Click Fraud Protection

Taalkundige & inhoudelijke correctie van scripties en essays

Recente beoordelingen


Wij hechten waarde aan je mening. Breng je stem uit en laat ons weten wat je van Scriptium vindt.

Geef uw beoordeling​
1
2
3
4
5
Plaats beoordeling​
     
X
LAATSTE BEOORDELINGEN
Score: 4.45   
  Bekijk alle 113 reviews >>
 
 • Hamdon
  English thesis

  I highly recommend Scriptium. The editor gives you a lot of details and advice regarding logic and brevity of expression, structure and content, and accuracy of academic terminology. Overall, I am very satisfied with their service.

 • Babeth
  sociloge in spe

  Twee correctoren hebben echt heel goed werk geleverd. Terwijl mijn begeleider niks zei over de inhoud van mijn stuk, heeft scriptium met hun kennis mij op de juiste weg gewezen.

 • Volendamse student
  Snel, betrouwbaar, deskundig

  Lekker snel en je krijgt gewoon waar je voor betaalt, zoals het hoort. Ze reageerden snel op mijn vragen en er werd duidelijke uitleg gegeven over de moeilijke punten in de scriptie en dingen waar ik elke keer tegenaan loop qua theorie en onderzoeksvragen. Maar je ziet je eigen fouten niet meer. Veel studenten klagen over begeleiding. je hebt geen vertrouwen meer, maar bij scriptium wordt gelukkig gewoon nog wel kwaliteit gegeven.

 • Haraje
  beoordeling

  Goedkoop en je krijgt alles wat je als student wenst. Echt geweldig dat ik gebruik ervan kon maken. En de mensen die het nakijken hadden duidelijk verstand van mijn scriptie op vlak van inhoud en de opbouw ervan. #hartstikke tevreden ermee!

 • herwige
  .

  had al reviews geschreven maar hierbij nog een laatste review van mij, wan ben erg tevreden: scriptium, jullie hebben mij fantastisch geholpen. na de scriptiebegeleiding, waarbij ik ergb goed geholpen ben door specialisatie communicatie begeleider, hebben jullie mijn scriptie heel erg goed nagekeken. het was niet makkelijk, want alles van mijn scriptie moesten jullie herschrijven. Dit is echt een goede dienst.

 • Chanella
  Heldere tekst

  Ik had moeite met het begrijpelijk op schrijven van mijn scriptie. Scriptuim heeft ervoor gezorgd dat de inhoud duidelijk is geworden en zakelijker. Bijna elke zin hebben zij voor mij herschreven. Het was mij zelf echt niet gelukt. Ik zat ook in krap in tijd. Ik heb daarom gebruik gemaakt van 48 uur service. Het is scriptium gelukt om binnen 48 uur mijn scriptie na te kijken. Ik ben enorm blij met die hulp. Ik voelde mij zelfverzekerder om mijn scriptie in te leveren met de verbeteringen van scriptuim. Het is echt je geld waard!!!!

 • Jet van Beukeren
  .

  Ik maak al 2 jaar gebruik van Scriptium. Eerst voor mijn scriptie, later voor mijn sollicitatiebrieven en teksten van mijn website voor fysiotherapie. Wat me opvalt is dat welke tekst ik ook opstuur, Scriptium altijd kwaliteit levert. Het maakte niet uit door welke corrector het was nagekeken, het was altijd goedd. Dat wijst wel op hoe professioneel Scriptium is en maakt dat ik met een gerust hart stukken opstuur. Scriptium is een grote steun geweest voor mij en nog steeds.

 • M. van Zanten
  .

  Hartelijk dank voor de vele taalverbeteringen en controle op de inhoud. Ik heb het toegepast en ingeleverd. Ik vond de service van jullie heel compleet en jullie zijn goed op de delen van de scriptie ingegaan die qua opbouw en inhoud niet klopten, met heldere uitleg daarover.
  Ik kon daarbij de feedback van de begeleider mee up kan loaden om te zien of ik het inhoudelijk goed hebt verwerkt. Als je je scriptie op taal, structuur en inhouyd wilt laten nakijken zou ik scriptum zeker aanraden aan. Als service heel compleet voor de prijs die je betaald.

 • Harold
  Overtuigd

  Heb overal geinformeerd want dit wasmijn laatste kans om te slagen. Scriptium kwam daaruit als beste uit de bus (je krijgt complete en diepgaande feedback over structuur, inhoud, van onderzoeksvraag tot conclusie, en daarnaast taalverbeteringen, stijl en grammatrica). Maar je weet nooit vantevoren wat voor kwaliteit je krijgt. Kan zelf nu verzekeren dat Scriptium en de corrector Henriette echt uitstekend hebben gedaan. Veel feedback gehad en de inhoud is nu sterk verbeterd volgens mijn begeleider (die veel opmerkingen had). De vtaal en tekst is sterk verbeterd. Ik heb ook begeleiding gehad. Scriptium heeft mensen met heel veel kennis en ervaring. Gewoon een topbedrijf!~

 • Bregje Verweij
  goedkoop en compleetste dienst

  Ok, als student ben ik niet de rijkste maar vond dat ik waar kreeg voor wat ik betaalde. En zo te zien is Scriptium heel compleet en krijg je er ook inhoudelijk een correctie bij en kijken ze naar de opbouw. Ben er gewoon ontzettend blij mee en kan hier zeker wat mee.,

 • Emera
  .

  Hele studentvriendelijke dienst waarop ik mij niet had ingesteld en had niet verwacht dat ik zoveel fouten zou maken, er waren zaken die ik niet begreep en dat is door Scriptum uitgelegd. Er is zelfs feedback van mijn begeleider uitgelgd. Van de inleiding, methode en theorie zei de begeleider dat het nu goed was. ook de taal was perfect in orde. Nu zal ik de conclusie en de resultaten door Scriptium ook inhoudelijk en op opbouw nakijken. Ik woon in Duitsland en heb moeite met Nederlands, Ben blij dat ik jullie ben tegenkomen, want het scheelt heel veel werk.

 • Harm.
  .

  Mijn begeleider had me zelf naar Scriptium verwezen vanwege de goede naam en omdat ik grondige inhoudelijke hulp nodig had. Door deze hulp is ie nu tevreden. Had ook meteen de taal laten corrigeren en zag er van wat ik kan oordelen goed uit. Bu maar hopen dat beoordelaar ook zelfde denkt. Ik hou jullie op de hoogte!

 • Nadia
  .

  Mijn reflectieverslag zag er volgens mijn begeleider heel goed nagekeken uit. Ik heb veel last van spreektaal en Scriptium maakt er een mooi verhaal van. Hele goeie dienst waar ik in de toekomst zeker van gebruik gaat maken.

 • Virginy
  ...

  Jullie hebben het accuraat nagekeken, met name het gedeelte over de onderzoeksvragen heb ik veel aan gehad. Mijn reflectieverslag moet ik nog op taal laten nakijken en stuur ik ook zeker naar jullie op.
  Groeten, Virginy

 • Lennart
  .

  Heb altijd last van schrijven gehad door dyslexie. Scriptium is het beste wat je kan hebben. Superprecies en heel m'n scriptie doorgenomen op taal, structure deel en inhoudelijk.

 • zombiestudent
  drie docs

  Heb scriptie zowel als reflectieverslag en pva bij Scriptum laten nakijken en alledrie perfect nagekeken. Begeleidster was er erg tevreden mee. Minpuntjes kan ik eigenlijk niet noemenm, ben gewoon heel blij met deze dienst van hun.

 • Mark Kingma
  Goede kwaliteit, maar blijf opletten!

  De kwaliteit van het nagekeken werk is zeer goed en mijn verslag is veelvuldig verbetert. Je moet echter wel goed opletten of je het eens bent met de voorgestelde wijziging. Tevens is het handig om je verslag te blijven doorlezen op fouten. Ze zijn wel goed, maar ik heb gemerkt dat ze heel soms kleine dingetjes vergeten. Toch ben ik er erg blij mee 🙂

 • Hanan
  .

  Prettig nakijkservice voor iemand die niet goed Nederlandse taal kan. Scriptium geeft heel complete feedback op structuur en inhoud en meest zorgvuldig. Heb altijd veel gehad eraan. Nu ben ik met de studie klaar en heb ook mijn bachelorthesis sociale dienstverlening gehaald. Heb veel van mijn verslagen nagekeken en altijd goede voldoende erop behaald. Ik kan mijn dankwensen hiermee uiten, want de dienst was heel goed.

 • Francis
  .

  Mijn eerste verslag dat ik bij jullie had laten nakijken was ruim voldoende beoordeeld, waarvoor hartelijk dank. Mijn laatste verslag dat ik op taal had laten nakijken, daarvan moest ik nog veel inhoudelijk aan veranderen van de prof, dus die heb ik nu ook op inhoud laten controleren. Ik hoop en vertrouw erop dat dat ook goed zal gaan. Grtjs, Francis

 • Razani
  .

  Vandaag uitslag van mijn scriptie binnengekregen en ben na drie keren gesaalgd. Mijn grote dank naar jullie hulp, ik had het zonder niet gekund. Ik ga nu masterpopleiding doen en zal zeker weer van jullie scriptiehulp willen gebruikmaken. Nog eens bedankt, Razani

 • Helmine
  .

  Hallo, doen julie ook reflectieverslagen? Op de site staat dat jullie alles wat met onderwijs te maken heeft nakijken. Ik heb in juni mijn thesis laten nakijken door jullie en daar wat ik voor geslaagd en erg tevreden met jullie scriptiehulp. Heb ervoor een ruime voldoende gehaald. Ben van Duitse oorsprong en heb moeite met de Nederlandsche taal. Bedankt in elk geval!

 • Mirre
  .

  Hallo Scriptium, bij deze mijn beoordeling. Sorry voor mijn vele vragen achteraf. Ben altijd kritisch ingesteld., maar jullie hebben me erg goede scriptiehulp aangeboden en zijn diep op de inhoud van mijn scriptie ingegaan. Onder meer de ondewrzoeksvragen, waar ik lang mee worstelde, zijn nu eindelijk goed. Daar ben ik heel blij mee. Ik moet nog de conclusie afmaken en deze inleveren, dus deze dient ook op taal, structuur en inhoud nagekeken te worden. Ben erg blij met jullie dienst!

 • Samuel
  .

  In begin september mijn Engelse scriptie bij jullie laten nakijken en vandaag het nieuws ontvangen dat ik ben geslaagd. Dat wilke ik met jullie delen en natuurlijk wil ik jullie hartstikke bedanken voor de scriptiehulp van erg hoge kwaliteit. Jozef is absoluut een van de beste Engelse correctors die je je kan wensen. Zijn opmerkingen over de structuur en inhoud van mijn scriptie hebben mij er echt doorheen gesleept. Graag bedank ik hem voor zijn diepgaande inzicht en Scriptium voor het supersnel reageren en de goede service.

 • Soufiani
  top

  Hallo,

  ik weet niet waar ik zou zijn zonde jullie hulp. Ik neem tegenwoordig ook bijlessen voor m'n Nederlandse taal en ik blijf ermee doorgaan. Voorlopig heb ik heel erg veel hulp aan jullie scriptiehulp en jullie krijgen dit schooljaar nog wel wat werkjes van me. Bedankt!

 • Randy
  .

  Erg behulpzame dienst dat het geld meer dan waard is. Uit ervaring en vaste klant weet ik dat de crew van Scriptium erg veel kennis heeft van de taal en de inhoud en structuur van een scriptie. Ik ben al vaker gered met opdrachten en daarvoor neem ik een diepe buiging voor deze klassedienst.

 • Radvan
  sterk

  Kan wel zeggen sterk scriptie nagekeken. Alles wat ik moest hebben stond erin. en hartstik goede hulp ook voor studenten die minder goed nederlands kunnen.

 • merve
  .

  Wist niet dat er zoveel fouten zouden zijn in mijn scriptie. Ben nu bezigpuntjes op de i te zetten. Dank jullie wel voor het scherpe commentaar en de hele goecde service. Als ik geslaagd ben horen jullie zeker van me!

 • haci
  super1

  hartstikke bedankt voor al bruikbare hulp! Heb diepgaand inzicht gekregen in wat ik fout doe en dat terwijl ik dacht dat ik goed bezig was. Jullie hebben me heel erg geholpen en als ik slaag ben ik jullie eeuwig dankbaar!

 • Hamsa
  criminologie

  Ben onder de indruk van jullie nakijkdienst. De taalcorrectie was tot in de puntjes verzorgd en met het inhoudelijk commentaar kon ik echt wat mee. Ik geef ook een tip voor mensen die hun scriptie willen laten nakijken: zoek eerst goed en laat je goed informeren, want je kunt weleens tegen een verkeerde stuiten, zoals ik dat de eerste keer had. Scriptium is betrouwbaar.

 • Janus
  Zorg

  Ik heb al bij verschillende bureaus mijn scriptie laten nakijken en scriptum geeft de extra feedback die het zo compleet maakt. Probleemstelling, onderzoeksvragen en methode werden gecheckt. er wordt gezegd wat je inhoudlijk fout doet en wat je kunt verbeteren. Binnen enkele dagen volggt mijn conclusie en resultaten. Voortaan kies ik voor jullie als ik een verslag moet schrijven mee zit. En mijn dank nog aan de corrector Jeroen.

 • Berkant
  .

  Vooraf uitgelegd aan medewerker van Scriptium wat de inhoudelijke punten waren in mijn thesis waar de begeleider opmerkingen over had. Hij begreep goed waar het over ging. De correctie was ik erg tevreden over. Omdat ik niet alles begreep hebk hierover contact gehad en daarin werd goed uitgelegd wat ik mijn met deelvraag moest doen. Mijn begeleider vond het uiteindelijk goed dus bij deze een erg goede beoordeling van mij.

 • Jermaine
  ,

  absolute topservice, aan alles is gedacht. het theoretisch gedeelte is heel goed inhoudelijk gecontroleerd. ook is rekning gehouden met de feedback van mijn begeleider. je krijgt heel veel terug voor wat je betaalt. ik ben uiteindelijk geslaagd hierdoor. Ga niet te veel twijfelen, want daar krijg je misschien spijt van. Ze kunnen er echt wat van. Groetjes, een tevreden klant.

 • Charlissa
  communicatie

  Ik wou jullie even laten weten sdat ik geslaagd ben voor mijn scriptie communicatie 🙂 jullie scriptiehulp is echt super geweest, heel compleet met inhoudelijke service erbij, dingen waar ik moeite mee had werden opgehelderd. Ik ben jullie echt heel erg dankbaar voor het nakijken.

 • Rachel
  .

  jullie bieden waar voor jullie geld. na de inhoudelijke hulp kon ik nog terecht met twee vragen, waar jullie netjes en compleet antwoord op gaven. bij de taalcorrectie waren er per ongeluk twee aan elkaat geplakte zinnen maar voor de rest heel goed gecontroleerd met verandering van zinsstructuren ook waar ik altijd erg veel moeite mee heb. alle puntjes van het plan van aanpak staan er nu in, nu hopelijk op naar het echre werk, de scriptie.

 • Rachmar
  English

  I use Scriptium as my last line of defense. The service goes beyond the basic spell check and grammar check. Using your service is quite addictive as well 🙂 You guys have helped me alot with my english thesis and papers. Thanks for all the work.

 • freek
  scriptie is eindelijk af

  jammer dat ik jullie nie eerder ben tegengekomen en dat ik mijn onderzoeksopzet ergens anders heb laten corrigeren. Het is even schrikken als je zoveel foutjes aangegeven krijgt. Mijn dyslexie helpt daar niet bij. Eindelijk nuttig commentaar gekregen ook. Hartelijk dank aan de corrector, groeten Freek.

 • Salah
  erg bedankt

  Er is heel veel fouten weggehaald door jullie en daar ben ik heel blij. Heb de inhoudelijke feedback verwerkt, duimen gekruist dat het goed gaat komen 🙂 Corrector heeft goed op de punten gelet en moet zeggen dat jullie meer doen dan verwacht. Heel goede service ook!

 • Clarissa
  beste scriptium

  ik had al goede verhalen over jullie gehoord en ik ben zelf ook zeker niet teleurgesteld. Jammer dat jullie de bronnen niet hebben nagekeken (maar naar ik heb begrepen hoort dat niet tot het basispakket), maar voor de rest taalcorrectie en inhoudelijke feedback waar ik zeker wat aan heb. mijn dank!

 • Lydia
  engelse scriptie

  Zit al een jaar op te kijken tegen die scriptie en ik heb het nadeel dat niemand in mijn omgeving engels kon dus moest ik jullie hulp in schakelen. Bedankt yosef trachtenberg voor het nakijken van mijn thesis. Als ik het niet haal is het misschien voor niets, maar ben ik elk geval blij dat iemand me wilde helpen hiermee en heb vele aan het inhoudelijk commentaar gehad!

 • Selene
  voldoende gehaald

  Ik moest een voldoende halen en ben uiteindelijk van een 4.5 naar een 7 gegaan, mede door jullie hele goede hulp. Als je er niet uitkOmt: twijfel niet, Scriptium kan je taalfouten verbeteren en inhoudelijke hulp bieden.

 • Kathryn Siwald
  .

  Scriptium heeft mij geholpen met mijn statistiek, taalcorrectie, apa controle en inhoudelijke zaken wat betreft de interpretatie van de resultaten. Daarnaast heb ik ook sterk de opbouw kunnen aanpassen. Erg compleet, ik bedank jullie zeer voor de vriendelijke hulp en dienst!

 • Patrick shubak
  .

  Ik heb heelerg goede eravringen met Scriptium. Het maakt mijn werk een stuk makkelijker met alle verbeteringen. De feedback gaat ver en diep en is altijd scherp. Vorig jaar mijn eerstr studie gehaald dankzij Scriptium. Dit jaar master na master, waarbij de hulp van Scriptium welkom is.

 • Hans de wever
  .

  Scriptium is gewoon een expertisecentrum. Elk scriptieprobleem kon bij mij opgelost worden. Ik wou dat de mensen die bij Scriptium werken als leraar waren bij onze hogeschool want mijn begeleiding was bagger.

 • Student UvA
  beoordeling scriptie nakijken

  Ben een Vlaamse studente, en had specifiek een verzoek gedaan aan Scriptium om op Vlaamse uitdrukkingen te letten, wat ze gedaan hebben bij het verbeteren van de taal. Scriptium heeft mij qua feedback op de inhoud van mijn masterproef communicatie heel erg goed op weg geholpen. De scriptie wordt ook nog altijd door een kwaliteitsmanager doorgenomen, je krijgt waar je voor betaald en het is goedkoop voor wat je krijgt.

 • Cris v.
  geweldige dienst

  Scriptium heeft me uit de brand geholpen met heel mijn scriptie: de taal is herbeschreven, de opbouw ziet er nu goed uit volgens mijn begeleider, en als extra heeft scriptium ook feedback op de inhoud en structuur gegeven, wat me enorme hulp heeft geboden, want ik heb te weinig ondersteuning gehad vanuit mijn school. Ik vond de inhoudelijke hulp echt geweldig. De corrector ervan heeft mij heel goed geholpen met spot on feedback. Het is een dienst die ik al heb aangeraden maar hier doe ik het nog een keer. Dank jullie wel.

 • Student rechten
  Snel

  Zeer snel mijn scriptie teruggekregen met goed inhoudelijk commentaar van een jurist van Scriptium. Het was ook duidelijk dat er flink geschaafd moest worden aan de taal, gezien ik daar veel commentaar van mijn begeleider over had gehad. Scriptium heeft dat naar tevredenheid gedaan.

 • Rosalie
  prima

  Mij begeleider Hester had erg veel verstand van mijn scriptie. Vanwege de expertise van Scriptium heb ik eerst voor begeleiding gekozen. Daarna heb ik mijn scriptie laten nakijken. Het niveau is nu heel erg verbetert. Scriptium is betrowbaar en werkt heel nauwkeurig. Bij klasgenoten stonden ze erom bekend altijd kwaliteit te geven, maar ik wist niet dat dit soort bureaus bestonden. Ik heb er zeker geen spijt van gehad en ben dan ook voor me scriptie geslaagd.

 • Shirley
  goedkoop en kwaliteit

  Wauw, zoveel werk dat jullie erin hebben gestopt! Echt groot respect hiervoor. Jullie zijn goedkoop en leveren kwaliteit. En een goeie service! Ga jullie vanaf nu zeker aanraden en met deze review als eerst.

  Groeten, Shirley

 • G.B.
  .

  Dank voor de begeleiding voor mijn scriptie, vooral voor mijn tutor van Scriptium. Heb er zeer veel aan gehad, en alles werd helder uitgelegd. Heb uiteindelijk mijn scriptuie behaald met een 8.

 • richy
  Goeiuh!

  Geweldig! Taal, structuur, opbouw en inhoud = alles is naar gekeken. Validiteit, betroywbaarheid, probleemstelling, hoe je je onderzoeksvragen moet opstellen, de taal en spelling, dat maakt scriptium voor me uniek in zijn service. Bedankt!

 • Davey
  .

  Was op zoek naar bedrijf dat mijn scriptie inhoudelijk kon controleren. Scriptium is de enige die dat bleek te kunnen doen, naast met name rode draad ook inhoudelijke zaken. Ben er nu voor geslaagd en mijn scriptie is zelfs in de hbo kennisbank opgenomen. Ben er nauurlijk zeer trots op. Dank, Scriptium!

 • rody
  .

  Gisteren mijn scriptie bekeken en kan heel tevreden kijken naar alle correcties. op taal zag het er goed uit (heel veel verbeterd). er is ook naar de rode draad gekeken, en daarbovenop ook op inhoud. mijn onderzoeksvragen zijn verbetered met spot on commentaar. methodologie had ik meeste moeite mee en meeste commentaar gekregen. Scriptium hebben daar ook goed naar gekeken. Na 2 jaar met geruststellender gevoel de boel ingeleverd, bedankt!

 • Hbo student
  .

  ben jullie vaste klant en het ordt tijd dat ik iets hier achterlaat. Want het is altijd goed wat jullie nakijken. Speciale dankuiting voor jullie corrector Eline, want ze heeft me erg geholpen met het volbrengen van mijn modules.

 • Hilde
  .

  voor wat je krijgt waar voor je geld. het is compleet en het wordt erg goed ingegaan op de wetenschappelijke punten die van belang zijn! Binnenkort mijn review laten nakijken. Groeten, Hilde

 • Syberthe
  ervaring scriptie nakijken

  Hier m'n uitgebreide review over Scriptium (blijkbaar had ik nu ik klaar ben met me scriptie tijd te veel haha): vanaf eerste moment/contact met Scriptium was me duidelijk dat Scriptium erg professioneel was. Ik werd aan de telefooon uitgebreid geholpen en op al mijn vragen is ingegaan. Dat ook op mijn wat technische vragen was ingegaan maakte me duidelijk dat Scriptium verstand heeft van inhoudelijk nakijken. Toen ik klaar was met mijn scriptie heb ik het geuploadet en daarna is mijn scriptie nagekeken door iemand die ook afgestudeerd was in communicatievak. Ik heb erg veel aan deze hulp gehad die ik daarbij kreeg, er is goed ingegaan op de delen van mijn scriptie die al minder waren. Qua taalfouten is er heel veel weggehaald (ik schrok toen ik het zag). Ik heb naar aanleiding van het nakijken nog twee vragen gesteld via mail, waar ik meteen antwoord op kreeg. Ik kan dus stellen dat ik het hele traject goed ben geholpen en daarom krijgt scriptium van mij gewoon een vet goede review 🙂 ik ben er nu eindelijk vanaf. Ik wens iedereen succes met z'n scriptie!

 • Loretta
  .

  Heb mijn stage in Suriname gelopen. Scriptium heeft me daarin met stageverslag erg geholpen. Door onder andere op inhoudelijke en structurele controle te geven. Ook kon ik bij Scriptium terecht voor scriptiebegeleiding, dus vandaar: een bedankje is op zijn plaats :).

 • Meindert
  .

  Tussen de vele reviews over het nakijken van scripties plaats ik hier ook de mijne :D. Ik heb er even over nagedacht wat ik het best kon schrijven voor jullie als review, maar ik denk dat één woord de dienst samenvat: klasse!

 • Leon
  .

  Hi, i leave my review on here. this was my second request for editing with Scriptium, and till now I must say i have been very impressed. The communication was easy and they delivered the editing of language, structure and subject on time. My work is essentially a short thesis in relation to finance, and it seems editor Kathe was able to add lot of value in terms of comments Well done. Thank you

 • Jonathan
  thank you

  A well deserved positive review. This was my first time writing a paper. Before sending the paper, other students recommended me Scriptium. Thank youvery much for the assistance editing my paper. your help gave my confidence to write other papers and my thesis in the future.

 • Sangay
  .

  De feedback op de inhoud en structuur was erg deskundig en het was te zien dat er veel moeite in gestopt. Heb zelf goede ervaringen met Scriptium en enkele klasgenoten ook, vandaar een verdiende aanbeveling.

 • Mariëlle
  .

  Al maanden geen goede begeleiding gehad van mijn school maar wel continu geen Go! En dan heel vaag/algemeen commentaar. Hier werd ik echt gek van. Aan jullie scriptiehulp heb ik echt iets gehad, want jullie geven zin voor zin en tekst voor tekst aan wat ik fout doe en waar het beter kan qua structuur en inhoud. Qua taal ziet het er ook echt heel goed uit. Ik heb heel veel fouten gemaakt en als ik zie wat er verbeterd is dan is dit meer daN het geld waard. Als ik geslaagd ben horen jullie spoedig van me! Bedankt.

 • Karisha
  .

  Heel intensief gholpen door Scriptium. Er is echt tijd genomen voor me en was heel beleefd en hulpzaam aan de telefoon. Ik ben geen Nederlandse dus heel erg moeite met taal. Men wou daarom iedere keer mij niet doorlaten bij de toetsing. Gelukkig is het allemaal goed gekomen. Hartstikke bedankt en dikke kus vanuit Curacao!

 • Miralem
  .

  Blijgemaakt met het nakijken van jullie. inleiding heel goeie scriptiehulp gekregen over wat erin moest en niet, theorie nu eindelijk weet ik wat met feedback van begeleider was bedoeld en geholpen met strakker maken. Daarnaast zag mijnstructuur er veel beter uit volgens mijn begeleider. Ben heel tevreden over jullie en ook qua taal heel goed.

 • Rachida
  .

  Schokkend, het aantal fouten dat ik maak. Ik zal tot mijn grote spijt nooit een goede schrijver worden en daarom kwam ik bij jullie uit. kleine minpuntje was dat drie commentaren betreft structuur en inhoud voor mij lastig te begrijpen waren en wat moeilijk uitgelegd, maar voor de rest tiptop in orde.

 • Anoniem
  .

  Allereerst mijn complimenten voor jullie heel precieze nakijken. Heb al meerdere keren iets ingeleverd en dit keer besloten om ter dank een review achter te laten (onder anoniem, maar heb al via mail aangegeven dat ik dat zou doen). De feedbck en correctie was weer van hoge kwaliteit en heb bij gebrek aan goede feedback van de begeleider, er zeer veel aan gehad. Het probleem en het onderwerp is erg goed begrepen door jullie corrector. Daarnaast dank voor de goede service en informatie per mail. Een goed weekend gewenst.

 • Hanna
  .

  Ik heb bijzonder veel gehad aan de feedback van Ramy voor mijn scriptie internationale betrekkingen. Hij heeft het tekstueel en inhoudelijk uitermate goed doorgenomen, en deze wijzigen heb ik allemaal verwerkt. Daarnaast heeft hij mij geholpen met een betere vraagstelling, waarvoor ik hem erg dankbaar ben.

 • Cerine
  ldr

  Grote opluchting dat ik jullie heb gevonden. Echt heel goed werk geleverd. Ik zag het meteeen nadat ik de eerste bladzijden had gelezen dat er heel goedwas nagekeken. Ga met veel meer vertrouwen de scriptie verdedigen (maar wel ff duimen!).

  Grtjs,

  Cerine

 • meyna
  Top

  Erg goede hulp als je je taal structuur en inhoud wilt laten nakijken. Bij inholland totaal geen begeleidin en feedback gehad. Gelukkig kon scriptium me wel van goeie hulp voorzien. Zeker aan te raden!

 • Rowena
  Scriptie

  Vooraf ga je met volle moed de scriptie in. Je denkt dat het wel even kunt schrijven. Maar dan blijkt het toch flink tegen te vallen. Mijn scriptie is tig keer afgekeurd (!). Toen dacht ik: dan maar een externe vinden die me scriptie voor me kan verbeteren en ook mij de fouten in de inhoud kan wijzen. Dan ben je blij dat je op zoiets als Scriptium kunt komen. Voor mij een enorme opluchting en steun!

 • Esther
  Fiscaal

  Mijn Engelse thesis fiscaal recht was ploeteren om die af te krijgen. Ik heb het schrijven van een scriptie onderschat. Jullie hulp was grondig en heel helpzaam. Ik bedank Yosef voor zijn precieze inhoudelijke bijdrage en spellingcorrectie, er is vast heel veel tijd in gestoken! - Esther

 • Renzo
  _

  scriptium is een ideale dienst voor als je problemen hebt met inhoud in je scriptie. Daarnaast kijken ze ook heel goed de taal na. Ik kon nog een week na het nakijken bij hun terecht met een vraag over mijn onderzoeksvraag. Tegenwoordig moet alles goed zijn, de taal en de inhoud, daarom raad ik absoluut scriptiumaan.

 • Sander
  MER

  Ik heb zoveel moeite met het schrijven van een gesturctureerd en inhoudelijk kloppend verhaal dat ik jullie hulp wel moest inschakelen. Wat ik waardeer aan de service is dat ik ook heb geleerd welke fouten ik maak en dat jullie mij de problemen in de thesis hebben laten zien. Met recht een unieke service, voor mij onmisbaar

 • Henk
  ..

  De begeleider zei dat het niveau zeer was gestegen en ik kan hem nu inleveren bij de beoordelaars. Anderhalf jaar lopen struggelen hiermee. Dach dat ik dit nooit ging halen maar heb er nu vertrouwen in.

 • Evelyn
  ....

  Eerst had ik wat moeite met het verwerken van een deel van de inhoudelijke scriptiehulp, maar na een paar keer overlezen begreep ik mijn fouten. De corector heeft gewoon op alles gelet en me geconfronteerd met de zwakke punten van mijn scriptie Pijnlijk, maar het was wel precies wat ik nodig had. Ik bedank hem in elk geval hartelijk voor alle hulp!

 • Eline
  Engelse thesis

  Een bedankje van mij voor jullie corrector Yosef die mijn Engelse scriptie inhoudelijk en op taal heeft doorgenomen. Op vragen via de mail hebben jullie ook netjes antwoord gegeven. Ga jullie absoluut aanraden, Eline.

 • Herbert
  theorie

  Ik had moeite om mijn modellen en theorieën aan te laten sluiten op het doel van het onderzoek en Scriptium heeft me geholpen met enkele handige adviezen. Ik heb de boel lopen inkorten en de koppelimg gemaakt naar onderzoeksvraag. Ik heb veel aan jullie tips en feedback gehad. Hartelijk dank!

 • Latissa
  reflectieverslag

  heel snel mijn reflectieversag teruggekregen. ben er ook blij me dat is gelet op inhoudelijke tegenstrijdigheden in de tekst en d atd e argumentatie is rechgetrokken. ga zeker vaker gebruik maken van jullie dienst.

 • Hakim
  geslaagd

  Met iemand van Scriptium hAD ik het er nog telefonisch over dat mijn beoordelaars erg streng waren, maar heb mijn scriptie met een 7 behaald uiteiindelijk. Hartstikke trots hierop! En jullie hebben goed werk geleverd!

 • Levi
  ....

  Flink lopen ploeteren met die markeringen op Word, maar uiteindelijk bleek daar dus een knop voor te zijn 🙂 Bedankt voor je uitleg, Oscar. Erg goed nagekeken zo op het eerste ook, en inhoudelijk commentaar waar ik wat aan heb. Ook is netjes rekening gehouden met de feedback die ik heb gehad. Jullie zijn de enige die dit bierden, daarvoor petje af. Hartelijk dank.

 • Sanjo
  top

  hartstikke blij dat jullie bij scriptium concreet hebben aangegeven waar het aan schort in mijn thesis. Begeleider gaf heel weinig feedback. hiermee kan ik werken. Taalcorrectie was ook heel goed nagekeken. Heb het aan mensen in mijn omgeving getoond en die zeiden ook dat het heel goed en zorgvuldig was nagekeken. Dus even duimen nu voor beoordeling. In elk geval bedankt!

Uw beoordeling