Scriptiebegeleiding van een scriptiebegeleider

 

In Nederland zijn alle onderwijsinstellingen verplicht aan een student een scriptiebegeleider toe te wijzen. Dit betekent dat jouw scriptieproces wordt begeleid door een docent of medewerker van je  school. Die is daartoe bevoegd en behoort enige affiniteit met het onderwerp van je scriptie te hebben. Sommige opleidingen geven de student de kans zelf een scriptiebegeleider voor te stellen. In de meeste gevallen krijg je er echter een toegewezen zonder dat je er inspraak in hebt. Dat neemt niet weg dat je bezwaar mag aantekenen tegen de keuze voor je begeleider.

In de praktijk komt het voor dat zich problemen voordoen in de begeleiding. Zo krijgen we bij Scriptium vaak studenten die een stroeve relatie met hun begeleider hebben. Een ander probleem is dat de schoolbegeleider te weinig of geen feedback geeft. Ook gebeurt het weleens dat de feedback die gegeven wordt, te vaag is. Als je hiermee te maken hebt, kun je scriptiebegeleiding bij Scriptium afnemen. Wij hebben sowieso 7 dagen per week en 365 per jaar een begeleider beschikbaar. 

Verwachtingen gesteld aan de scriptiebegeleider

 
scriptiebegeleider - afbeelding 3

Verwachtingen gesteld aan de student

 
Zoek je meer informatie over scriptiebegeleiding van Scriptium? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier!
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="81450"]