Samenwerken met Scriptium?

Scriptium is sinds 2014 actief in het particuliere onderwijsveld. Het aantal bezoekers neemt maandelijks toe, en steeds meer scholieren en studenten in Nederland en Vlaanderen weten ons te vinden. Wil je partner van Scriptium worden? Wij staan zeker open voor samenwerking, bijvoorbeeld in de vorm van linkruil. Contacteer ons via onderstaand contactformulier en wij komen zeer spoedig bij je terug! Of stuur een mailtje, dat kan natuurlijk altijd.

Onze partners

Thesischecker

 
Thesischecker is Scriptium’s English partner. We offer the same services and level of expertise in English and for the English language. Have your English text edited or checked on language, structure and content. Hire a thesis tutor or have an APA specialist look at your reference list. Thesischecker also employs various English natives for translation jobs, edits of English theses written by English students and various other bilingual services. Please contact us or them if you’re in need of a bilingual thesis tutor or wish to make use of Thesischecker’s unique services.

Scriptiespot

 
Het onafhankelijke platform Scriptiespot verbindt scriptiehelpers met studenten die op zoek zijn naar hulp bij hun scriptie. Het is hun hoofddoel om elke student te koppelen aan een freelancer met de juiste achtergrond en expertise en om zo matches te maken.

All4student.nl

 
All4student.nl is in 2020 opgericht door 4 ondernemende studenten met een heldere visie op het doorlopen van de studietijd en het aanpakken van de bijbehorende uitdagingen. Denk aan het vinden van de juiste studentenwoning of een leuk en goed verdienend flexibel bijbaantje voor naast de studie, etc. Bij All4student.nl zetten ze zich elke dag in voor de student om zijn of haar studententijd leuk of gemakkelijk door te komen. Door dagelijks een mooi, overzichtelijk en gevarieerd aanbod op het platform aan te bieden.
logo all4student

Andere partners:

 
[custom-team-slider category="Scriptiebegeleider"]

Submit your Rating