Hulp bij statistiek van Scriptium

 

Statistiek, wat moet je er toch mee! Op die vraag weet Scriptium wel antwoord. Of het nu gaat om statistiek in je scriptie, een inleidend statistiekvak dat je moet halen, of misschien wil je gewoon kundig en efficiënt leren werken met een statistisch programma: Scriptium staat voor je klaar. We koppelen elke student die op zoek is naar hulp bij statistiek aan een statistiekbegeleider die we persoonlijke uitkiezen. We maken de match op basis van je studie, onderzoeksontwerp, hulpvraag en persoonlijkheid. Wil je graag statistiekbegeleiding op locatie in Eindhoven? Dan kan dat. Wil je liever een bijlesdocent die je elke week verder helpt met bijles statistiek? Ook dat is mogelijk. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een statistiekbegeleider aan te vragen.

Statistiekbegeleiding

 

Begeleiding van Scriptium

 

Waarom hulp bij statistiek van Scriptium?

 

De scriptiebegeleider die je toegewezen krijgt door je onderwijsinstelling kan helpen bij het uitvoeren en toepassen van SPSS en algemene statistiek. Toch is het in de praktijk vaak zo dat de tijd met de thesisbegeleider beter anders benut kan worden. Het is dan een goed idee om de hulp bij statistiek buiten je onderwijsinstelling te zoeken. Scriptium biedt SPSS- en statistiekspecialisten die voor jou klaar staan. Onderaan deze pagina kun je een verzoek indienen en vragen om hulp bij statistiek. Een van onze specialisten wordt dan toegewezen aan jouw specifieke verzoek.

  • Meer dan 8 uur statistiekbegeleiding
  • 51,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur statistiekbegeleiding
  • 55,95 per uur
  • Statistiekbegeleiding tot en met 2 uur
  • 59,95 per uur

* Voor begeleiding op locatie rekenen we 12,95 per uur extra
** Voor prijzen van reguliere scriptiebegeleiding: klik hier

hulp bij statistiek - afbeelding 1s

Welke vormen van hulp bij statistiek biedt Scriptium?

 

Het is mogelijk om Scriptium te benaderen voor hulp bij statistiek in elke mogelijke situatie. Het hoeft niet per se zo te zijn dat je bezig bent met de resultaten van je scriptie. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om eens enkele uren te gaan zitten met een statistiekspecialist om samen de theorie achter SPSS en statistische verwerking te bespreken. Op die manier stoom je jezelf klaar voor eventuele tentamens of voor het gebruik van het statistische programma in de toekomst. Natuurlijk is het ook mogelijk om samen met een begeleider van Scriptium de resultaten die je verzameld hebt tijdens je scriptieonderzoek te verwerken in SPSS en uit te werken tot een statistisch correcte resultatensectie.

Als je een kwantitatief onderzoek uitvoert, dien je de gegevens te verwerken middels een statistisch programma. Vaak is dat SPSS, Stata of R. Voor hulp met het verwerken van gegevens en het opschrijven van de resultaten in een resultatensectie kun je hulp bij statistiek in je scriptie inhuren van Scriptium.

Als je statistiek hebt als vak gedurende je hbo- of wo-opleiding moet je vaak ook een tentamen maken. Voor persoonlijke en gerichte tentamentraining kun je een privétraining van Scriptium nemen. De trainer leert je dan omgaan met statistiek zodat je een mooi cijfer kunt halen.

Je hoeft weliswaar nog geen statistische berekeningen uit te voeren voor je onderzoeksvoorstel, maar je moet wel al bepalen wat je methodiek wordt en welke statistische functies je gaat toepassen op jouw scriptieonderzoek. Voor advies en begeleiding bij dit onderdeel biedt Scriptium hulp bij je onderzoeksvoorstel.

Voor begeleiding bij het opzetten en bepalen van een geschikte methodiek in je plan van aanpak, met het oog op een kwantitatief onderzoek waarbij statistiek wordt ingezet voor de statistische berekeningen, kun je uitstekend bij Scriptium terecht.
Wil je leren werken met SPSS voor je onderzoek, het statistisch vak, of gewoon omdat je SPSS moet en wil gaan gebruiken op je werk, voor je carrière of je toekomst? Dan is onze bijles SPSS een goede optie. Je krijgt structureel online of op locatie lessen van een expert die we persoonlijk voor je kiezen.
Wil je leren werken met Stata voor je onderzoek, het statistisch vak, of gewoon omdat je Stata moet en wil gaan gebruiken op je werk, voor je carrière of je toekomst? Dan is onze bijles STATA een goede optie. Je krijgt structureel online of op locatie lessen van een expert die we persoonlijk voor je kiezen.

Voor data-analyse middels statistiek voor bedrijven, organisaties en instanties staan de statistiekexperts van Scriptium klaar. SPSS-analyse voor wetenschappelijk, commercieel of particulier onderzoek kan aan Scriptium uitbesteed worden. SPSS-analyse voor schoolopdrachten en/of scriptie(onderzoek) mag niet worden uitbesteed. Daarvoor bieden we statistiekbegeleiding.

Statistiek als hulpmiddel

 
Hulp bij statistiek gaat voornamelijk om hulp bij het werken met SPSS. Het programma SPSS werd in 1968 ontwikkeld als programma voor resultatenverwerking voor onderzoek binnen de sociale wetenschappen. In onze hedendaagse maatschappij leent het computerprogramma zich ook goed voor beleids- en marketingsonderzoek. In 2009 werd het programma SPSS Statistics overgenomen door softwaregigant IBM. Zij bewerkten de software tot een gebruiksvriendelijk programma voor analisten, studenten en onderzoekers Zodoende komen veel studenten gedurende hun studie in aanraking met SPSS en statistiek. De meeste opleidingen bieden zelfs een vak geheel gericht aan statistiek, informatieverwerking en SPSS. Toch is het theoretisch leren over het programma anders dan het zelf toepassen, bijvoorbeeld bij het schrijven van je scriptie of thesis. Soms kun je dus hulp bij statistiek nodig hebben. Scriptium heeft experts in huis om jou de gewenste statistiek- en SPSS-hulp te bieden. Via het contactformulier hieronder kun je een verzoek indienen en vragen om hulp bij statistiek. Een van onze specialisten wordt dan toegewezen aan jouw specifieke verzoek.
hulp bij statistiek - afbeelding 2s

Kan ik hulp bij SPSS krijgen?

 

Dat kan zeker! Onze statistiekbegeleiders zijn onderlegd in meerdere statistische programma’s, waaronder SPSS. Sinds de oorspronkelijke versie van het SPSS-programma zijn er veel updates en nieuwe versies uitgebracht. Om te kunnen werken met het programma dien je het uiteraard op je laptop of pc te hebben staan. Sommige onderwijsinstellingen bieden een gratis downloadlink aan waarmee je SPSS kosteloos op je eigen apparaat kan zetten. Als dat niet zo is, dien je zelf online een licentie te kopen en het programma te downloaden. De recentste versie van SPSS is bijvoorbeeld te downloaden op hun website. Bezoek ook de website van IBM voor meer informatie over de software, licentie en gebruiksvoorwaarden. Op deze site is tevens een gratis proefversie van het programma beschikbaar.

Kan ik hulp krijgen bij statistiek als vak?

 

SPSS en statistiek is in de meeste opleidingen opgenomen als een verplicht onderdeel. De kennis van statistische gegevensverwerking wordt geacht basiskennis te zijn voor studenten. Sommige opleidingen, vaak geesteswetenschappen en taalstudies, verplichten de studenten echter niet om statistiek te volgen. Het is dan een keuzevak. Scriptium beveelt alle studenten aan om statistiek als vak te volgen als hen daar de mogelijkheid toe wordt geboden. Het kan immers geen kwaad om alle mogelijke hulp bij statistiek aan te pakken. Daarbij is het waardevol om gedurende je scriptieperiode niet extra tijd kwijt te zijn aan onderzoek naar SPSS of gegevensverwerking.

Het vak statistiek wordt door sommige studenten als een relatief saai en technisch vak ervaren. Dat kan ook wel kloppen, want de theorie achter een computerprogramma is af en toe taaie kost. Daarbij berust het programma op algoritmes en wiskunde en is enige kennis van formules en basiswiskunde vereist. Als het goed is heeft je middelbare schoolopleiding je klaargestoomd voor de benodigde wiskunde voor het statistiekvak. Scriptium kan jou 7 dagen per week helpen met SPSS en statistiek. Wij hebben voor elk statistisch probleem een topspecialist in huis. Binnen enkele uren kunnen we jou koppelen aan een geschikte statistiekbegeleider die jouw vakgebied begrijpt. Vul hieronder het contactformulier in en we komen binnen 1 uur bij je terug met een voorstel.

Wil je graag statistiekbegeleiding van Scriptium? Of heb je misschien eerst nog een vraag of opmerking? Vul dan het onderstaand contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.  Scriptie nakijken

  Scriptiebegeleiding

  Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="81466"]