Theoretisch kader

Het is essentieel voor elke scriptie: het literatuuronderzoek. Je legt de theoretische fundering voor je scriptie en samen met je praktijkonderzoek vormt het een antwoord op je onderzoeksvraag. Het opstellen en schrijven van je literatuuronderzoek kan een flinke uitdaging zijn. Zeker als je het nog nooit gedaan hebt of druk bent met andere vakken, je hoofd boven water houden financieel en sociale verplichtingen. Daarom biedt Scriptium hulp bij het literatuuronderzoek van je scriptie speciaal voor alle studenten die niet langer alleen willen worstelen.

Scriptium biedt:

Hulp bij het literatuuronderzoek van je scriptie

De directste en effectiefste vorm van hulp die we bij Scriptium verzorgen is scriptiebegeleiding. We hebben een grote groep begeleiders vanuit allerlei opleidingen en vakgebieden die staan te popelen om studenten in heel Nederland en Vlaanderen te voorzien van persoonlijke en effectieve scriptiehulp. Voor hulp bij het literatuuronderzoek van je scriptie kun je ook uitstekend bij hen terecht. Ze kunnen helpen met advies en ondersteuning, hulp bij het plannen en motiveren, bij het zoeken naar relevante en geschikte literatuur, en natuurlijk met alle zaken die voor en na het opstellen van het literatuuronderzoek belangrijk zijn, zoals de ontwikkeling van de onderzoeksvraag en deelvragen en het ontwerpen van een methodiek.
  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 47,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 51,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 54,95 per uur
hulp bij het literatuuronderzoek van je scriptie - afbeelding 1

Hoe werkt het?

Het begint allemaal bij jouw aanvraag. Je vult het contactformulier onderaan deze pagina in en vraagt daarmee automatisch een begeleider aan. Op basis van de informatie je ons hebt doorgestuurd, koppelen we je aan één van de begeleiders in onze groep. Dit zal een begeleider zijn met een matchende achtergrond en affiniteit, en eentje die voldoet aan overige eisen. Je kunt kiezen tussen online begeleiding via digitale middelen zoals Skype, of begeleiding op locatie bij jou thuis of een op een openbare studieplek van jouw keuze. Nadat we je gekoppeld hebben vindt er een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek plaats. Is het een match? Dan stellen we een vrijblijvende offerte voor je op die dient ter verduidelijking van het traject en de prijzen. Betalen doe je overigens pas echt achteraf en dan alleen voor de uren begeleiding die je ook daadwerkelijk gehad hebt. Aan het eind van elke maand waarin begeleidingsuren genoten zijn, krijg je een digitale factuur met een handige betaallink.

Je literatuuronderzoek laten nakijken

Als je jouw literatuuronderzoek al hebt geschreven kan hulp bij het literatuuronderzoek van je scriptie komen in de vorm van een nakijkbeurt. Bij Scriptium werkt een grote groep (scriptie)correctoren die allemaal op dagelijkse basis scripties en onderwijsdocumenten nakijken voor studenten. Dit kan op basis van taal en zinsstructuur. Een corrector markeert dan alle taal- en spelfouten in je tekst met behulp van de functie ‘wijzigingen bijhouden’. Ook letten ze op de professionaliteit en objectiviteit van je woordkeuze en toon, beoordelen ze of je tekst wel academisch genoeg is en gaan ze op zoek naar onjuiste of vage verwijswoorden. Bij een inhoudelijke controle krijg je feedback in de kantlijn van je document over de inhoud van je scriptie. Er wordt bekeken of elk scriptieonderdeel wel de juiste informatie bevat, of er geen tegenstrijdigheden in de tekst zitten en over het algemeen krijg je advies over hoe je de tekst verder kun optimaliseren.
hulp bij het literatuuronderzoek van je scriptie - afbeelding 2
Het is heel eenvoudig om een persoonlijke (scriptie)begeleider aan te vragen! Om je te kunnen koppelen aan de juiste begeleider, hebben we zoveel mogelijk relevante informatie nodig over wat je zoekt en over je scriptie. Als je het contactformulier onderaan deze pagina invult, stuur je ons automatisch alle informatie die we nodig hebben. Je krijgt dan van ons een bevestiging via de mail, en voordat je het weet ben je gekoppeld!

Meestal koppelen we studenten al binnen 3 uur aan een geschikte begeleider. Het een en ander is daarbij ook afhankelijk van hoe specialistisch je scriptieonderwerp is, hoe druk het is en de beschikbaarheid van onze begeleiders. In ieder geval duurt het koppelen nooit langer dan 48 uur.

Voor scriptiebegeleiding via online middelen betaal je € 54,95 voor de eerste twee uur, € 51,95 voor het derde tot en met het achtste uur, en € 47,95 voor alle uren boven de 8. Voor scriptiebegeleiding op locatie gelden dezelfde prijzen, echter, er geldt dan een toeslag van € 12,95 per uur.

Voor scriptiebegeleiding krijg je aan het eind van elke maand waarin je scriptiebegeleidingsuren gehad hebt een digitale factuur. Deze bestaat uit een betaallink die je eenvoudig via een digitale betaalmethode kunt betalen. Je  betaalt overigens echt alleen maar voor de uren begeleiding die je ook echt gehad hebt, ongeacht het aantal uren dat vermeld is in je offerte.

Nee, zeker niet.  Bij Scriptium werken we niet met vaste uurpakketten. Dat betekent dat je een scriptiebegeleider kan aanvragen en daarna zelf mag bepalen wanneer en hoe vaak je hem of haar inschakelt. Je betaalt uiteindelijk toch enkel voor de uren begeleiding die je ook daadwerkelijk gehad hebt.

In principe mag dat zeker. Je kunt via deze pagina de profielen van onze begeleiders zien. Echter, we hebben een groot deel begeleiders die niet vermeld staan op de website. Om er zeker van te zijn dat je scriptiebegeleiding ontvangt van de juiste begeleider, kun je Scriptium het beste voor je laten kiezen.

Dat kan zeker. Tegenwoordig hebben steeds meer opleidingen geen scriptie, maar een andere vorm van afstuderen. Het kan dan gaan om een portfolio, moduleopdracht, stageverslag of essay. In alle gevallen is de scriptiebegeleiding van Scriptium geschikt.

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="319731"]