Laat je proefschrift nakijken door experts

 

Het schrijven van een proefschrift is vaak een lang en zwaar proces. Er gaan veel eenzame uren aan vooraf voordat je een volwaardig meesterstuk kunt inleveren. Omdat het zo zwaar is, kun je er soms best wat hulp bij gebruiken. Wil jij de beste ondersteuning voor je proefschrift krijgen? Schakel dan vandaag nog één van onze specialisten in. Laat je proefschrift nakijken op taal, structuur en inhoud door een expert die aansluit op het onderwerp. Bij Scriptium controleren we proefschriften met oog voor kwaliteit. We garanderen een excellent taalniveau en hoogwaardige kennis. Al onze correctoren  worden streng getest en gescreend. Daarmee zorgen we ervoor dat je de beste corrector voor je proefschrift krijgt.

Taal

Structuur

Inhoud

Wie helpt je?

 

Al onze correctoren worden zorgvuldig gescreend. Ze leggen allemaal een test af die vaststelt hoe hoog het taalniveau is. We vragen niet alleen correcte beheersing van de Nederlandse taal. Ook willen we dat onze correctoren het academisch schrijven onder de knie hebben. Zij moeten kennis hebben van wat onderzoekstaal kenmerkt. Een dt op de goede plaats is niet genoeg. Efficiënt taalgebruik is minstens zo belangrijk.

"Als lerarenopleider heb ik jarenlang scripties begeleid en beoordeeld. Ik help je graag om tot een goede onderzoeksvraag te komen en jouw ideeën helder op papier te krijgen. Mijn inhoudelijk commentaar is scherp, to-the-point en zeer bruikbaar."
"Ik heb een academische achtergrond in geschiedenis, organisaties en marketing. Hierdoor kan ik vanuit verschillende perspectieven kritisch naar onderzoek kijken en zorgen voor kwalitatief hoogwaardige feedback. Tijdens het analyseren van je tekst leg ik de focus op structuur, consistentie, coherentie en betekenis."
"Als voormalig docent aan de faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Erasmus Universiteit in Rotterdam en aan de opleiding Sportmarketing van de Hogeschool Rotterdam kan ik helpen met schrijfopdrachten en natuurlijk met je bachelor- en masterscriptie"
"Ik maakte al na korte tijd de overstap van de klinische chemie naar de uitgeverijwereld, omdat daar een schreeuwende behoefte bleek te bestaan aan mensen met een bèta-achtergrond én taalgevoel. Sindsdien vervul ik met verve de rol van kennistolk: het slaan van de brug tussen ‘zij die weten’ en ‘zij die willen weten’. "

Proefschrift nakijken op taal, structuur en inhoud

 

Het duurt maanden of soms wel jaren voordat een proefschrift voltooid is. Het is te vergelijken met het schrijven van een boek of levensverhaal. Als schrijver heb je er vaak een emotionele binding mee. Er is veel tijd en onderzoek in gestoken, je hebt veel geschreven en herschreven, soms tot wanhoop aan toe. Nu wordt het tijd om de laatste plooien recht te strijken of de kwaliteit ervan aan een definitieve controle te onderwerpen. Er is bijna geen tekst die aan hogere eisen moet voldoen dan een proefschrift. Neem daarom geen risico en laat de controle over aan een professional.   

Bij scriptium kun je kiezen voor een controle op taal, structuur en/of inhoud. Onze service is geschikt voor proefschriften van alle studierichtingen en voor alle onderwerpen. We zorgen ervoor dat het taalgebruik van je proefschrift optimaal is. Als je dat wenst, controleren we ook de structuur en krijg je diepgaande feedback op de inhoud. Of het nu gaat om een Nederlands proefschrift of Engelse dissertation, we hebben voor elke taal de juiste corrector. 

De prijs voor het nakijken van een proefschrift is bij ons even hoog als die van een scriptiecorrectie. Er is dus geen sprake van een verhoogd tarief. Bereken de kosten met onze prijscalculator of upload jouw tekst meteen. Wens je meer informatie te krijgen? Neem contact met ons op en we zullen je snel en volledig informeren.

proefschrift nakijken - afbeelding 2

Andere teksten laten nakijken?

 

Een scriptie is net zo persoonlijk als een gedicht of autobiografie. Je werkt er doorgaans maanden aan. Als het moment van inleveren dan aangebroken is, is dat fantastisch. Laat je scriptie nakijken door correctoren die gespecialiseerd zijn in het corrigeren van academisch Nederlands of Engels. We kunnen al binnen 20 uur, 48 uur of 7 dagen je tekst volledig controleren.

Het plan van aanpak is de voorzet voor de rest van je scriptie. Je vertelt aan je onderzoeksbegeleider en beoordelaar wat je precies gaat doen en hoe je het gaat doen. In de eindscriptie is het plan van aanpak vaak de inleiding. Ook voor een correctie van je plan van aanpak kun je bij Scriptium terecht.

Verslagen zijn onderdeel van elke opleiding op elk niveau. Of het nu gaat om reflectieverslagen, onderzoeksverslagen of stageverslagen, de correctoren van Scriptium kunnen jouw tekst uitstekend nakijken. De controle op taal, structuur en inhoud is geschikt voor alle verslagen in het Nederlands of Engels.

Een portfolio is een verzameling aan teksten, modellen en algemeen materiaal waarmee jij aantoont dat je gedurende je studie hebt opgelet, en waarmee je laat zien wat je hebt opgestoken en hoe je je de stof eigen hebt gemaakt. Voor het laten nakijken van tekstuele delen van je portfolio kun je bij Scriptium terecht.

Als je een universitaire studie doet moet je voor je bachelor- of masterscriptie eerst een onderzoeksvoorstel inleveren. Deze voorloper van de scriptie bevat een uiteenzetting van je onderzoeksplan, methodiek, probleemstelling en aanleiding. Ontvang inhoudelijke feedback op je voorstel en zorg dat je jouw scriptieproces zo optimaal mogelijk begint.

Essays kunnen verschillende onderwerpen hebben en verschillen qua woordenaantal en eisen. Hoe jouw essay er precies uit moet zien wordt door je onderwijsinstelling bepaald. Stuur je essay in naar Scriptium voor een grondige correctie. Daarbij kun je direct het beoordelingsformulier van je onderwijsinstelling meesturen. Onze correctoren bekijken of je aan alle eisen voldoet.

Papers en artikelen kunnen soms net zoveel werk zijn als een volledige scriptie. Deze teksten worden vaak in het Engels geschreven. Het zijn kritische beoordelingen van wetenschappelijk onderzoek dat door anderen is opgezet. Voor het laten nakijken van jouw Engelse paper heeft Scriptium proofreaders die native speakers zijn, of juist getraind zijn in het corrigeren van academisch Engels dat door Nederlanders geschreven is.

Moet je een presentatie doen? Of misschien je scriptie verdedigen? Dan kun je jouw tekst laten nakijken en de corrector om inhoudelijke feedback vragen. Er wordt dan rekening gehouden met het feit dat het om een presentatie gaat. De focus ligt dan vooral op het effectief overbrengen van relevante en essentiële informatie.

Wil je jouw proefschrift laten nakijken? Vraag dan via het onderstaande contactformulier een gepersonaliseerde offerte aan. Binnen enkele uren ontvang je de prijsopgave in je mailbox.

    Upload je proefschrift (niet verplicht):

    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="90510"]