De laatste stap

Als je alles gehad hebt, en het scriptiedocument ligt dan eindelijk zo goed als af op de tafel van je schoolbeoordelaar, ben je toe aan de laatste stap: je scriptieverdediging. Het is de bedoeling dat je tegenover je schoolbeoordelaar en -begeleider verklaart en verdedigt wat er in je scriptie staat, hoe je tot je conclusies gekomen bent en of je tevreden bent met het resultaat of niet. Ze verwachten van je dat je expert bent geworden in je onderzoeksveld, dat je meester bent van je eigen scriptieonderzoek en dat je, natuurlijk, weet waar je het over hebt. Zoek je hulp bij je scriptieverdediging of presentatie? Dan ben je bij Scriptium aan het juiste adres. We verzorgen met onze scriptiebegeleiders hulp en ondersteuning bij het opstellen, oefenen en uitvoeren van je scriptieverdediging of scriptiepresentatie.

Scriptium biedt:

Wat is een scriptieverdediging?

Eigenlijk komt het erop neer dat je moet demonstreren dat je ook in gesprek vaardig genoeg bent om je scriptieonderzoek en wetenschappelijke bevindingen kunt bespreken en verdedigen. Je schoolbegeleider en -beoordelaar gaan hun best doen om de gaten en onjuistheden in je scriptie en onderzoek te vinden en die bloot te leggen. Het is dan vervolgens aan jou om te zorgen dat je overal aan gedacht hebt, dat je zeker bent van je zaak, en natuurlijk dat je scriptie hout snijdt. Niet alle opleidingen eisen dat je als student je scriptie verdedigt, en sommige opleidingen hebben liever dat studenten hun scriptievoorstel of -plan verdedigen alvorens het hele document te schrijven. En dan zijn er weer andere opleidingen die liever zien dat studenten hun scriptie alleen maar presenteren, zonder discussiepunten van de schoolbegeleiders. Wat jouw vorm van scriptieverdediging ook inhoudt: voor hulp bij je scriptieverdediging of presentatie kun je uitstekend bij Scriptium terecht.
hulp bij je scriptieverdediging of presentatie - afbeelding 2

Hulp bij je scriptieverdediging of presentatie

Onze scriptiebegeleiders hebben allen veel ervaring met het begeleiden van studenten die hun scriptie schrijven en met alle onderdelen en taken die daarbij horen, zo ook met de scriptieverdediging. Ze kunnen je helpen met het opstellen van je speech, het letterlijk oefenen van het gesprek of het bedenken van vragen die je eventueel zou kunnen krijgen. Het is best zenuwslopend om een scriptieverdediging te moeten doen, zeker als je een moeizaam scriptieproces doorlopen hebt, en dat is professionele hulp zeer welkom. Onze begeleiders staan achter je en laten je niet zomaar alleen de presentatie oefenen en voorbereiden. Ook bij het ontwikkelen van een eventuele PowerPoint kunnen ze uitstekend hun diensten verlenen.
  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 47,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 51,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 54,95 per uur

Hulp binnen 20 uur!

Moet jij jouw scriptie al verdedigen binnen 24 uur? Dan kun je op de valreep je geschreven scriptieverdedigingstekst laten controleren door een corrector van Scriptium. Ze kijken dan of je tekst hout snijdt, of je alle benodigde knelpunten bespreekt en of je goed genoeg voorbereid bent op eventuele vragen die gesteld zouden kunnen worden. Je krijgt dan feedback in de kantlijn van je document waarmee je de verdedigingstekst verder kunt optimaliseren. Op die manier krijg je hulp bij je scriptieverdediging of presentatie op maat en snel genoeg!
hulp bij je scriptieverdediging of presentatie - afbeelding 1

Voor hulp bij statistische vraagstukken, het opzetten van een kwantitatief onderzoek of het analyseren en verwerken van data kun je terecht bij Scriptium en onze statistiekbegeleiders. Klik hier voor meer informatie over onze hulp bij statistiek.

Heb je moeite met de planning en structuur van je scriptie en scriptieproces? Dan zijn onze studie- en scriptiebegeleiders zeker aan te bevelen. Ze kunnen je helpen door de bomen het bos weer te zien en zorgen dat je met zo min mogelijk stress zo efficiënt mogelijk de scriptieperiode door kunt. Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden.
Het onderzoeksvoorstel is een kritieke fase van je gehele scriptieproces. Je bouwt immers de fundering voor de rest van de scriptie en het bijbehorende onderzoek. Wil je graag hulp bij je onderzoeksvoorstel en zorgen dat je zo goed mogelijk begint? Schakel dan een scriptiebegeleider in.
Het begint allemaal bij het plan van aanpak. Zorg dat je met een vliegende start begint en dat de rest van je scriptieproces zo soepel mogelijk verloopt. Voor hulp bij je plan van aanpak kun je het beste een scriptiebegeleider van Scriptium inschakelen.
Hoe goed je ook je best hebt gedaan en hoe hard je ook gewerkt hebt, soms haal je alsnog een onvoldoende voor je scriptie. Hoe je vervolgens omgaat met de feedback en de teleurstelling bepaalt of je de scriptie de tweede keer wel haalt of niet. Schakel hulp bij een afgekeurde scriptie in om te zorgen dat je de tweede kans zo optimaal mogelijk benut.
Een goed begin is het halve werk. Zorg dat je optimaal aan je scriptieproces begint door hulp bij de start van je scriptie aan te vragen in de vorm van scriptiebegeleiding of onze nakijkdienst. Zo ligt er straks een excellente fundering voor de rest van je scriptieproject.
Het kiezen van een scriptieonderwerp kan best wel wat stress opleveren omdat het zo’n belangrijke stap in het scriptieproces is. Voor advies en hulp bij het kiezen van een scriptieonderwerp kun je hier terecht. Ontdek onze tips en mogelijkheden
[custom-team-slider category="Scriptiebegeleider"]

Submit your Rating