Scherpste prijs

 

Bij Scriptium kiezen we voor topkwaliteit tegen billijke prijzen. Je kunt je scriptie grondig laten nakijken op taal, structuur, rode draad en inhoud. Daarbij weet je altijd vooraf wat je aan het corrigeren kwijt bent. voor een thesis of scriptie leveren wij een unieke en razendsnelle service. Je kunt binnen 20 uur je tekst laten nakijken. Deze spoedservice is er voor alle teksten en scripties. Heb je iets langer de tijd? Dan kun je ook kiezen voor een nakijktermijn van 48 uur of 7 dagen. Kijk bij onze veelgestelde vragen voor meer informatie over de levertermijnen en service.


Keuzemenu


Taal kiezen


Dienst kiezen


Hoe snel wilt u dat uw document wordt geretourneerd

Dubbele Check

Aantal woorden

  • Totaaloverzicht

Totaalprijs

Uniek in Nederland en Vlaanderen

Scriptium levert een exclusieve nakijkservice en de hoogste kwaliteit van Nederland op vlak van nakijken. Wij gaan verder dan andere correctiebureaus. Naast het verbeteren van de taal en structuur, controleren we ook grondig de inhoud. En dat voor een lagere totaalprijs. Zie de voorbeelden of bekijk onze reviews op Facebook.

prijzen nakijken - afbeelding 2v

4 belangrijke punten over prijzen nakijken bij Scriptium

Bij Scriptium betaal je scherpe prijzen voor elk nagekeken woord. Als student heb je een beperkt budget. Dat begrijpen we als onderwijsbureau maar al te goed. Daarom zijn onze prijzen voor nakijken altijd zo laag mogelijk en betaal je nooit teveel. Je hebt als student altijd de mogelijkheid de kosten voor je nakijkorder laag te houden door een langere nakijktermijn te kiezen. Ben je van plan om je scriptie te laten nakijken? Hoe langer je ons de tijd geeft, hoe goedkoper het is. 

Betalingsmethoden

 

Zodra je jouw tekst instuurt via de website krijg je ook een betalingsmogelijkheid. Via iDEAL, Paypal, creditcard of BAN-contact kun je eenvoudig het openstaande bedrag op onze rekening boeken. Je ontvangt daarna direct een bevestiging op de mail, en wij gaan aan de slag met je tekst.

prijzen nakijken - icoon 1t

Betalen in termijnen

 

Wil je een scriptie laten nakijken met een zeer hoog woordenaantal? Dan is het ook mogelijk om de prijs voor het nakijken in termijnen te betalen. In dat geval kun je de tekst naar onze mail sturen. Je geeft daarbij aan welke nakijktermijn je wenst en voor welke dienst je hebt gekozen. Via info@scriptium.nl spreek je een medewerker die de tekst handmatig voor je verwerkt tot een order. Er kunnen dan ook termijnbetalingen ingesteld worden. Je betaalt een deel van de prijs vóór het nakijken, en de rest achteraf.

prijzen nakijken - icoon 2t

Betalen in termijnen

 
Wil je een scriptie laten nakijken met een zeer hoog woordenaantal? Dan is het ook mogelijk om de prijzen voor het nakijken in termijnen te betalen. In dat geval kun je de tekst en de combinatie van diensten en nakijktermijn die je wenst naar onze mail sturen. Via info@scriptium.nl spreek je een medewerker die de tekst handmatig voor je verwerkt tot een order. Er kunnen dan ook termijnbetalingen ingesteld worden. Je betaalt een deel van de prijs voorafgaand aan het nakijken, en de rest achteraf.
prijzen nakijken - icoon 2t

Liever geld overmaken?

 

Maak je het geld liever handmatig over op onze rekening? Dat kan! Stuur een screenshot van je betaling naar onze mail, samen met het na te kijken document en een indicatie van welke diensten en deadlines je wil. De deadline gaat lopen vanaf het moment dat we de mail ontvangen. Je kunt de prijzen voor nakijken berekenen via de bovenstaande generator.

prijzen nakijken - icoon 3

Grote bestanden binnen 20 uur?

 

De nakijktermijn van 20 uur geldt voor alle teksten. Zit je met een krappe deadline en wil je met spoed een tekst laten nakijken? Stuur jouw tekst dan in via de uploadpagina. Bij bestanden met een heel hoog woordenaantal is het soms niet mogelijk om de tekst door één corrector te laten nakijken. We laten dan meerdere correctoren tegelijkertijd aan jouw tekst werken. Zo zorgen we dat je jouw deadline haalt en dat je tekst van 20.000 woorden of meer volgens onze hoge kwaliteitsstandaard wordt nagekeken.

prijzen nakijken - icoon 4t

Grote bestanden binnen 20 uur?

 
De nakijktermijn van 20 uur geldt voor alle teksten. Zit je met een krappe deadline en wil je met spoed een tekst laten nakijken, stuur jouw tekst dan in via de uploadpagina. Bij bestanden met een heel hoog woordenaantal is het soms niet mogelijk om de tekst door één corrector te laten nakijken. We laten dan meerdere correctoren tegelijkertijd aan jouw tekst werken. Zo zorgen we dat je jouw deadline haalt en dat je tekst van 10.000 woorden of meer volgens onze hoge kwaliteitsstandaard wordt nagekeken.
prijzen nakijken - icoon 4t

Recente Beoordelingen

Naam
Email
Titel
Score
Bericht

Statistiek

Onze prijzen voor het nakijken van jouw scriptie of tekst
★★★★★
super bedankt voor de statistiek hulp. Ik kwam er zelf niet lekker uit. To the point en snel, ook in de communicatie
- Des

Nagekeken

Onze prijzen voor het nakijken van jouw scriptie of tekst
★★★★★
Mijn scriptie is nagekeken door Scriptium en dat was echt top wat mij betreft. Dit is zeker een aanrader. Op taal sowieso, maar de inhoudelijke feedback was ook erg bruikbaar
- Riemer

Heb je een vraag over onze nakijkdienst of wil je meteen je tekst laten controleren? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Wil je dat we je tekst nakijken? Upload dan het document:


    Reacties zijn gesloten.

    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="213"]