De laatste stap

Als je alles gehad hebt, en de scriptie ligt eindelijk op de tafel van je beoordelaar, ben je toe aan de laatste stap: je scriptieverdediging. Het is dan de bedoeling dat je tegenover je beoordelaars verdedigt wat er in je scriptie staat. Er wordt gevraagd hoe je tot de conclusie gekomen bent en of je tevreden bent met het resultaat of niet. De beoordelaars verwachten van je dat je expert bent geworden in je onderzoeksveld. Je bent dan meester van je eigen onderzoek en weet waar je het over hebt.

Zoek je hulp bij je scriptieverdediging of presentatie? Dan ben je bij Scriptium aan het juiste adres. We verzorgen met onze begeleiders hulp bij het opstellen, oefenen en uitvoeren van de verdediging of presentatie van je scriptie. We zijn 7 dagen per week voor jou beschikbaar.

Scriptium biedt

Onze voordelen

Wie helpt je?

Onze begeleiders helpen jou graag bij je scriptieverdediging. We hebben voor elke studie welk een begeleider klaar staan. Al onze begeleiders zijn te vinden op deze pagina. Je kunt zo zelf een begeleider voor jouw scriptieproces uitkiezen. Of je laat de keuze aan ons over. Je wordt in ieder geval altijd gekoppeld aan een begeleider die verstand heeft van jouw specifieke onderwerp. En alle begeleiders zijn ook nog eens academisch afgestudeerd en worden gecoacht door Scriptium.

"Ik ben gezondheidswetenschapper met de specialisatie International Public Health. Ik help met jouw scriptieverdediging en presentatie. Ook kan ik helpen bij statistiek en de rest van het gehele scriptieproces. Engelstalig of Nederlandstalig? Geen probleem!"
"Tijdens mijn academische opleiding heb ik een enorme passie ontwikkeld voor educatie en wetenschappelijk onderzoek. Deze passie wil ik graag met jou delen. Als jouw scriptiecoach ben ik er dan ook om je te begeleiden bij alle stappen van het onderzoeksproces."
"Als voormalig docent aan de faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Erasmus Universiteit in Rotterdam en aan de opleiding Sportmarketing van de Hogeschool Rotterdam kan ik helpen met schrijfopdrachten en natuurlijk met je bachelor- en masterscriptie"
"Met een achtergrond in academisch onderzoek, zowel op HBO en WO niveau, ben ik bekend met diverse onderzoeksmethoden en het schrijven van academische teksten. Ik ben gespecialiseerd in bedrijfskundige en economische studies. "

Wat is een scriptieverdediging?

Eigenlijk komt het erop neer dat je moet demonstreren dat je verbaal vaardig genoeg bent om je onderzoek en bevindingen te bespreken en te verdedigen. Je beoordelaars gaan hun best doen om de hiaten en onjuistheden in je scriptie te vinden en die bloot te leggen. Het is dan aan jou om te zorgen dat je overal aan gedacht hebt. Je dient zeker van je zaak te zijn en je scriptie moet natuurlijk hout snijden.

Niet alle opleidingen eisen dat een student zijn scriptie verdedigt. Sommige opleidingen hebben liever dat studenten hun scriptievoorstel verdedigen voordat ze het hele document schrijven. Er zijn andere opleidingen die liever zien dat studenten hun scriptie alleen presenteren, zonder discussiepunten van de schoolbegeleiders. Wat jouw vorm van scriptieverdediging ook inhoudt: voor hulp bij je verdediging of presentatie kun je uitstekend bij Scriptium terecht.

hulp bij je scriptieverdediging of presentatie - afbeelding 2

Hulp bij je scriptieverdediging of presentatie

Onze scriptiebegeleiders hebben allemaal veel ervaring met het begeleiden van studenten die hun scriptie schrijven en met alle onderdelen en taken die daarbij horen. Zo ook met de scriptieverdediging. Ze kunnen je helpen met het opstellen van de speech, het oefenen van het gesprek of het bedenken van vragen die je eventueel kan krijgen. Ook bij het ontwikkelen van een PowerPoint kunnen zij uitstekend hulp verlenen.

Het is best spannend om een scriptieverdediging te moeten doen. Zeker als je een moeizaam onderzoeksproces doorlopen hebt. Dan is professionele hulp zeer welkom. Onze begeleiders staan achter je. Zij laten je niet zomaar alleen de presentatie oefenen en voorbereiden.

  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 55,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 58,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 61,95 per uur

Vul het onderstaande formulier in en vraag direct een scriptiebegeleider aan. We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een begeleider die we specifiek voor jou selecteren. Daarna volgt een gratis intake met de begeleider.

  Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="319742"]