleinste lettertjes, dan ben ik je met veel plezier van dienst.

Scriptiebegeleider Heleen

Expertise: Journalistiek & Criminologie

“Ik heb een optimistisch en analytisch karakter, waardoor ik als coach en motivator graag met studenten aan de slag ga.”

Lees meer over Heleen

Door mijn werk als schrijvende journalist heb ik een extra zintuig als het gaat om lopende teksten en samenhangende verhalen. Ik heb daarnaast een optimistisch en analytisch karakter, waardoor ik als coach en motivator graag met studenten aan de slag ga. Ik kan de helpende hand bieden om zowel de onderzoeksopzet en de opbouw, als de inhoud naar een hoger niveau te tillen.

Scriptiebegeleider Rianne

Expertise: Nederlandse Taal & Cultuur

“De Nederlandse taal is mijn lust en mijn leven. Al heel wat jaren sta ik bevlogen voor de klas als docent Nederlands en communicatie.”

Lees meer over Rianne

De Nederlandse taal is rijk. Je kunt ermee spelen, emoties mee onder woorden brengen, teksten mee maken waar je anderen mee kunt raken. Maar ook teksten waarmee je helder informatie kunt uitwisselen, zonder onnodig interessant te doen of dure taal te gebruiken.

Heldere taal dat is vaak nog niet zo simpel. Olivier B. Bommel geeft misschien wel het best de kern weer van een goed geschreven tekst: “Als u begrijpt wat ik bedoel.” Je kunt een geweldige boodschap te vertellen hebben, maar als de lezer niet begrijpt wat er bedoeld wordt, dan kun je net zo goed niets schrijven. Vraag je bij iedere zin, iedere alinea,  ieder hoofdstuk af of wat je schrijft wel bijdraagt aan wat je wilt vertellen. Zorg voor een goede structuur. Langer is zeker niet altijd beter!

Schrijf vooral objectief, logisch, zorgvuldig en precies. Realiseer je dat de spellingscheck van Word niet alles weet. Hoe serieus word je genomen als je een inhoudelijk sterk stuk hebt geschreven, maar de zinnen niet goed lopen en veel taalfouten bevatten?

Ik ben zeer breed geïnteresseerd. Door mijn werk voor Scriptium krijg ik de kans om te over de meest uiteenlopende onderwerpen interessante teksten te lezen.

Met mijn perfectionistische karakter zie ik het als sport om alle taal- en spellingfouten op te sporen en door mijn advies jouw scriptie of andere tekst naar een hoger niveau te tillen. Uiteraard let ik ook op de toonzetting, woordkeus, structuur, opbouw, samenhang en lay-outkenmerken.

Voor jou zet ik de puntjes graag op de i.

Scriptiebegeleider Stef

Expertise: Meertaligheid & Taalverwerving

“Mijn kracht zit in mijn veelzijdigheid: van offertes voor het Ministerie van Sociale Zaken tot aan een scriptie Verpleegkunde of Communicatie, het is geen probleem!”

Lees meer over Stef

Hoi! Een masterstudent Meertaligheid en Taalverwerving staat voor je klaar. Mijn kracht zit in mijn veelzijdigheid: van offertes voor het Ministerie van Sociale Zaken tot aan een scriptie Verpleegkunde of Communicatie, ik heb het allemaal voorbij zien komen. Als neerlandicus zorg ik ervoor dat elk laatste puntje voor jou op de i wordt gezet en als structuurliefhebber maak ik ook nog even je APA en literatuurlijst in orde. Voor scriptiebegeleiding ben ik natuurlijk ook bereikbaar. Wie weet tot snel!

Scriptiebegeleider Thomas

Expertise: Rechten & Geesteswetenschappen

“Ik heb twee masters en een analytisch en academisch karakter. Ik kan je helpt met gestructureerd schrijven in het Nederlands en het Engels.”

Lees meer over Thomas

Tijdens mijn tweede master vertelde de professor mij dat “to be a professor you need to think like a professor”. Dat lukte verbazingwekkend goed, en binnen no-time was het de professor die vragen pareerde met “look at Thomas’ work”, “look at Thomas’ thesis”, en zelfs simpelweg “ask Thomas”. Mijn focus ligt op begeleiding bij het gestructureerd schrijven van scripties voor rechten en geesteswetenschappen, zowel in het Engels als in het Nederlands. Just ask Thomas.

Scriptiebegeleider Bastiaan

Expertise: Psychologie & Cognitieve Neurowetenschappen

“Als gepromoveerd psychologisch onderzoeker beschik ik over uitgebreide ervaring met het opstellen en uitvoeren van gedegen onderzoek, en met het redigeren van academische stukken.”

Lees meer over Bastiaan

Tijdens de stage van zijn onderzoeksmaster cognitieve neurowetenschappen ontdekte ik mijn voorliefde voor de wetenschap. Na het publiceren van het onderzoek dat uit die stage resulteerde, en het meewerken aan andere publicaties daaromtrent, besloot ik dat promoveren mij op het lijf was geschreven. In het kader van mijn promotieonderzoek binnen de cognitieve psychologie publiceerde ik onderzoek in hoogwaardige internationale tijdschriften en begeleidde ik met succes studenten bij het schrijven van hun bachelor- of masterscriptie. Naast onderzoek en scriptiebegeleiding heb ik veel ervaring opgedaan met het geven van universitair onderwijs en het beoordelen van studentenopdrachten. Ik heb al vele publicaties achter mijn naam.

Statistiekbegeleider Mirjam

Expertise: Statistiek, SPSS & Atlas.ti

“Ik word blij van SPSS, cijfers en statistiek. Als docent zorg ik dat ook jij gaat begrijpen wat je doet (en waarom!). Ik help bij statistiek en de hele scriptie.”

Lees meer over Mirjam

Ik heb jarenlange ervaring met het begeleiden van studenten en het ontwikkelen van educatief materiaal op het gebied van marketing- en businessopleidingen. Dit heb ik onder andere gedaan bij Thieme Meulenhoff, Pearson Education Kotler en het vakblad CLOU. Nadat ik meewerkte aan de publicatie van het boek ‘marktonderzoek’, ben ik begonnen als begeleider bij Scriptium. Ik geef excellente begeleiding voor studenten die business- of marketingopleidingen doen en ben bovendien een SPSS- en statistiekexpert.

Scriptiebegeleider José

Expertise: Psychologie & ICT/management

“Ik sta klaar om je te helpen als corrector en/of scriptiebegeleider met alle problemen die ontstaan bij het scriptieproces.”

Lees meer over José

 

Ik ben afgestudeerd psychologe met ruime ervaring in ICT/(project)management. Ik heb een brede interesse en biedt mijn scherpe blik en tekstuele vaardigheden aan. Ik sta klaar om je te helpen als corrector en/of scriptiebegeleider.

Scriptiebegeleider Iris

Expertise: Sociale wetenschappen & ICT

“Graag bied ik de helpende hand als je vastloopt in je afstudeerscriptie op MBO, HBO of WO.”

Lees meer over Iris

Specialismen:

  • taal, grammatica en spelling van Nederlands, Engels, Frans en Duits
  • scriptiebegeleiding en scriptiecorrectie
  • onderzoeksmethoden
  • bijles aan en begeleiding van scholieren (VO), ook met dyslexie
  • huiswerkbegeleiding
  • geduldig en pedagogisch goed onderlegd

Al een leven lang ben ik geboeid door taal en ‘leren leren’. Na een universitaire opleiding sociale wetenschappen heb ik jarenlang in de ICT en zakelijke dienstverlening gewerkt. Daarnaast heb ik op een HBO lesgegeven in diverse vakken: o.a. in onderzoek doen, projectorganisatie, ethiek, reflectie en ben ik daar stage- en studieloopbaanbegeleider geweest.

Met twee opgroeiende kinderen en het spontaan af en toe bijles geven, groeide het idee om hiermee professioneel verder te gaan. Dit doe ik nu sinds zomer 2019 en nog geen moment spijt gehad van deze keuze!

Graag bied ik de helpende hand als je vastloopt in je afstudeerscriptie op MBO, HBO of WO en ben ik beschikbaar voor bijles in de talen op alle niveaus. 

Scriptiebegeleider Hester

Expertise: Communicatie- & Informatiewetenschappen

“Ik kan door mijn ervaring met het schrijven van scripties en mijn taalgevoel je scriptie een boost geven. Als je door de statistiek-bomen het bos niet meer ziet, kun je ook bij mij terecht!”

Lees meer over Hester

Ik heb Communicatie-en Informatiewetenschappen gestudeerd aan Tilburg University. Daarna heb ik de Masteropleiding Communication Design behaald. Hierdoor heb ik veel kennis van academisch schrijven en een brede achtergrond in Statistiek en SPSS. Door mijn analytisch denkvermogen kan ik hele brede onderwerpen specifieker en behapbaar maken, wat voor je scriptie erg belangrijk is. Ik schrijf teksten voor Psyblog, Trainersblog en Sprekersblog. Een voorbeeld kun je zien op deze site. Ik kijk je scriptie of verslag graag na op taal, rode draad, structuur en inhoud. Daarnaast biedt ik scriptiebegeleiding en begeleiding statistiek en SPSS.

Scriptiebegeleider Esther S.

Expertise: Pedagogische Wetenschappen & Behavioural Science

“Mijn specialisaties zijn structuur en praktische tips. Ik heb jarenlange ervaring met studenten die kampen met stress, faalangst en depressie.”

Lees meer over Esther S.

Al jaren begeleid ik met plezier studenten van allerlei studies met hun scriptie en schoolopdrachten. Mijn specialiteiten zijn structuur en praktische tips. Ik kan iedere student helpen, ook studenten die erg zijn vastgelopen en kampen met bijvoorbeeld stress, faalangst of depressie. Vraag ook eens naar mijn scriptie-bootcamps! Tot hoors, Esther

Scriptiebegeleider July

Expertise: Onderwijswetenschappen & HRM

“Als opleidingskundige heb ik in verschillende organisaties gewerkt als trainer, adviseur en coach. Ik help je graag met je scriptie en vind het belangrijk jou goed te begeleiden met de opbouw en inhoud en je te motiveren.”

Lees meer over July

Na mijn afgeronde HBO studie aan de Lerarenopleiding heb ik Opleidingskunde aan de Universiteit Utrecht gestudeerd. Het begeleiden van leerlingen/studenten en volwassenen van a naar b is mijn passie en de rode draad in mijn werk. Van mij mag je verwachten dat ik me goed inleef in jouw vragen /problemen, snel een overzicht heb en de materie begrijp. Dat ik je help met die soms lastige hoofdstukindeling, met de formulering en de diepgang en een foutloze spelling. Kortom: met die belangrijke scriptie.

Scriptiebegeleider Emma

Expertise: Communicatiewetenschappen

“Ik doe interdisciplinair kwalitatief onderzoek naar communicatiestrategieën in verschillende contexten. En ik gebruik mijn expertise om jou te begeleiding bij je scriptie in het Nederlands of Engels.”

Lees meer over Emma

Ik heb een PhD in Communicatiewetenschappen (specialisatie: taalbeheersing en argumentatie), een BA in English Language and Culture en een duale MA in Discourse and Argumentation Studies. Ik ben universitair docent op het gebied ‘communicatie en taalbeheersing’ (Neerlandistiek, Faculteit Geesteswetenschappen) aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb ruime ervaring als begeleider, tutor, corrector en reviewer. Zelf doe ik interdisciplinair kwalitatief onderzoek naar communicatiestrategieën in verschillende contexten.

Scriptiebegeleider Leontien

Expertise: Marketing & Communicatie

“In mijn werk als marketing- en communicatieadviseur ben ik dagelijks met taal bezig, en ik heb zelf drie scripties geschreven voor mijn opleiding marketing & bedrijfskunde, dus ik kan me goed verplaatsen in jouw situatie.”

Lees meer over Leontien

In mijn werk als marketing- en communicatieadviseur ben ik dagelijks met taal bezig. Daarnaast heb ik zelf drie scripties geschreven voor mijn opleidingen marketing en bedrijfskunde, dus ik kan me goed verplaatsen in jouw situatie. Met deze kennis en ervaringen wil ik jou dan ook graag helpen. Laten we samen de puntjes op de i zetten, zodat jij hopelijk een mooi eindresultaat kan inleveren!

scriptie redigeren en corrigerenMeer dan 60 topbegeleiders uit alle vakgebieden

scriptie redigeren en corrigerenExperts in jouw vakgebied

scriptie redigeren en corrigerenPersoonlijk & op maat

scriptie redigeren en corrigerenAfgestudeerde academici en promovendi

scriptie redigeren en corrigerenErvaring in onderwijs en onderzoek

scriptie redigeren en corrigeren7 dagen per week, 365 dagen per jaar

Aantal geholpen studenten

 

Corrigeer mijn scriptie/thesis

Scriptium.nl