Zoek je hulp bij je onderzoeksvoorstel? — Dan ben je bij Scriptium aan het juiste adres. We verzorgen scriptiebegeleiding van begeleiders die samen met jou zorgen dat je zo optimaal mogelijk begint aan je scriptie en onderzoek. Onze scriptiebegeleidingsdienst kan aangevuld worden met statistiekbegeleiding of uitvoerige correctie op taal, structuur en inhoud.

hulp bij onderzoeksvoorstel - afbeelding 2

Wat is een onderzoeksvoorstel?

Voordat je aan je gehele scriptie begint, dien je een onderzoeksvoorstel op te stellen. Het gaat er dan eigenlijk om dat je aantoont dat je goed voor ogen hebt hoe je onderzoek eruit gaat zien, wat je precies gaat onderzoeken en natuurlijk hoe je dat gaat doen. De meeste opleidingen in Nederland en Vlaanderen eisen dat je als student eerst een onderzoeksvoorstel laat goedkeuren alvorens de rest van de scriptie te schrijven en het daadwerkelijke onderzoek uit te voeren. Dat is niet gek, want een goed onderzoeksvoorstel leidt bijna automatisch ook tot een goede scriptie. Een scriptie is als een flatgebouw, en het onderzoeksvoorstel is als de fundering. Vraag dus om hulp bij je onderzoeksvoorstel om te zorgen dat die zo optimaal mogelijk op het bureau van je schoolbeoordelaar komt te liggen.

Scriptiebegeleiding van Scriptium

De persoonlijkste en directste vorm van hulp bij je onderzoeksvoorstel bij Scriptium is onze scriptiebegeleidingsdienst. Onze begeleiders zijn allen getest en gescreend en hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van scriptieprocessen en onderzoek. Zij kunnen precies zien of een onderzoeksvoorstel uiteindelijk ook gaat leiden tot een mooie scriptie met een goed cijfer. Ze zien de knelpunten en kinken in de kabel al voordat je aan het daadwerkelijke onderzoeksproces begint. Er wordt dan dus niet alleen gezorgd dat je onderzoeksvoorstel an sich goed is; ze behoeden je ook voor moeilijkheden en problemen in het aankomende scriptieproces.
  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 47,95 per uur
  • 3 tot 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 51,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 54,95 per uur

Onderzoeksvoorstel laten nakijken

Wellicht heb je jouw onderzoeksvoorstel al geschreven en wil je graag achteraf hulp ontvangen. Dat is mogelijk met onze correctiedienst. Je kunt hulp bij je onderzoeksvoorstel ontvangen door het document in te sturen en te laten nakijken door een corrector op taal, structuur en inhoud. De corrector haalt alle taal- en spellingsfouten uit je document, verbetert de zinsbouw, professionaliteit van de toon en de structuur, en geeft feedback op de daadwerkelijke opbouw en inhoud van het onderzoeksvoorstel zelf. Je kunt dan daarna met de feedback en de correcties zelf het voorstel optimaliseren en aanpassen. Voor teksten onder de 5.000 woorden kunnen we al binnen 20 uur een gecorrigeerde versie voor je hebben klaarliggen! Voor teksten met een woordenaantal boven de 5.000 kan dat binnen 48 uur of 7 dagen.

Persoonlijk advies van experts

Zoek je hulp bij je onderzoeksvoorstel, maar ben je er nog niet helemaal zeker van welke dienst van Scriptium het beste past bij jouw hulpvraag gen persoonlijke situatie? Neem dan eerst een contact op met een medewerker. Onze specialisten kunnen uitstekend advies geven over welke dienst het beste bij jou past, en over wat jouw onderzoeksvoorstel en scriptieproces nodig zou kunnen hebben. Dit contact is uiteraard vrijblijvend. Je kunt ons appen of bellen via +31 (0)6 484 787 21 of mailen naar [email protected]. We reageren altijd binnen 2 uur, en vaker eigenlijk nog veel sneller.