Zoek je hulp bij je onderzoeksvoorstel? — Dan ben je bij Scriptium aan het juiste adres. We verzorgen scriptiebegeleiding van begeleiders die samen met jou zorgen dat je zo optimaal mogelijk begint aan je scriptie en onderzoek. Onze scriptiebegeleidingsdienst kan aangevuld worden met statistiekbegeleiding of uitvoerige correctie op taal, structuur en inhoud.

hulp bij onderzoeksvoorstel - afbeelding 2

Wat is een onderzoeksvoorstel?

Voordat je aan je gehele scriptie begint, dien je een onderzoeksvoorstel op te stellen. Het gaat er dan eigenlijk om dat je aantoont dat je goed voor ogen hebt hoe je onderzoek eruit gaat zien, wat je precies gaat onderzoeken en natuurlijk hoe je dat gaat doen. De meeste opleidingen in Nederland en Vlaanderen eisen dat je als student eerst een onderzoeksvoorstel laat goedkeuren alvorens de rest van de scriptie te schrijven en het daadwerkelijke onderzoek uit te voeren. Dat is niet gek, want een goed onderzoeksvoorstel leidt bijna automatisch ook tot een goede scriptie. Een scriptie is als een flatgebouw, en het onderzoeksvoorstel is als de fundering. Vraag dus om hulp bij je onderzoeksvoorstel om te zorgen dat die zo optimaal mogelijk op het bureau van je schoolbeoordelaar komt te liggen.

Scriptiebegeleiding van Scriptium

De persoonlijkste en directste vorm van hulp bij je onderzoeksvoorstel bij Scriptium is onze scriptiebegeleidingsdienst. Onze begeleiders zijn allen getest en gescreend en hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van scriptieprocessen en onderzoek. Zij kunnen precies zien of een onderzoeksvoorstel uiteindelijk ook gaat leiden tot een mooie scriptie met een goed cijfer. Ze zien de knelpunten en kinken in de kabel al voordat je aan het daadwerkelijke onderzoeksproces begint. Er wordt dan dus niet alleen gezorgd dat je onderzoeksvoorstel an sich goed is; ze behoeden je ook voor moeilijkheden en problemen in het aankomende scriptieproces.
  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 47,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 51,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 54,95 per uur

Onderzoeksvoorstel laten nakijken

Wellicht heb je jouw onderzoeksvoorstel al geschreven en wil je graag achteraf hulp ontvangen. Dat is mogelijk met onze correctiedienst. Je kunt hulp bij je onderzoeksvoorstel ontvangen door het document in te sturen en te laten nakijken door een corrector op taal, structuur en inhoud. De corrector haalt alle taal- en spellingsfouten uit je document, verbetert de zinsbouw, professionaliteit van de toon en de structuur, en geeft feedback op de daadwerkelijke opbouw en inhoud van het onderzoeksvoorstel zelf. Je kunt dan daarna met de feedback en de correcties zelf het voorstel optimaliseren en aanpassen. Voor teksten onder de 5.000 woorden kunnen we al binnen 20 uur een gecorrigeerde versie voor je hebben klaarliggen! Voor teksten met een woordenaantal boven de 5.000 kan dat binnen 48 uur of 7 dagen.

Persoonlijk advies van experts

Zoek je hulp bij je onderzoeksvoorstel, maar ben je er nog niet helemaal zeker van welke dienst van Scriptium het beste past bij jouw hulpvraag gen persoonlijke situatie? Neem dan eerst een contact op met een medewerker. Onze specialisten kunnen uitstekend advies geven over welke dienst het beste bij jou past, en over wat jouw onderzoeksvoorstel en scriptieproces nodig zou kunnen hebben. Dit contact is uiteraard vrijblijvend. Je kunt ons appen of bellen via +31 (0)6 484 787 21 of mailen naar [email protected]. We reageren altijd binnen 2 uur, en vaker eigenlijk nog veel sneller.

Alle hulp van Scriptium

Voor hulp bij statistische vraagstukken, het opzetten van een kwantitatief onderzoek of het analyseren en verwerken van data kun je terecht bij Scriptium en onze statistiekbegeleiders. Klik hier voor meer informatie over onze hulp bij statistiek.

Heb je moeite met de planning en structuur van je scriptie en scriptieproces? Dan zijn onze studie- en scriptiebegeleiders zeker aan te bevelen. Ze kunnen je helpen door de bomen het bos weer te zien en zorgen dat je met zo min mogelijk stress zo efficiënt mogelijk de scriptieperiode door kunt. Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden.
Het begint allemaal bij het plan van aanpak. Zorg dat je met een vliegende start begint en dat de rest van je scriptieproces zo soepel mogelijk verloopt. Voor hulp bij je plan van aanpak kun je het beste een scriptiebegeleider van Scriptium inschakelen.
Hoe goed je ook je best hebt gedaan en hoe hard je ook gewerkt hebt, soms haal je alsnog een onvoldoende voor je scriptie. Hoe je vervolgens omgaat met de feedback en de teleurstelling bepaalt of je de scriptie de tweede keer wel haalt of niet. Schakel hulp bij een afgekeurde scriptie in om te zorgen dat je de tweede kans zo optimaal mogelijk benut.
Een goed begin is het halve werk. Zorg dat je optimaal aan je scriptieproces begint door hulp bij de start van je scriptie aan te vragen in de vorm van scriptiebegeleiding of onze nakijkdienst. Zo ligt er straks een excellente fundering voor de rest van je scriptieproject.
Het kiezen van een scriptieonderwerp kan best wel wat stress opleveren omdat het zo’n belangrijke stap in het scriptieproces is. Voor advies en hulp bij het kiezen van een scriptieonderwerp kun je hier terecht. Ontdek onze tips en mogelijkheden

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="318903"]