De laatste stap

Als je alles gehad hebt, en het scriptiedocument ligt dan eindelijk zo goed als af op de tafel van je schoolbeoordelaar, ben je toe aan de laatste stap: je scriptieverdediging. Het is de bedoeling dat je tegenover je schoolbeoordelaar en -begeleider verklaart en verdedigt wat er in je scriptie staat, hoe je tot je conclusies gekomen bent en of je tevreden bent met het resultaat of niet. Ze verwachten van je dat je expert bent geworden in je onderzoeksveld, dat je meester bent van je eigen scriptieonderzoek en dat je, natuurlijk, weet waar je het over hebt. Zoek je hulp bij je scriptieverdediging of presentatie? Dan ben je bij Scriptium aan het juiste adres. We verzorgen met onze scriptiebegeleiders hulp en ondersteuning bij het opstellen, oefenen en uitvoeren van je scriptieverdediging of scriptiepresentatie.

Scriptium biedt:

Wat is een scriptieverdediging?

Eigenlijk komt het erop neer dat je moet demonstreren dat je ook in gesprek vaardig genoeg bent om je scriptieonderzoek en wetenschappelijke bevindingen kunt bespreken en verdedigen. Je schoolbegeleider en -beoordelaar gaan hun best doen om de gaten en onjuistheden in je scriptie en onderzoek te vinden en die bloot te leggen. Het is dan vervolgens aan jou om te zorgen dat je overal aan gedacht hebt, dat je zeker bent van je zaak, en natuurlijk dat je scriptie hout snijdt. Niet alle opleidingen eisen dat je als student je scriptie verdedigt, en sommige opleidingen hebben liever dat studenten hun scriptievoorstel of -plan verdedigen alvorens het hele document te schrijven. En dan zijn er weer andere opleidingen die liever zien dat studenten hun scriptie alleen maar presenteren, zonder discussiepunten van de schoolbegeleiders. Wat jouw vorm van scriptieverdediging ook inhoudt: voor hulp bij je scriptieverdediging of presentatie kun je uitstekend bij Scriptium terecht.
hulp bij je scriptieverdediging of presentatie - afbeelding 2

Hulp bij je scriptieverdediging of presentatie

Onze scriptiebegeleiders hebben allen veel ervaring met het begeleiden van studenten die hun scriptie schrijven en met alle onderdelen en taken die daarbij horen, zo ook met de scriptieverdediging. Ze kunnen je helpen met het opstellen van je speech, het letterlijk oefenen van het gesprek of het bedenken van vragen die je eventueel zou kunnen krijgen. Het is best zenuwslopend om een scriptieverdediging te moeten doen, zeker als je een moeizaam scriptieproces doorlopen hebt, en dat is professionele hulp zeer welkom. Onze begeleiders staan achter je en laten je niet zomaar alleen de presentatie oefenen en voorbereiden. Ook bij het ontwikkelen van een eventuele PowerPoint kunnen ze uitstekend hun diensten verlenen.
  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 47,95 per uur
  • 3 tot 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 51,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 54,95 per uur

Hulp binnen 20 uur!

Moet jij jouw scriptie al verdedigen binnen 24 uur? Dan kun je op de valreep je geschreven scriptieverdedigingstekst laten controleren door een corrector van Scriptium. Ze kijken dan of je tekst hout snijdt, of je alle benodigde knelpunten bespreekt en of je goed genoeg voorbereid bent op eventuele vragen die gesteld zouden kunnen worden. Je krijgt dan feedback in de kantlijn van je document waarmee je de verdedigingstekst verder kunt optimaliseren. Op die manier krijg je hulp bij je scriptieverdediging of presentatie op maat en snel genoeg!
hulp bij je scriptieverdediging of presentatie - afbeelding 1