Samenwerken met Scriptium?

Scriptium is sinds 2014 actief in het particuliere onderwijsveld. Het aantal bezoekers neemt maandelijks toe, en steeds meer scholieren en studenten in Nederland en Vlaanderen weten ons te vinden. Wil je partner van Scriptium worden? Wij staan zeker open voor samenwerking, bijvoorbeeld in de vorm van linkruil. Contacteer ons via onderstaand contactformulier en wij komen zeer spoedig bij je terug! Of stuur een mailtje, dat kan natuurlijk altijd.

Onze partners

Scriptiespot

 
Het onafhankelijke platform Scriptiespot verbindt scriptiehelpers met studenten die op zoek zijn naar hulp bij hun scriptie. Het is hun hoofddoel om elke student te koppelen aan een freelancer met de juiste achtergrond en expertise en om zo matches te maken.

All4student.nl

 
All4student.nl is in 2020 opgericht door 4 ondernemende studenten met een heldere visie op het doorlopen van de studietijd en het aanpakken van de bijbehorende uitdagingen. Denk aan het vinden van de juiste studentenwoning of een leuk en goed verdienend flexibel bijbaantje voor naast de studie, etc. Bij All4student.nl zetten ze zich elke dag in voor de student om zijn of haar studententijd leuk of gemakkelijk door te komen. Door dagelijks een mooi, overzichtelijk en gevarieerd aanbod op het platform aan te bieden.
logo all4student

Emerce

 

Scriptium levert artikelen en input voor Emerce op maandelijkse basis. Zo dragen we bij aan de uitbreiding van wetenschappelijke en journalistieke content. Onze artikelen zijn via de website van Emerce te vinden en beslaan uiteenlopende onderwerpen zoals sport, wetenschap, sociologie en informatie over ontwikkelingen in de technische industrie.

Pumbo.nl

 

Wil je jouw boek laten drukken dan kun je terecht bij Pumbo. Het grootste self-publishing platform van de Benelux. Pumbo geeft advies over de opmaak van het binnenwerk en maakt kosteloos een cover voor je op. Daarnaast kunnen zij met je meedenken over de binding, formaat en geschikte papiersoorten. Het is mogelijk om alleen boeken te bestellen voor eigen gebruik maar zij kunnen ook helpen met de distributie van boeken via de boekhandels in Nederland en Vlaanderen.

Pumbo_logo_op_licht_met_tekst_NL_72_dpi-min

Pumbo.nl

 

Beaks.nl helpt sollicitanten in het gehele sollicitatieproces. Van cv en motivatiebrief tot aan de salarisonderhandelingen en de vervolgstappen in je carrière. Dit doen we door het delen van effectieve tips, video’s, handige voorbeelden, checklists en gratis downloads.

Beaks logo - afbeelding 1

Andere partners:

 

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="92675"]