De beste hulp bij je plan van aanpak

Ben je op zoek naar hulp bij je plan van aanpak? Dan ben je bij Scriptium aan het juiste adres. Onze scriptiebegeleiding is zeer geschikt voor de eerste fase, zoals bij een plan van aanpak of onderzoeksvoorstel. Daarbij kun je jouw plan van aanpak laten nakijken op taal, structuur en inhoud door een gespecialiseerde corrector. Wij staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor je klaar.

Hulp van Scriptium

Onze voordelen

Persoonlijke begeleiding

Het plan van aanpak vormt de basis van je scriptie. Dat begrijpen we bij Scriptium maar al te goed. We vinden het dan ook belangrijk dat je in de eerste fase goede en bruikbare hulp ontvangt. Voor hulp bij je plan van aanpak kun je uitstekend een begeleider van Scriptium inhuren. Deze begeleider helpt je bij het opstellen van een onderzoeksplan. Hij bedenkt samen met jou de hoofd- en deelvragen, buigt zich over de methodiek en ondersteunt je bij het schrijfproces.

De begeleiding kan online plaatsvinden, zoals via Zoom of Teams. Ook bieden we de hulp op locatie aan. Het gaat dan om een locatie van jouw voorkeur, zoals een openbare studieplek. Je betaalt bij Scriptium overigens alleen voor de uren begeleiding die je ook gehad hebt. We werken niet met vaste uurpakketten.

  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 55,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 58,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 61,95 per uur

* Voor begeleiding op locatie wordt een toeslag van € 12,95 per uur gerekend

Plan van aanpak laten nakijken

Heb je je plan van aanpak al geschreven? Hulp bij je PvA kun je ook krijgen door het te laten nakijken. Je kunt de tekst bij ons laten controleren op taal, structuur en inhoud. Bij een taalcontrole bekijkt onze corrector of je tekst vrij is van taal- en grammaticafouten. Als onderdeel van de controle op structuur worden de tekststructuur en zinsbouw verbeterd. Ook wordt de algemene toon en stijl van je tekst aangepakt. Onze corrector gebruikt daarvoor de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Word. Op die manier kun je na de correctie precies zien welke suggesties de corrector gedaan heeft, en leer je er ook nog eens wat van.

Controleren op inhoud

Scriptium biedt ook een unieke controle op inhoud. Dit betekent dat de corrector feedback geeft op de opbouw en inhoud van je onderzoeksplan of PvA. Er wordt bijvoorbeeld kritisch gekeken of de onderzoeksvraag wel hout snijdt en of het onderzoek uitvoerbaar is binnen de periode van het scriptieproces. Ook kan de corrector rekening houden met de beoordeling van je onderwijsinstelling.

Engelse teksten

Hulp bij je plan van aanpak is ook beschikbaar voor Engelse teksten. Scriptium heeft zowel Engelstalige begeleiders als Engelstalige correctoren voor het laten nakijken van je verslag. Er is geen verschil in prijs tussen Nederlandse en Engelste teksten. Het is geen probleem om de werkwoordstijden te laten checken. De corrector kan ook de academische stijl in je tekst verbeteren. Er wordt natuurlijk ook gelet op interpunctie en spelling.

hulp bij plan van aanpak - afbeelding 1

Meer weten?

Wil je graag weten hoe onze hulp bij je plan van aanpak werkt? Laat je dan persoonlijk adviseren door onze medewerkers. Zij zijn in staat om advies op maat te geven over het onderzoek en de problemen waar je tegenaan loopt. Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de telefoon, Whatsapp of het contactformulier onderaan deze pagina. We zullen altijd binnen 1 uur reageren op je bericht, en vaak nog veel sneller.

hulp bij plan van aanpak - afbeelding 2

Vul het onderstaande formulier in en vraag direct een scriptiebegeleider aan. We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een begeleider die we specifiek voor jou selecteren. Daarna volgt een gratis intake met de begeleider.


  Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="318448"]