Click Fraud Protection

Scriptie schrijven in een Week – Schakel sublieme Hulp van Scriptium in 4.74/5 (31)

Haastige spoed is…

Studenten zijn experts als het gaat om uitstelgedrag. Een essay kan best de avond voor de inleverdatum geschreven worden, leren voor dat tentamen kan best beginnen op de ochtend zelf en een scriptie schrijven lukt best in een week. Een scriptie schrijven in een week? Kan dat? Wij van Scriptium raden het niet aan. Opleidingen aan hogere onderwijsinstellingen verbinden aan 1 ECT-punt 28 studieuren. Per opleiding verschilt het hoeveel ECT-punten je voor je scriptie krijgt, maar gemiddeld zijn dat er 10 voor een bachelorscriptie en 20 voor een masterscriptie. Respectievelijk zijn dat dus 280 en 560 uren. In een week zitten er maar 168 en dan moet je ergens tussendoor ook eten, slapen en af en toe rust nemen. Je scriptie schrijven in een week lijkt dus theoretisch gezien onmogelijk. Mocht je de uitdaging nu toch aan willen gaan, dan heeft Scriptium wellicht wat opties voor je.

 

Acute scriptiebegeleiding

Je scriptie schrijven in een week wordt nog moeilijker als je het allemaal alleen moet doen. Je wil natuurlijk niet extra tijd kwijt zijn aan het maken van een planning, het uitzoeken van je administratie en het bepalen van wat je wanneer en hoe gaat doen. Scriptium biedt scriptiebegeleiding per uur en kan een week lang een scriptiebegeleider naar jou toesturen die je helpt bij de spoedklus. De begeleider verblijft dan natuurlijk niet een week lang bij jou thuis, maar hij of zij kan wel enkele uren per dag helpen met alles op een rijtje zetten en de voortgang te beoordelen. Zo optimaliseer je samen met een scriptiespecialist je scriptieproces en zorg je dat het eindproduct zo kwalitatief mogelijk is.

 

Scriptie schrijven in een week – Nakijken op de korte termijn

Een scriptie schrijven in een week zorgt doorgaans niet voor de meest kwalitatieve scripties. Je hebt al nergens lang de tijd voor, laat staan dat je tijd over hebt om eigen werk nogmaals door te lezen en te controleren op taal, structuur en inhoud. Het is daarom een goed idee om je scriptie in te sturen naar Scriptium en het te laten nakijken op taal, structuur en/of inhoud. Een tekst van minder dan 5.000 woorden kan al binnen 20 uur worden nagekeken. Een tekst met meer woorden kijken we binnen 48 uur voor je na. Mocht je nu dus nog wat speling over hebben tussen je schrijfweek en de deadline, kunnen wij je tekst voor je nakijken.

 

De drie diensten

In de basis bieden we de taalcontrole. Een taalexpert gebruikt de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Microsoft Word om wijzigingen te opperen in jouw scriptie. Vervolgens kun je zelf thuis bepalen welke suggesties je accepteert en welke je afwijst. De corrector let natuurlijk op spel- en taalfouten, maar beoordeelt ook de (academische) stijl en objectiviteit van de woordkeuze. Een scriptie is namelijk niet hetzelfde als elke andere tekst. Het effectief en objectief overbrengen van onderzoek is een vak apart.

 

Structuur en inhoud

Ten tweede bieden we de structuurcontrole. Deze dienst is met name gericht op de efficiëntie van de structuur in je tekst. We willen namelijk absoluut geen overbodige of ontbrekende informatie in een scriptie. Daarnaast beoordeelt de corrector de duidelijkheid van gebruikte verwijswoorden.

Als laatste kun je bij Scriptium een unieke inhoudscontrole afnemen. De corrector bekijkt de scriptie als gehele tekst en plaatst opmerkingen met feedback bij zaken die onduidelijk zijn of beter kunnen. In de praktijk zien we vaak dat scripties worden afgekeurd omdat de coherentie tussen de verschillende onderdelen niet naar behoren is. Daar kan een scriptiecorrector dus bij helpen.

 

icoon scriptie schrijven in een week

Spoedservice bronnencontrole

En als het scriptie schrijven in een week dan toch gelukt is, wil je uiteraard niet dat de boel wordt afgekeurd omdat je op een onjuiste wijze je bronnen verwerkt hebt. De bronnencontrole van Scriptium zorgt dat je bronnenlijst in orde is en dat de referenties in de tekst naar behoren verwerkt zijn. Deze bronnencontrole is beschikbaar voor teksten met een APA-bronvermelding.

Heb je met spoed hulp nodig bij het schrijven van jouw scriptie binnen een week? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kijk mijn thesis na

vlag gb scriptium 1 Nederlands•Engels
Scriptium.nl