Het eindexamen

Is dit het jaar dat je dan eindelijk gaat afstuderen? Ga jij je carrière op de middelbare school dit jaar eindigen met een diploma en mooie cijfers? Dan voel je waarschijnlijk ook al (een beetje) de stress die daarbij komt kijken. Je eindexamen is van groot belang voor je verdere studie- en loopbaanverloop. Daarom is het heel begrijpelijk dat je het examen zo goed en stressvrij mogelijk wil afronden. Wil je daar graag hulp bij? Volg dan de online examentraining van Scriptium.

Onze trainers

Online examentraining

Online examentraining van Scriptium

Onze online examentrainingen zijn geschikt voor alle middelbare scholieren die hun examen tegemoet gaan. Voor vmbo-, havo- en vwo-examens zijn er meer dan voldoende examentrainers beschikbaar. Zij staan te popelen om te zorgen dat ook jij je examen succesvol afsluit. Onze online examentraining is geschikt voor alle vakken en niveaus.

  • 9 uur examentraining of meer
  • 47,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur examentraining
  • 51,95 per uur
  • 1 t/m 2 uur examentraining
  • 54,95 per uur

*Er geldt een toeslag van €12,95 per uur voor training op locatie

Kosten en prijzen

Bij Scriptium betaal je altijd alleen maar voor de trainingen die je ook echt gehad hebt. We zorgen dat er voordat het traject begint een duidelijke offerte klaarligt waardoor je kunt inzien hoeveel de online examentraining ongeveer zal gaan kosten. Maar die offerte is enkel ter indicatie! Je hoeft dus altijd alleen maar de uren te betalen die je ook daadwerkelijk aan training gehad hebt. Een offerte vooraf, en betalen achteraf: zo zorgen we dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan en tegelijkertijd niet hoeft te betalen voor iets dat je (nog) niet gehad hebt.

Stap 1

Stuur ons een mail of vul het contactformulier onderaan de pagina in.
online examentraining - afbeelding 1

Stap 2

We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een geschikte examentrainer.
online examentraining - afbeelding 2

Stap 3

Jullie maken telefonisch kennis, we verstrekken een offerte op maat, en de training kan beginnen.
online examentraining - afbeelding 3

De procedure

Zodra we je verzoek tot online examentraining ontvangen (via de mail: info@scriptium.nl) of het contactformulier onderaan deze pagina, zullen we binnen 2 uur terug contact met je opnemen. We gaan dan voor je op zoek naar de examentrainer in onze groep die het beste aansluit bij je wensen en behoeften. Als we die gevonden hebben, brengen we jullie met elkaar in contact voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Jullie kunnen dan bespreken wat er precies nodig gaat zijn en natuurlijk ook afspraken maken over wanneer de trainingen zullen plaatsvinden. Daarna verstrekken we een offerte ter indicatie van de totaalprijs, en dan kan de training beginnen!

De hulp van Scriptium

Scriptium, centrum voor educatieve ondersteuning, houdt zich al sinds 2014 bezig met het ondersteunen van leerlingen en studenten bij het leren en (af)studeren. Dit doen we in de vorm van bijles, tentamen– en examentraining, scriptiebegeleiding en statistiekbegeleiding, en het nakijken van teksten, scripties en verslagen. Je kunt dus als leerling of student gedurende je hele schoolcarrière bij ons terecht: of je nu net begint in de eerste klas van de havo, of bezig bent met je eindscriptie voor je master op de Rijksuniversiteit in Groningen. Bij Scriptium zijn meer dan 200 professionals aangesloten die ieder een unieke mix tussen didactische & academische vaardigheden en hun vakgebied bieden. We zorgen dat iedere student en leerling gekoppeld wordt aan de perfecte begeleider of docent, zodat iedereen op maat geholpen kan worden.

Wil je graag een privétrainer aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier binnen. We koppelen je aan een trainer die we specifiek voor jou selecteren. 

  Persoonlijke informatie  Over je studie  Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="312731"]