Je manuscript laten nakijken

 

Als auteur wil je dat je boek zo optimaal mogelijk op het bureau van de uitgeverij belandt. Op basis van de kwaliteit van je manuscript beslist een uitgeverij of het boek uitgegeven wordt of niet. De uitgever beoordeelt een manuscript niet alleen op de inhoud. De waarde ervan wordt ook bepaald op de verzorging van het werk en het taalgebruik. Een document met slordigheden en taalfouten wordt vaak niet langer serieus genomen. Om zeker te stellen dat je manuscript vrij is van fouten, is het aan te bevelen het na te laten kijken. Scriptium kan jouw manuscript nakijken op taal, structuur en inhoud tegen een scherp tarief. We kunnen dit al binnen 7 dagen of zelfs 48 uur voor je doen.

Hoe werkt het?

 

Je mailt ons het bestand en geeft aan welke dienst je graag zou willen. We stellen dan een persoonlijke offerte voor je op. Daarna gaat een redacteur die we specifiek voor jouw manuscript hebben gekozen direct aan de slag. Alle wijzigingen worden gemarkeerd met behulp van ‘wijzigingen bijhouden’ in Word. Zo kun je na onze redactie precies zien welke fouten we verbeterd hebben. De kans dat je manuscript wordt uitgegeven, wordt na onze correctie flink verhoogd.

manuscript nakijken - afbeelding 1

Manuscript nakijken op taal

 

Scriptium verbetert alle taalfouten en spelfouten in je manuscript. We kijken ook naar de stijl en interpunctie. Zodra een boek naar ons opgestuurd wordt, gaan we op zoeken naar de redacteur die het best aansluit op je opdracht. Fouten worden aangepast in het oorspronkelijke document met behulp van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Word. Uiteindelijk zul je na onze correctie een foutloos manuscript terugkrijgen.

Manuscript nakijken op structuur en inhoud

 

Bij Scriptium kun je je manuscript ook laten nakijken op structuur en inhoud. Dit zijn unieke vormen van redactie die kunnen zorgen dat je verhaal naar een hoger niveau wordt getild. Bij een inhoudelijke controle krijg je feedback over inhoudelijke zaken van je verhaal. Deze feedback betreft bijvoorbeeld de beschrijving en ontwikkeling van personages, de verhaallogica, spanningsbogen en narratieve flow. Je kunt na onze controle zelf beslissen wat je doet met de feedback.

* De bovenstaande prijzen gelden voor een redactietermijn van 7 dagen. Manuscripten met een woordenaantal onder de 15.000 kunnen ook binnen 48 geredigeerd worden. Informeer via mail naar de prijzen.

De snelste service - binnen 48 uur

 

Bij Scriptium kan een manuscript binnen 48 uur of 7 dagen worden nagekeken. Voor manuscripten met een uitzonderlijk hoog woordenaantal hebben we soms meer dagen nodig. Heb je liever dat je manuscript nagekeken wordt in minder dan 48 uur? Dan kunnen we daar in overleg afspraken over maken. Neem gerust contact op met een medewerker van Scriptium om de opties te bespreken.

Engels manuscript nakijken

 

Scriptium heeft ook Engelse correctoren die Engelse teksten nakijken. Deze correctoren zijn zeer geschikt voor manuscripten in het Engels. Onze groep bestaat zowel uit native speakers als tweetalige correctoren. Zij kunnen kwalitatieve feedback geven over het Engelse taalgebruik in het document.

manuscript nakijken - afbeelding 2

Zij gingen u voor

 

Wij hebben onder andere voor de volgende uitgeverijen boeken en manuscripten geredigeerd.

Informatie over de prijzen

 

De kosten van het nakijken van een manuscript zijn afhankelijk van het aantal woorden en de service die je kiest. Voor een standaardredactie op taal, interpunctie, dubbele spaties en spelling geldt een prijs van €300,- voor 20.000 woorden. De prijs is €750,- voor 50.000 woorden en €1.500,- voor 100.000 woorden.

Ghostwriter nodig?

 

Heb je een idee voor een manuscript of boek, maar krijg je het niet zo goed zelf op papier? Dan kan Scriptium je aan een ghostwriter koppelen. Ook voor het laten schrijven van een biografie, levensverhaal of speech kun je uitstekend bij ons terecht. Bezoek onze pagina over ghostwriting voor meer informatie over de dienst. Of stuur direct een mail om een offerte aan te vragen.

Wil jij jouw manuscript nu direct laten redigeren? Neem dan contact op met Scriptium om afspraken te maken via dit formulier!    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="81888"]