De beste hulp voor je onderzoeksvoorstel

Heb je moeite met het opstellen van je onderzoeksvoorstel? Is je voorstel al een paar keer afgewezen? Misschien wordt het tijd om hulp bij je onderzoeksvoorstel in te schakelen. Bij Scriptium ben je in elk geval aan het juiste adres. We hebben professionele begeleiders die er samen met jou voor zorgen dat je optimaal aan je scriptie en onderzoek begint. Onze begeleiding kan aangevuld worden met statistiekbegeleiding of uitvoerige correctie op taal, structuur en inhoud.

Waarom een onderzoeksvoorstel

Voordat je aan je scriptie begint, dien je een onderzoeksvoorstel op te stellen. Het gaat er dan om dat je goed voor ogen hebt wat je precies gaat onderzoeken en hoe je dat gaat doen. De meeste opleidingen eisen dat je eerst een onderzoeksvoorstel laat goedkeuren voordat je de rest van de scriptie schrijft. Dat is niet gek, want een goed onderzoeksvoorstel leidt vaak ook tot een goede scriptie. Een scriptie is als een flatgebouw, en het onderzoeksvoorstel is de fundering ervan. Vraag dus om hulp bij je voorstel om te zorgen dat deze zo optimaal mogelijk op het bureau van je beoordelaar komt te liggen.

Bekwame begeleiders

Onze begeleiders worden uitvoerig getest en gescreend. Ze hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van scripties en onderzoeken. Zij kunnen precies zien of een onderzoeksvoorstel zal leiden tot een mooie scriptie met een goed cijfer. Voordat je aan het finale onderzoek begint, merken zij de knelpunten op. Er wordt dus niet alleen gezorgd dat je onderzoeksvoorstel goed is. Ze behoeden je ook voor problemen in het latere proces.

  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 55,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 58,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 61,95 per uur

Onderzoeksvoorstel laten nakijken - ga voor een laatste check

Heb je je onderzoeksvoorstel al geschreven? Je kunt dan hulp bij je onderzoeksvoorstel ontvangen door het document te laten nakijken op taal, structuur en inhoud. De corrector haalt alle taal- en spelfouten uit je document. De zinsbouw, de stijl en grammatica worden verbeterd. Ook wordt feedback gegeven op de opbouw en inhoud van het onderzoeksvoorstel. Je kunt met de feedback zelf het voorstel flink verbeteren en aanpassen. Voor teksten onder de 5.000 woorden kunnen we al binnen 20 uur een verbeterde versie naar jou terugsturen. Voor teksten met een woordenaantal boven de 5.000 kan dat binnen 48 uur of 7 dagen.

hulp bij onderzoeksvoorstel - afbeelding 1

Persoonlijk advies van experts

Zoek je hulp bij je onderzoeksvoorstel, maar ben je er nog niet zeker van welke dienst van Scriptium bij je hulpvraag past? Neem dan eerst contact op met een medewerker. Onze adviseurs kunnen uitstekend advies geven over wat je onderzoeksvoorstel nodig heeft. Dit contact is uiteraard vrijblijvend. Je kunt ons appen, bellen of mailen. We reageren altijd binnen 2 uur, en vaak nog veel sneller.

Hulp bij statistiek

Voor hulp bij statistische vraagstukken, het opzetten van een kwantitatief onderzoek of het analyseren en verwerken van data kun je terecht bij onze statistiekbegeleiders. Klik hier voor meer informatie over onze hulp bij statistiek. Onze statistiekbegeleiders staan 24/7 voor je klaar. Zij worden zorgvuldig gescreend en beschikken over de nodige licenties. Neem contact op met Scriptium voor een gratis adviesgesprek.

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="318903"]