De beste samenvatting voor jouw studie

Scriptium verzorgt al sinds 2014 op dagelijkse basis studiehulp. Dat doen we door samen te werken met academici, vakexperts en docenten. Wat doen we met al die kennis en ervaring? Jouw studie ondersteunen natuurlijk!

Koop een samenvatting voor jouw vak en opleiding. Deze tentamenbundels zijn compleet en actueel, en opgesteld door afgestudeerde academici. Zo kun je optimaal leren voor het aankomende tentamen, en natuurlijk een mooie voldoende halen. Benieuwd naar hoe we jou kunnen helpen? Zoek jouw opleiding en vak in het menu bovenaan deze pagina.

samenvatting - afbeelding 1

Waarom een samenvatting van Scriptium?

5/5

Samenvatting voor elk vak

Scriptium heeft een samenvatting voor elk vak, van elke opleiding. Je kunt simpelweg jouw vak zoeken via het menu bovenaan deze pagina. Vul jouw onderwijsinstelling, opleiding en vak in. Daarna word je vanzelf naar een pagina gestuurd met meer informatie over jouw samenvatting. Scriptium heeft tentamenbundels voor opleidingen van alle grote universiteiten in Nederland. 

Staat jouw vak er toch niet tussen? Geen paniek! Dat wil niet zeggen dat we die samenvatting niet op voorraad hebben. Je kunt een samenvatting kopen voor vakken die niet expliciet vermeld staan. Laat simpelweg een berichtje achter via het contactformulier onderaan deze pagina.

Wat zeggen onze studenten?

Denise - Rechtsgeleerdheid

"Ik heb de samenvatting voor Inleiding Publiekrecht gebruikt voor het tentamen. Het heeft me een hoop tijd gescheeld omdat ik 'm niet zelf hoefde op te stellen. Met zo'n 8 vakken tegelijkertijd in één semester is het allemaal al stressvol genoeg."

Tycho - Economics

"Na het vak Intermediate Asset Pricing eerst een keer niet gehaald te hebben, moest het hoe dan ook goed gaan bij de herkansing. Ik kocht daarom de samenvatting van Scriptium om te checken of ik alle stof wel goed verzameld had. Het gaf een stuk meer rust. Uiteindelijk kan ik gelukkig zeggen dat ik het gehaald heb. Nu alleen de scriptie nog."

Leona - Pedagogische Wetenschappen

"Ineens liep ik vast op één vak. Dat was wel even schrikken. Door onverwachte omstandigheden had ik toch meer colleges gemist dan de bedoeling was. Met de samenvatting van Scriptium, voor Methoden van Klinische Diagnostiek dus, heb ik uiteindelijk een voldoende kunnen halen. Het is echt een stukje ontzorgen."

Veelgestelde vragen

Binnen 48 uur na aankoop heb je jouw samenvatting in je mailbox. We sturen een verzoek met toegang tot Google Drive naar het e-mailadres waarmee je de samenvatting besteld hebt. Het is dus handig als je bestelling plaatst met een e-mailadres dat verbonden is aan een Google Account.

We sturen je een mailtje met toegang tot jouw samenvatting via Google Drive. Het is dus handig als je bestelling plaatst met een e-mailadres dat verbonden is aan een Google Account. Heb je geen Google Account? Geen paniek! We kunnen er tijdelijk eentje voor je aanmaken. Samenvattingen zijn overigens alleen digitaal in te zien. Je kunt ze niet downloaden, delen of printen.

Als jouw vak niet in het menu staat, betekent dat niet per se dat we er ook geen samenvatting voor hebben. We vullen het menu geregeld aan en soms lopen we net iets achter op de wijzigingen die onderwijsinstellingen doorvoeren. Daarom is het altijd een goed idee om het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen als je een samenvatting zoekt voor een vak dat niet vermeld staat. We reageren dan binnen enkele minuten!

Samenvattingen zijn gebaseerd op de lesstof die ook onderdeel is van jouw vak. Als je gebruikmaakt van een theorieboek, is dat boek ook verwerkt in de samenvatting. Daarnaast verwerken we hoorcolleges, werkcolleges, slides, readers, artikelen en aanvullend materiaal zoals jurisprudentiebundels en formuleblaadjes. 

Een samenvatting is uitstekend te combineren met een tentamentraining van Scriptium. Als we een samenvatting aanbieden voor een vak, bieden we ook een tentamentraining. Krijg privéles van een trainer en zorg dat je goed voorbereid begint aan een tentamenweek. 

Staat jouw vak er niet tussen maar wil je toch een samenvatting aanvragen? Of misschien heb je gewoon nog een vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in!    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="376494"]