Hulp van Scriptium bij de start van je scriptie

Je scriptieproces is een lang proces met vele stappen. En het begint allemaal bij je onderzoeksvoorstel of plan van aanpak. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat je voldoende aandacht en tijd steekt in die eerste fase van je scriptie. Je bouwt daar immers de fundering voor je hele verdere onderzoek. Of je aan het eind van de rit op een voldoende uitkomt is grotendeels afhankelijk van hoe goed je start was. Daarom bevelen wij altijd aan om hulp bij de start van je scriptie in te schakelen. Dit kan in de vorm van scriptiebegeleiding of scriptiecorrectie.

Scriptiebegeleiding:

hulp bij de start van je scriptie - afbeelding 1
  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 47,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 51,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 54,95 per uur

Scriptie nakijken:

hulp bij de start van je scriptie - afbeelding 2

Hulp bij de start van je scriptie - persoonlijke begeleiding

Het voornaamste aan de scriptiebegeleiding van Scriptium is de persoonlijke manier waarop we studenten en begeleiders aan elkaar koppelen. Je dient bij ons een verzoek in en we gaan vervolgens op zoek naar de scriptiebegeleider van Scriptium die het beste aansluit op jouw unieke combinatie tussen studie, scriptieonderwerp, hulpvraag en persoonlijkheid. Zo zorgen we dat het klikt met je scriptiebegeleider en dat de scriptiebegeleiding zo efficiënt mogelijk kan en zal verlopen. Onze begeleiders zijn allen academisch afgestudeerd en experts in hun vakgebied. Ze hebben een passie voor het helpen van studenten en academisch schrijven. Daardoor zijn ze zeer geschikt voor dat extra steuntje in de rug dat je nodig kunt hebben bij de start van je scriptieproces. Scriptiebegeleiding kan op locatie, bij jou thuis bijvoorbeeld, plaatsvinden of juist online via digitale communicatiemiddelen. Het is maar net wat je fijn vindt!

Je scriptie laten nakijken

Een tweede optie is het laten nakijken van je scriptie, of een deel daarvan, door een scriptiecorrector. Voor hulp bij de start van je scriptie kun je prima een eerste conceptversie laten nakijken op taal, structuur en inhoud. Zet simpelweg op papier wat er in je hoofd rondspookt qua ideeën, hoofdvragen, deelvragen en methodiek, en onze correctoren geven er vervolgens gericht inhoudelijk commentaar op. In opmerkingen in de kantlijn van het document geven ze aan wat er beter kan en waar de eventuele knelpunten zullen ontstaan later in je onderzoek. Ook is een taalcorrectie zeer geschikt voor plannen van aanpak of onderzoeksvoorstellen om te zorgen dat een tekst foutloos op het bureau van je schoolbeoordelaar komt te liggen. We kunnen documenten met een woordenaantal onder de 5.000 woorden al binnen 20 uur voor je nakijken, voor teksten met een woordenaantal boven de 5.000 hanteren we een korte deadline van 48 uur of een ruimere deadline van 7 dagen.

Persoonlijk advies

Wil je misschien toch eerst liever jouw persoonlijke situatie voorleggen aan een medewerker van Scriptium? Dan is dat zeker mogelijk. Je kunt vragen om hulp bij de start van je scriptie en de medewerker die je te woord staat kan dan vervolgens gericht advies geven over welke diensten het beste passen bij jouw situatie. Je kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)6 484 787 21 (bellen of whatsapp) of mailen naar [email protected]. Op mails wordt doorgaans binnen 2 uur gereageerd, ook in de avonduren en in het weekend. Natuurlijk is het ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen.
[custom-team-slider category="Scriptiebegeleider"]

Submit your Rating