Click Fraud Protection

Scriptie nakijken – Dé corrector van je Engelse/Nederlandse scriptie 4.66/5 (381)

 


Nakijken taal en structuur

scriptie redigeren en corrigerenControle taalfouten en spelfouten

scriptie redigeren en corrigerenVerbeteren stijlfouten

scriptie redigeren en corrigerenNakijken tekststructuur

scriptie redigeren en corrigerenHerformuleren onlogische zinnen

scriptie redigeren en corrigerenSchrappen herhalingen

scriptie redigeren en corrigerenCorrectie van foute interpunctie

scriptie redigeren en corrigerenVerbeteren van de argumentatie

*De corrector geeft feedback op de punten waarvan hij denkt dat deze beter kunnen. Als de corrector van mening is dat iets in orde is, zal hij hierop geen feedback geven

Feedback geven op inhoud

scriptie redigeren en corrigerenControle opbouw scriptie

scriptie redigeren en corrigerenAanscherpen onderzoeksvragen

scriptie redigeren en corrigerenSluit theorie aan op hoofdvraag?

scriptie redigeren en corrigerenIs bespreking methode compleet?

scriptie redigeren en corrigerenSluit conclusie aan op onderzoek?

scriptie redigeren en corrigerenWijzen op ontbrekende delen

scriptie redigeren en corrigerenDetecteren inhoudelijke tegenstrijdigheden

*Hou er rekening mee dat het beoordelen van wetenschappelijke teksten onderhevig is aan subjectiviteit.
**De controle van statistische berekeningen behoort niet tot de online nakijkdienst. Daarvoor bieden we apart statistiekhulp aan

Noun_Project_100Icon_10px_grid-17-128

Het corrigeren van de taal en zinsstructuur van je scriptie voeren we uit via de functie ‘wijzigingen bijhouden’ van Word. Hiermee wordt het voor jou mogelijk gemaakt om de correctie te accepteren of te weigeren. We verbeteren de taalfouten in de tekst zelf en strepen de verkeerd geschreven zinnen of woorden door. Ook zorgen we dat de zinsstructuren waar nodig worden verbeterd, zodat je een foutloze tekst krijgt. Via tekstwolken geven we eventueel toelichting en feedback op de correctie. Het algehele taalniveau van je scriptie zal hiermee flink worden verhoogd.

 

 1439476314_bullet-orange-altDit is een samenvatting van de originele correctie
**Dit zijn voorbeelden van correcties. Elke corrector heeft een eigen stijl en manier van nakijken

Wij kijken de inhoud grondig na. Bij het nakijken passen we tekstwolken toe of plaatsen we de correctie direct in de tekst van je scriptie. Dubbele controle behoort tot de opties. Voor de voorwaarden van deze speciale scriptiehulp kun je een kijkje nemen op deze pagina over onze inhoudelijke scriptiecorrectie. Je kunt je vragen ook gerust via mail stellen. Wens je eerst de prijs voor het nakijken te berekenen? Klik dan op deze link. Voor statistische berekeningen en hulp bij SPSS hebben we aparte statistiekbegeleiders die jou kunnen helpen.

 

 1439476314_bullet-orange-altDit is een samenvatting van de originele correctie
**Dit zijn voorbeelden van correcties. Elke corrector heeft een eigen stijl en manier van nakijken

 

 

Corrigeer mijn scriptie/thesis

vlag gb scriptium 1 Nederlands•Engels

 

Professionele begeleiding van mensen die jouw vakgebied daadwerkelijk begrijpen. Ook in deze Corona crisis hebben ze me…

Geplaatst door De Vries Mimi op Woensdag 3 juni 2020

Scriptium heeft mij fantastisch geholpen met mijn scriptie. Ik was even bang dat ze vanwege de corona niet beschikbaar…

Geplaatst door Souraja Häsman op Maandag 18 mei 2020

 

Lees alle reviews van studenten op Facebook

 

Scriptie nakijken op taal & structuur

Laat je scriptie nakijken op taal en structuur en zorg zo dat alle spel- en taalfouten uit je scriptie gehaald worden. De corrector let op grammatica, spelling, zinsbouw en woordkeuze, maar ook op professionaliteit, toon, stijl en verwijswoorden. Een academische tekst moet helder, efficiënt en objectief zijn en het taalgebruik moet daar natuurlijk op aansluiten.

 

Werkwijze

Onze corrector markeert met behulp van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ alle fouten in je tekst. Zo kun je na onze correctie zelf zien wat er is aangepast en ook zelf beslissen of je geopperde wijzigingen doorvoert of niet. Eventuele verdere uitleg of feedback bij wijzigingen wordt in opmerkingen in de kantlijn van het document verstrekt.

 

Hoe accepteer ik de wijzigingen?

Nadat je jouw scriptie hebt laten nakijken, krijg je een document terug dat vol staat met onderlijnde wijzigingen. We bevelen je aan om elke wijziging langs te gaan en deze handmatig te accepteren of weigeren. Dit doe door je met de rechtermuisknop op de wijziging te klikken en dan te kiezen voor ‘wijziging accepteren’ of ‘wijziging weigeren’. Het is tevens mogelijk om alle wijzigingen in één keer te accepteren of weigeren. Dat doe je door in de menubalk in Microsoft Word ‘controleren’ te kiezen en dan onder ‘Accepteren’ of ‘Weigeren’ voor ‘Alle wijzigingen accepteren’ te gaan.

Scriptie nakijken op Inhoud

Laat je scriptie nakijken op inhoud en zorg dat je jouw scriptie kan optimaliseren op het gebied van tekststructuur, afbakening, objectiviteit en wetenschappelijk schrijven. Elke inhoudelijke controle is anders aangezien deze gebaseerd wordt op jouw persoonlijke scriptie. Over het algemeen controleren onze correctoren alle onderdelen van de scriptie.

 

Werkwijze

De corrector leest de scriptie en bepaalt of alle onderdelen voldoen aan de eisen. Daarbij horen ook kwesties als ‘is de onderzoeksvraag voldoende afgebakend?’, ‘beschrijft de doelstelling ook echt de doelstelling?’ en ‘beantwoord de conclusie op deze manier alle deelvragen en de hoofdvraag?’. Als de corrector ondervindt dat er zaken niet juist zijn of dat er zaken beter kunnen, plaatst hij of zij een opmerking in de kantlijn van het document.

 

Wat kan ik verwachten?

Laat je jouw scriptie nakijken op inhoud? Dan kun je concrete, gerichte feedback verwachten per onderdeel waarvan de corrector van mening is dat er feedback gegeven moet worden. Als de corrector van mening is dat jouw hoofdvraag goed is afgebakend, zal daar ook geen opmerking bij geplaatst worden. Verder is onze feedback zo concreet mogelijk, maar we kunnen geen zaken voor je aanpassen, herschrijven of doorvoeren. Je kunt tevens beoordelings- en feedbackformulieren meesturen waarmee onze correctoren rekening kunnen houden.

Bereken je prijs

Scriptium.nl