De beste nakijkservice voor je plan van aanpak

 

Kom je er niet met bepaalde onderdelen van je plan van aanpak, of is je PvA afgekeurd? Bij Scriptium kijken we 24 uur per dag academische teksten na. Een scriptie begint doorgaans met een plan van aanpak. In feite is het de blauwdruk voor de rest van de scriptie. Een goed begin is dus zeer belangrijk om te zorgen dat de rest van het proces vlekkeloos verloopt. Het is daarom aan te bevelen om je plan van aanpak na te laten kijken door een specialist. Al onze correctoren zijn academisch afgestudeerd. Zij staan 7 dagen per week voor je klaar!

plan van aanpak nakijken - afbeelding 1

Taalcontrole van je plan of aanpak

 

In de basis bieden wij een taalcontrole op woord- en zinsniveau. Je verliest punten op de beoordeling als je tekst vol slordigheden en taalfouten zit. Bij een taalkundig correcte tekst komt de inhoud ook beter naar voren. Het is dus niet meer dan logisch dat je PvA zo netjes mogelijk op het bureau van je beoordelaar komt te liggen. Een scriptiespecialist van Scriptium zal jouw plan van aanpak grondig nakijken en alle taalfouten voor je verwijderen. Daarmee zal het niveau zeker drastisch verhoogd worden.

Het maakt overigens niet uit of je jouw PvA in het Engels of in het Nederlands hebt geschreven. Scriptium heeft correctoren voor zowel academisch Nederlands als Engels. Bij het insturen geef je simpelweg aan dat het om een Engelse tekst gaat, en Scriptium doet de rest.

Plan van aanpak nakijken op structuur

 

Als tweede kunnen we je plan van aanpak nakijken op structuur. Deze controle gaat hand in hand met de taalcorrectie. De corrector kijkt je plan van aanpak na op paragraafniveau. Een academische publicatie, ook een PvA, moet zo duidelijk mogelijk verwoord zijn. Er is dus geen ruimte voor overbodige informatie of onduidelijke verwijzingen. De corrector geeft concrete feedback in de kantlijn van het document. Er wordt aangegeven of er bijvoorbeeld zaken herhaald worden. Ook wordt nagegaan of er geen belangrijke informatie ontbreekt.

plan van aanpak nakijken - afbeelding 2

Controle op inhoud voor plan van aanpak

 

Scriptium biedt ook een unieke controle op inhoud. Daarmee kun je het niveau van je plan van aanpak flink verhogen. Als we jouw plan van aanpak nakijken op inhoud, controleren we of bepaalde onderdelen en informatie in het PvA opgenomen zijn. Het is soms lastig om zelf bij te houden of je plan van aanpak aan alle eisen voldoet en of alle informatie is opgenomen. De corrector van Scriptium loopt je hele tekst na. Hij of zij controleert of de samenhang tussen de onderdelen klopt en of je PvA aan alle inhoudelijke eisen voldoet. Op deze manier voorkom je dat je PvA wordt afgekeurd.

Begeleiding bij je plan van aanpak

 

Ben je bezig met het schrijven van je plan van aanpak en loop je vast? Het kan dan wenselijk zijn om je PvA samen met een begeleider van Scriptium op te zetten. Voordat je begint met schrijven neem je een persoonlijke begeleider in de arm. Zo maak je met hulp van een specialist een goede start. De begeleiding voor je PvA wordt afgestemd op jouw verzoek en wensen. Dat betekent dat we je koppelen aan iemand met affiniteit met je vakgebied. Onze begeleiding kan zowel online als op locatie worden afgenomen.

Heb je een vraag over onze nakijkdienst of wil je meteen je tekst laten controleren? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Wil je dat we je tekst nakijken? Upload dan het document:


    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="81962"]