Hulp bij je plan van aanpak

Ben je op zoek naar hulp bij je plan van aanpak? Dan ben je bij Scriptium aan het juiste adres! Onze scriptiebegeleiding is ook zeer geschikt voor de eerste fase in de vorm van een plan van aanpak of onderzoeksvoorstel. Ook kun je jouw plan van aanpak laten nakijken op taal, structuur en inhoud door een gespecialiseerde corrector. Lees hier verder over de mogelijkheden.

Hulp van Scriptium

hulp bij plan van aanpak - afbeelding 2

Persoonlijke begeleiding

Het plan van aanpak vormt de basis van je gehele hbo-scriptie. Dat begrijpen we bij Scriptium maar al te goed, en we vinden het dan ook belangrijk dat je in die eerste fase kwalitatieve en bruikbare hulp ontvangt. Voor hulp bij je plan van aanpak kun je dus uitstekend een scriptiebegeleider van Scriptium inhuren. Deze begeleider helpt je bij het opstellen van een onderzoeksplan, bedenkt samen met je de onderzoeks- en deelvragen, buigt zich over de methodiek en ondersteunt natuurlijk bij het daadwerkelijke schrijfproces.

Deze begeleiding kan via online middelen plaatsvinden zoals Skype of Google Teams. Ook bieden we deze hulp bij je plan van aanpak op locatie aan. Het gaat dan om een locatie van jouw voorkeur, zoals bij jou thuis of een openbare studieplek. Bovendien betaal je bij Scriptium echt alleen voor de uren begeleiding die je ook echt gehad hebt. We werken niet met vaste uurpakketten of afspraken waar je per se aan moet voldoen. 

  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 47,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 51,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 54,95 per uur

* Voor begeleiding op locatie wordt een toeslag van € 12,95 per uur gerekend

Plan van aanpak laten nakijken

Hulp bij je plan van aanpak kan ook komen in de vorm van onze correctiedienst. Je kunt de gehele tekst bij ons laten nakijken op taal, structuur en inhoud. Bij een taalcontrole bekijkt onze corrector of je plan van aanpak vrij is van spel-, taal- en grammaticafouten. Als onderdeel van de structuurcontrole wordt de alineastructuur en zinsbouw van je tekst in kaart gebracht. Ook wordt de algemene toon en stijl van je tekst geprofessionaliseerd en verbeterd. Onze corrector gebruikt daarvoor de functie ‘wijzigingen bijhouden’. Op die manier kun je na de correctiebeurt precies zien welke suggesties de corrector gedaan heeft en leer je er ook nog eens wat van!

Controleren op inhoud

Scriptium biedt bovendien een unieke inhoudscontrole. We kunnen je plan van aanpak nakijken op inhoud. Dit betekent dat de scriptiecorrector opmerkingen plaatst en feedback geeft op de opbouw en inhoud van je onderzoeksplan. Er wordt bijvoorbeeld kritisch bekeken of de onderzoeksvraag wel hout snijdt en of het onderzoek zoals je het hebt uitgestippeld uitvoerbaar is binnen de tijdsperiode die voor het gehele scriptieproces staat. Ook kan de corrector specifiek rekening houden met de beoordelingsformulieren zoals je onderwijsinstelling die uitgegeven heeft.
hulp bij plan van aanpak - afbeelding 1

Engelse teksten

Hulp bij je plan van aanpak is ook beschikbaar voor Engelse teksten bij Scriptium. We hebben zowel Engelstalige begeleiders voor scriptiebegeleiding en Engelstalige correctoren voor het laten nakijken van je verslag.

Meer weten?

Wil je graag weten hoe onze hulp bij je plan van aanpak voor jou het effectiefst is? Laat je dan persoonlijk adviseren door onze medewerkers. Zij zijn allen in staat om persoonlijk en op maat advies te geven over jouw onderzoek, je scriptieproces en de eventuele problemen waar je tegenaan loopt. Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de telefoon (+31 (0)6 484 787 21), e-mail ([email protected]) of via het contactformulier onderaan deze pagina. We zullen altijd binnen 2 uur reageren op berichten en mails, en vaak nog veel sneller!

Laat je vraag gerust voor ons achter en we zullen zo spoedig mogelijk reageren! 

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="318448"]