Proefschrift nakijken op Taal

 

Proefschrift nakijken op Structuur

 

Proefschrift nakijken op Inhoud

 
Schakel één van onze specialisten in. Laat jouw proefschrift nakijken op taal, structuur en inhoud door een specialist die aansluit op het onderwerp van je proefschrift. We garanderen een excellent taalniveau en specialistische kennis. We behandelen proefschriften met respect en oog voor de hoogwaardige kwaliteit die de tekstsoort verdient.
Of neem eerst contact op met het team van Scriptium. We beantwoorden alle vragen via de mail zo spoedig mogelijk. Vraag bijvoorbeeld bij ons eerst een offerte aan, spar met ons over de beste corrector voor jouw proefschrift of vertel ons uitgebreid wat je precies zou willen. Hoe meer informatie, hoe beter! We staan je graag ter woord. Mail of bel ons direct.
proefschrift nakijken - afbeelding 2

Taal, structuur & inhoud

 
Laat jouw volledige proefschrift nakijken bij Scriptium op taal, structuur en inhoud. Onze drieledige correctiedienst is geschikt voor proefschriften van alle soorten en maten. Optimaliseer het taalgebruik, controleer de structuur en krijg diepgaande feedback op de inhoud. Taalwijzigingen worden direct in de tekst gemarkeerd met behulp van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Microsoft Word. Feedback op de structuur en inhoud wordt in opmerkingen in de kantlijn van het document gegeven. Kies dus zelf wat je wel en niet doorvoert en blijf heer en meester over eigen werk. En dat alles voor de goedkoopste tarieven. Upload jouw tekst, bereken de kosten met onze generator, of neem eerst contact met ons op voor meer informatie.

Andere teksten laten nakijken?

 
Het plan van aanpak is voorzet voor de rest van je hbo-scriptie. Je vertelt aan je onderzoeksbegeleider en beoordelaar wat je precies gaat doen en hoe je het gaat doen. In de eindscriptie is het plan van aanpak vaak de inleiding. Ook voor een correctie van je plan van aanpak kun je bij Scriptium terecht.
Verslagen zijn onderdeel van elke opleiding op elk niveau. Of het nu gaat om reflectieverslagen, onderzoeksverslagen of stageverslagen, de correctoren van Scriptium kunnen jouw tekst uitstekend nakijken. Alle drie de diensten, taal, structuur en inhoud, zijn geschikt voor verslagen in het Nederlands of Engels.
Een portfolio is een verzameling aan teksten, afbeeldingen, modellen en algemeen materiaal waarmee jij aantoont dat je gedurende je studie hebt opgelet en waarmee je laat zien wat je hebt opgestoken en hoe je je de stof eigen hebt gemaakt. Voor het laten nakijken van tekstuele delen van je portfolio kun je bij Scriptium terecht.
Als je een universitaire studie doet moet je voor je bachelor- of masterscriptie eerst een onderzoeksvoorstel inleveren. Deze voorloper van het gehele scriptieonderzoek bevat een uiteenzetting van, onder andere, je onderzoeksplan, methodiek, probleemstelling en aanleiding. Ontvang inhoudelijke feedback op je onderzoeksvoorstel en zorg dat je jouw scriptieproces zo optimaal mogelijk begint.
Essays kunnen verschillende onderwerpen hebben en uiteenlopend zijn qua woordenaantal en eisen. Hoe jouw essay er precies uit moet zien wordt door je onderwijsinstelling bepaald. Stuur je essay in naar Scriptium voor een correctiebeurt en stuur direct het beoordelingsformulier van je onderwijsinstelling mee. Onze correctoren bekijken of je aan alle eisen voldoet.
Papers en artikelen kunnen soms net zoveel werk zijn als een volledige scriptie. Deze teksten worden vaak in het Engels beschreven en zijn kritische beoordelingen van wetenschappelijk onderzoek dat door anderen is opgezet of geschreven. Voor het laten nakijken van jouw Engelse paper heeft Scriptium editors en proofreaders die native speakers of English zijn of juist getraind zijn in het corrigeren van academisch Engels dat door Nederlanders geschreven is.
Een scriptie is net zo persoonlijk als een gedicht of autobiografie. Je werkt er maanden aan en het als het moment van inleveren dan aangebroken is, is dat fantastisch. Laat je scriptie nakijken door correctoren die gespecialiseerd zijn in het corrigeren van academisch Nederlands of Engels.
Ook voor teksten die niet direct een educatief doel hebben kun je een corrector van Scriptium inschakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan websiteteksten, teksten voor op flyers of artikelen voor tijdschriften en kranten. Ook voor pleitnota’s, contracten en juridische verslagen kun je uitstekend bij ons terecht. Tevens kunnen we interviews transcriberen en de transcripties corrigeren.
Moet je een presentatie doen? Of misschien je scriptie verdedigen? Dan kun je jouw presentatietekst laten nakijken en de corrector om inhoudelijke feedback vragen. Er wordt dan rekening gehouden met het feit dat het om een presentatie gaat en de focus ligt dan vooral op het efficiënt en effectief overbrengen van relevante en essentiële informatie.
Voor het laten corrigeren van een sollicitatie- of motivatiebrief kun je de correctoren van Scriptium inschakelen. Het uploadsysteem geeft de mogelijkheid om de bijbehorende vacature mee te sturen zodat inhoudelijke feedback gericht gegeven kan worden.
Manuscripten kijken we op drie mogelijke diensten na: taal, taal & structuur, of taal, structuur & inhoud. Ontvang een manuscript dat vrij is van spel- en taalfouten, waarvan de zinsbouw en structuur is geredigeerd en waarbij je feedback hebt ontvangen op verhaallogica, personage(introductie) en spanningsbogen.
proefschrift nakijken - afbeelding 1

Wil je jouw proefschrift laten nakijken, maar toch liever eerst persoonlijk contact met een medewerker van Scriptium? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We zullen zo spoedig mogelijk op je verzoek reageren en je persoonlijk te woord staan.

[custom-team-slider category="Corrector"]

Submit your Rating