De beste hulp voor je portfolio

Moet jij als onderdeel van je afstudeertraject een portfolio inleveren? Heb je moeite met het samenstellen van de benodigde stukken? Lukt het het schrijven van de teksten niet, of heb je problemen met het structureren van alle informatie? Dan staat Scriptium voor je klaar met professionele begeleiding. Wij bieden 7 dagen per week en 24 uur per dag hulp. Dat doen we met de beste begeleiders van Nederland.

Scriptium biedt

Onze voordelen

Wat is een portfolio?

Een portfolio is doorgaans een verzameling werkstukken die samen een goed beeld geven van iemands vaardigheden, talent en niveau. Voor fotografen zit een portfolio bijvoorbeeld vol met foto’s. Voor journalisten bevat het een verzameling geschreven en gepubliceerde artikelen. Voor een student is een portfolio ook een verzameling van werk. In dit geval is een portfolio werk dat bewijst dat je als student jouw opleidingsonderwerp beheerst. Doorgaans bevat een dergelijke map enkele artikelen die je zelf geschreven hebt. Ook bevat het een onderzoeksvoorstel of plan van aanpak en literatuuronderzoek, of een combinatie van al deze zaken.

hulp bij portfolio - afbeelding 1

Hulp bij je portfolio - meest complete hulp

Voor hulp bij je portfolio kun je het beste een professionele begeleider inhuren. Onze begeleiders beschikken over excellente taalvaardigheden. Ook hebben zij jarenlange ervaring met het opstellen van onderwijsteksten en onderzoek. Ze zijn van nature goede planners en zien overal structuur in. Zij begrijpen maar al te goed waarom het samenstellen van een portfolio een uitdaging kan zijn.

We kunnen je helpen een strategie te bepalen waarmee je in korte tijd de verschillende materialen verzamelt. Ook kunnen we meekijken terwijl je de tekst opstelt, en daarbij feedback bieden. Worstel niet langer alleen met je portfolio. Schakel de hulp in van een professional.

Teksten laten nakijken

Hulp bij je portfolio kan ook achteraf gebeuren, als je de boel bijna af hebt. Je kunt bij Scriptium teksten insturen om ze te laten nakijken op taal, structuur en inhoud. Op die manier kun je ervoor zorgen dat ze vrij zijn van taal- en spelfouten.

Ook zorgen we ervoor dat de inhoud hout snijdt en dat alles voldoet aan de eisen die gesteld worden. Onze hulp geldt ook voor Engelstalige teksten. Heb je liever alleen feedback op de inhoud van een tekst? Dan vink je gewoon enkel ‘inhoud’ aan in het uploadsysteem. Onze corrector zorgt dat je uitgebreide feedback krijgt in de kantlijn van het document. Hiermee kun je je tekst naar een veel hoger niveau tillen.

Help! Ik heb mijn porfolio uitgesteld!

Je bent niet de enige. Veel opleidingen vragen aan het eind van een collegejaar een portfolio. Zij gaan ervan uit dat studenten gedurende het jaar vanzelf stukken voor het portfolio schrijven en verzamelen. In de praktijk werkt het vaak anders. Hier en daar schiet er wel eens wat bij in door grote drukte of veel opdrachten tegelijk. De begeleiders van Scriptium kunnen helpen bij het verzamelen en schrijven van alle teksten binnen korte tijd. Ze helpen ook met een efficiënte en effectieve planning. Ze nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen en brengen algemene rust en structuur in het geheel.

hulp bij portfolio - afbeelding 2

Vul het onderstaande formulier in en vraag direct een scriptiebegeleider aan. We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een begeleider die we specifiek voor jou selecteren. Daarna volgt een gratis intake met de begeleider.

    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="319684"]