Click Fraud Protection

Taalkundige & inhoudelijke correctie van scripties en essays

Recente beoordelingen


Wij hechten waarde aan je mening. Breng je stem uit en laat ons weten wat je van Scriptium vindt.

Geef uw beoordeling​
1
2
3
4
5
Plaats beoordeling​
     
X
LAATSTE BEOORDELINGEN
Score: 4.36   
  Bekijk alle 91 reviews >>
 
 • Harm.
  .

  Mijn begeleider had me zelf naar Scriptium verwezen vanwege de goede naam en omdat ik grondige inhoudelijke hulp nodig had. Door deze hulp is ie nu tevreden. Had ook meteen de taal laten corrigeren en zag er van wat ik kan oordelen goed uit. Bu maar hopen dat beoordelaar ook zelfde denkt. Ik hou jullie op de hoogte!

 • Nadia
  .

  Mijn reflectieverslag zag er volgens mijn begeleider heel goed nagekeken uit. Ik heb veel last van spreektaal en Scriptium maakt er een mooi verhaal van. Hele goeie dienst waar ik in de toekomst zeker van gebruik gaat maken.

 • Virginy
  ...

  Jullie hebben het accuraat nagekeken, met name het gedeelte over de onderzoeksvragen heb ik veel aan gehad. Mijn reflectieverslag moet ik nog op taal laten nakijken en stuur ik ook zeker naar jullie op.
  Groeten, Virginy

 • Lennart
  .

  Heb altijd last van schrijven gehad door dyslexie. Scriptium is het beste wat je kan hebben. Superprecies en heel m'n scriptie doorgenomen op taal, structure deel en inhoudelijk.

 • zombiestudent
  drie docs

  Heb scriptie zowel als reflectieverslag en pva bij Scriptum laten nakijken en alledrie perfect nagekeken. Begeleidster was er erg tevreden mee. Minpuntjes kan ik eigenlijk niet noemenm, ben gewoon heel blij met deze dienst van hun.

 • Mark Kingma
  Goede kwaliteit, maar blijf opletten!

  De kwaliteit van het nagekeken werk is zeer goed en mijn verslag is veelvuldig verbetert. Je moet echter wel goed opletten of je het eens bent met de voorgestelde wijziging. Tevens is het handig om je verslag te blijven doorlezen op fouten. Ze zijn wel goed, maar ik heb gemerkt dat ze heel soms kleine dingetjes vergeten. Toch ben ik er erg blij mee 🙂

 • Hanan
  .

  Prettig nakijkservice voor iemand die niet goed Nederlandse taal kan. Scriptium geeft heel complete feedback op structuur en inhoud en meest zorgvuldig. Heb altijd veel gehad eraan. Nu ben ik met de studie klaar en heb ook mijn bachelorthesis sociale dienstverlening gehaald. Heb veel van mijn verslagen nagekeken en altijd goede voldoende erop behaald. Ik kan mijn dankwensen hiermee uiten, want de dienst was heel goed.

 • Francis
  .

  Mijn eerste verslag dat ik bij jullie had laten nakijken was ruim voldoende beoordeeld, waarvoor hartelijk dank. Mijn laatste verslag dat ik op taal had laten nakijken, daarvan moest ik nog veel inhoudelijk aan veranderen van de prof, dus die heb ik nu ook op inhoud laten controleren. Ik hoop en vertrouw erop dat dat ook goed zal gaan. Grtjs, Francis

 • Razani
  .

  Vandaag uitslag van mijn scriptie binnengekregen en ben na drie keren gesaalgd. Mijn grote dank naar jullie hulp, ik had het zonder niet gekund. Ik ga nu masterpopleiding doen en zal zeker weer van jullie scriptiehulp willen gebruikmaken. Nog eens bedankt, Razani

 • Helmine
  .

  Hallo, doen julie ook reflectieverslagen? Op de site staat dat jullie alles wat met onderwijs te maken heeft nakijken. Ik heb in juni mijn thesis laten nakijken door jullie en daar wat ik voor geslaagd en erg tevreden met jullie scriptiehulp. Heb ervoor een ruime voldoende gehaald. Ben van Duitse oorsprong en heb moeite met de Nederlandsche taal. Bedankt in elk geval!

 • Mirre
  .

  Hallo Scriptium, bij deze mijn beoordeling. Sorry voor mijn vele vragen achteraf. Ben altijd kritisch ingesteld., maar jullie hebben me erg goede scriptiehulp aangeboden en zijn diep op de inhoud van mijn scriptie ingegaan. Onder meer de ondewrzoeksvragen, waar ik lang mee worstelde, zijn nu eindelijk goed. Daar ben ik heel blij mee. Ik moet nog de conclusie afmaken en deze inleveren, dus deze dient ook op taal, structuur en inhoud nagekeken te worden. Ben erg blij met jullie dienst!

 • Samuel
  .

  In begin september mijn Engelse scriptie bij jullie laten nakijken en vandaag het nieuws ontvangen dat ik ben geslaagd. Dat wilke ik met jullie delen en natuurlijk wil ik jullie hartstikke bedanken voor de scriptiehulp van erg hoge kwaliteit. Jozef is absoluut een van de beste Engelse correctors die je je kan wensen. Zijn opmerkingen over de structuur en inhoud van mijn scriptie hebben mij er echt doorheen gesleept. Graag bedank ik hem voor zijn diepgaande inzicht en Scriptium voor het supersnel reageren en de goede service.

 • Soufiani
  top

  Hallo,

  ik weet niet waar ik zou zijn zonde jullie hulp. Ik neem tegenwoordig ook bijlessen voor m'n Nederlandse taal en ik blijf ermee doorgaan. Voorlopig heb ik heel erg veel hulp aan jullie scriptiehulp en jullie krijgen dit schooljaar nog wel wat werkjes van me. Bedankt!

 • Randy
  .

  Erg behulpzame dienst dat het geld meer dan waard is. Uit ervaring en vaste klant weet ik dat de crew van Scriptium erg veel kennis heeft van de taal en de inhoud en structuur van een scriptie. Ik ben al vaker gered met opdrachten en daarvoor neem ik een diepe buiging voor deze klassedienst.

 • Radvan
  sterk

  Kan wel zeggen sterk scriptie nagekeken. Alles wat ik moest hebben stond erin. en hartstik goede hulp ook voor studenten die minder goed nederlands kunnen.

 • merve
  .

  Wist niet dat er zoveel fouten zouden zijn in mijn scriptie. Ben nu bezigpuntjes op de i te zetten. Dank jullie wel voor het scherpe commentaar en de hele goecde service. Als ik geslaagd ben horen jullie zeker van me!

 • haci
  super1

  hartstikke bedankt voor al bruikbare hulp! Heb diepgaand inzicht gekregen in wat ik fout doe en dat terwijl ik dacht dat ik goed bezig was. Jullie hebben me heel erg geholpen en als ik slaag ben ik jullie eeuwig dankbaar!

 • Hamsa
  criminologie

  Ben onder de indruk van jullie nakijkdienst. De taalcorrectie was tot in de puntjes verzorgd en met het inhoudelijk commentaar kon ik echt wat mee. Ik geef ook een tip voor mensen die hun scriptie willen laten nakijken: zoek eerst goed en laat je goed informeren, want je kunt weleens tegen een verkeerde stuiten, zoals ik dat de eerste keer had. Scriptium is betrouwbaar.

 • Janus
  Zorg

  Ik heb al bij verschillende bureaus mijn scriptie laten nakijken en scriptum geeft de extra feedback die het zo compleet maakt. Probleemstelling, onderzoeksvragen en methode werden gecheckt. er wordt gezegd wat je inhoudlijk fout doet en wat je kunt verbeteren. Binnen enkele dagen volggt mijn conclusie en resultaten. Voortaan kies ik voor jullie als ik een verslag moet schrijven mee zit. En mijn dank nog aan de corrector Jeroen.

 • Berkant
  .

  Vooraf uitgelegd aan medewerker van Scriptium wat de inhoudelijke punten waren in mijn thesis waar de begeleider opmerkingen over had. Hij begreep goed waar het over ging. De correctie was ik erg tevreden over. Omdat ik niet alles begreep hebk hierover contact gehad en daarin werd goed uitgelegd wat ik mijn met deelvraag moest doen. Mijn begeleider vond het uiteindelijk goed dus bij deze een erg goede beoordeling van mij.

 • Jermaine
  ,

  absolute topservice, aan alles is gedacht. het theoretisch gedeelte is heel goed inhoudelijk gecontroleerd. ook is rekning gehouden met de feedback van mijn begeleider. je krijgt heel veel terug voor wat je betaalt. ik ben uiteindelijk geslaagd hierdoor. Ga niet te veel twijfelen, want daar krijg je misschien spijt van. Ze kunnen er echt wat van. Groetjes, een tevreden klant.

 • Charlissa
  communicatie

  Ik wou jullie even laten weten sdat ik geslaagd ben voor mijn scriptie communicatie 🙂 jullie scriptiehulp is echt super geweest, heel compleet met inhoudelijke service erbij, dingen waar ik moeite mee had werden opgehelderd. Ik ben jullie echt heel erg dankbaar voor het nakijken.

 • Rachel
  .

  jullie bieden waar voor jullie geld. na de inhoudelijke hulp kon ik nog terecht met twee vragen, waar jullie netjes en compleet antwoord op gaven. bij de taalcorrectie waren er per ongeluk twee aan elkaat geplakte zinnen maar voor de rest heel goed gecontroleerd met verandering van zinsstructuren ook waar ik altijd erg veel moeite mee heb. alle puntjes van het plan van aanpak staan er nu in, nu hopelijk op naar het echre werk, de scriptie.

 • Rachmar
  English

  I use Scriptium as my last line of defense. The service goes beyond the basic spell check and grammar check. Using your service is quite addictive as well 🙂 You guys have helped me alot with my english thesis and papers. Thanks for all the work.

 • freek
  scriptie is eindelijk af

  jammer dat ik jullie nie eerder ben tegengekomen en dat ik mijn onderzoeksopzet ergens anders heb laten corrigeren. Het is even schrikken als je zoveel foutjes aangegeven krijgt. Mijn dyslexie helpt daar niet bij. Eindelijk nuttig commentaar gekregen ook. Hartelijk dank aan de corrector, groeten Freek.

 • Salah
  erg bedankt

  Er is heel veel fouten weggehaald door jullie en daar ben ik heel blij. Heb de inhoudelijke feedback verwerkt, duimen gekruist dat het goed gaat komen 🙂 Corrector heeft goed op de punten gelet en moet zeggen dat jullie meer doen dan verwacht. Heel goede service ook!

 • Clarissa
  beste scriptium

  ik had al goede verhalen over jullie gehoord en ik ben zelf ook zeker niet teleurgesteld. Jammer dat jullie de bronnen niet hebben nagekeken (maar naar ik heb begrepen hoort dat niet tot het basispakket), maar voor de rest taalcorrectie en inhoudelijke feedback waar ik zeker wat aan heb. mijn dank!

 • Lydia
  engelse scriptie

  Zit al een jaar op te kijken tegen die scriptie en ik heb het nadeel dat niemand in mijn omgeving engels kon dus moest ik jullie hulp in schakelen. Bedankt yosef trachtenberg voor het nakijken van mijn thesis. Als ik het niet haal is het misschien voor niets, maar ben ik elk geval blij dat iemand me wilde helpen hiermee en heb vele aan het inhoudelijk commentaar gehad!

 • Selene
  voldoende gehaald

  Ik moest een voldoende halen en ben uiteindelijk van een 4.5 naar een 7 gegaan, mede door jullie hele goede hulp. Als je er niet uitkOmt: twijfel niet, Scriptium kan je taalfouten verbeteren en inhoudelijke hulp bieden.

 • Schimanzik
  Zag door de bomen het bos niet meer

  Soms lijkt het wel dat hoe meer je verbetert aan je scriptie, hoe verder je van je doel af komt. Een jaar bezig geweest met een onneembare horde, zo leek het. Ik kan mijn opluchting dan ook niet onder woorden brengen nu ik er eindelijk vanaf ben. Hartstikke bedankt voor de hulp, Scriptium.

 • Hanan
  super

  Super dat jullie service bestaat! Gigantisch geholpen met het rechtzetten van de vraagstellingen en grondig commentaar op mijn methodiek gehad, waar ik echt wat aan heb. Jullie bieden echt een toegevoegde waarde, ben blij op jullie gestuit te zijn!

 • Hannelore
  masterthesis

  Eindelijk mijn masterscripte communicatiewetenschappen behaald. Zoals jullie zeiden, de aanhouder wint, en het is me dan eindelijk via jullie hullp gelukt. Het is niet makkelijk met dyslexie, gelukkig hebben jullie daar rekening mee gehouden in de inhoudelijke controle. Merc!

 • Janine
  Scriptie

  Na maandelange in de stress gezeten eindelijk geslaagd. Hartstikke bedankt voor de scriptiehulp!

 • Rchie
  Vlaamse student

  Ben een Vlaamse student en op mijn universiteit zijn ze steeds strenger gaan letten op het taalgebruik. Daarom ben ik bij Scriptium uitgekomen. Dar heb ik zeker geen spijt van. De inhoudelijke controle was echt van een hoog niveau en heeft mij heel erg vooruit geholpen. Ik heb gekozen voor de dubbele controle voor de zekerheid, dus bedankt beide correctors!

 • Yildiz
  masterstudent

  Hartstikke bedankt voor jullie grondige controle! Tien fouten was het maximum van onze opleiding. Na twee keer te zijn afgewezen alsnog behaald, mede dankzij jullie. Klasse!

 • Haline
  communicatie

  Hartstikke bedankt voor het nakijkwerk. Het pijnlijk was om te zien hoeveel fouten ik maak en ben heel blij dat ze eruit gehaald zijn nu. Ik zal jullie zeker promoten bij anderen, te beginnen bij mijn zus, die morgen haar paper bij jullie gaat inleveren 🙂

  Groetjes,

  Haline

 • Haroun
  beoordeling

  ik woon in Duitsland en Nederlands is niet mijn originele taal. Heb moeite met formuleren vsn zinnen en erg veel feedback daarover gehad. Daarom kwam het mij goed uit dat je bij Scriptium ook feedbak van de leraar mee kunt uploaden. Voor de rest eigenlijk heel tevreden met het werk, goed gecorrigeerd.

 • Cassandra
  plus- en minpunten

  pluspunten: - zeer veel gehad aan de inhoudelijke feedback - heel veell fouten in de taal weggehaald. klein minpuntje: was iets te laat ingeleverd. Over het algemeen erg tevrededen, jammer dat jullie niet aan scriptiebegeleiding doen.

 • Abdel
  beste op internet

  Met zekerheid kanik zeggen dat Scriptium topwerk levert. Raamwerk + reflectieverslag laten nakijken en allebei heel goed nagekeken door dezelfde corector. Studenten, twijfel niet, scriptium is de beste.

 • Renske
  Erg positief

  Ik laat altijd mijn werk nakijken door scriptium en tot nu toe uiterst tevreden geweest met de afgeleverde jobs. Ik heb er wat aan dat er goed naar de inhoud wordt gekeken en de taalcorrectie is ook altijd perfect in orde. Pluimpje voor het utstekende werk van Scriptium!

  • nakijken door scriptium en tot nu toe uiterst tevreden geweest met de afgeleverde jobs. Ik heb er wat aan dat er goed naar de inhoud wordt gekeken en de taalcorrectie is ook altijd perfect in orde. Pluimpje voor het utstekende werk van Scriptium!&source=">
 • rody
  .

  Gisteren mijn scriptie bekeken en kan heel tevreden kijken naar alle correcties. op taal zag het er goed uit (heel veel verbeterd). er is ook naar de rode draad gekeken, en daarbovenop ook op inhoud. mijn onderzoeksvragen zijn verbetered met spot on commentaar. methodologie had ik meeste moeite mee en meeste commentaar gekregen. Scriptium hebben daar ook goed naar gekeken. Na 2 jaar met geruststellender gevoel de boel ingeleverd, bedankt!

 • Hbo student
  .

  ben jullie vaste klant en het ordt tijd dat ik iets hier achterlaat. Want het is altijd goed wat jullie nakijken. Speciale dankuiting voor jullie corrector Eline, want ze heeft me erg geholpen met het volbrengen van mijn modules.

 • Hilde
  .

  voor wat je krijgt waar voor je geld. het is compleet en het wordt erg goed ingegaan op de wetenschappelijke punten die van belang zijn! Binnenkort mijn review laten nakijken. Groeten, Hilde

 • Syberthe
  ervaring scriptie nakijken

  Hier m'n uitgebreide review over Scriptium (blijkbaar had ik nu ik klaar ben met me scriptie tijd te veel haha): vanaf eerste moment/contact met Scriptium was me duidelijk dat Scriptium erg professioneel was. Ik werd aan de telefooon uitgebreid geholpen en op al mijn vragen is ingegaan. Dat ook op mijn wat technische vragen was ingegaan maakte me duidelijk dat Scriptium verstand heeft van inhoudelijk nakijken. Toen ik klaar was met mijn scriptie heb ik het geuploadet en daarna is mijn scriptie nagekeken door iemand die ook afgestudeerd was in communicatievak. Ik heb erg veel aan deze hulp gehad die ik daarbij kreeg, er is goed ingegaan op de delen van mijn scriptie die al minder waren. Qua taalfouten is er heel veel weggehaald (ik schrok toen ik het zag). Ik heb naar aanleiding van het nakijken nog twee vragen gesteld via mail, waar ik meteen antwoord op kreeg. Ik kan dus stellen dat ik het hele traject goed ben geholpen en daarom krijgt scriptium van mij gewoon een vet goede review 🙂 ik ben er nu eindelijk vanaf. Ik wens iedereen succes met z'n scriptie!

 • Loretta
  .

  Heb mijn stage in Suriname gelopen. Scriptium heeft me daarin met stageverslag erg geholpen. Door onder andere op inhoudelijke en structurele controle te geven. Ook kon ik bij Scriptium terecht voor scriptiebegeleiding, dus vandaar: een bedankje is op zijn plaats :).

 • Meindert
  .

  Tussen de vele reviews over het nakijken van scripties plaats ik hier ook de mijne :D. Ik heb er even over nagedacht wat ik het best kon schrijven voor jullie als review, maar ik denk dat één woord de dienst samenvat: klasse!

 • Leon
  .

  Hi, i leave my review on here. this was my second request for editing with Scriptium, and till now I must say i have been very impressed. The communication was easy and they delivered the editing of language, structure and subject on time. My work is essentially a short thesis in relation to finance, and it seems editor Kathe was able to add lot of value in terms of comments Well done. Thank you

 • Jonathan
  thank you

  A well deserved positive review. This was my first time writing a paper. Before sending the paper, other students recommended me Scriptium. Thank youvery much for the assistance editing my paper. your help gave my confidence to write other papers and my thesis in the future.

 • Sangay
  .

  De feedback op de inhoud en structuur was erg deskundig en het was te zien dat er veel moeite in gestopt. Heb zelf goede ervaringen met Scriptium en enkele klasgenoten ook, vandaar een verdiende aanbeveling.

 • Mariëlle
  .

  Al maanden geen goede begeleiding gehad van mijn school maar wel continu geen Go! En dan heel vaag/algemeen commentaar. Hier werd ik echt gek van. Aan jullie scriptiehulp heb ik echt iets gehad, want jullie geven zin voor zin en tekst voor tekst aan wat ik fout doe en waar het beter kan qua structuur en inhoud. Qua taal ziet het er ook echt heel goed uit. Ik heb heel veel fouten gemaakt en als ik zie wat er verbeterd is dan is dit meer daN het geld waard. Als ik geslaagd ben horen jullie spoedig van me! Bedankt.

 • Karisha
  .

  Heel intensief gholpen door Scriptium. Er is echt tijd genomen voor me en was heel beleefd en hulpzaam aan de telefoon. Ik ben geen Nederlandse dus heel erg moeite met taal. Men wou daarom iedere keer mij niet doorlaten bij de toetsing. Gelukkig is het allemaal goed gekomen. Hartstikke bedankt en dikke kus vanuit Curacao!

 • Miralem
  .

  Blijgemaakt met het nakijken van jullie. inleiding heel goeie scriptiehulp gekregen over wat erin moest en niet, theorie nu eindelijk weet ik wat met feedback van begeleider was bedoeld en geholpen met strakker maken. Daarnaast zag mijnstructuur er veel beter uit volgens mijn begeleider. Ben heel tevreden over jullie en ook qua taal heel goed.

 • Rachida
  .

  Schokkend, het aantal fouten dat ik maak. Ik zal tot mijn grote spijt nooit een goede schrijver worden en daarom kwam ik bij jullie uit. kleine minpuntje was dat drie commentaren betreft structuur en inhoud voor mij lastig te begrijpen waren en wat moeilijk uitgelegd, maar voor de rest tiptop in orde.

 • Anoniem
  .

  Allereerst mijn complimenten voor jullie heel precieze nakijken. Heb al meerdere keren iets ingeleverd en dit keer besloten om ter dank een review achter te laten (onder anoniem, maar heb al via mail aangegeven dat ik dat zou doen). De feedbck en correctie was weer van hoge kwaliteit en heb bij gebrek aan goede feedback van de begeleider, er zeer veel aan gehad. Het probleem en het onderwerp is erg goed begrepen door jullie corrector. Daarnaast dank voor de goede service en informatie per mail. Een goed weekend gewenst.

 • Hanna
  .

  Ik heb bijzonder veel gehad aan de feedback van Ramy voor mijn scriptie internationale betrekkingen. Hij heeft het tekstueel en inhoudelijk uitermate goed doorgenomen, en deze wijzigen heb ik allemaal verwerkt. Daarnaast heeft hij mij geholpen met een betere vraagstelling, waarvoor ik hem erg dankbaar ben.

 • Cerine
  ldr

  Grote opluchting dat ik jullie heb gevonden. Echt heel goed werk geleverd. Ik zag het meteeen nadat ik de eerste bladzijden had gelezen dat er heel goedwas nagekeken. Ga met veel meer vertrouwen de scriptie verdedigen (maar wel ff duimen!).

  Grtjs,

  Cerine

 • meyna
  Top

  Erg goede hulp als je je taal structuur en inhoud wilt laten nakijken. Bij inholland totaal geen begeleidin en feedback gehad. Gelukkig kon scriptium me wel van goeie hulp voorzien. Zeker aan te raden!

 • Rowena
  Scriptie

  Vooraf ga je met volle moed de scriptie in. Je denkt dat het wel even kunt schrijven. Maar dan blijkt het toch flink tegen te vallen. Mijn scriptie is tig keer afgekeurd (!). Toen dacht ik: dan maar een externe vinden die me scriptie voor me kan verbeteren en ook mij de fouten in de inhoud kan wijzen. Dan ben je blij dat je op zoiets als Scriptium kunt komen. Voor mij een enorme opluchting en steun!

 • Esther
  Fiscaal

  Mijn Engelse thesis fiscaal recht was ploeteren om die af te krijgen. Ik heb het schrijven van een scriptie onderschat. Jullie hulp was grondig en heel helpzaam. Ik bedank Yosef voor zijn precieze inhoudelijke bijdrage en spellingcorrectie, er is vast heel veel tijd in gestoken! - Esther

 • Renzo
  _

  scriptium is een ideale dienst voor als je problemen hebt met inhoud in je scriptie. Daarnaast kijken ze ook heel goed de taal na. Ik kon nog een week na het nakijken bij hun terecht met een vraag over mijn onderzoeksvraag. Tegenwoordig moet alles goed zijn, de taal en de inhoud, daarom raad ik absoluut scriptiumaan.

 • Sander
  MER

  Ik heb zoveel moeite met het schrijven van een gesturctureerd en inhoudelijk kloppend verhaal dat ik jullie hulp wel moest inschakelen. Wat ik waardeer aan de service is dat ik ook heb geleerd welke fouten ik maak en dat jullie mij de problemen in de thesis hebben laten zien. Met recht een unieke service, voor mij onmisbaar

 • Henk
  ..

  De begeleider zei dat het niveau zeer was gestegen en ik kan hem nu inleveren bij de beoordelaars. Anderhalf jaar lopen struggelen hiermee. Dach dat ik dit nooit ging halen maar heb er nu vertrouwen in.

 • Evelyn
  ....

  Eerst had ik wat moeite met het verwerken van een deel van de inhoudelijke scriptiehulp, maar na een paar keer overlezen begreep ik mijn fouten. De corector heeft gewoon op alles gelet en me geconfronteerd met de zwakke punten van mijn scriptie Pijnlijk, maar het was wel precies wat ik nodig had. Ik bedank hem in elk geval hartelijk voor alle hulp!

 • Eline
  Engelse thesis

  Een bedankje van mij voor jullie corrector Yosef die mijn Engelse scriptie inhoudelijk en op taal heeft doorgenomen. Op vragen via de mail hebben jullie ook netjes antwoord gegeven. Ga jullie absoluut aanraden, Eline.

 • Herbert
  theorie

  Ik had moeite om mijn modellen en theorieën aan te laten sluiten op het doel van het onderzoek en Scriptium heeft me geholpen met enkele handige adviezen. Ik heb de boel lopen inkorten en de koppelimg gemaakt naar onderzoeksvraag. Ik heb veel aan jullie tips en feedback gehad. Hartelijk dank!

 • Latissa
  reflectieverslag

  heel snel mijn reflectieversag teruggekregen. ben er ook blij me dat is gelet op inhoudelijke tegenstrijdigheden in de tekst en d atd e argumentatie is rechgetrokken. ga zeker vaker gebruik maken van jullie dienst.

 • Hakim
  geslaagd

  Met iemand van Scriptium hAD ik het er nog telefonisch over dat mijn beoordelaars erg streng waren, maar heb mijn scriptie met een 7 behaald uiteiindelijk. Hartstikke trots hierop! En jullie hebben goed werk geleverd!

 • Levi
  ....

  Flink lopen ploeteren met die markeringen op Word, maar uiteindelijk bleek daar dus een knop voor te zijn 🙂 Bedankt voor je uitleg, Oscar. Erg goed nagekeken zo op het eerste ook, en inhoudelijk commentaar waar ik wat aan heb. Ook is netjes rekening gehouden met de feedback die ik heb gehad. Jullie zijn de enige die dit bierden, daarvoor petje af. Hartelijk dank.

 • Sanjo
  top

  hartstikke blij dat jullie bij scriptium concreet hebben aangegeven waar het aan schort in mijn thesis. Begeleider gaf heel weinig feedback. hiermee kan ik werken. Taalcorrectie was ook heel goed nagekeken. Heb het aan mensen in mijn omgeving getoond en die zeiden ook dat het heel goed en zorgvuldig was nagekeken. Dus even duimen nu voor beoordeling. In elk geval bedankt!

 • Kimberley
  geschiedenis

  verbazingwekkend hoeveel fouten ik in mijn scriptie had gemaakt. de ik-vorm hoefde niet verbeterd te worden omdat het mocht van de school. Voor de rest tiptop in orde. ook een uitstekende service gekregen, dank je wel oscar.

 • Chaim
  Teleurgesteld

  Helaas niet geslaagd voor mijn scriptie. De taalcorrectie was wel goedgekeurd, maar op inhoudelijk vlak schortte het eraan volgens de leraar. Ben hier erg teleurgesteld over. Snap ook wel dat jullie niet alles aan te rekenen valt, maar toch, had er meer van verwacht.

 • Daim
  dankwoord

  Hele lastige periode gekend door constante afwijzing op mijn scriptie. Ben daarom ook zeer dankbaar en blij dat Scriptium me heeft geholpen. De corrector heeft heel objectief aangegeven dat mijn conclusie niet klopte en niet aan wetenschappelijke regels voldeed. Ook is de taal goed verbeterd.

 • Zinar
  beoordeling onderzoek

  Heel erg veel dank voor het corrigeren van mijn reflectieverslag. Voor die niet goed zijn in het Nederlands is dit een goede service! Alle fouten is door de corrector uit mijn verslag gehaald.

 • Thijs S.
  Nakijken

  Erg goede nakijkservice die mij heeft geboden waar ik om vroeg: grondige check op scriptie en de punten getackeld die in mijn feedback stonden. Bedankt!

 • Cissé
  scriptie religiewetenschappen

  Na lang twijfelen toch voor Scriptium gegaan. Absoluut geen spijt van. Hun extra inhoudelijke service stak er bovenuit en de correctie was uitstekend. Daarnaast vergeleken met anderen relatief goedkoop. Ben blij met het nakijken. Het was van school toegestaan om niet de ik-vorm te gebruiken, dus op zich had dat niet verbeterd hoeven worden, maar logisch dat jullie dat hebben verbeterd omdat het meestal niet moet. Dank jullie wel!

 • Lianne
  taalcorrectie

  De beoordelaars op mijn studie zijn erg streng en er mocht bijna geen taalfout gemaakt worden. Scriptium heeft mij geholpen om alles te verbeteren. Vandaar dat ik jullie hiermee wil bedanken, want ik ben danziju jullie hulp geslaagd!

 • Tessa
  rechtenverslag

  Erg veel aan inhoudelijk commentaar gehad. Goed gewezen op de inconsequenties in het verslag. Ga zeker in de toekomst nog wat laten nakijken bij jullie. In juni is mijn scriptie klaar en hopen dat het met jullie hulp lukt om daarvoor te slagen. Ik heb er veel meer vertrouwen in dankzij het nakijken.

 • Rayan
  !!:)

  moest ik geen hulp van scriptium hebben gehad dan zat ik nu nog vast met mijn onderzoeksvragen. krijg van leraar erg weinig zo niet geen hulp, scriptium is voor mij een verademing en ben blij dat ik mijn onderzoeksverslag bij hun heb kunnen inleveren. Nu heb ik een lifeline waar ik me aan op kan trekken mocht ik weer in de problemen komen.

 • Juventil
  MER

  Heerlijk zo'n service. Heb inmiddels alle feedback en inhoudelijke verbetering doorgenomen. Moet er nog aan sleutelen maar kan wel zeggen heel goed nagekeken! Heb het ook aan mensen in mij n omgeving laten zien die verstand hebben van taal en zij vonden het ook top! Zinsopbouw, structuur en spelling is nu helemaal goed. Erg belangrijk dat ik slaag dus duim voor me 😉 Bedankt!

 • Koppejan
  Rechtenscriptie

  Zeer tevreden over het klusje dat geklaard is door de corrector van Scriptium. In mijn eentje had ik dit absoluut niet kunnen doen en ik was er tot op het laatste moment nog mee aan het zwoegen totdat ik ineens overal aan begon te twijfelen - je kent het wel. Toen snel gegoogled naar iemand die me kon helpen en op Scriptium gestuit. Erg goed en snel geholpen via mail en mijn rechtenscriptie was heel goed nagekeken met nuttig sidecomments. Het helpt je hierdoor ook beter je scriptie te laten schrijven.

  • Scriptium. In mijn eentje had ik dit absoluut niet kunnen doen en ik was er tot op het laatste moment nog mee aan het zwoegen totdat ik ineens overal aan begon te twijfelen - je kent het wel. Toen snel gegoogled naar iemand die me kon helpen en op Scriptium gestuit. Erg goed en snel geholpen via mail en mijn rechtenscriptie was heel goed nagekeken met nuttig sidecomments. Het helpt je hierdoor ook beter je scriptie te laten schrijven. &source=">

Uw beoordeling