Click Fraud Protection

Scriptium.nl

Recente beoordelingen

Score: 4.59   
  
 
 • Praveen
  fijne service

  Ik heb erg prettig contact gehad met het team van Scriptium. Dat is best belangrijk.

 • Ger
  MEGA BLIJ

  Wat die titel zegt. Topservice. En zoveel beter dan mijn begeleider van de school.

 • T-Rex
  Speedy

  Ik had gekozen voor de daedline van 7 dagen maar ik had het al binnen 5 dagen terug. lekkah

 • Pascal
  Dyslexie

  Mijn begeleider verwees me Scriptium vanwege mijn dyslexie. Heb er superveel aan gehad!

 • Sang Ria
  fijne hulp

  ik heb mijn inleiding laten nakijken op taal, structuur en inhoud door Scriptium. Ze waren duidelijker dan mijn eigen school begeleider. Je moet er wel rekening mee houden dat je zelf nog aan je scriptie moet werken na het nakijken

 • Anonymous

  De feedback op de inhoud van mijn scriptie was erg bruikbaar. En nu duimen voor een hoog cijfer

 • Simon
  --

  Had feedback besteld op mijn Engels, Structuur en Inhoud. Alhoewel ik tevreden ben over de feedback op het taalgebruik, was de inhoudelijke feedback minimaal. Nadat ik dit aangaf bij Scriptium, kreeg ik binnen enkele dagen nog bruikbaar commentaar op de inhoud. In de laatste weken richting een scriptiedeadline zijn dit soort moeilijkheden niet bepaald welkom.Naar mijn idee dus niet gekregen (althans, te laat) waarvoor ik had betaald. Nadat ik vroeg of ze me ergens tegemoet in konden komen en deze fout te herstellen, was de reactie allerminst naar mijn tevredenheid.

 • --
  Paper

  Ik was zeer tevreden over de taalcorrectie van mijn paper. Het was belangrijk (nee, "van belang" 😉 ) om professioneel te schrijven. Dat kunnen ze hier wel!

 • Sieme
  vragen stellen

  Het was vooral fijn dat ik nog vragen kon stellen. Toen hebben ze me nog helemaal geholpen met de bronvermeldingen. Ik had ook gevraagd of ze toch de scriptie eerder konden terugsturen en dat was geen probleem . Hele goede service vind ik

 • Sigrid
  topcorrectors

  Ze hebben echt topcorrectors bij Scriptium. Ik had voor de eerste tekst Caren en voor de APA Miranda. Echt super goed. Ik wil aan alle studenten aanraden dat ze een scriptie laten nakijken. het helpt echt en het is ook supergoed voor je cijfer. Ze hebben er vooral ook veel uitgehaald met betrekking tot stijl en toon. academisch schrijven is toch andere koek.

 • S.E.
  --

  Bedankt SCriptium! Ik ben geslaagd

 • JanP
  lang leve de koning

  Ze hebben mijn verslag nagekeken tijdens koningsnacht. Lange leve de koning. Hoeza

 • studentnoob
  Ontdekking van het jaar

  Studeren is een fulltime baan. Scriptium snapt dat. Ik wou dat ik ze eerder gevonden had. #waaromvertellenzeopschoolnietdatscriptiumbestaat

 • S.K.
  Titel

  ik word erg blij van scriptium. Mijn onderzoeksplan is een go 😀

 • Mattijs
  Feest

  Net te horen gekregen dat ik geslaagd ben na twee herkansingen. Bedankt Scriptium, ik drink er een op jullie!

 • Mr. H
  Kerstavakantie

  Ik wil even zeggen dat ik het top vond dat SCriptium gewoon tijdens de kerst mijn scriptie heeft nagekeken op taal en inhoud. Nu heb ik ruim de deadline gehaald.

 • Anarebelletje
  Aanbeveling

  Goeie service! Had mijn tekst snel terug. Ik beveel scriptium zeker aan

 • Jacob
  Dank

  Mijn dank is groot. Ik had vertraging opgelopen door een afkeurde scriptie en doordat Scriptium de herkansing had nagekeken op inhoud heb ik het de tweede keer wel gehaald. Goud waard wat mij betreft. Zeker een aanrader.

 • Roland
  goed geholpen

  Goed geholpen met mijn onderzoeksvragen, DESTEP model en hulp bij mijn interviewvragen. Mijn corrector had absoluut verstand van de materie en taal, dat allemaal heel snel (18 uur), waarvoor dank.

 • Jacklyn

  Scriptium heeft ons Engelse profielwerkstuk nagekeken. We waren erg blij met de service en het correctiewerk Jacklyn & Sierra

 • Maartje
  Snel

  Scriptium heeft mijn scriptie binnen een dag nagekeken. Ik ging op vakantie en ik wilde daarvoor alles inleveren. Dat is gelukt en nu ben ik geslaagd op vakantie gegaan. dat geeft een goed gevoel 😀 groetjes, Maartje

 • anoniem
  Erg goed!!!

  Het nakijken is kwalitatief zeer goed en motiveert om door te gaan. Ik kan het een ieder aanraden.

 • Bachelorstudent
  .

  Qua kwaliteit gaat er niks boven Scriptium. Ook is het erg compleet vergeleken met andere diensten. Altijd keurig nagekeken met de juiste feedback en inhoudelijke opmerkingen. Super bedankt!

 • Jim
  Topniveau

  Mijn scriptie recht, die door Scriptium op taal, opbouw en inhoud was nagekeken, is door mijn hogeschool op de HBO kennisbank geplaatst, en ik had er een 9 voor: https://hbo-kennisbank.nl/record/sharekit_hsleiden/oai:surfsharekit.nl:de546897-6032-44b9-be74-47bd932b7b60Ben Scriptium zeer dankbaar. Ze hebben zich dubbel en dwars bewezen en ga nu bij hun voor mijn master mijn scriptie laten nakijken. Groet, Jim

 • Pieter-Jan
  .

  Extreem goede service. Pijs is laag voor wat jullie bieden eerlijk gezegd.

 • Anoushka
  Begeleiding

  Dank voor jullie begeleiding! Echt heel veel gehad aan jullie kennis en spss hulp!

 • Harald

  Mijn scriptie is op school opgenomen als voorbeeld van hoe je een scriptie moet schrijven nadat Scriptium het had nagekeken. Heb er uiteindelijk ook een 9 voor gekregen. Scriptium is zeker de beste die je kan krijgen. Niveau van mijn scriptie was superhard omhoog gegaan, qua structuur, taal en ook inhoudelijk.

 • Mieke H
  .

  Er is duidelijk ongelofelijk hard mijn best gedaan voor mijn scriptie. De inhoudelijke feedback en qua opbouw die gegeven was erg duidelijk en ook scherp. Qua taal was er heel veel verbeterd. Scriptium geeft nog net dat beetje meer, ik ben een blije vaste klant van hun.

 • Hamdon
  English thesis

  I highly recommend Scriptium. The editor gives you a lot of details and advice regarding logic and brevity of expression, structure and content, and accuracy of academic terminology. Overall, I am very satisfied with their service.

 • Babeth
  sociloge in spe

  Twee correctoren hebben echt heel goed werk geleverd. Terwijl mijn begeleider niks zei over de inhoud van mijn stuk, heeft scriptium met hun kennis mij op de juiste weg gewezen.

 • Volendamse student
  Snel, betrouwbaar, deskundig

  Lekker snel en je krijgt gewoon waar je voor betaalt, zoals het hoort. Ze reageerden snel op mijn vragen en er werd duidelijke uitleg gegeven over de moeilijke punten in de scriptie en dingen waar ik elke keer tegenaan loop qua theorie en onderzoeksvragen. Maar je ziet je eigen fouten niet meer. Veel studenten klagen over begeleiding. je hebt geen vertrouwen meer, maar bij scriptium wordt gelukkig gewoon nog wel kwaliteit gegeven.

 • Haraje
  beoordeling

  Goedkoop en je krijgt alles wat je als student wenst. Echt geweldig dat ik gebruik ervan kon maken. En de mensen die het nakijken hadden duidelijk verstand van mijn scriptie op vlak van inhoud en de opbouw ervan. #hartstikke tevreden ermee!

 • herwige
  .

  had al reviews geschreven maar hierbij nog een laatste review van mij, wan ben erg tevreden: scriptium, jullie hebben mij fantastisch geholpen. na de scriptiebegeleiding, waarbij ik ergb goed geholpen ben door specialisatie communicatie begeleider, hebben jullie mijn scriptie heel erg goed nagekeken. het was niet makkelijk, want alles van mijn scriptie moesten jullie herschrijven. Dit is echt een goede dienst.

 • Chanella
  Heldere tekst

  Ik had moeite met het begrijpelijk op schrijven van mijn scriptie. Scriptuim heeft ervoor gezorgd dat de inhoud duidelijk is geworden en zakelijker. Bijna elke zin hebben zij voor mij herschreven. Het was mij zelf echt niet gelukt. Ik zat ook in krap in tijd. Ik heb daarom gebruik gemaakt van 48 uur service. Het is scriptium gelukt om binnen 48 uur mijn scriptie na te kijken. Ik ben enorm blij met die hulp. Ik voelde mij zelfverzekerder om mijn scriptie in te leveren met de verbeteringen van scriptuim. Het is echt je geld waard!!!!

 • Jet van Beukeren
  .

  Ik maak al 2 jaar gebruik van Scriptium. Eerst voor mijn scriptie, later voor mijn sollicitatiebrieven en teksten van mijn website voor fysiotherapie. Wat me opvalt is dat welke tekst ik ook opstuur, Scriptium altijd kwaliteit levert. Het maakte niet uit door welke corrector het was nagekeken, het was altijd goedd. Dat wijst wel op hoe professioneel Scriptium is en maakt dat ik met een gerust hart stukken opstuur. Scriptium is een grote steun geweest voor mij en nog steeds.

 • M. van Zanten
  .

  Hartelijk dank voor de vele taalverbeteringen en controle op de inhoud. Ik heb het toegepast en ingeleverd. Ik vond de service van jullie heel compleet en jullie zijn goed op de delen van de scriptie ingegaan die qua opbouw en inhoud niet klopten, met heldere uitleg daarover.
  Ik kon daarbij de feedback van de begeleider mee up kan loaden om te zien of ik het inhoudelijk goed hebt verwerkt. Als je je scriptie op taal, structuur en inhouyd wilt laten nakijken zou ik scriptum zeker aanraden aan. Als service heel compleet voor de prijs die je betaald.

 • Harold
  Overtuigd

  Heb overal geinformeerd want dit wasmijn laatste kans om te slagen. Scriptium kwam daaruit als beste uit de bus (je krijgt complete en diepgaande feedback over structuur, inhoud, van onderzoeksvraag tot conclusie, en daarnaast taalverbeteringen, stijl en grammatrica). Maar je weet nooit vantevoren wat voor kwaliteit je krijgt. Kan zelf nu verzekeren dat Scriptium en de corrector Henriette echt uitstekend hebben gedaan. Veel feedback gehad en de inhoud is nu sterk verbeterd volgens mijn begeleider (die veel opmerkingen had). De vtaal en tekst is sterk verbeterd. Ik heb ook begeleiding gehad. Scriptium heeft mensen met heel veel kennis en ervaring. Gewoon een topbedrijf!~

 • Bregje Verweij
  goedkoop en compleetste dienst

  Ok, als student ben ik niet de rijkste maar vond dat ik waar kreeg voor wat ik betaalde. En zo te zien is Scriptium heel compleet en krijg je er ook inhoudelijk een correctie bij en kijken ze naar de opbouw. Ben er gewoon ontzettend blij mee en kan hier zeker wat mee.,

 • Emera
  .

  Hele studentvriendelijke dienst waarop ik mij niet had ingesteld en had niet verwacht dat ik zoveel fouten zou maken, er waren zaken die ik niet begreep en dat is door Scriptum uitgelegd. Er is zelfs feedback van mijn begeleider uitgelgd. Van de inleiding, methode en theorie zei de begeleider dat het nu goed was. ook de taal was perfect in orde. Nu zal ik de conclusie en de resultaten door Scriptium ook inhoudelijk en op opbouw nakijken. Ik woon in Duitsland en heb moeite met Nederlands, Ben blij dat ik jullie ben tegenkomen, want het scheelt heel veel werk.

 • Harm.
  .

  Mijn begeleider had me zelf naar Scriptium verwezen vanwege de goede naam en omdat ik grondige inhoudelijke hulp nodig had. Door deze hulp is ie nu tevreden. Had ook meteen de taal laten corrigeren en zag er van wat ik kan oordelen goed uit. Bu maar hopen dat beoordelaar ook zelfde denkt. Ik hou jullie op de hoogte!

 • -
  --

  -

 • Anoniem
  Kansberekening

  de statistiekbegeleiding is top. Ik snap daar nooit wat van maar ze hebben me gekoppeld aan Sofie en die kon me alles uitleggen op een manier dat ik het wel snap nu.

 • 111
  goed

  Gewoon heel goed

 • Bren
  Doorverwijzing

  Ik ben door mijn school naar jullie verwezen. Heb zeker geen spijt gehad van de kueze voor jullie. Jullie hebben topwerk geleverd!

 • Ferry
  Top

  Echt enorm gewaardeerd hoe jullie mij geholpen hebben met mijn scriptie. Speciale dank gaat uit naar begeleider Yosef!

 • Bianca
  Word

  Scriptium heeft me superfijn geholpen met werken met Word. Ik snap daar allemaal niks van en als je verslag dan aan 100 eisen moet voldoen is dat gewoon verschrikkelijk vervelend. Hartstikke vriendelijke service!

 • M5
  -

  Je kunt er ook goed terecht met een Engelse scriptie. Ze hebben native speakers.

 • Vince
  begeleiding

  Ik heb begeleiding gehad van scriptium voor mijn herkansing. Het was superfijn om met iemand te kunnen sparren over de scriptie. Ik raad deze begeleiding zeker aan want het is zoveel beter dan wat m'n school had. Dit was veel persoonlijker en ik voelde me echt geholpen

 • Birgul Yagar
  Flexibel en oplossingsgericht

  Vanwege problemen tijdens het upload-proces bleken persoonlijke gegevens niet te zijn geregistreerd en herkomst van betaling en mijn essay niet te achterhalen. Nadat ik Scriptium mailde konden ze meteen actie hierop ondernemen en hebben ze de procedure ook zonder extra kosten versneld.Mijn deadline alsnog gehaald! En mijn essay is met een 9 beoordeeld :))Bedankt voor jullie kritische blik en feedback. En natuurlijk de snelheid waarmee jullie te werk zijn gegaan. 

 • Kakel
  goede service

  Bedankt voor de goede service . Echt aan te raden

 • Filo

  Scriptium heeft mijn werk gewoon vannacht nagekeken. Superblij mee want nu kan ik gewoon de deadline halen.

 • Felice
  lieve mensen

  De lieve mensen bij Scriptium hebben eerst alle 100 vragen die ik had beantwoord en daarna mijn profeschrift nagekeken op taal en structuur. Het is super fijn om zoveel steun te krijgen.

 • Jantine
  Goede correctors

  Scriptium heeft mijn essay nagekeken qua taal, inhoud en structuur. Ik had veel feedback waar ik iets mee kon. Eigenlijk was het vooral fijn dat het zo snel kon, nu had ik nog tijd zat om de boel aan te passen. Nu wachten op een cijfer...

 • BD
  -

  Correctie van mijn onderzoekvoorstel was netjes uitgevoerd. Ik ga mijn scriptie straks ook zeker opsturen. Echt een aanrader

 • Chantal
  -

  Ik heb mijn bronnenlijst laten controleren. Ze hebben alles op orde gemaakt en mijn professor had er niets op aan te merken. ze zijn bij ons nogal streng op plagiaat en bronverwijzingen. Heel fijn!

 • M.
  Wat 'n uitvinding

  Ik had meer aan de inhoudelijke feedback van de corrector dan aan de opmerkingen van mijn docent. Heel fijn dat er zoiets is als Scriptium.

 • Ruth
  Review

  Ik laat even een review achter want ik ben helemaal happy. Ik moest een onderzoeksvoorstel in leveren welke elke keer afgewezen werd. Scriptium heeft mijn voorstel nagekeken op inhoud en nu is het wel goedgekeurd. Ik bleek ook nog veel taalfouten te hebben en nu ben ik ervanaf! Tijd voor een drankje zou ik zeggen .

 • Ramona hbo
  Klassewerk!

  Precies wat ik nodig had. Jullie tips en feedback op de taal en inhoud van mijn scriptie was echt heel bruikbaar. Ga zeker en vasst van jullie gebruik maken in de toekomst!

 • Daniël
  Tevreden

  Goeie service. Had m'n tekst binnen een dag terug. Terwijl ik de deadline van 48 uur had gevraagd.

 • Lydia
  Bedankt

  Mijn scriptie was nagekeken door Amieke en ik was helemaal gelukkig met haar commentaar en hulp. Ze heeft m'n werk echt verbeterd en met haar feedback kan ik ook in de toekomkst betere teksten voor de studie schrijven. Persoonlijk vind ik het ook fijn dat ik mij geen zorgen meer hoefde te maken over de spelling en taal in de scriptie. Dat geeft toch een stukje rust.

 • Surasj
  Veel gevonden

  Ik vond dat Scriptium nog heel veel fouten gevonden had in mijn scriptie. Ik wist niet dat van te voren er zoveel in zouden zitten dus ik ben heel tevreden. Als ik mijn masterscriptie schrijf ga ik die ook opsturen. Heel leerzaam!

 • Redouan
  Supergoed

  Wow, jullie zijn echt ongelofelijk goed. De begeleiding via Bastiaan heb ik veel aan gehad. Er is goed ingegaan op belangrijke inhoudelijke zaken. Ook qua nakijken van de taal en tekstructuur was mijn begeleider nu heel tevreden. Ik ga jullie OOK aanraden!

 • Katie
  .

  Heel gemakkelijke dienst. Hulpvaardig en erg professioneel.

 • Reyes
  .

  Aangenaam verrast op mijn verjaardag met een 8 voor mijn scriptie. Hij geeft hele duidelijke feedback en weet goede juridische verbanden te leggen.Mijn revisor, Herbert heeft echt heel goed werk geleverd.

 • Ramon
  jj

  Jullie heben me erg bewust gemaakt van de fouten die ik maakte in mn scriptie. Ga dit met goed gevoel inleveren. Heb goed samengewerkt met begeleidster Hester! Bedankt.

 • Rein
  Scriptie psychologie

  Mijn scriptie psychologie was door Bastiaan heel goed nagekeken. eRg veel opmerkingen en advies gehad waar ik heel erg mee op weg kon. Door mijn duitse achtergrond moest ik ook de taal laten nakijken en dat was ook perfect!

 • Hisham Abbas
  Scriptium is top

  Fijn dat jullie mijn scriptie inhoudelijk ook controleren konden. Daarmee heb ik wat aan gehad want mijn begeleider heeft aan mij heel weinig aangegeven van wat fout is en verbeterd kan worden. Qua taal was het net als mijn pva weer perfect, vandaar mijn beloofde review. Succes met jullie heel goede bedrijf!

 • Maaike
  .

  Geachte Scriptium,

  Nog net op de valreep van dit jaar kan ik u voor uw meedelen dat mijn Masterscriptie, die u na heeft gekeken, met een 7 is beloond.

  Ik maak van de gelegenheid gebruik u een goed 2018 te wensen.

  Met vriendelijke groet,

  Maaike

 • Kathryn Siwald
  .

  Scriptium heeft mij geholpen met mijn statistiek, taalcorrectie, apa controle en inhoudelijke zaken wat betreft de interpretatie van de resultaten. Daarnaast heb ik ook sterk de opbouw kunnen aanpassen. Erg compleet, ik bedank jullie zeer voor de vriendelijke hulp en dienst!

 • Patrick shubak
  .

  Ik heb heelerg goede eravringen met Scriptium. Het maakt mijn werk een stuk makkelijker met alle verbeteringen. De feedback gaat ver en diep en is altijd scherp. Vorig jaar mijn eerstr studie gehaald dankzij Scriptium. Dit jaar master na master, waarbij de hulp van Scriptium welkom is.

 • Hans de wever
  .

  Scriptium is gewoon een expertisecentrum. Elk scriptieprobleem kon bij mij opgelost worden. Ik wou dat de mensen die bij Scriptium werken als leraar waren bij onze hogeschool want mijn begeleiding was bagger.

 • Student UvA
  beoordeling scriptie nakijken

  Ben een Vlaamse studente, en had specifiek een verzoek gedaan aan Scriptium om op Vlaamse uitdrukkingen te letten, wat ze gedaan hebben bij het verbeteren van de taal. Scriptium heeft mij qua feedback op de inhoud van mijn masterproef communicatie heel erg goed op weg geholpen. De scriptie wordt ook nog altijd door een kwaliteitsmanager doorgenomen, je krijgt waar je voor betaald en het is goedkoop voor wat je krijgt.

 • Cris v.
  geweldige dienst

  Scriptium heeft me uit de brand geholpen met heel mijn scriptie: de taal is herbeschreven, de opbouw ziet er nu goed uit volgens mijn begeleider, en als extra heeft scriptium ook feedback op de inhoud en structuur gegeven, wat me enorme hulp heeft geboden, want ik heb te weinig ondersteuning gehad vanuit mijn school. Ik vond de inhoudelijke hulp echt geweldig. De corrector ervan heeft mij heel goed geholpen met spot on feedback. Het is een dienst die ik al heb aangeraden maar hier doe ik het nog een keer. Dank jullie wel.

 • Student rechten
  Snel

  Zeer snel mijn scriptie teruggekregen met goed inhoudelijk commentaar van een jurist van Scriptium. Het was ook duidelijk dat er flink geschaafd moest worden aan de taal, gezien ik daar veel commentaar van mijn begeleider over had gehad. Scriptium heeft dat naar tevredenheid gedaan.

 • Rosalie
  prima

  Mij begeleider Hester had erg veel verstand van mijn scriptie. Vanwege de expertise van Scriptium heb ik eerst voor begeleiding gekozen. Daarna heb ik mijn scriptie laten nakijken. Het niveau is nu heel erg verbetert. Scriptium is betrowbaar en werkt heel nauwkeurig. Bij klasgenoten stonden ze erom bekend altijd kwaliteit te geven, maar ik wist niet dat dit soort bureaus bestonden. Ik heb er zeker geen spijt van gehad en ben dan ook voor me scriptie geslaagd.

 • Shirley
  goedkoop en kwaliteit

  Wauw, zoveel werk dat jullie erin hebben gestopt! Echt groot respect hiervoor. Jullie zijn goedkoop en leveren kwaliteit. En een goeie service! Ga jullie vanaf nu zeker aanraden en met deze review als eerst.

  Groeten, Shirley

 • G.B.
  .

  Dank voor de begeleiding voor mijn scriptie, vooral voor mijn tutor van Scriptium. Heb er zeer veel aan gehad, en alles werd helder uitgelegd. Heb uiteindelijk mijn scriptuie behaald met een 8.

 • richy
  Goeiuh!

  Geweldig! Taal, structuur, opbouw en inhoud = alles is naar gekeken. Validiteit, betroywbaarheid, probleemstelling, hoe je je onderzoeksvragen moet opstellen, de taal en spelling, dat maakt scriptium voor me uniek in zijn service. Bedankt!

 • Davey
  .

  Was op zoek naar bedrijf dat mijn scriptie inhoudelijk kon controleren. Scriptium is de enige die dat bleek te kunnen doen, naast met name rode draad ook inhoudelijke zaken. Ben er nu voor geslaagd en mijn scriptie is zelfs in de hbo kennisbank opgenomen. Ben er nauurlijk zeer trots op. Dank, Scriptium!

 • rody
  .

  Gisteren mijn scriptie bekeken en kan heel tevreden kijken naar alle correcties. op taal zag het er goed uit (heel veel verbeterd). er is ook naar de rode draad gekeken, en daarbovenop ook op inhoud. mijn onderzoeksvragen zijn verbetered met spot on commentaar. methodologie had ik meeste moeite mee en meeste commentaar gekregen. Scriptium hebben daar ook goed naar gekeken. Na 2 jaar met geruststellender gevoel de boel ingeleverd, bedankt!

Score: 4.59   
  
 
 • Praveen
  fijne service

  Ik heb erg prettig contact gehad met het team van Scriptium. Dat is best belangrijk.

 • Ger
  MEGA BLIJ

  Wat die titel zegt. Topservice. En zoveel beter dan mijn begeleider van de school.

 • T-Rex
  Speedy

  Ik had gekozen voor de daedline van 7 dagen maar ik had het al binnen 5 dagen terug. lekkah

 • Pascal
  Dyslexie

  Mijn begeleider verwees me Scriptium vanwege mijn dyslexie. Heb er superveel aan gehad!

 • Sang Ria
  fijne hulp

  ik heb mijn inleiding laten nakijken op taal, structuur en inhoud door Scriptium. Ze waren duidelijker dan mijn eigen school begeleider. Je moet er wel rekening mee houden dat je zelf nog aan je scriptie moet werken na het nakijken

 • Anonymous

  De feedback op de inhoud van mijn scriptie was erg bruikbaar. En nu duimen voor een hoog cijfer

 • Simon
  --

  Had feedback besteld op mijn Engels, Structuur en Inhoud. Alhoewel ik tevreden ben over de feedback op het taalgebruik, was de inhoudelijke feedback minimaal. Nadat ik dit aangaf bij Scriptium, kreeg ik binnen enkele dagen nog bruikbaar commentaar op de inhoud. In de laatste weken richting een scriptiedeadline zijn dit soort moeilijkheden niet bepaald welkom.Naar mijn idee dus niet gekregen (althans, te laat) waarvoor ik had betaald. Nadat ik vroeg of ze me ergens tegemoet in konden komen en deze fout te herstellen, was de reactie allerminst naar mijn tevredenheid.

 • --
  Paper

  Ik was zeer tevreden over de taalcorrectie van mijn paper. Het was belangrijk (nee, "van belang" 😉 ) om professioneel te schrijven. Dat kunnen ze hier wel!

 • Sieme
  vragen stellen

  Het was vooral fijn dat ik nog vragen kon stellen. Toen hebben ze me nog helemaal geholpen met de bronvermeldingen. Ik had ook gevraagd of ze toch de scriptie eerder konden terugsturen en dat was geen probleem . Hele goede service vind ik

 • Sigrid
  topcorrectors

  Ze hebben echt topcorrectors bij Scriptium. Ik had voor de eerste tekst Caren en voor de APA Miranda. Echt super goed. Ik wil aan alle studenten aanraden dat ze een scriptie laten nakijken. het helpt echt en het is ook supergoed voor je cijfer. Ze hebben er vooral ook veel uitgehaald met betrekking tot stijl en toon. academisch schrijven is toch andere koek.

 • S.E.
  --

  Bedankt SCriptium! Ik ben geslaagd

 • JanP
  lang leve de koning

  Ze hebben mijn verslag nagekeken tijdens koningsnacht. Lange leve de koning. Hoeza

 • studentnoob
  Ontdekking van het jaar

  Studeren is een fulltime baan. Scriptium snapt dat. Ik wou dat ik ze eerder gevonden had. #waaromvertellenzeopschoolnietdatscriptiumbestaat

 • S.K.
  Titel

  ik word erg blij van scriptium. Mijn onderzoeksplan is een go 😀

 • Mattijs
  Feest

  Net te horen gekregen dat ik geslaagd ben na twee herkansingen. Bedankt Scriptium, ik drink er een op jullie!

 • Mr. H
  Kerstavakantie

  Ik wil even zeggen dat ik het top vond dat SCriptium gewoon tijdens de kerst mijn scriptie heeft nagekeken op taal en inhoud. Nu heb ik ruim de deadline gehaald.

 • Anarebelletje
  Aanbeveling

  Goeie service! Had mijn tekst snel terug. Ik beveel scriptium zeker aan

 • Jacob
  Dank

  Mijn dank is groot. Ik had vertraging opgelopen door een afkeurde scriptie en doordat Scriptium de herkansing had nagekeken op inhoud heb ik het de tweede keer wel gehaald. Goud waard wat mij betreft. Zeker een aanrader.

 • Roland
  goed geholpen

  Goed geholpen met mijn onderzoeksvragen, DESTEP model en hulp bij mijn interviewvragen. Mijn corrector had absoluut verstand van de materie en taal, dat allemaal heel snel (18 uur), waarvoor dank.

 • Jacklyn

  Scriptium heeft ons Engelse profielwerkstuk nagekeken. We waren erg blij met de service en het correctiewerk Jacklyn & Sierra

 • Maartje
  Snel

  Scriptium heeft mijn scriptie binnen een dag nagekeken. Ik ging op vakantie en ik wilde daarvoor alles inleveren. Dat is gelukt en nu ben ik geslaagd op vakantie gegaan. dat geeft een goed gevoel 😀 groetjes, Maartje

 • anoniem
  Erg goed!!!

  Het nakijken is kwalitatief zeer goed en motiveert om door te gaan. Ik kan het een ieder aanraden.

 • Bachelorstudent
  .

  Qua kwaliteit gaat er niks boven Scriptium. Ook is het erg compleet vergeleken met andere diensten. Altijd keurig nagekeken met de juiste feedback en inhoudelijke opmerkingen. Super bedankt!

 • Jim
  Topniveau

  Mijn scriptie recht, die door Scriptium op taal, opbouw en inhoud was nagekeken, is door mijn hogeschool op de HBO kennisbank geplaatst, en ik had er een 9 voor: https://hbo-kennisbank.nl/record/sharekit_hsleiden/oai:surfsharekit.nl:de546897-6032-44b9-be74-47bd932b7b60Ben Scriptium zeer dankbaar. Ze hebben zich dubbel en dwars bewezen en ga nu bij hun voor mijn master mijn scriptie laten nakijken. Groet, Jim

 • Pieter-Jan
  .

  Extreem goede service. Pijs is laag voor wat jullie bieden eerlijk gezegd.

 • -
  --

  -

 • Anoniem
  Kansberekening

  de statistiekbegeleiding is top. Ik snap daar nooit wat van maar ze hebben me gekoppeld aan Sofie en die kon me alles uitleggen op een manier dat ik het wel snap nu.

 • 111
  goed

  Gewoon heel goed

 • Bren
  Doorverwijzing

  Ik ben door mijn school naar jullie verwezen. Heb zeker geen spijt gehad van de kueze voor jullie. Jullie hebben topwerk geleverd!

 • Ferry
  Top

  Echt enorm gewaardeerd hoe jullie mij geholpen hebben met mijn scriptie. Speciale dank gaat uit naar begeleider Yosef!

 • Bianca
  Word

  Scriptium heeft me superfijn geholpen met werken met Word. Ik snap daar allemaal niks van en als je verslag dan aan 100 eisen moet voldoen is dat gewoon verschrikkelijk vervelend. Hartstikke vriendelijke service!

 • M5
  -

  Je kunt er ook goed terecht met een Engelse scriptie. Ze hebben native speakers.

 • Vince
  begeleiding

  Ik heb begeleiding gehad van scriptium voor mijn herkansing. Het was superfijn om met iemand te kunnen sparren over de scriptie. Ik raad deze begeleiding zeker aan want het is zoveel beter dan wat m'n school had. Dit was veel persoonlijker en ik voelde me echt geholpen

 • Birgul Yagar
  Flexibel en oplossingsgericht

  Vanwege problemen tijdens het upload-proces bleken persoonlijke gegevens niet te zijn geregistreerd en herkomst van betaling en mijn essay niet te achterhalen. Nadat ik Scriptium mailde konden ze meteen actie hierop ondernemen en hebben ze de procedure ook zonder extra kosten versneld.Mijn deadline alsnog gehaald! En mijn essay is met een 9 beoordeeld :))Bedankt voor jullie kritische blik en feedback. En natuurlijk de snelheid waarmee jullie te werk zijn gegaan. 

 • Kakel
  goede service

  Bedankt voor de goede service . Echt aan te raden

 • Filo

  Scriptium heeft mijn werk gewoon vannacht nagekeken. Superblij mee want nu kan ik gewoon de deadline halen.

 • Felice
  lieve mensen

  De lieve mensen bij Scriptium hebben eerst alle 100 vragen die ik had beantwoord en daarna mijn profeschrift nagekeken op taal en structuur. Het is super fijn om zoveel steun te krijgen.

 • Jantine
  Goede correctors

  Scriptium heeft mijn essay nagekeken qua taal, inhoud en structuur. Ik had veel feedback waar ik iets mee kon. Eigenlijk was het vooral fijn dat het zo snel kon, nu had ik nog tijd zat om de boel aan te passen. Nu wachten op een cijfer...

 • BD
  -

  Correctie van mijn onderzoekvoorstel was netjes uitgevoerd. Ik ga mijn scriptie straks ook zeker opsturen. Echt een aanrader

 • Chantal
  -

  Ik heb mijn bronnenlijst laten controleren. Ze hebben alles op orde gemaakt en mijn professor had er niets op aan te merken. ze zijn bij ons nogal streng op plagiaat en bronverwijzingen. Heel fijn!

 • M.
  Wat 'n uitvinding

  Ik had meer aan de inhoudelijke feedback van de corrector dan aan de opmerkingen van mijn docent. Heel fijn dat er zoiets is als Scriptium.

 • Ruth
  Review

  Ik laat even een review achter want ik ben helemaal happy. Ik moest een onderzoeksvoorstel in leveren welke elke keer afgewezen werd. Scriptium heeft mijn voorstel nagekeken op inhoud en nu is het wel goedgekeurd. Ik bleek ook nog veel taalfouten te hebben en nu ben ik ervanaf! Tijd voor een drankje zou ik zeggen .

 • Ramona hbo
  Klassewerk!

  Precies wat ik nodig had. Jullie tips en feedback op de taal en inhoud van mijn scriptie was echt heel bruikbaar. Ga zeker en vasst van jullie gebruik maken in de toekomst!

 • Daniël
  Tevreden

  Goeie service. Had m'n tekst binnen een dag terug. Terwijl ik de deadline van 48 uur had gevraagd.

 • Lydia
  Bedankt

  Mijn scriptie was nagekeken door Amieke en ik was helemaal gelukkig met haar commentaar en hulp. Ze heeft m'n werk echt verbeterd en met haar feedback kan ik ook in de toekomkst betere teksten voor de studie schrijven. Persoonlijk vind ik het ook fijn dat ik mij geen zorgen meer hoefde te maken over de spelling en taal in de scriptie. Dat geeft toch een stukje rust.

 • Surasj
  Veel gevonden

  Ik vond dat Scriptium nog heel veel fouten gevonden had in mijn scriptie. Ik wist niet dat van te voren er zoveel in zouden zitten dus ik ben heel tevreden. Als ik mijn masterscriptie schrijf ga ik die ook opsturen. Heel leerzaam!

 • Redouan
  Supergoed

  Wow, jullie zijn echt ongelofelijk goed. De begeleiding via Bastiaan heb ik veel aan gehad. Er is goed ingegaan op belangrijke inhoudelijke zaken. Ook qua nakijken van de taal en tekstructuur was mijn begeleider nu heel tevreden. Ik ga jullie OOK aanraden!

 • Katie
  .

  Heel gemakkelijke dienst. Hulpvaardig en erg professioneel.

 • Reyes
  .

  Aangenaam verrast op mijn verjaardag met een 8 voor mijn scriptie. Hij geeft hele duidelijke feedback en weet goede juridische verbanden te leggen.Mijn revisor, Herbert heeft echt heel goed werk geleverd.

 • Ramon
  jj

  Jullie heben me erg bewust gemaakt van de fouten die ik maakte in mn scriptie. Ga dit met goed gevoel inleveren. Heb goed samengewerkt met begeleidster Hester! Bedankt.

Volgende
 
Scriptie nakijken op Taal, Structuur, APA én Inhoud voor een Spotprijs