De beste hulp bij statistiek - 100% kwaliteit

 

Statistiek, wat moet je er toch mee!? Op die vraag weet Scriptium wel antwoord. Of het nu gaat om statistiek in je thesis, een statistiekvak dat je moet halen, of dat je goed en efficiënt wil leren werken met een statistisch programma: Scriptium staat voor je klaar. We koppelen elke student die op zoek is naar hulp bij statistiek aan een begeleider die we persoonlijk selecteren. We maken de match op basis van je studie, onderwerp, hulpvraag en persoonlijkheid. Wil je graag statistiekbegeleiding op locatie? Dan kan dat. Wil je liever een begeleider die je elke week online verder helpt met statistiek? Ook dat is mogelijk. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een statistiekbegeleider aan te vragen.

Statistiekbegeleiding

 

Voordelen van Scriptium

 

Waarom hulp bij statistiek van Scriptium?

 

De scriptiebegeleider die je toegewezen krijgt door je onderwijsinstelling kan helpen bij het uitvoeren en toepassen van SPSS en algemene statistiek. Toch is het in de praktijk vaak zo dat veel studenten te weinig hulp krijgen. Het is dan een goed idee om extra statistiekhulp in te schakelen. Scriptium biedt SPSS- en statistiekspecialisten die 7 dagen per week voor jou klaar staan. Zij ondergaan een zeer strenge screening en toetsing. Zo garanderen we je de beste hulp en kwaliteit. Onderaan deze pagina kun je een verzoek indienen en vragen om hulp bij statistiek. Een van onze specialisten wordt dan toegewezen aan jouw specifieke verzoek.

hulp bij statistiek - afbeelding 1s

Welke vormen van hulp bij statistiek bieden we?

 

Je kunt Scriptium benaderen voor hulp bij statistiek in elke situatie. Het hoeft niet alleen voor de resultaten van je scriptie te zijn. Het is ook mogelijk om met een specialist enkele uren de theorie achter SPSS en statistische verwerking te bespreken. Op die manier stoom je jezelf klaar voor een tentamen of voor het gebruik van SPSS in de toekomst. Natuurlijk is het ook mogelijk om samen met een begeleider van Scriptium de resultaten van je onderzoek te verwerken in SPSS, en deze uit te werken tot een statistisch correcte sectie.

  • Meer dan 8 uur statistiekbegeleiding
  • 58,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur statistiekbegeleiding
  • 61,95 per uur
  • Statistiekbegeleiding tot en met 2 uur
  • 64,95 per uur

* Voor begeleiding op locatie rekenen we 12,95 per uur extra
** Voor prijzen van reguliere scriptiebegeleiding: klik hier

Statistiek als hulpmiddel

 

Hulp bij statistiek gaat voornamelijk om hulp bij het werken met SPSS. Het programma SPSS werd in 1968 ontwikkeld als verwerkingsprogramma voor resultaten in onderzoek binnen de sociale wetenschappen. In deze tijd leent het programma zich ook goed voor beleids- en marketingsonderzoek. In 2009 werd het programma SPSS Statistics overgenomen door softwaregigant IBM. Zij bewerkten de software tot een gebruiksvriendelijk programma voor analisten, studenten en onderzoekers.

Zodoende komen veel studenten tijdens hun studie in aanraking met SPSS en statistiek. De meeste opleidingen bieden zelfs een vak geheel gewijd aan statistiek. Toch is het theoretisch leren over het programma anders dan het zelf toepassen. Bijvoorbeeld bij het schrijven van je scriptie of thesis. Soms kun je dan hulp bij statistiek nodig hebben. Scriptium heeft experts in huis om jou de gewenste statistiek- en SPSS-hulp te bieden. Ook voor R, STATA en Python hebben wij de beste specialisten beschikbaar. 

hulp bij statistiek - afbeelding 2s

Hoe kan ik SPSS verkrijgen?

 

Onze statistiekbegeleiders zijn onderlegd in meerdere statistische programma’s, waaronder SPSS. Sinds de oorspronkelijke versie van het programma zijn er veel updates en nieuwe versies uitgebracht. Om te kunnen werken met het programma dien je het uiteraard op je laptop of pc te hebben staan. Sommige scholen bieden een gratis downloadlink aan waarmee je SPSS kosteloos op je eigen apparaat kunt zetten. Als dat niet zo is, dien je zelf online een licentie te kopen en het programma te downloaden. De recentste versie van SPSS is bijvoorbeeld te downloaden op hun website. Bezoek de website van IBM voor meer informatie over de software, licentie en gebruiksvoorwaarden. Op deze site is een gratis proefversie van het programma beschikbaar.

Waarom is statistiek belangrijk?

 

SPSS en statistiek is in veel opleidingen opgenomen als verplicht onderdeel. De kennis van statistische verwerking wordt geacht basiskennis te zijn voor studenten. Bij sommige opleidingen, veelal betastudies, is statistiek niet verplicht. Het is dan een keuzevak. Scriptium beveelt alle studenten aan om statistiek als vak te volgen als ze de mogelijkheid hebben. Het kan immers geen kwaad om alle mogelijke hulp bij statistiek aan te pakken. Daarbij is het waardevol om gedurende je scriptieperiode niet extra tijd kwijt te zijn aan onderzoek naar SPSS of gegevensverwerking.

Het vak statistiek wordt door sommige studenten als een relatief saai en technisch vak ervaren. Dat kan ook wel kloppen, want de theorie achter een computerprogramma is af en toe taaie kost. Daarbij berust het programma op algoritmes en wiskunde en is enige kennis van formules vereist. Heb je moeite om alles te begrijpen? Scriptium kan jou 7 dagen per week helpen met SPSS en statistiek. Wij hebben voor elk statistisch probleem een topspecialist in huis. Binnen enkele uren kunnen we je koppelen aan een geschikte begeleider die jouw vakgebied begrijpt. Neem contact met ons op en we komen binnen 1 uur bij je terug met een voorstel.

Onze vormen van hulp bij statistiek

 

Als je een kwantitatief onderzoek uitvoert, dien je de gegevens te verwerken middels een statistisch programma. Vaak is dat SPSS, Stata of R. Voor hulp met het verwerken van gegevens en het opschrijven van de resultaten in je thesis of scriptie, kun je bij ons hulp bij statistiek inhuren.

Als je statistiek hebt als vak op je hbo- of wo-opleiding moet je vaak ook een tentamen maken. Voor persoonlijke en gerichte tentamentraining kun je een privétraining van Scriptium nemen. De trainer leert je dan omgaan met statistiek, zodat je een mooi cijfer kunt halen.

Je hoeft weliswaar nog geen statistische berekeningen uit te voeren voor je onderzoeksvoorstel, maar je moet wel al bepalen wat je methodiek wordt en welke statistische functies je gaat toepassen in jouw onderzoek. Voor advies en begeleiding bij dit onderdeel biedt Scriptium hulp bij je onderzoeksvoorstel.

Zoek je begeleiding bij het opzetten en bepalen van een geschikte methodiek in je plan van aanpak? Met het oog op een kwantitatief onderzoek waarbij statistiek wordt ingezet voor de statistische berekeningen, kun je uitstekend bij Scriptium terecht.

Wil je leren werken met SPSS voor je onderzoek of statistisch vak? Of gewoon omdat je SPSS moet gebruiken op je werk? Dan is onze bijles SPSS een goede optie. Je krijgt structureel lessen van een expert die we persoonlijk voor je kiezen.

Wil je leren werken met Stata voor je onderzoek of een statistisch vak? Of gewoon omdat je Stata moet gebruiken op je werk, voor je carrière of toekomst? Dan is onze bijles STATA een goede optie. Je krijgt structureel lessen van een expert die we persoonlijk voor je uitkiezen.

Werk je voor een bedrijf of organisatie en heb je data-analyse nodig? De statistiekexperts van Scriptium staan voor je klaar. SPSS-analyse voor officieel wetenschappelijk of commercieel onderzoek kun je aan ons uitbesteden.  

Wil je graag statistiekbegeleiding van Scriptium? Of specifiek hulp bij statistiek in je thesis? Of heb je misschien eerst nog een vraag of opmerking? Vul dan het onderstaand contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.  Scriptie nakijken

  Scriptiebegeleiding

  Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="81466"]