Samenwerken met Scriptium?

Scriptium is sinds 2014 actief in het particuliere onderwijsveld. Het aantal bezoekers neemt maandelijks toe, en steeds meer scholieren en studenten in Nederland en Vlaanderen weten ons te vinden. Wil je partner van Scriptium worden? Wij staan zeker open voor samenwerking, bijvoorbeeld in de vorm van linkruil. Contacteer ons via onderstaand contactformulier en wij komen zeer spoedig bij je terug! Of stuur een mailtje, dat kan natuurlijk altijd.

Onze partners

Scriptiespot

 
Het onafhankelijke platform Scriptiespot verbindt scriptiehelpers met studenten die op zoek zijn naar hulp bij hun scriptie. Het is hun hoofddoel om elke student te koppelen aan een freelancer met de juiste achtergrond en expertise en om zo matches te maken.

All4student.nl

 
All4student.nl is in 2020 opgericht door 4 ondernemende studenten met een heldere visie op het doorlopen van de studietijd en het aanpakken van de bijbehorende uitdagingen. Denk aan het vinden van de juiste studentenwoning of een leuk en goed verdienend flexibel bijbaantje voor naast de studie, etc. Bij All4student.nl zetten ze zich elke dag in voor de student om zijn of haar studententijd leuk of gemakkelijk door te komen. Door dagelijks een mooi, overzichtelijk en gevarieerd aanbod op het platform aan te bieden.
logo all4student

Andere partners:

 

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="92675"]