scriptietips - afbeelding 1

Samenvatting, voorwoord, inhoudsopgave en inleiding

 

Voorwoord

 

Inhoudsopgave

 

Inleiding

 

Twijfel je aan de inleiding van je thesis? Leg ons je scriptie voor, zodat we je inleiding en structuur kunnen bekijken, en je van bruikbare adviezen kunnen voorzien. Met onze inhoudelijke nakijkservice gaan we verder dan andere correctiebureaus en leveren we de kwalitatief sterkste service van Nederland. We bieden hulp voor je scriptie communicatie, economie, rechten, politicologie, pedagogiek, geschiedenis, criminologie, MER, etc.

Onderzoeksvraag en deelvragen

 

Voorbeeld:

  • In hoeverre heeft de verpakking van een product invloed op het aankoopgedrag van de consument?

Hieronder kunnen deelvragen vallen, zoals;

  • In hoeverre heeft kleur op de verpakking invloed op het aankoopgedrag?
  • In hoeverre heeft een ‘milieulogo’ op de productverpakking invloed op het aankoopgedrag?
  • In hoeverre heeft een afbeelding van het product op de productverpakking invloed op aankoopgedrag?

De antwoorden die je zult vinden op de deelvragen dienen samen de hoofdvraag te beantwoorden. In bovenstaand voorbeeld zie je dat de drie deelvragen aansluiten op de hoofdvraag en dat ze de breedte van het onderzoek dekken. Het is niet logisch om bij bovenstaande hoofdvraag ook de subvraag In hoeverre wordt een blauwe verpakking als aantrekkelijk gezien? op te nemen.

  • Een afbeelding van het product op de verpakking leidt tot een hogere aankoopintentie
Wil je dat we jouw onderzoeksvragen en deelvragen nakijken en aanscherpen? Upload je scriptie of essay en geef aan waar jij bij je onderzoeksvragen tegenaan loopt, zodat we weten waar onze aandacht naar uit moet gaan bij het verbeteren van de onderzoeksvragen van je thesis. Bekijk ook ons handige correctieschema om te zien op welke onderdelen je scriptie tekortschiet.

Theorie

 
In dit hoofdstuk komt het theoretisch kader van het onderzoek aan bod.
Scriptium neemt het theoretisch kader van je scriptie door en voert een inhoudelijke toetsing uit om te zien of je theorie aansluit op de onderzoeksvraag. Daarnaast corrigeren en redigeren we de taal en de zinsstructuur. Onze nakijkservice en scriptiehulp staat hoog aangeschreven. We worden veelvuldig door promovendi aanbevolen en kijken ook proefschriften na.

Methode

 

Vooronderzoek

 

Instrument

 

Steekproef & Respondenten

 

Procedure

 
Wil je tips voor het verbeteren van je methodiek in je scriptie? Kijk hoe Scriptium jou daarin kan bijstaan en op welke manier we je tekst nakijken en redigeren. Onze correctoren hebben voor jou een top 100-lijst van meest gemaakte scriptiefouten samengesteld. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via [email protected].

Analyse & resultaten

 

Resultaten

 

Betrouwbaarheid en validiteit

 

Algemene resultaten

 

Verschillen tussen groepen

Verklarende variabelen

Denk je dat je thesis of essay een grammaticale correctie kan gebruiken? Kijk wat we voor jou kunnen betekenen. Twijfel je nog? Kijk dan op de tarievenpagina naar onze studentvriendelijke tarieven en bereken je prijs

Conclusies

 

Aanbevelingen, limitaties en discussie

 
Is je scriptie of thesis af en wens je hem op inhoud en/of taal te laten nakijken voordat je hem inlevert? Roep de hulp in van onze deskundige correctoren. Zij zullen jouw scriptie grondig controleren en naar een hoger niveau kunnen tillen. Bovenop de normale correctie bieden we dubbele controle aan.

Referenties, tabellen & figuren, bijlagen

 

APA-stijl:

  • Voorbeeld referentiestijl artikel in tijdschrift of krant:

De Jager, J. K., Prins, F. D. K., & Vleuten, J. (2011). References in APA style. Journal of Fake Studies, 23, 123-128.

  • Voorbeeld referentiestijl boek:

De Jager, J. K., Prins, F. D. K., & Vleuten, J. (2011). References in APA style is de boektitel. Amersfoort: Onbestaande uitgeverij.

MLA-stijl:

  • Voorbeeld referentiestijl artikelen in tijdschrift of krant:

De Jager, Joris, ”References in MLA style”: How to do it in Machaut’s Voir Dit.” Philological Quarterly 73:1 (1994): 1-9.

  • Voorbeeld referentiestijl boek:

De Jager, Joris. References in MLA style. Amersfoort: Onbestaande uitgeverij, 198p.


Niet zeker of jouw literatuurlijst volgens de academische standaard is opgesteld en of je op de juiste manier naar bronnen verwijst? Wij zorgen dat alles in een uniforme referentiestijl wordt opgemaakt. Het controleren van de bronnen rekenen we aan als een aparte scriptieservice. Neem contact met ons op om je hierover te informeren.

Tabellen en figuren

 

Bijlagen

 
In de bijlagen staan in ieder geval:
Wil je dat we jouw lay-out (tabellen, modellen en figuren) grondig doornemen en verbeteren? We bieden dit aan als een aparte dienst. Contacteer ons voor meer informatie hierover.

Handige websites

 
Op zoek naar voorbeelden van scripties? Wij wijzen je op drie sites waar je gratis scripties en scriptievoorbeelden kunt downloaden:
Denk je meer tips nodig te hebben? We geven je twee sites waar je nog meer informatie kunt vinden:

Ben je op zoek naar een studentenbaan? Neem dan een kijkje op studentenwerk.nl

Heb je intensievere begeleiding nodig tijdens het schrijven van je scriptie, dan biedt de dienst scriptiebegeleiding van Scriptium uitkomst. Je kunt bij ons terecht voor hulp bij het schrijven van je thesis, van inleiding tot conclusie, van structuur tot zinsopbouw. Een team van scriptiebegeleiders met elk zijn eigen expertisegebied staat voor je klaar om je bij te staan.

Wil je samenvattingen, scripties of andere studiedocumenten kopen en/of verkopen? Dat kan via Kennisdelen. Vind de samenvattingen die je zoekt!

Heb jij jouw scriptie al af en wil je het document op vlak van structuur, taal en/of inhoud laten controleren en nakijken? Wij helpen je graag. Kies voor onze scriptiehulp en stuur ons je scriptie of thesis toe, of neem contact met ons op indien je nog vragen hebt. Je kunt ook via ons handige correctieschema zelf nagaan op welke punten je scriptie tekortschiet.

Wil je graag je scriptie laten nakijken? Heb je gewoon een simpele inhoudelijke vraag? Of vraag je je af hoe Scriptium nog meer zou kunnen helpen? Vul dan het onderstaand contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="21"]