Click Fraud Protection

Prijzen nakijken

 

 

Scherpste prijs: we kiezen voor topkwaliteit tegen de laagste prijzen. Voor een starttarief van slechts 0,0075 cent per woord kun je je scriptie grondig laten nakijken. We kijken meer dan enkel de rode draad na. Bovendien weet je altijd vooraf wat je aan het corrigeren kwijt bent. De kosten die je maakt zijn ook nog eens onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

 

scriptie redigeren en corrigerenVanaf € 0,0075 per woord (exclusief btw)Om een billijke vergoeding aan onze correctoren te kunnen geven is er een vast tarief van €10 euro in de prijs inbegrepen

scriptie redigeren en corrigerenExclusieve nakijkdienst

scriptie redigeren en corrigerenExtra scriptiehulp

scriptie redigeren en corrigerenOok scriptiebegeleiding mogelijk

scriptie redigeren en corrigerenDubbele controle

scriptie redigeren en corrigerenBronnencontrole? APA-controle is een aparte service

delivery_food

 

Snelste levertijd: voor een thesis of scriptie leveren wij een unieke en razendsnelle service. Je kunt binnen 20 uur je tekst laten nakijken. Deze spoedservice is er voor alle teksten en scripties. Heb je iets langer de tijd? Dan kun je ook kiezen voor een nakijktermijn van 48 uur of 7 dagen. Kijk bij veel gestelde vragen voor meer informatie over de levertermijnen en service.

 

scriptie redigeren en corrigerenOp tijd gecorrigeerd

scriptie redigeren en corrigerenTaal + structuur + rode draad + inhoudScriptium is de enige nakijkdienst in Nederland en Vlaanderen waarbij de correctoren een thesis of scriptie zowel taalkundig als inhoudelijk redigeren

scriptie redigeren en corrigeren24 uur per dag, ook in het weekend en op feestdagen

scriptie redigeren en corrigerenPersoonlijke benadering

scriptie redigeren en corrigerenAltijd topkwaliteit – niet goed = geld terug *

*bekijk de voorwaarden

 


Keuzemenu










Ondervind je problemen bij het uploaden?

Dat kan bijvoorbeeld gebeuren als je Mendeley of een andere derde dienst gebruikt voor je literatuurlijst, of als je bepaalde interactieve tabellen of schema's in je document hebt. In dit geval kun je op deze pagina de prijs berekenen aan de hand van de woordentelling in je tekstverwerker. Stuur in dit geval je verslag naar [email protected], eventueel samen met een screenshot van de betalingen, en geef in de mail aan welke dienst je hebt gekozen.

Het bedrag kan dan rechtstreeks op onze rekening geboekt worden:
IBAN: NL86 ABNA 0513 2261 09
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Scriptium
o.v.v. je scriptie/documentnaam


Er komt altijd snel iemand persoonlijk terug op je aanvraag.

 

Uniek in Europa

Scriptium levert een exclusieve nakijkservice en de hoogste kwaliteit van Nederland op vlak van nakijken. Wij gaan verder dan andere correctiebureaus. Naast het verbeteren van de taal en structuur, controleren we grondig de inhoud, en dat voor een lagere totaalprijs. Zie de voorbeelden of bekijk onze reviews op Facebook .

Kosten boven de 200 euro worden voor 30-52 % vergoed door de belasting als studiekosten ♦ Tarief voor nakijken is inclusief btw ♦ Betaal makkelijk en veilig via iDEAL of Mistercash ♦ Scriptium is gemiddeld 30 % goedkoper dan andere scriptiebureaus

Voorbeelden

scriptie redigeren en corrigerenHoogste kwaliteit

scriptie redigeren en corrigerenMeer en diepgaandere correctie

scriptie redigeren en corrigerenBeste prijs-kwaliteit verhouding

scriptie redigeren en corrigerenHoogste klantbeoordeling op social media

scriptie redigeren en corrigerenTaal + structuur + rode draad + inhoud

Meteen uploaden

4 belangrijke punten over prijzen van nakijken bij Scriptium

Bij Scriptium betaal je scherpe prijzen voor elk nagekeken woord. Als student heb je een beperkt budget en dat begrijpen we maar al te goed als onderwijsbureau voor studenten. Daarom zijn onze prijzen voor nakijken altijd zo laag mogelijk en betaal je nooit teveel. Graag wijzen we je ook op de mogelijkheid om je nakijkopdracht fiscaal op te geven als studiekosten aan het eind van het fiscaal jaar. Dit geldt ook voor kosten die je maakt met betrekking tot onze begeleidingsdiensten, bijles en tentamentraining.

 

Betalingsmethoden

Zodra je jouw tekst instuurt via de website krijg je ook een betalingsmogelijkheid. Via iDEAL, Paypal, creditcard of BAN-contact kun je eenvoudig het openstaande bedrag op onze rekening boeken. Je ontvangt daarna direct een bevestiging op de mail en wij gaan aan de slag met je tekst.

 

Betalen in termijnen

Wil je een scriptie laten nakijken met een zeer hoog woordenaantal? Dan is het ook mogelijk om de prijzen voor het nakijken in termijnen te betalen. In dat geval kun je de tekst en de combinatie van diensten en nakijktermijn die je wenst naar onze mail sturen. Via [email protected] spreek je een medewerker die de tekst handmatig voor je verwerkt tot een order. Er kunnen dan ook termijnbetalingen ingesteld worden. Je betaalt een deel van de prijs voorafgaand aan het nakijken, en de rest achteraf.

 

 Liever geld overmaken?

Maak je het geld liever handmatig over op onze rekening? Dat kan! Stuur een screenshot van je betaling naar onze mail samen met het na te kijken document en een indicatie van welke diensten en deadlines je wil. De deadline gaat lopen vanaf het moment dat we de mail ontvangen. Je kunt handmatig de prijzen voor nakijken berekenen via de bovenstaande generator.

 

Grote bestanden binnen 20 uur?

De nakijktermijn van 20 uur geldt voor alle teksten. Zit je met een krappe deadline en wil je met spoed een tekst laten nakijken, stuur jouw tekst dan in via de uploadpagina. Bij bestanden met een heel hoog woordenaantal is het soms niet mogelijk om de tekst door één corrector te laten nakijken. We laten dan meerdere correctoren tegelijkertijd aan jouw tekst werken. Zo zorgen we dat je jouw deadline haalt en dat je tekst van 10.000 woorden of meer volgens onze hoge kwaliteitsstandaard wordt nagekeken.

 

4.77/5 (1,025)
Geef uw beoordeling​
1
2
3
4
5
Plaats beoordeling​
     
X
LAATSTE BEOORDELINGEN
Score: 4.62   
  Bekijk alle 188 reviews >>
 
 • Herwin
  Expertise te vinden

  Ik was op zoek naar een scriptiebegeleider die van wanten weet en me in de laatste fase van de scriptie kon motiveren. Ik ben van mezelf niet zo gedisciplineerd en daar loop ik zo aan het einde van de studie nogal tegenaan. Scriptium vond een begeleider die aansluit op mijn studie en achtergrond en ook nog eentje die in deze drukke fase genoeg tijd had om mij achter de broek te zitten (haha). De scriptie is nu ingeleverd dus het is nog wel even spannend. In ieder geval voor nu bedankt Scriptium en bedankt begeleider Jurgen.

 • Silke
  Fijne mensen

  Het zijn fijne mensen bij Scriptium. Ze nemen echt ouderwets de tijd voor je en eigenlijk is niets te gek. Dat vind ik veel waard in deze gekke tijden met corona. Iedereen is de hele tijd te druk

 • Iraya
  4,5 sterren

  Je kunt alleen maar 4 of 5 sterren geven maar eigenlijk wil ik 4,5 ster geven. Het was net geen vijf want het nagekeken bestand was 1 minuut te laat, haha

 • Maxime
  Heel fijn

  -

 • Shanee
  nu helemaal foutloos

  Mijn scriptie is nu foutloos door de controle op taal van Scriptium. Correctrice Inge heeft het helemaal nagekeken. Ik had gekozen voor een termijn van 20 uur, maar het was er al binnen een uur of 8. Dat vind ik echt goed want nu had ik nog extra veel tijd om alle wijzigingen te verwerken.

 • Alinga 4e jaars
  Topservice

  Tentamentraining werktuigbouwkunde van Timo was top. Ook ben ik hier goed inhoudelijk en qua taal geholpen met m'n verslag.

 • Lucinda
  Meer vertrouwen

  Ik heb nu veel meer vertrouwen in mijn scriptie. Dit is zeker een aanrader voor rechtenstudenten.

 • Marg
  Ik had er heel veel aan

  Ik heb heel veel gehad aan de feedback op mijn onderzoeksvoorstel. Ze zijn veel concreter dan je schoolbegeleider

 • Kasper
  Bronnen controleren

  Ik laat altijd de bronnen controleren van mijn essays. Meestal koppelt Scriptium me aan Miranda en daar ben ik zeer tevreden mee. Ze geeft altijd netjes aan welke informatie nog mist en controleert ook of alle bronnen in de tekst ook in de lijst staan en andersom. Het scheelt me allemaal ontzettend veel tijd en kopzorgen zo.

 • D. Vlieshouten
  websitetekst

  Ik heb de teksten op mijn website laten nakijken op taal en spelling. Dat was wel nodig bleek achteraf. Top dat dit bestaat

 • -
  --

  -

 • Anoniem
  Kansberekening

  de statistiekbegeleiding is top. Ik snap daar nooit wat van maar ze hebben me gekoppeld aan Sofie en die kon me alles uitleggen op een manier dat ik het wel snap nu.

 • 111
  goed

  Gewoon heel goed

 • Bren
  Doorverwijzing

  Ik ben door mijn school naar jullie verwezen. Heb zeker geen spijt gehad van de kueze voor jullie. Jullie hebben topwerk geleverd!

 • Ferry
  Top

  Echt enorm gewaardeerd hoe jullie mij geholpen hebben met mijn scriptie. Speciale dank gaat uit naar begeleider Yosef!

 • Bianca
  Word

  Scriptium heeft me superfijn geholpen met werken met Word. Ik snap daar allemaal niks van en als je verslag dan aan 100 eisen moet voldoen is dat gewoon verschrikkelijk vervelend. Hartstikke vriendelijke service!

 • M5
  -

  Je kunt er ook goed terecht met een Engelse scriptie. Ze hebben native speakers.

 • Vince
  begeleiding

  Ik heb begeleiding gehad van scriptium voor mijn herkansing. Het was superfijn om met iemand te kunnen sparren over de scriptie. Ik raad deze begeleiding zeker aan want het is zoveel beter dan wat m'n school had. Dit was veel persoonlijker en ik voelde me echt geholpen

 • Birgul Yagar
  Flexibel en oplossingsgericht

  Vanwege problemen tijdens het upload-proces bleken persoonlijke gegevens niet te zijn geregistreerd en herkomst van betaling en mijn essay niet te achterhalen. Nadat ik Scriptium mailde konden ze meteen actie hierop ondernemen en hebben ze de procedure ook zonder extra kosten versneld.Mijn deadline alsnog gehaald! En mijn essay is met een 9 beoordeeld :))Bedankt voor jullie kritische blik en feedback. En natuurlijk de snelheid waarmee jullie te werk zijn gegaan. 

 • Kakel
  goede service

  Bedankt voor de goede service . Echt aan te raden

 • Filo

  Scriptium heeft mijn werk gewoon vannacht nagekeken. Superblij mee want nu kan ik gewoon de deadline halen.

 • Felice
  lieve mensen

  De lieve mensen bij Scriptium hebben eerst alle 100 vragen die ik had beantwoord en daarna mijn profeschrift nagekeken op taal en structuur. Het is super fijn om zoveel steun te krijgen.

 • Jantine
  Goede correctors

  Scriptium heeft mijn essay nagekeken qua taal, inhoud en structuur. Ik had veel feedback waar ik iets mee kon. Eigenlijk was het vooral fijn dat het zo snel kon, nu had ik nog tijd zat om de boel aan te passen. Nu wachten op een cijfer...

 • BD
  -

  Correctie van mijn onderzoekvoorstel was netjes uitgevoerd. Ik ga mijn scriptie straks ook zeker opsturen. Echt een aanrader

 • Chantal
  -

  Ik heb mijn bronnenlijst laten controleren. Ze hebben alles op orde gemaakt en mijn professor had er niets op aan te merken. ze zijn bij ons nogal streng op plagiaat en bronverwijzingen. Heel fijn!

 • Paul

  Gewoon goed aan te raden. Ik adviseer studenten om zeker de scriptie of een tekst te laten nakijken

 • Pol
  Alles goed

  Gewoon alles goed

 • Anne Jachtman
  In het weekend

  Scriptium heeft mijn verslag van zaterdag op zondag nagekeken, zodat ik het maandag kon inleveren voor de deadline. Je kunt ze heel gemakkelijk mailen en vragen of ze je kunnen helpen met wat je wil zeg maar.

 • Zoë
  Goedkoopste

  Jongens, ik wil even zeggen: Scriptium is de goedkoopste!!! Ik heb het allemaal vergeleken enzo, maar Scriptium is echt de goedkoopste en de beste (dat laatste vind ik).

 • Samantha
  Bedankt voor de bijles

  Ik had fijne bijles Nederlands van Nienke. Zeker aan te raden. het ging om een betoog dat ik moest schrijven.

 • Gerard van Brugge
  Fijn bedrijf!

  De website is wat oudbollig, echter de kwaliteit van de begeleiding is heel erg fijn en betrouwbaar. Ook de prijzen en de betalingstermijnen zijn erg prettig voor studenten die niet altijd evenveel budget hebben. Dank Scriptium.

 • Aagje
  Bronnen controle

  Miranda heeft mijn bronnenlijst gecontroleerd in APA. Ik ben er erg tevreden mee en vind het vooral fijn dat ik nu zeker weet dat de scriptie niet op APA wordt afgekeurd. Ook super dat ze gewoon tijdens Pasen hebben gecontroleerd

 • Cas
  Goed nagekeken

  Scriptium heeft mijn essay heel goed nagekeken. Ik kreeg van mijn docent een compliment over mijn professionele taalgebruik ;D

 • Anonymous

  Ga ik vaker gebruk van maken

 • Praveen
  fijne service

  Ik heb erg prettig contact gehad met het team van Scriptium. Dat is best belangrijk.

 • Ger
  MEGA BLIJ

  Wat die titel zegt. Topservice. En zoveel beter dan mijn begeleider van de school.

 • T-Rex
  Speedy

  Ik had gekozen voor de daedline van 7 dagen maar ik had het al binnen 5 dagen terug. lekkah

 • Pascal
  Dyslexie

  Mijn begeleider verwees me Scriptium vanwege mijn dyslexie. Heb er superveel aan gehad!

 • Sang Ria
  fijne hulp

  ik heb mijn inleiding laten nakijken op taal, structuur en inhoud door Scriptium. Ze waren duidelijker dan mijn eigen school begeleider. Je moet er wel rekening mee houden dat je zelf nog aan je scriptie moet werken na het nakijken

 • Anonymous

  De feedback op de inhoud van mijn scriptie was erg bruikbaar. En nu duimen voor een hoog cijfer

 • Simon
  --

  Had feedback besteld op mijn Engels, Structuur en Inhoud. Alhoewel ik tevreden ben over de feedback op het taalgebruik, was de inhoudelijke feedback minimaal. Nadat ik dit aangaf bij Scriptium, kreeg ik binnen enkele dagen nog bruikbaar commentaar op de inhoud. In de laatste weken richting een scriptiedeadline zijn dit soort moeilijkheden niet bepaald welkom.Naar mijn idee dus niet gekregen (althans, te laat) waarvoor ik had betaald. Nadat ik vroeg of ze me ergens tegemoet in konden komen en deze fout te herstellen, was de reactie allerminst naar mijn tevredenheid.

 • --
  Paper

  Ik was zeer tevreden over de taalcorrectie van mijn paper. Het was belangrijk (nee, "van belang" 😉 ) om professioneel te schrijven. Dat kunnen ze hier wel!

 • Sieme
  vragen stellen

  Het was vooral fijn dat ik nog vragen kon stellen. Toen hebben ze me nog helemaal geholpen met de bronvermeldingen. Ik had ook gevraagd of ze toch de scriptie eerder konden terugsturen en dat was geen probleem . Hele goede service vind ik

 • Sigrid
  topcorrectors

  Ze hebben echt topcorrectors bij Scriptium. Ik had voor de eerste tekst Caren en voor de APA Miranda. Echt super goed. Ik wil aan alle studenten aanraden dat ze een scriptie laten nakijken. het helpt echt en het is ook supergoed voor je cijfer. Ze hebben er vooral ook veel uitgehaald met betrekking tot stijl en toon. academisch schrijven is toch andere koek.

 • S.E.
  --

  Bedankt SCriptium! Ik ben geslaagd

 • JanP
  lang leve de koning

  Ze hebben mijn verslag nagekeken tijdens koningsnacht. Lange leve de koning. Hoeza

 • studentnoob
  Ontdekking van het jaar

  Studeren is een fulltime baan. Scriptium snapt dat. Ik wou dat ik ze eerder gevonden had. #waaromvertellenzeopschoolnietdatscriptiumbestaat

 • S.K.
  Titel

  ik word erg blij van scriptium. Mijn onderzoeksplan is een go 😀

 • Mattijs
  Feest

  Net te horen gekregen dat ik geslaagd ben na twee herkansingen. Bedankt Scriptium, ik drink er een op jullie!

 • Mr. H
  Kerstavakantie

  Ik wil even zeggen dat ik het top vond dat SCriptium gewoon tijdens de kerst mijn scriptie heeft nagekeken op taal en inhoud. Nu heb ik ruim de deadline gehaald.

Uw beoordeling

Scriptium.nl