De beste hulp bij de start van je scriptie

Je scriptieproces is een lang proces met vele stappen. Het begint allemaal bij je onderzoeksvoorstel of plan van aanpak. Bij Scriptium kunnen we niet voldoende benadrukken hoe belangrijk het is dat je aandacht en tijd steekt in die eerste fase van je scriptie. Je bouwt dan immers de basis voor je verdere onderzoek. Of je aan het eind van de rit op een voldoende uitkomt, is grotendeels afhankelijk van hoe goed de start was. Daarom bevelen we aan om hulp bij de start van je scriptie in te schakelen. Dit kan bij ons in de vorm van scriptiebegeleiding of scriptiecorrectie.

Scriptiebegeleiding

Onze voordelen

Persoonlijke begeleiding bij start van je scriptie

Het mooie aan de begeleiding van Scriptium is dat we jouw wensen en behoeften als uitgangspunt nemen. Je dient bij ons een verzoek in en we gaan meteen op zoek naar de scriptiebegeleider die het beste aansluit op jouw vakgebied, hulpvraag en achtergrond. Er dient een klik te zijn met de begeleider en de begeleiding moet jou echt verder helpen.

Onze begeleiders zijn academisch afgestudeerd en experts in hun vakgebied. Ze hebben een passie voor het helpen van studenten en academisch schrijven. Daardoor zijn ze zeer geschikt voor dat extra steuntje in de rug bij de start van je scriptie. Scriptiebegeleiding kan op locatie plaatsvinden of gemakkelijk online gegeven worden. Het is maar net wat je fijn vindt!

  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 55,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 58,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 61,95 per uur

Je scriptie laten nakijken

Je kunt ook kiezen om je scriptie te laten nakijken door een corrector van Scriptium. Bij de start van je scriptie kun je prima een eerste conceptversie laten nakijken op taal, structuur en inhoud. Zet simpelweg op papier wat er in je hoofd rondspookt qua ideeën, hoofdvraag, deelvragen en methodiek. Onze specialisten geven er vervolgens gericht inhoudelijk commentaar op. In de kantlijn van het document geven ze aan wat er beter kan en waar de knelpunten zitten.

Daarnaast is een taalcorrectie zeer geschikt voor je plan van aanpak of onderzoeksvoorstel. Zo zorg je ervoor dat een tekst foutloos op het bureau van je beoordelaar komt te liggen. We kunnen documenten met een woordenaantal onder de 5.000 al binnen 20 uur voor je nakijken. Voor teksten met een woordenaantal boven de 5.000 hanteren we een korte deadline van 48 uur of een ruimere deadline van 7 dagen.

Controle op taal

Controle op inhoud

Persoonlijk advies

Wil je jouw persoonlijke situatie voorleggen aan een medewerker van Scriptium? Dan is dat zeker mogelijk. Je kunt vragen om hulp bij de start van je scriptie. We zullen je vervolgens gericht advies geven over welke diensten het beste passen bij jouw situatie. Op mails wordt doorgaans binnen 1 uur gereageerd, ook in de avonduren en in het weekend. Natuurlijk is het ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen.

hulp bij de start van je scriptie - afbeelding 2

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="319436"]