Click Fraud Protection

Taalkundige & inhoudelijke correctie van scripties en essays

Prijzen nakijken
4.8/5    1,003 stemmen
1,003 stemmen


Wij hechten waarde aan je mening. Breng je stem uit en laat ons weten wat je van Scriptium vindt.

 

 

Scherpste prijs: we kiezen voor topkwaliteit tegen de laagste prijzen. Voor een starttarief van slechts 0,0075 cent per woord kun je je scriptie grondig laten nakijken. We kijken meer dan enkel de rode draad na. Bovendien weet je altijd vooraf wat je aan het corrigeren kwijt bent. De kosten die je maakt zijn ook nog eens btw-vrij en onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

 

scriptie redigeren en corrigerenVanaf € 0,0075 per woordOm een billijke vergoeding aan onze correctoren te kunnen geven is er een vast tarief van €10 euro in de prijs inbegrepen

scriptie redigeren en corrigerenExclusieve nakijkdienst

scriptie redigeren en corrigerenExtra scriptiehulp

scriptie redigeren en corrigerenOok scriptiebegeleiding mogelijk

scriptie redigeren en corrigerenDubbele controle

delivery_food

 

Snelste levertijd: voor een thesis of scriptie onder de 5000 woorden leveren wij een unieke en razendsnelle service. Je kunt dan binnen 20 uur je tekst laten nakijken. Voor een scriptie of verslag boven de 5000 woorden kun je kiezen voor een spoedlevering binnen 48 uur. Kijk bij veel gestelde vragen voor meer informatie over de levertermijnen en service.

 

scriptie redigeren en corrigerenOp tijd gecorrigeerd

scriptie redigeren en corrigerenTaal + structuur + rode draad + inhoudScriptium is de enige nakijkdienst in Nederland en Vlaanderen waarbij de correctoren een thesis of scriptie zowel taalkundig als inhoudelijk redigeren

scriptie redigeren en corrigeren24 uur per dag

scriptie redigeren en corrigerenPersoonlijke benadering

scriptie redigeren en corrigerenNiet goed = geld terug: altijd topkwaliteit!

 


Keuzemenu


Ondervind je problemen bij het uploaden?

Dat kan bijvoorbeeld gebeuren als je Mendeley of een andere derde dienst gebruikt voor je literatuurlijst, of als je bepaalde interactieve tabellen of schema's in je document hebt. In dit geval kun je op deze pagina de prijs berekenen aan de hand van de woordentelling in je tekstverwerker. Stuur in dit geval je verslag naar [email protected], eventueel samen met een screenshot van de betalingen, en geef in de mail aan welke dienst je hebt gekozen.

Het bedrag kan dan rechtstreeks op onze rekening geboekt worden:
IBAN: NL86 ABNA 0513 2261 09
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Scriptium
o.v.v. je scriptie/documentnaam


Er komt altijd snel iemand persoonlijk terug op je aanvraag.

 

Uniek in Europa

Scriptium levert een exclusieve nakijkservice en de hoogste kwaliteit van Nederland op vlak van nakijken. Wij gaan verder dan andere correctiebureaus. Naast het verbeteren van de taal en structuur, controleren we grondig de inhoud, en dat voor een lagere totaalprijs. Zie de voorbeelden of bekijk onze reviews op Facebook .

Kosten boven de 200 euro worden voor 30-52 % vergoed door de belasting als studiekosten ♦ Tarief voor nakijken is btw-vrij ♦ Betaal makkelijk en veilig via iDEAL of Mistercash ♦ Scriptium is gemiddeld 50 % goedkoper dan andere scriptiebureaus

 

Voorbeelden

scriptie redigeren en corrigerenHoogste kwaliteit: niet goed = geld terug

scriptie redigeren en corrigerenMeer en diepgaandere correctie

scriptie redigeren en corrigerenBeste prijs-kwaliteit verhouding

scriptie redigeren en corrigerenHoogste klantbeoordeling op social media

scriptie redigeren en corrigerenTaal + structuur + rode draad + inhoud

scriptie redigeren en corrigerenAanbevolen door promovendi

 

Meteen uploaden

vlag gb scriptium 1 Nederlands•Engels

 

Geef uw beoordeling​
1
2
3
4
5
Plaats beoordeling​
     
X
LAATSTE BEOORDELINGEN
Score: 4.53   
  Bekijk alle 137 reviews >>
 
 • Anarebelletje
  Aanbeveling

  Goeie service! Had mijn tekst snel terug. Ik beveel scriptium zeker aan

 • Jacob
  Dank

  Mijn dank is groot. Ik had vertraging opgelopen door een afkeurde scriptie en doordat Scriptium de herkansing had nagekeken op inhoud heb ik het de tweede keer wel gehaald. Goud waard wat mij betreft. Zeker een aanrader.

 • Roland
  goed geholpen

  Goed geholpen met mijn onderzoeksvragen, DESTEP model en hulp bij mijn interviewvragen. Mijn corrector had absoluut verstand van de materie en taal, dat allemaal heel snel (18 uur), waarvoor dank.

 • Jacklyn

  Scriptium heeft ons Engelse profielwerkstuk nagekeken. We waren erg blij met de service en het correctiewerk Jacklyn & Sierra

 • Maartje
  Snel

  Scriptium heeft mijn scriptie binnen een dag nagekeken. Ik ging op vakantie en ik wilde daarvoor alles inleveren. Dat is gelukt en nu ben ik geslaagd op vakantie gegaan. dat geeft een goed gevoel 😀 groetjes, Maartje

 • anoniem
  Erg goed!!!

  Het nakijken is kwalitatief zeer goed en motiveert om door te gaan. Ik kan het een ieder aanraden.

 • Bachelorstudent
  .

  Qua kwaliteit gaat er niks boven Scriptium. Ook is het erg compleet vergeleken met andere diensten. Altijd keurig nagekeken met de juiste feedback en inhoudelijke opmerkingen. Super bedankt!

 • Jim
  Topniveau

  Mijn scriptie recht, die door Scriptium op taal, opbouw en inhoud was nagekeken, is door mijn hogeschool op de HBO kennisbank geplaatst, en ik had er een 9 voor: https://hbo-kennisbank.nl/record/sharekit_hsleiden/oai:surfsharekit.nl:de546897-6032-44b9-be74-47bd932b7b60Ben Scriptium zeer dankbaar. Ze hebben zich dubbel en dwars bewezen en ga nu bij hun voor mijn master mijn scriptie laten nakijken. Groet, Jim

 • Pieter-Jan
  .

  Extreem goede service. Pijs is laag voor wat jullie bieden eerlijk gezegd.

 • Anoushka
  Begeleiding

  Dank voor jullie begeleiding! Echt heel veel gehad aan jullie kennis en spss hulp!

 • Harald

  Mijn scriptie is op school opgenomen als voorbeeld van hoe je een scriptie moet schrijven nadat Scriptium het had nagekeken. Heb er uiteindelijk ook een 9 voor gekregen. Scriptium is zeker de beste die je kan krijgen. Niveau van mijn scriptie was superhard omhoog gegaan, qua structuur, taal en ook inhoudelijk.

 • Mieke H
  .

  Er is duidelijk ongelofelijk hard mijn best gedaan voor mijn scriptie. De inhoudelijke feedback en qua opbouw die gegeven was erg duidelijk en ook scherp. Qua taal was er heel veel verbeterd. Scriptium geeft nog net dat beetje meer, ik ben een blije vaste klant van hun.

 • Hamdon
  English thesis

  I highly recommend Scriptium. The editor gives you a lot of details and advice regarding logic and brevity of expression, structure and content, and accuracy of academic terminology. Overall, I am very satisfied with their service.

 • Babeth
  sociloge in spe

  Twee correctoren hebben echt heel goed werk geleverd. Terwijl mijn begeleider niks zei over de inhoud van mijn stuk, heeft scriptium met hun kennis mij op de juiste weg gewezen.

 • Volendamse student
  Snel, betrouwbaar, deskundig

  Lekker snel en je krijgt gewoon waar je voor betaalt, zoals het hoort. Ze reageerden snel op mijn vragen en er werd duidelijke uitleg gegeven over de moeilijke punten in de scriptie en dingen waar ik elke keer tegenaan loop qua theorie en onderzoeksvragen. Maar je ziet je eigen fouten niet meer. Veel studenten klagen over begeleiding. je hebt geen vertrouwen meer, maar bij scriptium wordt gelukkig gewoon nog wel kwaliteit gegeven.

 • Haraje
  beoordeling

  Goedkoop en je krijgt alles wat je als student wenst. Echt geweldig dat ik gebruik ervan kon maken. En de mensen die het nakijken hadden duidelijk verstand van mijn scriptie op vlak van inhoud en de opbouw ervan. #hartstikke tevreden ermee!

 • herwige
  .

  had al reviews geschreven maar hierbij nog een laatste review van mij, wan ben erg tevreden: scriptium, jullie hebben mij fantastisch geholpen. na de scriptiebegeleiding, waarbij ik ergb goed geholpen ben door specialisatie communicatie begeleider, hebben jullie mijn scriptie heel erg goed nagekeken. het was niet makkelijk, want alles van mijn scriptie moesten jullie herschrijven. Dit is echt een goede dienst.

 • Chanella
  Heldere tekst

  Ik had moeite met het begrijpelijk op schrijven van mijn scriptie. Scriptuim heeft ervoor gezorgd dat de inhoud duidelijk is geworden en zakelijker. Bijna elke zin hebben zij voor mij herschreven. Het was mij zelf echt niet gelukt. Ik zat ook in krap in tijd. Ik heb daarom gebruik gemaakt van 48 uur service. Het is scriptium gelukt om binnen 48 uur mijn scriptie na te kijken. Ik ben enorm blij met die hulp. Ik voelde mij zelfverzekerder om mijn scriptie in te leveren met de verbeteringen van scriptuim. Het is echt je geld waard!!!!

 • Jet van Beukeren
  .

  Ik maak al 2 jaar gebruik van Scriptium. Eerst voor mijn scriptie, later voor mijn sollicitatiebrieven en teksten van mijn website voor fysiotherapie. Wat me opvalt is dat welke tekst ik ook opstuur, Scriptium altijd kwaliteit levert. Het maakte niet uit door welke corrector het was nagekeken, het was altijd goedd. Dat wijst wel op hoe professioneel Scriptium is en maakt dat ik met een gerust hart stukken opstuur. Scriptium is een grote steun geweest voor mij en nog steeds.

 • M. van Zanten
  .

  Hartelijk dank voor de vele taalverbeteringen en controle op de inhoud. Ik heb het toegepast en ingeleverd. Ik vond de service van jullie heel compleet en jullie zijn goed op de delen van de scriptie ingegaan die qua opbouw en inhoud niet klopten, met heldere uitleg daarover.
  Ik kon daarbij de feedback van de begeleider mee up kan loaden om te zien of ik het inhoudelijk goed hebt verwerkt. Als je je scriptie op taal, structuur en inhouyd wilt laten nakijken zou ik scriptum zeker aanraden aan. Als service heel compleet voor de prijs die je betaald.

 • Harold
  Overtuigd

  Heb overal geinformeerd want dit wasmijn laatste kans om te slagen. Scriptium kwam daaruit als beste uit de bus (je krijgt complete en diepgaande feedback over structuur, inhoud, van onderzoeksvraag tot conclusie, en daarnaast taalverbeteringen, stijl en grammatrica). Maar je weet nooit vantevoren wat voor kwaliteit je krijgt. Kan zelf nu verzekeren dat Scriptium en de corrector Henriette echt uitstekend hebben gedaan. Veel feedback gehad en de inhoud is nu sterk verbeterd volgens mijn begeleider (die veel opmerkingen had). De vtaal en tekst is sterk verbeterd. Ik heb ook begeleiding gehad. Scriptium heeft mensen met heel veel kennis en ervaring. Gewoon een topbedrijf!~

 • Bregje Verweij
  goedkoop en compleetste dienst

  Ok, als student ben ik niet de rijkste maar vond dat ik waar kreeg voor wat ik betaalde. En zo te zien is Scriptium heel compleet en krijg je er ook inhoudelijk een correctie bij en kijken ze naar de opbouw. Ben er gewoon ontzettend blij mee en kan hier zeker wat mee.,

 • Emera
  .

  Hele studentvriendelijke dienst waarop ik mij niet had ingesteld en had niet verwacht dat ik zoveel fouten zou maken, er waren zaken die ik niet begreep en dat is door Scriptum uitgelegd. Er is zelfs feedback van mijn begeleider uitgelgd. Van de inleiding, methode en theorie zei de begeleider dat het nu goed was. ook de taal was perfect in orde. Nu zal ik de conclusie en de resultaten door Scriptium ook inhoudelijk en op opbouw nakijken. Ik woon in Duitsland en heb moeite met Nederlands, Ben blij dat ik jullie ben tegenkomen, want het scheelt heel veel werk.

 • Harm.
  .

  Mijn begeleider had me zelf naar Scriptium verwezen vanwege de goede naam en omdat ik grondige inhoudelijke hulp nodig had. Door deze hulp is ie nu tevreden. Had ook meteen de taal laten corrigeren en zag er van wat ik kan oordelen goed uit. Bu maar hopen dat beoordelaar ook zelfde denkt. Ik hou jullie op de hoogte!

 • Nadia
  .

  Mijn reflectieverslag zag er volgens mijn begeleider heel goed nagekeken uit. Ik heb veel last van spreektaal en Scriptium maakt er een mooi verhaal van. Hele goeie dienst waar ik in de toekomst zeker van gebruik gaat maken.

 • Ruth
  Review

  Ik laat even een review achter want ik ben helemaal happy. Ik moest een onderzoeksvoorstel in leveren welke elke keer afgewezen werd. Scriptium heeft mijn voorstel nagekeken op inhoud en nu is het wel goedgekeurd. Ik bleek ook nog veel taalfouten te hebben en nu ben ik ervanaf! Tijd voor een drankje zou ik zeggen .

 • Ramona hbo
  Klassewerk!

  Precies wat ik nodig had. Jullie tips en feedback op de taal en inhoud van mijn scriptie was echt heel bruikbaar. Ga zeker en vasst van jullie gebruik maken in de toekomst!

 • Daniël
  Tevreden

  Goeie service. Had m'n tekst binnen een dag terug. Terwijl ik de deadline van 48 uur had gevraagd.

 • Lydia
  Bedankt

  Mijn scriptie was nagekeken door Amieke en ik was helemaal gelukkig met haar commentaar en hulp. Ze heeft m'n werk echt verbeterd en met haar feedback kan ik ook in de toekomkst betere teksten voor de studie schrijven. Persoonlijk vind ik het ook fijn dat ik mij geen zorgen meer hoefde te maken over de spelling en taal in de scriptie. Dat geeft toch een stukje rust.

 • Surasj
  Veel gevonden

  Ik vond dat Scriptium nog heel veel fouten gevonden had in mijn scriptie. Ik wist niet dat van te voren er zoveel in zouden zitten dus ik ben heel tevreden. Als ik mijn masterscriptie schrijf ga ik die ook opsturen. Heel leerzaam!

 • Redouan
  Supergoed

  Wow, jullie zijn echt ongelofelijk goed. De begeleiding via Bastiaan heb ik veel aan gehad. Er is goed ingegaan op belangrijke inhoudelijke zaken. Ook qua nakijken van de taal en tekstructuur was mijn begeleider nu heel tevreden. Ik ga jullie OOK aanraden!

 • Katie
  .

  Heel gemakkelijke dienst. Hulpvaardig en erg professioneel.

 • Reyes
  .

  Aangenaam verrast op mijn verjaardag met een 8 voor mijn scriptie. Hij geeft hele duidelijke feedback en weet goede juridische verbanden te leggen.Mijn revisor, Herbert heeft echt heel goed werk geleverd.

 • Ramon
  jj

  Jullie heben me erg bewust gemaakt van de fouten die ik maakte in mn scriptie. Ga dit met goed gevoel inleveren. Heb goed samengewerkt met begeleidster Hester! Bedankt.

 • Rein
  Scriptie psychologie

  Mijn scriptie psychologie was door Bastiaan heel goed nagekeken. eRg veel opmerkingen en advies gehad waar ik heel erg mee op weg kon. Door mijn duitse achtergrond moest ik ook de taal laten nakijken en dat was ook perfect!

 • Hisham Abbas
  Scriptium is top

  Fijn dat jullie mijn scriptie inhoudelijk ook controleren konden. Daarmee heb ik wat aan gehad want mijn begeleider heeft aan mij heel weinig aangegeven van wat fout is en verbeterd kan worden. Qua taal was het net als mijn pva weer perfect, vandaar mijn beloofde review. Succes met jullie heel goede bedrijf!

 • Maaike
  .

  Geachte Scriptium,

  Nog net op de valreep van dit jaar kan ik u voor uw meedelen dat mijn Masterscriptie, die u na heeft gekeken, met een 7 is beloond.

  Ik maak van de gelegenheid gebruik u een goed 2018 te wensen.

  Met vriendelijke groet,

  Maaike

 • Kathryn Siwald
  .

  Scriptium heeft mij geholpen met mijn statistiek, taalcorrectie, apa controle en inhoudelijke zaken wat betreft de interpretatie van de resultaten. Daarnaast heb ik ook sterk de opbouw kunnen aanpassen. Erg compleet, ik bedank jullie zeer voor de vriendelijke hulp en dienst!

 • Patrick shubak
  .

  Ik heb heelerg goede eravringen met Scriptium. Het maakt mijn werk een stuk makkelijker met alle verbeteringen. De feedback gaat ver en diep en is altijd scherp. Vorig jaar mijn eerstr studie gehaald dankzij Scriptium. Dit jaar master na master, waarbij de hulp van Scriptium welkom is.

 • Hans de wever
  .

  Scriptium is gewoon een expertisecentrum. Elk scriptieprobleem kon bij mij opgelost worden. Ik wou dat de mensen die bij Scriptium werken als leraar waren bij onze hogeschool want mijn begeleiding was bagger.

 • Student UvA
  beoordeling scriptie nakijken

  Ben een Vlaamse studente, en had specifiek een verzoek gedaan aan Scriptium om op Vlaamse uitdrukkingen te letten, wat ze gedaan hebben bij het verbeteren van de taal. Scriptium heeft mij qua feedback op de inhoud van mijn masterproef communicatie heel erg goed op weg geholpen. De scriptie wordt ook nog altijd door een kwaliteitsmanager doorgenomen, je krijgt waar je voor betaald en het is goedkoop voor wat je krijgt.

 • Cris v.
  geweldige dienst

  Scriptium heeft me uit de brand geholpen met heel mijn scriptie: de taal is herbeschreven, de opbouw ziet er nu goed uit volgens mijn begeleider, en als extra heeft scriptium ook feedback op de inhoud en structuur gegeven, wat me enorme hulp heeft geboden, want ik heb te weinig ondersteuning gehad vanuit mijn school. Ik vond de inhoudelijke hulp echt geweldig. De corrector ervan heeft mij heel goed geholpen met spot on feedback. Het is een dienst die ik al heb aangeraden maar hier doe ik het nog een keer. Dank jullie wel.

 • Student rechten
  Snel

  Zeer snel mijn scriptie teruggekregen met goed inhoudelijk commentaar van een jurist van Scriptium. Het was ook duidelijk dat er flink geschaafd moest worden aan de taal, gezien ik daar veel commentaar van mijn begeleider over had gehad. Scriptium heeft dat naar tevredenheid gedaan.

 • Rosalie
  prima

  Mij begeleider Hester had erg veel verstand van mijn scriptie. Vanwege de expertise van Scriptium heb ik eerst voor begeleiding gekozen. Daarna heb ik mijn scriptie laten nakijken. Het niveau is nu heel erg verbetert. Scriptium is betrowbaar en werkt heel nauwkeurig. Bij klasgenoten stonden ze erom bekend altijd kwaliteit te geven, maar ik wist niet dat dit soort bureaus bestonden. Ik heb er zeker geen spijt van gehad en ben dan ook voor me scriptie geslaagd.

 • Shirley
  goedkoop en kwaliteit

  Wauw, zoveel werk dat jullie erin hebben gestopt! Echt groot respect hiervoor. Jullie zijn goedkoop en leveren kwaliteit. En een goeie service! Ga jullie vanaf nu zeker aanraden en met deze review als eerst.

  Groeten, Shirley

 • G.B.
  .

  Dank voor de begeleiding voor mijn scriptie, vooral voor mijn tutor van Scriptium. Heb er zeer veel aan gehad, en alles werd helder uitgelegd. Heb uiteindelijk mijn scriptuie behaald met een 8.

 • richy
  Goeiuh!

  Geweldig! Taal, structuur, opbouw en inhoud = alles is naar gekeken. Validiteit, betroywbaarheid, probleemstelling, hoe je je onderzoeksvragen moet opstellen, de taal en spelling, dat maakt scriptium voor me uniek in zijn service. Bedankt!

 • Davey
  .

  Was op zoek naar bedrijf dat mijn scriptie inhoudelijk kon controleren. Scriptium is de enige die dat bleek te kunnen doen, naast met name rode draad ook inhoudelijke zaken. Ben er nu voor geslaagd en mijn scriptie is zelfs in de hbo kennisbank opgenomen. Ben er nauurlijk zeer trots op. Dank, Scriptium!

 • rody
  .

  Gisteren mijn scriptie bekeken en kan heel tevreden kijken naar alle correcties. op taal zag het er goed uit (heel veel verbeterd). er is ook naar de rode draad gekeken, en daarbovenop ook op inhoud. mijn onderzoeksvragen zijn verbetered met spot on commentaar. methodologie had ik meeste moeite mee en meeste commentaar gekregen. Scriptium hebben daar ook goed naar gekeken. Na 2 jaar met geruststellender gevoel de boel ingeleverd, bedankt!

 • Hbo student
  .

  ben jullie vaste klant en het ordt tijd dat ik iets hier achterlaat. Want het is altijd goed wat jullie nakijken. Speciale dankuiting voor jullie corrector Eline, want ze heeft me erg geholpen met het volbrengen van mijn modules.

Uw beoordeling

Scriptium.nl
MENU