Theoretisch kader opstellen? Schakel hulp in!

Het literatuuronderzoek is essentieel voor elke scriptie. Je legt daarmee de theoretische basis voor je onderzoek. Samen met je praktijkonderzoek vormt het een antwoord op de onderzoeksvraag. Het opstellen en schrijven van je literatuuronderzoek kan een flinke uitdaging zijn. Zeker als je het nog nooit gedaan hebt of druk bent met andere vakken en sociale verplichtingen. Daarom biedt Scriptium hulp bij het literatuuronderzoek van je scriptie. Onze hulp is er voor alle studenten die niet langer alleen willen worstelen.

Onze pluspunten

Scriptium biedt

De beste hulp bij het literatuuronderzoek van je scriptie

We hebben een grote groep begeleiders uit allerlei vakgebieden. Zij staan te popelen om jou persoonlijke en goede hulp te geven. Voor hulp bij je literatuuronderzoek kun je ook uitstekend bij hen terecht. Ze kunnen helpen met advies en ondersteuning, bijvoorbeeld bij het plannen en motiveren en bij het zoeken naar geschikte literatuur. Natuurlijk kunnen zij ook helpen met alle zaken die voor en na het opstellen van het literatuuronderzoek belangrijk zijn. Denk aan het opstellen van de onderzoeksvraag en deelvragen, en het ontwerpen van het methodedeel.

hulp bij het literatuuronderzoek van je scriptie - afbeelding 1

Hoe werkt het?

Het begint allemaal bij jouw aanvraag. Je vult het contactformulier onderaan deze pagina in en vraagt daarmee automatisch een begeleider aan. Op basis van de informatie die je ons stuurt, koppelen we je aan één van de begeleiders in onze groep. Dit zal een begeleider zijn met een geschikte achtergrond en affiniteit met je onderwerp.

Je kunt kiezen tussen online begeleiding via bijvoorbeeld Zoom of Teams, of begeleiding op locatie. Dat kan bijvoorbeeld op een openbare studieplek zijn. Nadat we je gekoppeld hebben vindt er een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek plaats. Is het een match? Dan stellen we een offerte voor je op. Deze dient ter verduidelijking van het traject en de prijzen. Betalen doe je overigens pas achteraf, en alleen voor de uren begeleiding die je daadwerkelijk gehad hebt. Aan het eind van elke maand waarin begeleiding genoten is, krijg je een digitale factuur met een handige betaallink.

  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 55,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 58,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 61,95 per uur

Je literatuuronderzoek laten nakijken

Heb je jouw literatuuronderzoek al geschreven? Dan kunnen we hulp bij je literatuuronderzoek bieden door het na te kijken. Bij Scriptium werkt een grote groep correctoren die op dagelijkse basis scripties en verslagen nakijken voor studenten. Dit gaat ten eerste om de controle van de taal en zinsopbouw. Een corrector corrigeert dan alle taal- en spelfouten in je tekst. Ook let de corrector op de professionaliteit van je woordkeuze en toon. Bij een inhoudelijke controle krijg je feedback over de inhoud van je scriptie. Er wordt bekeken of elk onderdeel de juiste informatie bevat en of er geen tegenstrijdigheden zitten. Je krijgt gericht advies over hoe je de tekst verder kunt verbeteren.

Hoe vraag ik een begeleider aan?

Het is heel eenvoudig om een persoonlijke (scriptie)begeleider aan te vragen! Om je te kunnen koppelen aan de juiste begeleider, hebben we relevante informatie nodig over wat je zoekt en over je scriptie. Als je het contactformulier onderaan deze pagina invult, stuur je ons automatisch alle informatie die we nodig hebben. Je krijgt dan van ons een bevestiging via de mail. Voordat je het weet ben je gekoppeld!

hulp bij het literatuuronderzoek van je scriptie - afbeelding 2

Vul het onderstaande formulier in en vraag direct een scriptiebegeleider aan. We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een begeleider die we specifiek voor jou selecteren. Daarna volgt een gratis intake met de begeleider.

  Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="319731"]